zomerse smoothie met mango, banaan en ananas

Zomerse smoothie met mango, banaan en ananas

Ik ben al weken aan het wachten op zonnestralen. Het is toch heerlijk om thuis de deur uit te stappen in je leukste zomerkleding, zonnebril op en onderweg naar een feestje, een terrasje of een bbq. In mijn hoofd is dát echt de zomer. Gewoon altijd genieten. Zelfs als je aan het werk bent. Lekker in je pauze even naar buiten, of je kijkt enorm uit naar een avondje gezelligheid na een lange dag werken. Met de lente komt ook de zomer eraan en daarom deel ik vast deze good vibes zomerse smoothie met mango, banaan en ananas met je!

Je hoort het wel; ik ben echt toe aan de zomer en ik kan werkelijk niet wachten! Terwijl ik dit schrijf droom ik echt een beetje weg. En om jou dit stiekeme (te) vroege zomergevoel ook te geven, heb ik een leuk receptje voor je. Het is een super makkelijke smoothie om te maken en het resultaat is onweerstaanbaar. Bijna net zoals de mooie mannen straks op het strand. Ok, ik dwaal weer af.

zomerse smoothie met mango banaan en ananas

zomerse smoothie met mango banaan en ananas

Natuurlijk ben je enorm benieuwd naar dit receptje. Hieronder vind je hoe je deze zomerse smoothie maakt. Maar je moet me beloven dat als je hem opdrinkt, je aan je allerleukste zomer terug gaat denken. We hebben wat good vibes nodig met dit koude weer! Ik hou van positiviteit en stralende mensen. Dus ik zou zeggen: Duik de blender in! Mm.. misschien dat ook weer niet. Oké… Duik de keuken in en ga aan de slag! En don’t forget… only good vibes!

Wat heb je nodig?
voor 2 personen

  • 1 mango
  • 1 banaan
  • 1 volle hand ananas
  • 200 ml vers geperste sinaasappelsap
  • 200 ml kokosmelk

En hoe maak je het?

  1. Doe alle ingrediënten in de blender of keukenmachine, goed rond laten draaien en genieten! Easy of niet soms?!

Tip: Zorg dat minimaal 1 fruitsoort bevroren is, hierdoor is je smoothie lekker koud.

zomerse smoothie met mango banaan en ananas

zomerse smoothie met mango banaan en ananas

Door Joy- Joy is gewichtsconsulente en een echte levensgenieter. Het belangrijkste vindt zij om te doen waar je gelukkig van wordt. Voor haar is dit anderen te helpen naar een gezonde levensstijl en je te laten lachen door haar humoristische blogs op Healthy and Joy. Joy wil je heel graag meenemen in haar wereld van gezonde voeding, veel bewegen, genieten, lekker gek doen en veel lachen. Volg haar op Facebook en Instagram!

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.