Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

Tip: Glutenvrij themadiner bij Wijkkeuken van Zuid + korting

In de Rotterdamse Afrikaanderwijk vind je de Wijkkeuken van Zuid, een project om de economie van deze Rotterdamse wijk te versterken. Mensen met een passie voor koken worden hier geholpen om van hun hobby hun beroep te maken. Na 4 jaar werken er 10 koks met 7 nationaliteiten in de Wijkkeuken, die onder andere zorgen voor kookworkshops en catering. Dit jaar organiseert de Wijkkeuken verschillende themadiners, waaronder een glutenvrij themadiner op vrijdagavond 4 april. Een super leuke kans om eens lekker glutenvrij (buiten de deur) te eten en mensen te leren kennen die dat ook doen of er interesse in hebben.

Het Heerlijk Glutenvrij themadiner wordt begeleid door kok Maribel Mansilla, die veel weet over glutenvrij koken en eten. Al je vragen kun je aan haar voorleggen. Het doel van de avond is om, zoals ik zelf ook altijd zeg, de nadruk te leggen op het feit dat glutenvrij eten niet betekent dat je niet meer kunt genieten. En daar zorgt Maribel wel voor, want op het menu staat onder andere een Quinoa salade en een Chocoladetaart met amandelmeel. Dat is niet alles natuurlijk, maar meer mag ik niet verklappen.

Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

De Wijkkeuken bevindt zich in ‘t Gemaal’, een gebouw uit 1896 aan de Rotterdamse Afrikaandermarkt. Leuk romantisch dineren dus in zo’n oud gebouw! Ook op marktdagen (woensdag en zaterdag) kun je hier trouwens van 10.00u – 16.00u terecht voor een hapje of drankje.

Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

Wijkkeuken van Zuid Glutenvrij themadiner

Ik vind het heel fijn om te horen dat er steeds meer aandacht komt (in de positieve zin) voor glutenvrij koken en eten en dat de Wijkkeuken van Zuid een glutenvrij themadiner organiseert. En daarom heb ik leuk nieuws! Alle lezers van Focus on Foodies krijgen met de speciale code FFTD0414 € 3,50 korting op de normale prijs van € 27,50 voor het diner inclusief welkomstdrankje. 

Wat: Themadiner Heerlijk Glutenvrij
Wanneer: Vrijdag 4 april (inloop 18.30u, start diner 19.00u)
Waar: ’t Gemaal, Pretorialaan 141, 3072EL Rotterdam (Parkeren is vrij en kan in de buurt)
Kosten: € 24,00 ipv € 27,50 met de speciale kortingscode.
Inschrijven: vóór 1 april, via deze link 

Er is 1 reactie op Tip: Glutenvrij themadiner bij Wijkkeuken van Zuid + korting

 1. Healthcoach Hanneke
  17 maart 2014 at 12:13 (7 jaar ago)

  Wat tof!
  Ik heb gereserveerd, helemaal zin in.
  Het ziet er heerlijk uit en ik vind het extra fijn dat je zo op een super leuke manier mensen kan helpen. Fijne dag Lianne en dank voor deze tip.

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.