website bosch amsterdam Chill Groove waterfront

Weekend tip: Waterfront Chill & Groove bij Het Bosch in Amsterdam

Bij festivaleten denk je al gauw aan een vette en kleffe hap. Maar niet als het over het Waterfront Chill & Groove event gaat van restaurant het Bosch in Amsterdam! Dit driedaagse festival met chille muziek en een fantastische locatie aan het water, gaat voornamelijk over héél erg lekker eten. En juist om dat goede eten, vinden we dit een super leuk event om aan je tippen!

Restaurant het Bosch ligt aan het water van het Nieuwe Meer, met een mooie jachthaven erbij (aanmeren met je eigen boot: het kan gewoon!) Romantische zonsondergang zit dus gewoon bij het diner inbegrepen ;). En al kan het qua locatie niet meer misgaan, de kok maakt het zich er niet gemakkelijk vanaf! De bezoekers krijgen namelijk elk zeven (ja, zeven!) gangen voorgeschoteld. En elke gang doet je nu al het water in de mond lopen.

Heerlijk uitzicht bij het Bosch in Amsterdam

Heerlijk uitzicht bij het Bosch in Amsterdam

Het Bosch - restaurant terras

Het Bosch – restaurant terras

Tipje van de sluier? Wat dacht je van een pulled-pork kroketje met spekbokking mayo? Of een soufflé van zeetong met wilde spinazie met fregola en viscrème? Gelukkig zijn er ook gin-tonics, om na al dat gesmikkel en watertanden weer een beetje te hydrateren.

Nu wisten we al van het Bosch dat ze wel van een feestje houden, want ook het festival Jazz at the Lake vond hier plaats. En ook nu ontbreken de fijne tunes niet, want het Bearded Man label van Armada verzorgt de muziek. Dat zit dus wel snor. Eh, baard!

Genieten van goede muziek en nog beter eten

Genieten van goede muziek en nog beter eten

Restaurant het Bosch, Amsterdam

Restaurant het Bosch, Amsterdam

Wanneer?

  • Vrijdag 26 juni        19:00-24:00uur
  • Zaterdag 27 juni     19:00-24:00uur
  • Zondag 28 juni       14:00-21:00uur

Voor vrijdag zijn er speciale VIP tickets Kick-off Party à €125 inclusief entree, champagne, 7-gangen menu én open bar. Het lijkt ons in ieder geval een echte aanrader; wij gaan er lekker even proeven. Een combi van lekkere muziek, goed eten en mooie locatie, dat kan bijna niet mis gaan.

Waterfront Chill & Groove

Waterfront Chill & Groove

Door Rianne Moes


Rianne is één van mijn liefste collega’s en niet alleen onze namen lijken veel op elkaar; ook onze karakters. Rianne gaat voor Focus on Foodies op zoek naar fijne, hippe plekken in Amsterdam en omstreken, waar je als foodie naar toe moet. 

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.