glutenvrij boodschappen doen

Tip: glutenvrij boodschappen doen met 20% korting

Vorig jaar kreeg ik mailtje dat WinkelGlutenvrij.nl een tiental glutenvrije broden aan het assortiment had toegevoegd, die ik uiteraard even moest proeven. Ik was positief verrast door de broden en het ruime aanbod van de site en ik wil dat ook graag met jullie delen dat ze nu weer een leuke actie hebben.

Komende maand vindt de eerste glutenvrije interregionale markt van dit jaar weer plaats in Veldhoven (bij Eindhoven). WinkelGlutenvrij.nl kan daar niet bij zijn, maar ze willen iedereen toch graag een ‘marktgevoel geven’, door komende week 20% korting te geven op alle producten op de site. De webshop heeft een ruim assortiment met natuurlijk bekende merken, zoals Schär, maar je kunt er ook juist heel goed terecht voor wat minder bekende, maar net zo lekkere andere merken. Praktisch al het eten dat je nodig hebt voor een glutenvrij dieet is er te bestellen.

Zo hebben ze er super leuke pasta in de vorm van eendjes van SamMills. Speciaal voor kinderen die glutenvrij moeten eten, maakt dat je bord pasta tóch nog een beetje bijzonder. De pasta is gemaakt van mais, en bestaat enkel uit maismeel en water. Lekker natuurlijk dus :-).

glutenvrije pasta voor kinderen

glutenvrije pasta voor kinderen

Glutenvrije pasta for kids

Glutenvrije pasta for kids

Ook andere basisproducten, zoals kant-en-klare glutenvrije bouillon vind je komende week met korting op de site. De bouillon van Cenovis is glutenvrij en biologisch en een fijne basis voor bijvoorbeeld deze lekkere groentensoep met glutenvrije gehaktballen.

Glutenvrije groenten bouillon

Glutenvrije groenten bouillon

Winkelglutenvrij kortingsactie

Winkelglutenvrij kortingsactie

Van 21 t/m 28 maart kun je gebruik maken van 20% korting op http://www.winkelglutenvrij.nl door de speciale kortingscode VELDHOVEN20 in te vullen bij het afrekenen op de site. Heel fijn: je kunt deze kortingscode onbeperkt gebruiken tijdens de hele actieperiode (21 t/m 28 maart).

Dit is een gesponsord artikel.

Er is 1 reactie op Tip: glutenvrij boodschappen doen met 20% korting

  1. fa
    24 maart 2015 at 19:02 (6 jaar ago)

    Handig tip. Bedankt

    Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.