Bedankt namens Focus on Foodies

Verrassing: Bedankt! Bedankt voor alle likes, reacties en steun

Pas 8 maanden geleden ben ik begonnen met Focus on Foodies. Als je te horen krijgt dat het beter is om geen geraffineerde suikers, tarwe of koemelk meer te eten en je vervolgens denkt dat je NIETS meer mag eten, denk je even dat je wereld instort. Toen ik vervolgens ook amper recepten kon vinden voor glutenvrije én suikervrije gerechten, laat staan koekjes, was ik er helemaal klaar mee. Maar toen dat eerste gevoel gezakt was kreeg ik een ander idee. Waarom niet zélf een website beginnen met mijn eigen recepten? Laat dan alle andere mensen die met dezelfde beperkingen of intoleranties op het gebied van voeding zitten, met mijn ontdekkingen meegenieten.

Zo is Focus on Foodies geboren. Met in het begin bijster slechte foto’s, want ja, ik had ook geen idee wat ik aan het doen was, naar langzaamaan food foto’s waar ik toch een beetje trots op ben. Met plezier probeer ik nieuwe producten uit waar andere mensen misschien ook wat mee kunnen, juist op basis van de ervaring die ik beschrijf. En dat mensen er wat met mijn blog kunnen, is ondertussen gelukkig wel duidelijk. Massaal wordt Focus on Foodies op Facebook geliked: ruim 1.500 likes sinds mei dit jaar. Via de mail ontvang ik dagelijks vragen en reacties en complimentjes, wat mij echt heel veel doet.

Focus on Foodies bedankt

Deze reacties, likes, support en steun zijn ontzettend overweldigend. Wat begon als toch een beetje ‘mijn’ ontdekkingsreis, is nu een plek geworden waar mensen samenkomen die puur, suikervrij, glutenvrij, veganistisch, rauw en e-nummervrij eten. Ik wil jullie bedanken. Dankzij jullie is Focus on Foodies een blog geworden die écht meetelt. Schaam ik me niet meer als ik ergens verkondig dat ik suikervrij en glutenvrij eet. En hebben mensen die staan te springen om glutenvrije en suikervrije recepten een plek om deze te vinden. Bedankt!

* Om de mijlpaal van 1.500 likes op Facebook te vieren, heb ik twee leuke verrassingen voor jullie.
Van Zalando mag ik namelijk een cadeaubon weggeven, t.w.v. € 50,-! Met deze cadeaubon kun je wat leuks uitzoeken op de kookafdeling van Zalando. Wisten jullie dat Zalando een kookafdeling had? Ik in ieder geval niet, dus dat was leuk nieuws voor mij, vooral omdat ik de bezorg- en retourservice van Zalando echt heel prettig vind.
* Daarnaast ontvang je met de kortingscode FOCUSONFOODIES10 tijdelijk 10% korting op je bestelling bij Nutriboost. Nutriboost is een super fijne online shop met allerlei superfoods, raw food en zaden en granen. Ze zijn biologisch gecertificeerd en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarnaast worden bestellingen vanaf € 50,- ook nog gratis thuisbezorgd. Fijne plek om je superfoods in te slaan dus en zeker met deze kortingscode!

Hoe kun je kans maken op de cadeaubon van Zalando?

1) Laat in een reactie onder deze blogpost of op Facebook weten wat jouw favoriete recept is op Focus on Foodies!

2) Meedoen kan tot zondag 27 oktober 18.00u

3) Zondagavond wordt de winnaar bekend gemaakt!

Update: Lydia Broos is de gelukkige winnaar van de Zalando Koken  cadeaubon t.w.v. € 50,-. Gefeliciteerd Lydia!

Let op, deze cadeaubon is alleen te besteden op Zalando.nl/koken

Er zijn 56 reacties op Verrassing: Bedankt! Bedankt voor alle likes, reacties en steun

 1. Riana
  23 oktober 2013 at 18:48 (8 jaar ago)

  Toeval bestaat niet! Zit namelijk net de heerlijke gluten- en gistvrije pizza op te knabbelen. Een top recept. Maar er zijn meer top recepten. Al heb ik door de pizza vooral het gevoel een beetje mee te doen met de “gewone” wereld. En dat is soms toch wel heel fijn.
  Thanks voor de site en vooral voor het normaler maken van deze voedingswijze! Ik blijf je volgen!

  Beantwoorden
 2. Yvon
  23 oktober 2013 at 18:49 (8 jaar ago)

  Wat! Ontzettend! Leuk! dat je dit deelt. Je blijdschap is virtueel voelbaar. Je bent een voorbeeld en je recepten zijn gewoon goed en bovendien vernieuwend en leuk. Mijn favoriet is by far. DE APPELTAART!!! Blij dat het weer herfst is; ik zeg BAKKEN. En op naar de 5.000 likes. Proost. Het ga je goed!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  23 oktober 2013 at 18:49 (8 jaar ago)

  de muslireep! Ik ga hem zo weer maken voor een weekend weg, graag loop ik met je mee op de reis naar tarwe/suiker vrij eten, ervaringen delen is zo leuk!

  Beantwoorden
 4. Eugenie Schrijen
  23 oktober 2013 at 18:50 (8 jaar ago)

  Mijn favoriete recept: glutenvrije vijgentaart zonder geraffineerde suikers!!

  Beantwoorden
 5. Linda
  23 oktober 2013 at 18:51 (8 jaar ago)

  JIJ Bedankt … Ben enorm blij met al jou leuke en vooral smakelijke recepten.
  De citroen balletjes zijn bij ons favoriet en heb ze altijd in de vriezer … Mijn dochtertje van 4 krijgt ze mee naar school! En ook nog eens heel leuk en gezellig om met de kinderen te maken!dus zelfs in bahrain zijn wij erg blij met focus on foodies.

  Beantwoorden
 6. Lianne
  23 oktober 2013 at 18:57 (8 jaar ago)

  M’n favo recept is dit: Suikervrije Chocolade Energie Reep, lekker en snel en super gemakkelijk! Maar de pepernoten, hmm die lijken me ook erg lekker! 😀 Lijkt me leuk om te winnen!

  Beantwoorden
 7. Claudia Jonker
  23 oktober 2013 at 19:01 (8 jaar ago)

  Super leuke actie! Vind het erg lekkere recepten die je maakt. Mijn favoriet is de zalmburgers, zalig! Ik zou zeggen, ga zo door! Ik wordt er blij van hihi!

  Beantwoorden
 8. Miriam
  23 oktober 2013 at 19:08 (8 jaar ago)

  Vanaf juli ben ik in de ban geraakt van de Voedselzandloper en druk op zoek naar leuke recepten hiervoor. Wat ben ik blij met Foodies zoals jij die recepten delen! Hartelijk bedankt daarvoor.
  Mijn favoriet: de Rauwe-glutenvrije fruittaart……… die is zo lekker!

  Beantwoorden
 9. linda
  23 oktober 2013 at 19:10 (8 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke actie zeg 🙂 Als enthousiaste cupcake-bakker moet ik toch voor de Glutenvrije Aardbei Muffins met Kokosmeel gaan. Heerlijk recept, makkelijk en de aardbeien zijn te vervangen door allerlei andere soorten fruit. Bedank voor het delen van al je recepten, want ze geven me weer hoop in de keuken!

  Beantwoorden
 10. Mirjam
  23 oktober 2013 at 19:10 (8 jaar ago)

  Ik wil jou nogmaals bedanken. Je was de eerste site die ik tegen kwam toen ik googelde nadat ik de dag ervoor hoorde dat ik gluten en lactose vrij moest eten. Suiker vrij deed ik al uit mezelf. Ik heb echt een deuntje gehuild maar na het vinden van jouw site was ik weer een stuk vrolijker. En helemaal nadat ik de gluten vrije aardbei framboos taart heb geproefd. Ik maak hem as vrijdag weer om mee tenemen zodat ik op een verjardag ook iets lekkers heb! Bedankt

  Beantwoorden
 11. Peyta Fang
  23 oktober 2013 at 19:10 (8 jaar ago)

  Mijn favoriete recept is de Paleo Cruesli, Heerlijk! En makkelijk te maken. Ik ben erg blij met je verrassende, lekkere en gezonde recepten. Dankjewel. Je bent alle likes enz. waard! Enne… ik kan nog wel wat dingen voor in de keuken gebruiken, dus doe ik graag mee met de actie, ook daarvoor dank!

  Beantwoorden
 12. Mieneke
  23 oktober 2013 at 19:18 (8 jaar ago)

  Ik vond je site een openabring na een hoop geklungel met zoete baksels en geen suker naast mn been tarwe en melk.
  De bananenpannekoekjes zijn echt mn favo treat vooral omdat ik ze savonds al maak en sochtends echt een verwen momentje heb.

  Beantwoorden
 13. Aicha
  23 oktober 2013 at 19:18 (8 jaar ago)

  Mijn favoriete recept tot nu toe zijn de suikervrije banaanpannenkoeken! Ik vind het vooral fijn dat je er geen bijzondere dingen voor hoeft aan te schaffen, het meeste heb ik al standaard in huis. Dank voor je recepten!

  Beantwoorden
 14. Marion
  23 oktober 2013 at 19:23 (8 jaar ago)

  Mijn favoriete recept is de suiker- en glutenvrij appeltaart. Deze taart is echt heerlijk. Ontzettend bedankt voor het starten van deze site. Echt top.

  Beantwoorden
 15. Cindy
  23 oktober 2013 at 19:26 (8 jaar ago)

  Jij bedankt! Het is altijd leuk om weer een nieuw recept te lezen en uit te proberen. Uit de verschillende die ik vaak gebruik, kies ik toch voor de banaan pannenkoeken. Ze zijn makkelijk, je hebt er weinig voor nodig en toch erg lekker. Ik wil daarnaast nog even zeggen dat ik rond deze tijd ook vooral blij ben, dat je ons een alternatief geeft voor de pepernoten in de winkel. 🙂 Dank je wel en ik hoop dat je nog lang recepten blijft delen. 🙂

  Beantwoorden
 16. suzanne
  23 oktober 2013 at 19:31 (8 jaar ago)

  De appeltaart!! die is echt om je vingers bij af te likken 🙂

  Beantwoorden
 17. Jolanda
  23 oktober 2013 at 19:32 (8 jaar ago)

  Gelukkig beseffen steeds meer mensen hoe belangrijk gezond eten is en hoe slecht geraffineerde suikers (o.a) voor je zijn! Ook ik! M’n hele leven at ik brood en toen ik dat een paar maanden geleden weg ging laten, moest ik echt omschakelen wat ik dan toch ‘s morgens als ontbijt moest eten? (en ik ben 44)… mijn lievelingsrecept is nu Overnight Oats met Chia zaden! Nog nooit had ik havermout gegeten, echt nog nooit! En wat heb ik daar veel aan gemist!! En wat kun je ermee varieren.. ook de smoothies vind ik trouwens erg lekker; had ik ook nog nooit gehad 😉 Een wereld gaat voor me open; mede dankzij jouw site! En schamen? Voor wie? Voor mensen die niet nadenken wat ze in hun mond stoppen? Echt niet! 😉
  En wat een leuke actie trouwens…. ik heb ooit 1x bij Zalando besteld, maar dat beviel prima, hoor.

  Beantwoorden
 18. Lydia
  23 oktober 2013 at 19:32 (8 jaar ago)

  Jij bent mij favoriete recept!!jij kwam voor mij op het juiste moment en samen met jouw site heb ik zoveel geleerd. Elk gerecht is een feest en ik lees je blogs graag. Helemaal top meid ben je! Ga zo door.

  Beantwoorden
 19. rarekoekebakker
  23 oktober 2013 at 19:34 (8 jaar ago)

  Er is zó veel wat ik als favoriet zou kunnen noemen!
  Ik zoek voor mijzelf vooral recepten zonder E-nummers en met zo min mogelijk suiker (niet medisch noodzakelijk, maar omdat ik het zelf zo ongezond vind). Voor anderen kook ik regelmatig vegan, glutenvrij, raw, paleo of zuivelvrij. En voor al die dingen kan ik bij jou terecht!! Niet alleen voor de gewone maaltijden, maar ook voor de tussendoortjes en de traktaties. Echt een uitkomst, jouw blog!

  En o ja, favoriet? Ik denk dat dat toch wel het raw fruit taartje is, een absolute aanrader: http://www.focusonfoodies.nl/glutenvrije-en-rauwe-fruit-taart/

  Beantwoorden
 20. Tessa
  23 oktober 2013 at 19:50 (8 jaar ago)

  Ik doe niet mee, ik heb al eens gewonnen 🙂 Ik sluit me aan bij de rest; jij bedankt. Dankzij jou eet ik toch veel lekkers en hoef ik me niet schuldig te voelen. Hoera!

  Beantwoorden
 21. Anniek
  23 oktober 2013 at 19:50 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie!! Ik wist ook niet dat Zalando een kookafdeling heeft, goed om te weten!
  Het rauwe fruittaartje is zeker favoriet bij mij!! Hij is zo lekker fris. Heerlijk!!
  Veel succes met je super leuke blog verder, ga zo door:)

  Beantwoorden
 22. mijke
  23 oktober 2013 at 19:52 (8 jaar ago)

  Wat een heerlijke blog dit! Toch bijzonder dat met jouw pagina niet alleen anderen, maar ook jezelf een beter gevoel kan geven! Het is je gegund en van harte!!!
  Ik ben nog een beetje een experimenteerder met al die recepten die ik tegenkom…velen staan nog op mijn:To-try-list. Helemaal omdat ik alles wat ik maak, ook echt zelf allemaal op moet eten (woon alleen) moet ik me soms een beetje beperken met alle baksels…want die zijn vooral favo: niet zo lekker als home-madecruesli, koekjes, bananenpannenkoekjes…
  Je bent een topper!

  Beantwoorden
 23. Jolanda Sluiter
  23 oktober 2013 at 19:56 (8 jaar ago)

  Met stip op nummer 1 de overnight oats!
  Maar vooral JIJ bedankt. Je bent een van de eerste blogs/sites toen ik 3-4 maanden geleden moest stoppen met suikers en gluten en minder koolhydraten eten om mijn bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Maar door jouw site lukt het mij goed en vind ik het zelfs leuk om zelf te bakken en koken, terwijl ik daarvoor helemaal geen kok was 🙂 Ik liet graag voor mij koken. Mijn man kent met niet terug 🙂

  Beantwoorden
 24. Bianca
  23 oktober 2013 at 20:07 (8 jaar ago)

  Tot nu toe zijn de pannekoekjes mijn favoriet. Ik zeg tot nu toe want ik weet pas sinds een maand dat ik slecht reageer op gluten,koemelk en witte suikers. Een hele verandering in mijn eetpatroon maar dankzij jouw blog een stuk makkelijker dit weekend wou ik de pizza gaan maken die klinkt ook zo lekker. Blijf zo doorgaan met je heerlijke recepten. groetjes Bianca

  Beantwoorden
 25. Renée van Os
  23 oktober 2013 at 20:40 (8 jaar ago)

  No doubt: DE FALAFEL!!!!!!! Yum yum yum!

  Beantwoorden
 26. Manon
  23 oktober 2013 at 20:47 (8 jaar ago)

  Afgelopen week de pepernoten uitgeprobeerd. Mijn kindjes en ik ook natuurlijk vonden ze super lekker. Mijn dochtertje reageert niet goed op melkproducten en geraffineerde suikers. Dus ben heel blij, dat er ook lekkere ‘gezonde’ dingen bestaan! Een nieuwe wereld voor ons, maar wij voelen ons er allen goed bij.

  Beantwoorden
 27. Jennifer
  23 oktober 2013 at 20:53 (8 jaar ago)

  Zeker wel de suikervrije chocolade energiereep! En het quinoa ontbijt!

  Beantwoorden
 28. suzanne
  23 oktober 2013 at 21:11 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met dit meer dan terechte succes van je blog! Ik vind super veel recepten lekker en je weet me elke keer weer te inspireren om aan de bak of kook te gaan. Mijn favoriet: de bananenpannekoekjes. Simpel, maar zó lekker! Ga vooral zo door, ik blijf een trouwe volger.

  Beantwoorden
 29. Kim
  23 oktober 2013 at 21:12 (8 jaar ago)

  wat super dat jij van je eigen zoektocht zo’n resultaat hebt geboekt! na dat ik meer ibzicht heb gekregen in mijn kwaaltje pds ben ik mij gaan verdiepen in gezonder eten met bijpassende levensstijl. Daarom ik sneup regelmatig eens op je site, ja de amandel meel pannenkoeken zijn de shiznit 😀 warm, koud ,ontbijt, lunch of toetje beleggen met van alles!
  vooral de gezonde snacks etc zijn mijn favoriet, hoe maak ik iets wat zoet is toch gezond!
  Bedankt voor het delen van jou ervaringen!
  Heel veel plezier en succes met het verder groeien!

  Beantwoorden
 30. Angeline
  23 oktober 2013 at 21:34 (8 jaar ago)

  De noedelsoep met garnalen heb ik toevallig nog afgelopen vrijdag gemaakt,
  blijft een van mijn favorieten.

  Beantwoorden
 31. Alice
  23 oktober 2013 at 23:46 (8 jaar ago)

  Ik vind het een supersite! Zelf wil ik ook graag mijn moeizaam verworven kennis gaan delen met anderen, maar dan door met kleine groepjes mensen te gaan koken. En… er lijken steeds meer lekkere recepten te komen die suikervrij, e nummer vrij, glutenvrij etc. zijn.
  Voorlopig is mijn favoriete recept die supersimpele maar overheerlijke, zelfs als je buikgriep hebt (gehad) banaanpannekoek. Banaantje prakken, eitje erdoor en bakken maar. De extra’s erbij zijn lekker maar ‘puur’ ook een delicatesse!

  Beantwoorden
 32. Food Love and Happiness
  24 oktober 2013 at 07:27 (8 jaar ago)

  Wat leuk zeg, zo’n groot bereik, gefeliciteerd! Leuke winactie, ik doe er graag aan mee! Die zalmburgers met avocado zijn favoriet! =)

  Beantwoorden
 33. nadinerijksendine
  24 oktober 2013 at 09:26 (8 jaar ago)

  Zo kort pas joh. Ik stap ‘net’ 2 maandjes in..Zou je echt niet zeggen! Te gek 🙂
  Dit is mijn favoriet: glutenvrije-en-suikervrije-vakantie-voorbereidingen. Oh en eigenlijk samen met hoe-kun-je-tarwevrij-en-suikervrij-eten-op-vakantie. Zo onwijs handig! Echt..Thnx en ga zo door!

  Beantwoorden
 34. Sonja
  24 oktober 2013 at 09:52 (8 jaar ago)

  Hoe moet ik nu in godsnaam een favoriet recept van jouw blog kiezen???!!! In mijn zoektocht naar gezonder eten (geen geraffineerde suikers, tarwevrij, superfood) kwam ik op een van jouw recepten die uiteraard vrij waren van geraffineerde suikers. Sindsdien heb ik zoveel leuke inspiratie van jouw site gehaald, voor zowel zoete als hartige gerechten. Jij blogt eigenlijk precies wat ik vind: je kunt in je leven WEL evenwichtige en gezonde gerechten maken die OOK lekker zijn! 🙂 Just for the sake of it kies ik een recept wat ik gisterenavond tegenkwam. Deze ga ik dit weekend meteen maken; http://www.focusonfoodies.nl/zalm-burgers-met-spinazie-en-avocado/ Mijn twee favoriete ingrediënten in één recept: dat gaat goddelijk lekker en gezond zijn! 🙂

  Beantwoorden
 35. Eva
  24 oktober 2013 at 10:13 (8 jaar ago)

  Hartstikke leuke actie! Ben sowieso fan van je site en de manier waarop je schrijft, chapeau hoor! Mijn favoriet is de hummus, errug lekker! Dank je wel en veel succes met je blog! Groetjes, Eva

  Beantwoorden
 36. Sonja
  24 oktober 2013 at 14:34 (8 jaar ago)

  Moet ik echt kiezen?? Dan is het rauwe fruittaatje favoriet, of toch de energierepen en vergeet ook de kokosballetjes niet! Eigenlijk is je blog een inspiratie en geweldig leuk om te lezen. Alle recepten en tips zijn zeer welkom en ik geef ook regelmatig mensen de tip om even bij jou site te gaan kijken. Wat is het fijn dat je deze blog bent begonnen, Dank je wel!!

  Beantwoorden
 37. Annelieke
  24 oktober 2013 at 15:09 (8 jaar ago)

  Ik denk dat mijn favo recept van jou toch wel de banaan pannenkoeken zijn.
  Voor mij was het ook nieuw dat Zalando een kookafdeling heeft. Heel verkeerd om te weten voor mij haha.

  Beantwoorden
 38. mirjam
  24 oktober 2013 at 16:21 (8 jaar ago)

  De bastognekoeken! Mmmmm!
  En al 1500 likes? Gefeliciteerd!
  Moet ik ook maar eens doen, een facebook-pagina 😉

  Beantwoorden
 39. Debbie
  24 oktober 2013 at 21:06 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Tot nu toe alleen de havermout chocolat chip cookies gemaakt, heerlijk! Van het weekend weer iets nieuws proberen =)

  Beantwoorden
 40. Suzanne
  25 oktober 2013 at 13:26 (8 jaar ago)

  Gisteren heb ik je eerste recept geprobeerd voor mijn zoontje Job: de banaanpannekoeken! Wat een eenvoudig recept en een heerlijk resultaat!

  Beantwoorden
 41. Lindy
  25 oktober 2013 at 16:20 (8 jaar ago)

  Als ik dan echt moet kiezen is mijn favoriete recept toch wel de Newton, van amandelmeel en gevuld met vijgen!:) (en natuurlijk ook de rauwe citroen-kokos balletjes en de raw vegan pie met perzik en framboos! Haha)

  Beantwoorden
 42. Gerdine
  25 oktober 2013 at 21:14 (8 jaar ago)

  De rauwe fruit taart is echt mijn favoriet! Al krijg ik tijdens het ‘bakken’ geen enkele kans om te proeven.. Mijn zoontje van 2 stond vanmiddag nog watertandend klaar om elke lepel af te likken!! Niet alleen mijn favoriet dus! 😉

  Beantwoorden
 43. Anja
  26 oktober 2013 at 09:47 (8 jaar ago)

  De Glutenvrije pepernoten zonder geraffineerde suikers… Ideaal voor mijn dochtertje van 3! En ze vindt ze nog lekker ook, want het is al geen makkelijke eter. Ik ben blij met dit recept en ga er zeker nog meer uit proberen!

  Beantwoorden
 44. Marieke
  26 oktober 2013 at 16:51 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat het bloggen je zo goed bevalt en dat je dit op deze manier viert! Bovenaan staan voor mij de rauwe fruit taart en de citroen-kokosballetjes. Daarnaast heb ik op vakantie ontdekt dat falafel ontzettend lekker is, dus dat recept ga ik ook snel uitproberen!

  Beantwoorden
 45. Karin
  27 oktober 2013 at 10:23 (8 jaar ago)

  Duidelijk, de overnight oats! Heerlijk om de dag mee te beginnen. Als je je dag hiermee begint, heb je gelijk een basis om de rest van de dag op een makkelijke manier gezond te eten! Dank je wel voor al je recepten, het heeft mij aangezet om echt gezond te eten.

  Beantwoorden
 46. Lieke
  27 oktober 2013 at 10:36 (8 jaar ago)

  De heerlijke suikervrije bananen pannekoekjes! Simpel om te maken, maar zo lekker en ook nog eens gezond!
  Je doet het heel goed en ik vind je recepten echt een eye opener! Nooit geweten dat gezond eten zo makkelijk is eigenlijk. Succes in de toekomst!

  Beantwoorden
 47. maaike
  27 oktober 2013 at 10:39 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het succes van de site! Mijn favoriete recepten zijn de overnight oats, alle varianten maar vooral die met chocolade natuurlijk! Een uitkomst op ontbijtgebied. Eindelijk een ontbijt dat gezond én lekker is én zorgt voor een gevulde maag, de hele ochtend! Dus bedankt daarvoor!

  Beantwoorden
 48. Lindsay
  27 oktober 2013 at 10:45 (8 jaar ago)

  De overnight oats is echt mijn favo ontbijtje! Elke ochtend een super begin van de dag. Daarnaast maak ik vaak de oreo koekjes voor de lekkere trek. Jummie jummie:-)

  Beantwoorden
 49. Xandra
  27 oktober 2013 at 11:21 (8 jaar ago)

  Mijn wereld stortte ook even in toen ik van de zomer geen lactose en tarwe meer mocht eten. Maar alles went gelukkig en zeker als je je gelijk beter voelt is het makkelijker dat wat je niet mag te laten staan. Receptenboeken ho maar, maar gelukkig vond ik jouw blog.misschien een idee om de recepten te bundelen in een kookboek? 🙂
  De banaanpannekoekjes zijn ook mijn favoriet. Lekker, makkelijk en snel klaar!
  Hoop hier nog veel lekkere recepten te vinden en uit te proberen. Ga zo door!

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   27 oktober 2013 at 11:37 (8 jaar ago)

   Bedankt Xandra, ken het gevoel wat je omschrijft maar al te goed. Gelukkig geef je aan hier inspiratie te vinden!
   En groot nieuws: ik ben bezig met het maken van een e-book! Dat zal een mooie bundel worden van (een deel van) de recepten.

   Beantwoorden
 50. Wendy
  27 oktober 2013 at 12:49 (8 jaar ago)

  Ik ben dol op je recept Overnight Oats met Chiazaad. JUM!!! Bedankt voor het delen van je recepten!

  Beantwoorden
 51. Diede
  27 oktober 2013 at 13:38 (8 jaar ago)

  Hee Lianne, ik volgde jouw blog al voordat ik ook te horen kreeg dat ik niet goed reageer op zuivel en tarwe. Vandaar al die ellendige buikpijn.. Je hebt me super geholpen met tips en adviezen hoe ik het aan kon pakken. Ik probeer nu nog zoveel mogelijk zuivel en tarwe te minderen. Helemaal afschaffen lukt me nog niet, maar mijn klachten zijn dan misschien ook minder erg dan die van jou. Het is echt een beetje je weg erin vinden. Ik vind de absolute topper de rauwe taart. Die met die 3 mooie lagen. Wat is die lekker! Super zoet en super verantwoord. Je zou er zelfs mee kunnen ontbijten..! Keep up the good work! Zo te zien zijn er heel veel mensen blij met jouw blog, net als ik:)

  Beantwoorden
 52. Suuz
  27 oktober 2013 at 14:05 (8 jaar ago)

  Absoluut de Glutenvrije en Rauwe Fruit Taart!!!! Echt briljant gewoon :-)! LOVE IT!

  Beantwoorden
 53. Jose Bezu
  27 oktober 2013 at 14:55 (8 jaar ago)

  te gek hoe je lekkere dingen kan eten zonder als die troep binnen te krijgen. Bedankt voor het delen van je geweldige recepten. Mijn lievelingen is zeker de glutenvrije aardbeien muffins. Heerlijk!!!

  Beantwoorden
 54. Danielle
  27 oktober 2013 at 18:09 (8 jaar ago)

  De noedelsoep met garnalen!! Yummm
  thanksvoor alle recepten!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.