winactie superfood focus on foodies

Super superfoods winactie!

Vandaag een heerlijke winactie! Omdat ik zo gigantisch blij ben met jullie en nog steeds af en toe van mijn stoel val hoeveel likes en volgers er op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest zijn bijgekomen in de twee jaar dat Focus on Foodies nu bestaat. Daar ben ik zo blij mee en wat is er mooier om daar even bij stil te staan en dankbaar voor te zijn? En om daar wat leuks voor te organiseren, zoals ik al aankondige op Facebook! Dus daarom mag ik een twéé van deze leuke pakketten met superfoods weggeven van gastblogger Lisanne, van Superyoga.nl

superfood winactie

superfood winactie

Het pakket met superfoods (twv  bevat de volgende producten:

 • Original rauwe cacaopoeder (100 gram)
 • Original kokosbloesemsuiker (400 gram)
 • Original tarwegraspoeder (100 gram)
 • Original raw snacks appel-dadel (90 gram)
 • Original chocolade moerbeien (60 gram)

De raw snacks en chocolade moerbeien zijn glutenvrij en bevatten geen toegevoegde suikers (suikervrij) en zijn heerlijk! Wil je kans maken op één van de twee pakketjes? Zo doe je mee:

1. Like de Facebook pagina van Superyoga

2. Like en deel het Facebook bericht van de Focus on Foodies Facebook pagina over deze actie.

en

3. Laat hieronder op de blog weten waarom superfoods een toevoeging zijn aan jouw leefstijl.

[Update] De twee winnaressen van het superfood pakket zijn Jasmien Maes en Eva. Gefeliciteerd meiden! Jullie hebben inmiddels een mailtje van me ontvangen.

Biologische rauwe cacaopoeder 100 gram - Original Superfoods

Biologische rauwe cacaopoeder 100 gram – Original Superfoods

Biologische kokosbloesemsuiker 400 gram - Original Superfoods

Biologische kokosbloesemsuiker 400 gram – Original Superfoods

Tarwegraspoeder biologisch 100 gram - Original Superfoods

Tarwegraspoeder biologisch 100 gram – Original Superfoods

Er zijn 46 reacties op Super superfoods winactie!

 1. Caroline Bernard
  25 april 2015 at 07:39 (6 jaar ago)

  De wereld van superfoods is voor mij een geheel nieuwe wereld die ik aan het verkennen ben of het wel bij mij en mijn leefstijl past. Als Bourgondiër hou ik van eten en de vraag of superfoods dan ook daar inpast en die uitdaging met mezelf zou ik graag willen aangaan!!

  Beantwoorden
 2. Vera
  25 april 2015 at 07:50 (6 jaar ago)

  Superfoods zijn een toevoeging aan mijn leefstijl, omdat ik er, net als veel andere mensen waarschijnlijk, van houd om ook wel eens voor gemak te gaan. Ik vind het heerlijk om lekker nieuwe dingen te proberen met eten en drinken, maar en sapje maken met bijvoorbeeld een toevoeging van tarwegras is zo gepiept, en super gezond. En lekker makkelijk, daar houden mensen van. Ook kan ik maar moeilijk snacks weerstaan. Ook al leef ik gezond, ik kan enorm van snacks genieten. Ook wel eens zoet. Kokosbloesemsuiker is een mooie optie hiervoor. Het is heel leuk om zelf dingen te bakken. En wanneer ik even niet wil en voor het gemak wil gaan, zijn de moerbeien met chocolade een ideale oplossing! I love it!

  Beantwoorden
 3. Esther
  25 april 2015 at 07:54 (6 jaar ago)

  Omdat ik suiker heb sinds een jaar en nu verstandiger moet leren eten.

  Beantwoorden
 4. Vera
  25 april 2015 at 07:55 (6 jaar ago)

  Superfoods passen goed in mijn leefstijl. Het is een mooie aanvulling. Omdat ik sinds een tijdje veel gezonder eet, ben ik veel dingen aan het uitproberen met koken en bakken. Maar ook ik houd, net als veel mensen waarschijnlijk, wel eens van gemak. Een sapje met een toevoeging van tarwegras is dan zo gepiept. Een snacks? Tja, die kan ik eigenlijk nog steeds niet goed weerstaan. Zoet blijft lekker. Kokosbloesemsuiker in een van mijn bakcreaties is dan een prima optie. En wanneer ik weer even voor gemak wil gaan maar wel een lekker snackje wil, zijn die chocolade moerbeien een ideale oplossing. I love it!

  Beantwoorden
 5. Eva
  25 april 2015 at 08:05 (6 jaar ago)

  Ik ben in een jaar tijd bijna 30 kg afgevallen. Door sport en een gezonde eetstijl toe te passen in mijn leefstijl. Ik ben me ervan bewust geworden dat gezonde voeding ook heel lekker kan zijn, mits je het op de goede manier bereid. Variatie hierin is belangrijk. Heb de afgelopen periode veel geëxperimenteerd met superfoods en de wat minder bekende maar o zo lekkere groente soorten.
  Ook ben ik met vriendin en vriendin van haar een facebook pagina begonnen om onze recepten te delen. Mocht ik winnen, schrijven we hier zeker een recensie over de producten!

  Beantwoorden
 6. debbie
  25 april 2015 at 08:19 (6 jaar ago)

  omdat het heerlijk is om te eten en je er beter door gaat voelen

  Beantwoorden
 7. Marina Huizer
  25 april 2015 at 08:28 (6 jaar ago)

  Ze zijn een blijvende toevoeging aan mijn leefstijl want ik heb meer energie, voel me gelukkiger, gezonder, fitter, blijer, liever, minder gestressd, mooier, in balans. Dit natuurlijk wel in combinatie met gezonde (biologische) voeding. Ook heb ik heel veel plezier aan het bakken van gezonde producten en het maken van gezonde recepten die op de site van focusonfoodies zijn te vinden. Ik ben erg enthousiast om een nieuw merk uit te proberen!

  Beantwoorden
 8. marlies
  25 april 2015 at 09:04 (6 jaar ago)

  Superfoods geven mij net dat extra zetje in de rug om ervoor te zorgen dat ik gezond blijf eten. Het lijkt erop dat zij zorgen dat er voor mij net even wat meer keuzes zijn voor snacks, voor toevoegingen aan mij ontbijt en lunch. Zij geven dé twist aan ieder ontbijt!

  Beantwoorden
 9. veroniquerutten
  25 april 2015 at 09:08 (6 jaar ago)

  Ik gebruik elke dag superfoods. ‘s Ochtends in mijn smoothie en regelmatig tijdens het uitproberen van suikervrije recepten. Gezond en lekker!

  Beantwoorden
 10. Eva Fernandez Borrego
  25 april 2015 at 09:45 (6 jaar ago)

  Sinds ik bewuster ben gaan eten, ben ik me ook steeds meer aan het verdiepen op gebruik van superfoods. Zelf merk ik dat ik veel meer energie heb en me dus ook beter voel sinds deze aanpassing in mijn eetgewoonten.

  Beantwoorden
 11. Donate
  25 april 2015 at 09:52 (6 jaar ago)

  Ik ben nog helemaal nieuw in de wereld van superfoods, maar ik ben wel bezig om mijn leefstijl gezonder te maken, oa door voeding gezonder te maken. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of superfoods voor mij een aanvulling kunnen gaan zijn.

  Beantwoorden
 12. Bianca Bosman
  25 april 2015 at 10:12 (6 jaar ago)

  Superfoods helpen mij om me lekker fit te voelen. Tot nu toe lukt het me, zelfs nu ik zwanger ben, om suikervrij en gezond te eten met dank aan de heerlijke superfoods! Afwisselend, lekker en gezond. Wat wil je nog meer!

  Beantwoorden
 13. vera
  25 april 2015 at 10:32 (6 jaar ago)

  Het lijkt me een mooie manier om kennis te maken met deze producten. Ik gebruik al wel super foods, om er een gezonde leefstijl op na te houden, maar deze zijn nieuw voor mij. Dus ja, ik zou dit heel graag willen winnen! !!!!

  Beantwoorden
 14. Rianne
  25 april 2015 at 10:59 (6 jaar ago)

  Goede Voeding -letterlijk en figuurlijk- is mijn woord van 2015. Na een periode van ziekte is het nu tijd om mijn lichaam weer op kracht te brengen. Door fijne dingen te doen. Door lieve mensen om me heen. En natuurlijk… Door de kracht van superfoods!

  Beantwoorden
 15. Mara
  25 april 2015 at 11:43 (6 jaar ago)

  Mn 4-jarige dochtertje en ik zijn er vorig jaar achter gekomen dat we een aantal voedingsintoleranties hebben en zijn overgestapte op een gehele nieuwe en gezonde levensstijl. Geheel tarwe-, lactose- en suikervrij. Inmiddels past het helemaal in onze dagelijks leven. Superfoods spelen daar ook een belangrijke rol in. Het is voor een kleine portemonnee niet altijd te doen maar anders hoort het bij onze dagelijkse routine. Zou zo blij zijn dit pakket te winnen!!!

  Beantwoorden
 16. Saritha
  25 april 2015 at 11:56 (6 jaar ago)

  Ik ben nog maar net begonnen. En druk aan het uitzoeken waar en hoe ik de producten kan kopen. Dit is nogal niet makkelijk soms ivm prijs en kwaliteit verschillen. Aldi verkoopt ook superfoods maarja. Ik zou heel graag willen winnen om zo mijn kers verse gezinnetje een gezonde life style te kunnen bieden waar we allemaal blij van worden:D. Plus ik heb ook nog nooit wat gewonnen zoals de meeste hihi.

  Beantwoorden
 17. Karin
  25 april 2015 at 12:02 (6 jaar ago)

  Ik vind het simpelweg een lekkere aanvulling op mijn ontbijt. 🙂

  Beantwoorden
 18. Eva
  25 april 2015 at 12:21 (6 jaar ago)

  Na een wat minder gezond crash dieet waarbij ik 30 kilo was afgevallen, kwamen die kilo’s (en meer) er ook razensnel weer aan. Geen succes dus. Nu ben ik heel erg hard op zoek naar een manier van gezond eten (waarbij ik uiteindelijk die nodige kilootjes ook kwijt raak) die wel voor mij werkt en die manier heb ik gevonden door geen suiker, zo min mogelijk tarwe en lekker veel gezonde producten te eten. Ik eet veel superfoods en maak allerhande lekkere recepten met deze nieuw ontdekte schatten. Kokosbloessemsuiker en rauwe cacaopoeder ken ik al, maar de andere drie zijn nog nieuw voor me. Ik sta te popelen om deze ook te proberen!

  Beantwoorden
 19. Jan van Lievenoogen
  25 april 2015 at 13:09 (6 jaar ago)

  Nog bewuster bezig zijn met gezond leven, hier helpen superfoods zeker bij.

  Beantwoorden
 20. Miss Paperfection
  25 april 2015 at 14:22 (6 jaar ago)

  2015 is het jaar waarin ik vegetariër ben geworden en daardoor heb ik de kracht van superfoods ontdekt. Ik ben nog altijd volop nieuwe producten aan het ontdekken dus dit pakketje zou van pas komen.

  Beantwoorden
 21. Melinda
  25 april 2015 at 14:54 (6 jaar ago)

  2015 ben ik begonnen om nog gezonder te leven, ik bak en maak zo veel mogelijk zelf van gerechten, mijn man moest even wennen aan al dat biologische en super food… haha…
  Maar het is echt super lekker!!!! In het begin moest ik wel afkicken van de suikers en nu kom je erachter dat het bijna overal in zit…
  Ik voel me goed en super gezond 🙂
  Dus het super food pakket komt bij ons goed van pas 🙂

  Liefs x Melinda

  Beantwoorden
 22. Sacha Groenescheij-Tjon Kwan Paw
  25 april 2015 at 15:28 (6 jaar ago)

  omdat ik nog zoekende ben in de gezonde leefstijl 🙂

  Beantwoorden
 23. jeannette bolck (@jbolck)
  25 april 2015 at 15:33 (6 jaar ago)

  do i need to say more??, nou oke dan…een hele belangrijke: sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast met superfoods en alternatieve heerlijke gerechten zonder gluten en suiker heb ik 80% (!!!!!) minder migraine en ben ik dus een gelukkiger en energieker leven rijker! elke dag nog dankbaar dat dit kan en genieten van koken van heerlijk eten. jullie maken dit ook makkelijk met jullie recepten. dank

  Beantwoorden
 24. W.J
  25 april 2015 at 17:32 (6 jaar ago)

  Aan het trainen voor de halve marathon, ik kan wel een extra health boost gebruiken!

  Beantwoorden
 25. andrea
  25 april 2015 at 18:40 (6 jaar ago)

  Na het afvallen van zo’n 50 kilo ben ik begonnen met groene smoothies en zo verder richting de superfoods gerold om op gewicht te blijven , nu eventjes inspiratieloos totdat ik hier terecht kwam , 24 juni ren ik mee aan de ladiesrun en zou graag met dit pakket weer aan de slag gaan!

  Beantwoorden
 26. Emy Lakerveld
  25 april 2015 at 20:03 (6 jaar ago)

  Het is net het stuk extra booster wat ik nodig heb om dadelijk goed uit mijn enkelbreuk te komen en om voldoende energie te hebben voor het revalideren ondanks de hooikoorts!!!

  Beantwoorden
 27. Anita H.
  25 april 2015 at 20:43 (6 jaar ago)

  Mijn leefstijl: bepaald niet perfect en ik ben ook niet altijd consequent. Ik ga doorgaans te laat naar bed en beweeg niet genoeg…. Maar qua voeding heb ik het wel redelijk op de rit. Af en toe zondigen sta ik mezelf toe (naturel ribbelchip, jammie), maar over het algemeen eet ik puur, onbewerkt, koolhydraatarm, zuivel- en tarwevrij. Met superfoods heb ik eigenlijk nog niet zoveel ervaring. Tarwegras heb ik weleens gedronken op een beurs. Lekker is anders, maar ik weet dat het supergezond is en ik wil het regelmatig gebruik ervan eigenlijk ook wel graag invoeren. Winnen zou een goede gelegenheid zijn. Cacao gebruik ik regelmatig in de koffie (dat is dan wel geen biologische). Met superfoods kan ik als het ware de puntjes op de i zetten. In de hoop dat ik wat dichter in de buurt kom van mijn streven: een gezond en mooi lijf.

  Beantwoorden
 28. karen
  25 april 2015 at 22:41 (6 jaar ago)

  Met 3x in de week hardlopen en 1x zwemmen zijn superfoods voor mij een mooie aanvulling in mijn gezonde levensstijl.
  Lekker gezond koken en bakken ik hou dr’zo van!

  Beantwoorden
 29. Carola
  25 april 2015 at 22:45 (6 jaar ago)

  Superfoods zijn een mooie aanvulling op mijn voeding. In de vorm van lijnzaad krijg ik bijvoorbeeld meer vezels binnen. Met rauwe cacao maak ik heerlijke bliss balls of chocolademelk die een stuk gezonder is dan die uit een pak. Ik ben vooral erg benieuwd naar de ‘Original raw snacks appel-dadel’. Klinkt als een heerlijke gezonde snack en daar word ik vrolijk van 😀

  Beantwoorden
 30. Jasmien Maes
  26 april 2015 at 14:35 (6 jaar ago)

  Voor heel wat probleempjes bestaat er wel ergens een plantaardige (vaak nog lekkere) oplossing. Chia zaad is ene van mijn favoriete superfoods, mijn darmen hebben nood aan hun dagelijkse portie. Ik bak heel graag en om het gezonder te houden gebruik ik bijna altijd kokosbloemsuiker. Mijn groene smoothies pimp ik dan weer graag met cacaopoeder. Iedere ochtend drink ik een glas water met daarin mijn ‘green power’ poeder (met o.a.tarwegras). Een heel onaangename smaak maar lekker gezond! Mijn dagelijkse snacks bestaan vooral uit (gedroogd) fruit, noten (en chocolade 🙂 ) Ik ben echt gezond bezig de laatste tijd en ik vind het heerlijk!

  Beantwoorden
 31. Annelies
  26 april 2015 at 14:54 (6 jaar ago)

  Superfoods zijn lekker & gezond !! Ze zijn heerlijk in allerlei gerechten, die ik nu ik met het endometriosedieet ben begonnen, steeds vaker eet. Ik ben erachter gekomen dat het heel lekker kan zijn om suikervrij, zuivelvrij, cafeinevrijen tarwevrij te eten en drinken :). Middels dit dieet probeer ik op den duur meer energie en minder pijn te krijgen. Dit pakket zou een mooie aanvulling zijn op de producten die ik thuis al heb, zodat ik meer nieuwe recepten kan uitproberen !!!

  Beantwoorden
 32. Marijke
  26 april 2015 at 16:55 (6 jaar ago)

  Als zwangere kan ik juist nu wel wat gezondheid gebruiken….

  Beantwoorden
 33. Jan van Lievenoogen
  27 april 2015 at 12:41 (6 jaar ago)

  Superfoods maken je bewuster van een gezondere levensstijl en wil daarom dit ook graag uit proberen .

  Beantwoorden
 34. wendy
  27 april 2015 at 13:18 (6 jaar ago)

  Heb een gezonde leven stijl en Super food hoort daarbij

  Beantwoorden
 35. Sylvia Jolanda
  27 april 2015 at 14:14 (6 jaar ago)

  Sinds ongeveer een half jaar let ik erg op mijn gezondheid en voeding. Ik heb dan ook een start gemaakt met superfoods … en ik voel me er echt heel erg lekker bij 🙂 … ik ben nu bezig om me te verdiepen om mijn suikerconsumptie te verminderen en ik ben dan ook erg benieuwd naar de kokosbloesemsuiker.

  Beantwoorden
 36. Lana
  27 april 2015 at 18:10 (6 jaar ago)

  Ik ben al een tijdje bezig met mezelf een gezondere levensstijl eigen te maken. Gezonder eten, meer bewegen… Het toevoegen van superfosfaat zou dan ook de kers op de taart zijn!

  Beantwoorden
 37. marijksels
  27 april 2015 at 20:57 (6 jaar ago)

  Wiehoe wat een fijn pakket zeg! Tja eerlijk is eerlijk rauwe cacao(nibs), kokos en moerbeien zijn gewoon superlekker 😉 Maar sinds het gebruik van supergroene poeders merk ik dat de uitslag op mn huid veel minder of vaak ook gewoon weg is en de spijsvertering vele malen beter!

  Beantwoorden
 38. Josien Hillebrands
  27 april 2015 at 22:54 (6 jaar ago)

  Zucht….ik geef ook de schuld aan de tijd! Maarrrr ik word binnen nu en 4 weken moeder en dan moet er toch echt wat veranderen!
  Met dit pakket zet ik de eerste stap!

  Beantwoorden
 39. Sieneke van Biessum
  27 april 2015 at 22:56 (6 jaar ago)

  Ik doe mee voor mijn zwangere dochter, die kan straks na de bevalling wel wat krachtfood gebruiken!

  Beantwoorden
 40. Marina
  28 april 2015 at 09:05 (6 jaar ago)

  Ik sport 5x per week en eet zo gezond mogelijk, superfoods zijn dus een perfecte aanvulling op mijn lifestyle. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de appel dadel en chcocolade moerbeien snacks!

  Beantwoorden
 41. Marian
  28 april 2015 at 14:15 (6 jaar ago)

  Ik vind het leuk om uit te proberen!

  Beantwoorden
 42. Annie de Waal
  28 april 2015 at 16:02 (6 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar de superfoods, ik heb nog nooit supefoods gegeten, ik zou het graag een keer willen proberen, veel over gehoord.

  Beantwoorden
 43. Aniek
  28 april 2015 at 20:04 (6 jaar ago)

  Ik doe graag mee en wil wel kennismaken met superfood

  Beantwoorden
 44. Nancy van Heck
  28 april 2015 at 22:31 (6 jaar ago)

  De wereld van superfoods is erg onbekend voor mij en erg nieuw ik heb er wel eens wat over gehoord op de televisie zoals dat het erg gezond is. En nou ik ben ook erg op zoek naar gezonde producten ik zou superfoods graag willen proberen.

  Beantwoorden
 45. WNijssen
  29 april 2015 at 10:30 (6 jaar ago)

  Ik wil en probeer zo gezond mogelijk te leven en daar helpen superfoods zeker bij!!

  Beantwoorden
 46. miranda van klaveren
  29 april 2015 at 22:30 (6 jaar ago)

  wow de zon schijnt vandaagaf en toe wel lekker,
  maar wow die superfoods die maakt het nog gekker.
  Want wat een geweldige like en share prijs,
  die gaan we liken en delen we wijs.
  Want dit is zo te gek,
  dus heb op mijn tijdlijn nog een mega plek.
  Zelfs mijn dochter springt na een wow zucht,
  nu helemaal een gat in de lucht.
  want die word over een paar weken 14 jaar,
  en zei meteen ik zie mijn traktatie wel daar

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.