Tibetaanse gojibessen

Superfood goji bessen – Winactie!

Superfood. Voor mij onderdeel van mijn dagelijkse eetpatroon en ik kan er niet zonder. Ze geven een enorme boost aan energie en zijn bovendien heel voedzaam en rijk aan allerlei vitaminen en mineralen. In mijn keuken heb ik een superfood ‘bar’, allerlei weckpotjes vol met superfoods. Daar zal ik binnenkort ook eens een blogpost over schrijven. Één van mijn favoriete superfoods zijn goji bessen; ik eet ze iedere ochtend. Webshop Puur & Fit heeft deze Tibetaanse Goji bessen en ik mocht ze proberen. En 3 zakjes gojibessen van 250 gram weggeven!

Wat mij direct opvalt is dat de Tibetaanse gojibessen van Puur & Fit prachtig rood van kleur zijn en een stukje groter dan de gojibessen die ik normaal gebruik. Ze smaken heerlijk zoet en hebben geen bittere nasmaak. Je kunt ze daarom als snack of tussendoortje eten, of ze net als ik door je overnight oats of over deze banaan pannenkoekjes eten.

Puur & Fit Tibetaanse goji bessen

Puur & Fit Tibetaanse goji bessen

Tibetaanse Goji bessen

Tibetaanse Goji bessen

Hoewel je het niet zou verwachten en ik me sterk afvraag waarom je dat zou doen, wordt er soms aan gedroogd fruit suiker of geconcentreerd fruitsap toegevoegd. Hier probeer ik extra goed op te letten, juist omdat je denkt dat je gezond bezig bent als je gedroogd fruit als snack of tussendoortje eet. Aan deze gojibessen is geen suiker toegevoegd, dat is fijn om te weten!

Ingredienten gojibessen

Ingredienten gojibessen

Ik ben erg blij met deze gojibessen; ze smaken echt super! Bij Puur & Fit koop je een zakje gojibessen van 250 gram tijdelijk voor € 6,95.

Wil je ook eens goji bessen proberen of ben je al gek op dit superfood? Van Puur & Fit mag ik 3 zakjes goji bessen van 250 gram weggeven! Hoe kun je winnen?

1. Deel de foto op de Focus on Foodies Facebook pagina van de winactie op jouw eigen Facebook pagina

2. Laat onder deze blogpost een reactie achter waarin je laat weten waarom je graag gojibessen zou willen eten.

Update! De drie winnaars van deze superfood actie zijn:

Linda den Bakker, Kim Out & Sonja Heijkant – zij hebben van mij inmiddels een e-mail ontvangen!

Dit is een gesponsord artikel

Er zijn 54 reacties op Superfood goji bessen – Winactie!

 1. Loes Hartman
  29 januari 2014 at 07:10 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! I love gojibessen:-)
  Heerlijk door de ontbijpap, over fruit of in muffins..en ook door een salade heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Sandra
  29 januari 2014 at 07:30 (8 jaar ago)

  Ik merk dat mijn lijf steeds meer reageert op suikers en lactose. Deze gojibessen zijn dan een goed begin om over te stappen op superfood.
  Nu nog mijn portemonnee zien te overtuigen 😉

  Beantwoorden
 3. Sonja
  29 januari 2014 at 07:42 (8 jaar ago)

  Love them! Ze zitten al sinds minstens een jaar in onze ontbijt en trailmix. Ik koop ze daarom ook groot in: per 500 gram. Laatst weer zo’n fantastische voorraad gekocht. Helaas was ik er snel doorheen, want ik heb het hele doosje op de grond laten vallen 🙁 Bummer!!!!
  Ben trouwens benieuwd naar je superfood bar; schrijf er maar snel een toffe blog over!

  Beantwoorden
 4. Melanie
  29 januari 2014 at 07:48 (8 jaar ago)

  Super leuke win actie! Ben al met aardig wat superfoods bekend maar deze nog nooit uitgeprobeerd ! Zou ik graag eens willen doen 🙂

  Beantwoorden
 5. Peyta
  29 januari 2014 at 08:07 (8 jaar ago)

  Oooo goji-bessen, daar ben ik dol op, en ook nog goed voor je! Ik doe graag mee en zou wel een zakje van dit merk willen winnen…. Heb de foto gedeeld op FB.

  Beantwoorden
 6. Tarifa
  29 januari 2014 at 08:08 (8 jaar ago)

  Die wil ik wel winnen! Steeds meer op ontdekking in de wereld van superfoods en de gojibessen nog niet geprobeerd. Dit lijkt me de ideale manier voor een eerste kennismaking! Foto is gedeeld!

  Beantwoorden
 7. linda
  29 januari 2014 at 08:33 (8 jaar ago)

  Ik doe nu steeds cranberries in mijn overnight oats omdat vers fruit zoals bosbessen voor mij oo dit moment niet verkrijgbaar zijn. Inderdaad zit er in gedroigd fruit vaak suijer, ik let daar ook op. Behalve cranberries heb ik niet veel keus. Ik heb nog nooit goji bessen gegeten, ben wel benieuwd hoe ze smaken..

  Beantwoorden
 8. Bianca
  29 januari 2014 at 08:48 (8 jaar ago)

  Die boost aan energie kan ik wel gebruiken als ik binnenkort mijn eerste halve marathon ga lopen!

  Beantwoorden
 9. Xandra
  29 januari 2014 at 09:02 (8 jaar ago)

  Ik heb nog nooit goijbessen gegeten. Sinds een half jaar ben ik tarwe- en lactosevrij en ik ben steeds bewuster bezig met mijn eten. En ik probeer steeds nieuwe dingen uit. Ik heb laatst Macapoeder gekocht en de goij-bessen zou ik ook graag eens willen proberen!

  Beantwoorden
 10. Monique
  29 januari 2014 at 09:04 (8 jaar ago)

  Ja ik wil! Ze zijn nog nooit in mijn boodschappenmandje beland! Ik ben zeeeeer benieuwd.

  Beantwoorden
 11. Phyne Lineman
  29 januari 2014 at 09:10 (8 jaar ago)

  Ahhh leuke actie zeg!! Eigenlijk ben ik al een tijdje op zoek naar deze besjes en nu eindelijk gevonden het zou leuk zijn om het op deze manier het te mogen proberen!

  Beantwoorden
 12. Linda vd G
  29 januari 2014 at 09:24 (8 jaar ago)

  Ze worden ook wel energiebommetjes genoemd en ik kan wel wat energie gebruiken! Kom maar op met die bommetjes! 😀

  Beantwoorden
 13. Nicolle
  29 januari 2014 at 09:35 (8 jaar ago)

  Wat een super leuke actie! Sinds 2 januari eet ik suikerloos dus iedere vrije minuut ben ik bezig met het zoeken naar heerlijke alternatieven. Mijn drie kids eten ook geen suiker meer, daar ben ik trots op! Dit ziet er heerlijk uit, ben er erg nieuwsgierig naar. Liefs Nicolle

  Beantwoorden
 14. Ilse de Bruin
  29 januari 2014 at 09:58 (8 jaar ago)

  Ik vind het wel grappig: iedereen “ineens” aan de superfoods. Ik vond dat lange tijd een hype (ja, ik blijf vaak lang sceptisch bij nieuwe dingen 😉 ) en ben zelf er dus nog minimaal in meegegaan.
  Maar meer en meer raak ik toch wel overtuigd van het nut van superfoods. Al blijf ik een beetje sceptisch 😉
  Zou het daarom super vinden eens kennis te maken met gojibessen, volgens mij de meest besproken superfood (iig hier om me heen). Wellicht dat ik dan toch ‘om’ ga

  Beantwoorden
 15. Kim
  29 januari 2014 at 10:01 (8 jaar ago)

  Een actie om uber blij van te worden! Ik eet goji bessen wekelijks door mijn havermout papje en als snack bij de ongezouten noten en vruchten heerlijk! Ik gebruik ze als toevoeging voor extra energie en het schijnt ook te werken tegen depressies en lust opwekkend. Nou 3 x top dus 😀

  Beantwoorden
 16. Nikky van Hest
  29 januari 2014 at 10:03 (8 jaar ago)

  Super leuke actie! Ben pas sinds kort bekend met de superfoods en ken de gojibessen nog niet goed. Heb het wel eens geproefd, maar weet nog niet wat ik er allemaal mee kan. Zou ze graag willen toevoegen aan mijn dagelijkse voedingspatroon en die van mijn gezin. Groetjes Nikky

  Beantwoorden
 17. Suzanne
  29 januari 2014 at 10:04 (8 jaar ago)

  Ik ben heel benieuwd, ik heb nog nooit goji-bessen gegeten, ik heb er alleen vaak over gelezen.

  Beantwoorden
 18. H M
  29 januari 2014 at 10:10 (8 jaar ago)

  heerlijk door me brinta met een banaan erbij, en als vieruurtje een kop heerlijk gojibessenthee…

  Beantwoorden
 19. Ilse
  29 januari 2014 at 10:42 (8 jaar ago)

  Mm! Na drie weken op een bijna onbewoond eiland (zonder supermarkt) bij wales te hebben gezeten, mist mijn lijf superfoods!! Ik kan wel weer even een oppepper gebruiken na alle gmo’s en andere griezeldingen waar ik daar niet onderuit kon.

  Beantwoorden
 20. Jolanda
  29 januari 2014 at 11:36 (8 jaar ago)

  Ow, lekker! Ik eet ze overal doorheen of zo uit de hand.. Sinds ik ze eet ben ik niet meer verkouden of grieperig meer (1,5 jaar) geweest. Toeval??!! Eindelijk een gezonde verslaving 😉 maar ze zijn best prijzig, dus om ze een keertje te winnen zou super zijn!
  Jolanda L.

  Beantwoorden
 21. Melanie
  29 januari 2014 at 11:46 (8 jaar ago)

  Ik eet ze graag. Ik doe ze graag door de Quinoa, overnight oats of smoothie.

  Beantwoorden
 22. Carmen
  29 januari 2014 at 12:05 (8 jaar ago)

  Ze zijn heerlijk, alleen zijn de beter bessen jammer genoeg aan de dure kant. Ik gebruik ze voornamelijk ik de havermoutpap, maar ik lees hier genoeg tips om ze op andere manieren te gebruiken. Als ik die zakken win kan ik ze allemaal uitproberen

  Beantwoorden
 23. Eline
  29 januari 2014 at 12:12 (8 jaar ago)

  Net als bijna iedereen hier vind ik ze heerlijk!

  Beantwoorden
 24. Linda den Bakker
  29 januari 2014 at 12:52 (8 jaar ago)

  Ik doe deze yummie happy berries graag door mijn ontbijt. Gojibessen geven mij kickstart van de dag en ben heel nieuwsgierig om nog meer lekkere recepten ermee uit te proberen. Prima winterboost. Kan wel wat extra energie gebruiken tijdens het afstuderen!

  Beantwoorden
 25. mirjam
  29 januari 2014 at 13:33 (8 jaar ago)

  Waarom ik deze wil winnen? Ik kan wel een heel verhaal vertellen over vermoeidheid, verkoudheid, extra smaak toevoegen aan mijn havermoutpap en/of mijn slecht etende coeliakie-dochter. Maar ik vind het gewoon erg leuk om dingen te winnen!

  Beantwoorden
 26. Vanessa
  29 januari 2014 at 13:47 (8 jaar ago)

  Ik heb nog geen Goji bessen gegeten en wil ze zeker eens proberen! Ik heb de foto op Facebook gedeeld 🙂

  Beantwoorden
 27. Chantal Biersteker
  29 januari 2014 at 13:57 (8 jaar ago)

  Leuke actie! Ik heb nog geen goji bessen geprobeerd, ben erg benieuwd naar de smaak, dus ik zou ze heeeeel erg graag willen winnen!

  Beantwoorden
 28. vera velderman
  29 januari 2014 at 14:17 (8 jaar ago)

  sinds een aantal maanden eet ik tarwe en suiker vrij. Daarbij ben ik nu steeds meer super foods aan het uit proberen, maar de goji is er nog niet van gekomen. Ik wil dus heeeeeel graag een zakje winnen! Leuke manier om er kennis mee te maken!

  Beantwoorden
 29. Fien
  29 januari 2014 at 16:55 (8 jaar ago)

  Leuke foodie winactie! Ik doe graag mee. Elke ochtend gaat er een dikke eetlepel gojibessen door mijn havermoutpap. Heerlijk!

  Beantwoorden
 30. Nadialogy
  29 januari 2014 at 17:07 (8 jaar ago)

  De kleine goijberries voegen zo veel toe aan bijna elk tussendoortje, ontbijt of lunch. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Nu mijne bijna op zijn en ik ze nog altijd wil blijven gebruiken in mijn gezonde levensstijl, wil ik ze maar al te graag winnen! En toevallig zijn we naamgenootjes van Heeswijk!

  Groetjes,
  Nadia

  Beantwoorden
  • Nadialogy
   29 januari 2014 at 17:08 (8 jaar ago)

   Oh en voor foto’s van mijn gezonde levensstijl kan je terecht op mijn Instagram: Fitsporista

   Beantwoorden
 31. joke lieberom
  29 januari 2014 at 17:07 (8 jaar ago)

  Zou ze graag proberen, al vaak om heen gelopen maar steeds gedacht ach een volgende keer misschien.

  Beantwoorden
 32. Danielle
  29 januari 2014 at 17:20 (8 jaar ago)

  Wij eten ze in de “overnight oats” met het hele gezin. Kostbaar maar zeker de moeite waard! Ik zou deze Tibetaanse goijbessen wel eens willen proeven dus… ik ga like en delen en duimen dat ik win :-)!!!

  Beantwoorden
 33. Petra
  29 januari 2014 at 18:15 (8 jaar ago)

  Oe i ❤️ Goij !! Gister mijn pakket binnen gehad van body and fit maar me Goij vergeten!! Grrrr dus kan wel zo’n voorraad gebruiken!

  Beantwoorden
 34. Zelleke
  29 januari 2014 at 18:34 (8 jaar ago)

  Heerlijke actie waar ik erg graag wil aan deelnemen!!!! Ben nog erg leek op gebied van superfoods maar wil er zeker meer getraind in worden en dus zie ik deze lekkernij erg graag mijn richting uitkomen 😉 Hopen maar nu dat het lukt
  En nu ga ik zeker delen op mij fb
  Alvast hartelijk dank bij voorbaat.
  Groetjes

  Beantwoorden
 35. rianne
  29 januari 2014 at 19:08 (8 jaar ago)

  Wat een gave winactie! Graag zou ik dit willen winnen. Ben al een tijdje bezig met gezonde voeding (veel smooties en zo min mogelijk suiker) en train nu voor de halve marathon. Ik kan dus wel wat extra’s gebruiken.

  Groetjes Rianne

  Beantwoorden
 36. Jiska
  29 januari 2014 at 19:47 (8 jaar ago)

  Heerlijk door mijn chia-rawchoco-amandelmelkpudding ontbijt! Super gezond en SUPER lekker!! 🙂

  Beantwoorden
 37. Suzanne
  29 januari 2014 at 22:10 (8 jaar ago)

  Yum! Beste start van de dag, goede energyboost 😀 I love superfoods en de Gojibessen mogen zeker niet ontbreken!

  Beantwoorden
 38. Dien
  29 januari 2014 at 22:27 (8 jaar ago)

  Lekker om uit te proberen!

  Beantwoorden
 39. Anita H.
  29 januari 2014 at 23:17 (8 jaar ago)

  Ik wil ze vooral graag eten vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen. Daarnaast zijn ze heel handig om mee te nemen als tussendoortje. En fijn voor als ik trek heb in wat zoets.

  Beantwoorden
 40. Iris
  30 januari 2014 at 00:00 (8 jaar ago)

  Jammie!! Niet meer te missen in mijn dagelijkse voeding!! :d

  Beantwoorden
 41. Karina Heylen
  30 januari 2014 at 21:02 (8 jaar ago)

  die wil ik ook wel proeven ,een energiebommetje kan ik wel gebruiken mijn energie staat momenteel op een heeeel laag pitje . hopelijk ben ik een van de gelukkige die deze bessen mag ontvangen en voel mij weldra een stuk fitter . groetjes

  Beantwoorden
 42. Kim Out
  31 januari 2014 at 13:10 (8 jaar ago)

  Deze goijbessen zien er echt super lekker uit! Nog niet zo heel lang ben ik bezig met gezonder eten (onder andere meer superfoods en meer groenten en fruit). Sinds kort heb ik de goijbessen aan mijn havermout-ontbijt toegevoegd en dat bevalt perfect! Alleen nu zijn ze bijna op…!

  Beantwoorden
 43. Petra
  31 januari 2014 at 19:01 (8 jaar ago)

  Aan zulke gezonde acties doe ik heel graag mee, want ik ben er mij met dit artikel over Goji Bessen wel attent op gemaakt, waar ik op kan letten bij de aanschaf van de bessen. Daar ben ik wel heel blij mee, want ik ben een echte nog niet zo “heel goed weter” op dit eet gebied…Ik deel deze actie ook op Facebook en ga nu druk aan het duimen voor een beetje geluk…

  groetjes Petra

  Beantwoorden
 44. Micki
  31 januari 2014 at 21:08 (8 jaar ago)

  Ik heb ze nog niet eerder geproefd, dus ben vooral gewoon heel benieuwd! 🙂

  Beantwoorden
 45. Simone
  1 februari 2014 at 22:25 (7 jaar ago)

  Ik wil heel graag de Goji bessen winnen! Ik heb ze nog nooit gegeten, maar ben erg benieuwd naar deze superfood, lijkt me heerlijk door de havermout.

  Beantwoorden
 46. Rebecca
  1 februari 2014 at 23:11 (7 jaar ago)

  Ik heb het nog nooit gehad, maar ik heb er veel goede berichten over gehoord. Dit zou een ideale kans voor mij zijn om ze ook eens te proberen! 🙂

  Beantwoorden
 47. Trudy van Megen
  2 februari 2014 at 14:16 (7 jaar ago)

  Nog nooit gegeten, omdat ik glutenvrij en suikervrij eet zal dit een mooie aanvulling zijn op mijn dieet.

  Beantwoorden
 48. Alexandra
  3 februari 2014 at 21:39 (7 jaar ago)

  Ik ben net begonnen met overnight oats, en meteen helemaal verslaafd! Ik wil graag gezonder eten, met minder suiker en meer superfoods. Maar als alleenwonende arme student (goedkoop koken voor 1 is niet zo makkelijk) is dat best lastig. Deze bessen zouden een goed begin (van de dag) zijn voor door mijn overnight oats :).

  Beantwoorden
 49. suus
  3 februari 2014 at 22:20 (7 jaar ago)

  Ik heb n goijibesplant in de moestuin..maar op vruchten moet ik denk ik nog even wachten…dan is dit toch n uitgelezen ‘super’ kans!!♥

  Beantwoorden
 50. Michelle Latumalea
  4 februari 2014 at 12:24 (7 jaar ago)

  Ik zou dit pakket dolgraag willen winnen ivm het net beginnen met gezonder leven. Vanwege mijn drukke werkschema ben ik op zoek naar gezonde tussendoortjes en deze bessen zijn super gezonde vervangers!

  Beantwoorden
 51. Marina
  4 februari 2014 at 12:58 (7 jaar ago)

  Ik ben al enige tijd aan de superfoods van hennepzaad tot chiazaad en de tarwegras en acaipoedertjes. Maar de gojibessen staan nog op mijn to do lijstje! Heb er al veel over gehoord dus nu wordt het wel tijd om deze rode rakkers zelf ook eens te gaan proberen!

  Beantwoorden
 52. Theresa Groot
  4 februari 2014 at 15:04 (7 jaar ago)

  Ben al 16 kilo afgevallen en sta nu al 2 maanden stil. Om weer een goede boost te krijgen ben ik mij een beetje aan het verdiepen in super foods! Inmiddels gebruik ik al chia zaad, lijnzaad, kokosolie en ik zou graag gojibessen ook willen proberen. Vooral als snack lijkt het mij wel wat!

  Beantwoorden
 53. Anne van der Meijden
  4 februari 2014 at 16:14 (7 jaar ago)

  Ben erg benieuwd of ik echt verschil ga merken in hoe ik me voel! Probeer het dus graag uit

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.