JuiceCamp

Tip: een weekje detoxen, sporten en goed voor jezelf zorgen

Op meerdere plekken in Nederland kun je volgende maand, van 9 t/m 15 oktober, meedoen aan JuiceCamp. Tijdens deze week ben je onder begeleiding bezig met sporten, detoxen en afvallen. Je drinkt slowjuice sappen en sport daarnaast iedere dag een uur, onder begeleiding van een sportcoach. Begin oktober is een heerlijke periode om je lichaam voor de wintermaanden een boost te geven en om eventueel nog van je vakantiekilo’s af te komen van afgelopen vakanties ;-).

Slowjuice sappen

Slowjuice sappen

 

Tijdens een sapkuur wordt je lichaam gereinigd; je ontdoet je lijf van gifstoffen die zich in je darmen hebben opgehoopt. Al eerder deed ik zelf een detox met de sappen van SapWinkel. Naast dat ze gewoon erg lekker zijn, wat zeker niet bij alle slowjuices het geval is, zorgen de vitaminen, mineralen en enzymen in de juichen voor een boost voor je huid en lichaam.

Naast de sapkuur sport je iedere dag een uurtje en daarvoor hoef je niet per se de deur uit. Als je het prettiger vindt om thuis te sporten, krijg je iedere dag nieuwe sportfilmpjes en tips toegestuurd door de sportcoach. Vind je het juist prettiger om met een groep te trainen? Door heel Nederland zijn sportcoaches aangesloten bij JuiceCamp, zodat je in je eigen buurt met een groep je  work-outs kunt doen. 

JuiceCamp workout

Joga JuiceCamp

Na een week JuiceCamp is je lichaam gereinigd, voel je je fit en ben je hoogstwaarschijnlijk ook je vakantiekilo’s weer kwijt. Het is een fijne manier om de wintermaanden in te gaan; de omschakeling tussen zomer en winter is voor de meeste mensen best lastig, omdat je eetpatroon vaak erg verschilt tijdens de seizoenen. Op deze manier de eerste stappen zetten en je lichaam een zetje te geven, is daardoor heel fijn.

Van 9 t/m 15 oktober worden er JuiceCamps georganiseerd in de volgende steden:

  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Aerdenhout
  • Groningen
  • Haarlem
  • Hoofddorp
  • Laren
  • Rotterdam

Lijkt het je leuk om ook aan JuiceCamp mee te doen? Kijk dan op juicecamp.nl voor meer meer informatie of meld je voor 29 september aan. Mocht je interesse hebben om zelf een JuiceCamp te geven dan kan dat ook. JuiceCamp zoekt ook nieuwe sportcoaches. En als je eerst wat meer wilt zien; deze video geeft je een goede impressie: https://vimeo.com/138840907

JuiceCamp sporten

In samenwerking met JuiceCamp.nl

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.