Chocolate Chip Peanutbutter cookies met stevia

Stevia Chocolatechip Peanutbutter cookies

Stevia kan best lastig zijn om mee te bakken, zeker in combinatie met glutenvrij, omdat je niet de ‘inhoud’ en vulling aan een deeg kunt geven wat normale suiker wel doet. Ik gebruikte tot nu toe wel eens stevia druppels, maar was daar niet zo’n fan van, voornamelijk door de bittere nasmaak. Recentelijk mocht ik echter een type stevia proberen, die er net zo uitziet als gewone kristal suiker: Stevia Kristal Sweet. Ik gebruikte de stevia als vervanger voor kokosbloesemsuiker en maakte er Chocolatechip Peanutbutter cookies mee en was erg benieuwd of ik deze wél lekker vond smaken.

De koekjes zijn waanzinnig! Niet super zoet en de pindakaas is ook niet overheersend. Ik was positief verrast door deze Stevia kristal ‘suiker’. Suiker tussen haakjes, uiteraard, omdat stevia gemaakt wordt van de blaadjes van de stevia plant. Stevia is in korte tijd erg populair geworden en helaas zijn er ook producten te krijgen onder de naam stevia die voor een groot deel uit andere ingrediënten bestaan. Alles in de webshop van Stevia Products, die puur en alleen om stevia producten draait, wordt gemaakt met pure steviolglycosiden. De stevia van Stevia Products bevat 98% steviolglycolsiden en is puur natuur. Ter vergelijking: sommige ‘stevia’ poeders in de supermarkt bevatten maar 13% steviolglycolsiden en zijn verder aangevuld met allerlei kunstmatige ingrediënten en zelfs maltodextrine; veredelde suiker. Helemaal niet suikervrij dus eigenlijk!

suikervervanger Steviala Kristal Sweet

Steviala Kristal Sweet

Chocolate chip Peanutbutter cookies met stevia

Chocolate chip Peanutbutter cookies met stevia

Pure stevia is een goede suikervervanger in recepten, omdat het geen invloed heeft op de glycemische index, oftewel je bloedsuikerspiegel. Dat maakt het geschikt voor diabetici én mensen die graag suikervrij willen eten. Stevia Products heeft niet alleen vloeibare en poeder stevia, maar ook andere suikervrije producten als jam en chocoladerepen. Met de Steviala Kristal Sweet, die er dus uit ziet als gewone tafelsuiker, maakte ik deze heerlijke Chocolatechip Peanutbutter cookies die je op de foto ziet. Het recept daarvan vind je hélemaal onderaan deze blogpost. Eerst leuker nieuws!

Van Stevia Products mag ik een super leuk pakket weggeven om kennis te maken met écht goede stevia. In het pakketje, ter waarde van € 45, zit:

 • Suikervrije chocoladetablet met stevia
 • Suikervrije chocoladereep met stevia
 • stevia zoetjes
 • vloeibare stevia
 • steviala kristal sweet
 • suikervrije chocoladepasta met stevia
 • suikervrije tiramisu creme met stevia
 • suikervrije jam met stevia.

Deze actie is inmiddels afgelopen

Winactie pakket Stevia Products

Winactie pakket Stevia Products

 

Chocolate chip Peanutbutter cookies met stevia

Chocolate chip Peanutbutter cookies met stevia

Recept Chocolatechip Peanutbutter Cookies (gebaseerd op een recept uit het nieuwe suikervrije bakboek ‘Goed zoet!‘ van Nanne Hogeland, review volgt snel!)

Wat heb je nodig?

Voor 8 flinke koeken

 • 120 gram speltmeel (of boekweitmeel, voor glutenvrije cookies)
 • 60 gram glutenvrije havervlokken
 • 140 gram pindakaas
 • 80 gram kokosolie
 • 3 eetlepels Steviala Kristal Sweet
 • 1 ei
 • 1 theelepel vanille extract
 • 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
 • 1/2 theelepel baking soda
 • 40 gram 92% chocolade (Vivani)
 • snufje zeezout

En hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 170 graden

 1.  Smelt de kokosolie en meng dit met de stevia, vanille extract, pindakaas en een ei. Doe in een aparte kom de havervlokken bij het speltmeel, baking soda, bakpoeder en snufje zout.
 2. Meng dan rustig alle droge ingrediënten bij het kokosolie mengsel en kneed dan even goed met je handen. Hak de chocolade fijn en meng deze door het koekjesdeeg.
 3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak hierop flinke koeken van ongeveer 2 cm dik. Bak ze in 10-15 minuten gaar en laat goed afkoelen. Enjoy!
Chocolate chip Peanutbutter cookies met stevia

Chocolate chip Peanutbutter cookies met stevia

In samenwerking met Stevia Products

Er zijn 61 reacties op Stevia Chocolatechip Peanutbutter cookies

 1. Peyta
  12 mei 2014 at 06:29 (7 jaar ago)

  Ik doe mee! Ik eet al wel een tijdje gezond, maar veel van deze producten ken ik niet. Zelfs nooit van bestaan gehoord. Dus… welkom!

  Beantwoorden
 2. Karen
  12 mei 2014 at 06:29 (7 jaar ago)

  Ziet er heerlijk uit!! Kan al niet wachten om ze uit te proberen…
  Ben ook heel erg benieuwd naar alle andere producten sinds al een tijdje alle suiker en zijn varianten uit de keuken ban.. 🙂 groetjes Karen

  Beantwoorden
 3. marianne walter
  12 mei 2014 at 06:49 (7 jaar ago)

  Ik wil wel eens ECHT goede stevia proberen.

  Beantwoorden
 4. Melanie
  12 mei 2014 at 07:02 (7 jaar ago)

  Ik weet nooit zo goed Welke stevia nou goed voor je is… Dus dit is een super leuke win actie! En i love pindakaas!!!! Dus kan niet wachten om ze te maken!

  Beantwoorden
 5. Leontine Haaring
  12 mei 2014 at 07:26 (7 jaar ago)

  Ik wil graag de stevia winnen, omdat ik er nogal huiverig voor ben en als ik het win kom ik misschien over mijn twijfels over deze suiker heen…

  Beantwoorden
 6. marieke
  12 mei 2014 at 07:40 (7 jaar ago)

  ik zou dit pakket heel graag willen winnen. Ik heb verschillende steviaprodukten in huis, maar zoals je al zegt zijn die zo bitter en vies. Ik vind het ook raar dat er in grote letters STEVIA op de verpakking staat, maar als je dan bij de ingrediËnten gaat kijken, zit er bijna geen stevia in, maar wel heel vee chemische rommel. Ik kook graag suikervrij omdat ik van suiker lichamelijke problemen krijg. Ook mijn zoon eet suikervrij, hij heeft een sterk wisselende suikerspiegel en zonder suiker is dat beduidend minder.

  Beantwoorden
 7. Branca
  12 mei 2014 at 07:41 (7 jaar ago)

  Ik zou graag dit pakket willen winnen, omdat ik altijd vroeg en veel onderweg ben voor mijn studie. En ik ben erachter gekomen dat geen suiker mij veel meer energie geeft om de lange reistijd vol te kunnen houden! Ik denk dat dit pakket mij hierbij nog meer kan helpen.

  Beantwoorden
 8. Monique
  12 mei 2014 at 07:52 (7 jaar ago)

  Ik wil dit pakken graag winnen, ik ben sinds enkele maanden mijn voedingspatroon aardig aan het omgooien en bezig met mijn gewicht. Dit pakket zou me hier goed bij helpen. 🙂

  Beantwoorden
 9. youri jochems-schultz
  12 mei 2014 at 08:02 (7 jaar ago)

  Lijkt me erg leuk om te winnen. Ik weet nooit zo goed wat ik nou moet uitproberen en zo gaat het me zeker lukken!

  Beantwoorden
 10. Maartje
  12 mei 2014 at 08:54 (7 jaar ago)

  Wauw wat een fantastisch pakket. Ik ben sinds kort ook bezig om alleen nog maar natuurlijke suikers en goede vetten te eten, een mooie bijkomstigheid is dat ik er ook een beetje bij afval. Ik zou heel graag dit pakket willen winnen, om nog meer lekkere en gezonde recepten te kunnen maken!

  Beantwoorden
 11. mandy
  12 mei 2014 at 08:57 (7 jaar ago)

  Ik probeer vaak je recepten uit en ze zijn altijd heerlijk! Met stevia ben ik nog wat minder bekend, maar kan niet wachten om hier ook mee te experimenteren!

  Beantwoorden
 12. Marina
  12 mei 2014 at 09:00 (7 jaar ago)

  Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en daar hoort ook zo min mogelijk suiker bij. Dit steviapakket zou dus geweldig zijn! Ik heb deze producten nog nooit geprobeerd maar het lijkt me erg smakelijk!

  Beantwoorden
 13. Ann
  12 mei 2014 at 09:05 (7 jaar ago)

  Ontzettend benieuwd naar deze Stevia ‘lijn’!

  Beantwoorden
 14. Daphne
  12 mei 2014 at 09:06 (7 jaar ago)

  Ontzettend gaaf om te winnen!
  Heb zelf ook de stevia druppels staan, maar gebruik ze eigenlijk nooit, idd om het aparte smaakje, zou het heeeel graag uit willen proberen!

  Beantwoorden
 15. Micha ter Horst
  12 mei 2014 at 09:19 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie en wat een heerlijk recept. Ik doe heel graag mee. Ik gebruikte ook wel eerder stevia, maar hoewel ik zelf wel de smaak kon waarderen, werd het door de rest van het gezin niet gegeten. Ik zou zo graag iets willen bakken met stevia wat iedereen hier lekker vind. Met andere woorden, ik wil het heel graag uitproberen. 🙂

  Beantwoorden
 16. Patricia
  12 mei 2014 at 09:27 (7 jaar ago)

  Ook deze koekjes zien er weer heerlijk uit! Ik ben benieuwd naar het gebruik van deze stevia, dus ik zou zeggen: ‘ kom maar op met dat uitgebreide pakket’ 😀 hartelijke groetjes, Patricia

  Beantwoorden
 17. debora
  12 mei 2014 at 09:49 (7 jaar ago)

  Ik zou dit pakket heel graag winnen! ik zou heel graag deze uitproberen en me laten verrassen door de smaak…

  Beantwoorden
 18. Suzanne
  12 mei 2014 at 09:50 (7 jaar ago)

  Dit ziet er perfect uit, waarom ik wil winnen? Om deze heerlijke koekjes te kunnen maken! Ik eet nu bijna een jaar suikervrij en om te vieren dat dit zo is kan ik dit mooie pakketje wel gebruiken.

  Beantwoorden
 19. debora
  12 mei 2014 at 09:55 (7 jaar ago)

  Ik zou dit pakket heel graag winnen! Eet geen geraffineerde suikers ik zou heel graag deze uitproberen en me laten verrassen door de smaak…

  Beantwoorden
 20. Danielle Dekker
  12 mei 2014 at 09:56 (7 jaar ago)

  Herkenbaar dat glutenvrij bakken met stevia druppels vaak niet succesvol is. Zou graag het pakket winnen om de andere produkten te proberen.
  Danielle

  Beantwoorden
 21. Anouk Lotte
  12 mei 2014 at 09:57 (7 jaar ago)

  Ik hoor regelmatig positieve en lekker gezonde dingen/recepten over stevia! Nog nooit zelf geprobeerd en dit pakket lijkt me dan ook uitermate geschikt om kennis te maken met stevia!

  Beantwoorden
 22. Lotte de Jonge
  12 mei 2014 at 10:48 (7 jaar ago)

  Ik ben nog niet zo bekend met stevia en ben dus erg benieuwd ernaar. Liked, shared en nu duimen!!

  Beantwoorden
 23. Zelleke
  12 mei 2014 at 11:00 (7 jaar ago)

  Heb al zoveel mooie recepten van jou geleerd en deze koekjes zien er ook weer super lekker uit, dus ik wil erg graag dit pakketje winnen zodat ik ook hier mee aan de slag kan om uit te testen of het me lukt deze lekkernijen te makenii Alvast hartelijk dank bij voorbaat.

  Beantwoorden
 24. Ilonka
  12 mei 2014 at 11:43 (7 jaar ago)

  Oooo, ik wil het pakket écht graag winnen! Ik heb 2 kinderen met adhd en diverse allergieën. Ik ben druk zoekende naar gezonde en ook nog lekkere recepten zodat mijn moeilijke etertjes toch heerlijk kunnen eten en snoepen zonder dat ze onder de uitslag, hevig diareerend staan te stuiteren!

  Beantwoorden
 25. valerie
  12 mei 2014 at 11:51 (7 jaar ago)

  Ik ben morgen jarig dus dit lijkt een geweldig verjaardagskado voor mij! Daarnaast probeer ik zo min mogelijk suiker te eten. Ik heb zelf ook een stevia plant. Deze producten heb ik nog niet geprobeerd. Ik wil graag met de producten kennis maken en zal mijn bevindingen op internet vermelden mocht ik winnen,

  Beantwoorden
 26. Riet
  12 mei 2014 at 11:56 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee aan deze win actie, ik ben al bekent met een aantal stevia producten maar wil altijd wel weer wat nieuws uitproberen.

  Beantwoorden
 27. Greetje
  12 mei 2014 at 12:39 (7 jaar ago)

  Ik doe ook graag mee. Ik ken de stevia in druppel vorm maar ik vind hier echt een nare bijsmaak aan zitten. Ik ben dus erg benieuwd naar de andere producten.

  Beantwoorden
 28. marijksels
  12 mei 2014 at 13:10 (7 jaar ago)

  Wauw ben al een tijdje op zoek naar echt goede Stevia, omdat dat toch de meest pure suikervervanger is! Lijkt me heerlijk om om deze chocolatechip cookies te bakken, mocht ik de gelukkige zijn…duimpjes gedraaid!

  Beantwoorden
 29. Loes Posthumus
  12 mei 2014 at 13:32 (7 jaar ago)

  sinds de diagnose chronische hypoglykemie is vastgesteld ben ik opzoek naar goede suikervervangers. tot nu toe heb ik veel geprobeerd waar ik mijn twijfels over had. ik hoop dat dit de vervanging is die ik zocht.

  Beantwoorden
 30. Edmee van der Togt
  12 mei 2014 at 13:49 (7 jaar ago)

  Ik wil super graag dit pakket winnen, ik ben sinds een tijdje heel erg bezig met opletten op wat ik eet en bewustere keuzes maken. Ik ben tot nu toe vooral erg aan het onderzoeken wat er mogelijk is en wat ook bij mij past, ik denk dat zo’n pakket daar heel goed bij aansluit! =)

  Beantwoorden
 31. Maaike
  12 mei 2014 at 13:57 (7 jaar ago)

  Deze koekjes lijken me overheerlijk, dus daar kan ik de Stevia kristal sweet wel voor gebruiken! Verder ben ik erg fan van Stevia, dus ben erg benieuw naar de ze mooie pure producten!

  Beantwoorden
 32. annnemarie
  12 mei 2014 at 14:07 (7 jaar ago)

  Dit zou ik heel graag willen winnen. Sinds kort heb ik ontdekt dat ik een aantal intoleranties heb en ben ik dus begonnen met het drastisch omgooien van mijn eetgewoonten. Agavestroop en dadels zijn een prima vervanging, maar het zou ideaal zijn om af en toe weer gewoon met ‘suiker’ aan de slag te kunnen. Van de stevia uit winkels word ik nog niet echt gelukkig… Dus dit wil ik heel graag proberen,

  En ik word geloof ik helemaal gelukkig als ik weer eens een cracker met chocoladepasta kan eten..!

  Beantwoorden
 33. annnemarie
  12 mei 2014 at 14:09 (7 jaar ago)

  (En ik wil dit graag delen, maar ik kan de facebook deelknop niet vinden. Kijk ik verkeerd?)

  Beantwoorden
 34. Chantal Biersteker
  12 mei 2014 at 14:42 (7 jaar ago)

  Ik zou dit pakketje erg graag winnen omdat ik enorm benieuwd ben naar de producten, heb zelf al diverse stevia producten gebruikt, toto op heden nog niet naar tevredenheid, inderdaad ivm de bittere nasmaak. Dus: zou heeeel blij zijn als ik win!

  Beantwoorden
 35. miranda
  12 mei 2014 at 15:23 (7 jaar ago)

  Yeah!!!! Eindelijk goeie stevia producten. Ben nu al super enthousiast……en heel benieuwd om deze producten in het echt te gaan gebruiken in de keuken! Met een zoontje met ADHD zou dit een fantastische suikervervanger zijn!

  Beantwoorden
 36. Astrid Arenz
  12 mei 2014 at 15:25 (7 jaar ago)

  Ik zou dit pakket wel willen winnen omdat ik al veel verschillende producten heb geprobeerd ook van Stevia maar deze gaven niet het gewenste resultaat.
  Je hebt me nu erg nieuwsgierig gemaakt.
  Wil het graag testen en mijn bevindingen aan anderen laten weten.

  Met vriendelijke groet Astrid.

  Beantwoorden
 37. Fraukje
  12 mei 2014 at 18:28 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee! Ik ben goed op weg om minder en minder suiker te eten. Ik ben benieuwd naar deze, voor mij nieuwe producten.

  Beantwoorden
 38. Mireille.
  12 mei 2014 at 18:42 (7 jaar ago)

  Ik zou het super vinden om deze producten te winnen.
  Ik sta namelijk sceptisch tegenover stevia omdat ik telkens lees over de bittere nasmaak ervan.
  Maar als het nou echt zo is zoals jij beschrijft en geen bittere smaak heeft, dan zou ik het héél graag willen proberen!

  Beantwoorden
 39. Mireille de Graaf
  12 mei 2014 at 18:44 (7 jaar ago)

  Ik zou het super vinden om deze producten te winnen.
  Ik sta namelijk sceptisch tegenover stevia omdat ik telkens lees over de bittere nasmaak ervan.
  Maar als het nou echt zo is zoals jij beschrijft en geen bittere smaak heeft, dan zou ik het héél graag willen proberen!

  Beantwoorden
 40. Marina Oudijn
  12 mei 2014 at 19:39 (7 jaar ago)

  Ik ben een fanatieke focusonfoodies koekjesbakker. Ik probeer iedere week wel een paar verschillende. Ik ben onwijs benieuwd naar het bakken met Stevia, aangezien dit toch de meest gezonde zoetvervanger is maar bekend staat om de bittere smaak.

  Beantwoorden
 41. Natasja
  12 mei 2014 at 21:24 (7 jaar ago)

  Sinds juli vorig jaar eet ik suikervrij (en tarwevrij). Maar tot nu toe heb ik nog nooit Stevia gebruikt, omdat alle verhalen van niet echte stevia, bittere smaak, enz. me steeds ervan weerhouden. Misschien kunnen jullie me met dit pakket overhalen om het altijd te gebruiken, omdat ik veel bak. Ik bak ook in opdracht taarten en die zijn nog steeds met suiker, maar ik zit er over te denken om daarmee te stoppen en suikervrij e.d. te gaan bakken in opdracht. Dan sta ik weer volledig achter mijn producten en kan ik mensen die ook suikervrij eten of een allergie hebben blij maken met een op maat gemaakte taart.

  Beantwoorden
 42. Rianne Nootenboom
  12 mei 2014 at 21:35 (7 jaar ago)

  Hoi! Ik ben sinds een paar maanden suikervrij aan het eten/bakken en volg je site met veel plezier!! Helaas eerst in de ‘nep’ stevia getrapt maar dat wil ik echt niet meer. Het zou me enorm helpen om dit pakket te winnen!!

  Beantwoorden
 43. Marijke Groos
  12 mei 2014 at 22:26 (7 jaar ago)

  Ik zou heel erg blij zijn als ik dit pakket zou winnen. We zijn aan het veranderen met de voeding ook vanwege overgewicht partner en zijn sinds kort ontdekte diabetes. Ik wil heel erg graag stevia uit proberen, maar hoor veel negatieve berichten over de smaak, vandaar nog niet aangeschaft, maar zou het toch graag willen proberen, hoop het via dit pakket uit te kunnen proberen.

  Beantwoorden
 44. Ellen Bailly
  12 mei 2014 at 22:33 (7 jaar ago)

  mmh, gezond genieten van al dat suikervij lekkers…wie wil dat nu niet?!

  Beantwoorden
 45. Eline Timmermans
  14 mei 2014 at 21:35 (7 jaar ago)

  Oh ik zou deze actie graag willen winnen! Hoe heerlijk is het wel niet om suikervrij te genieten? Zeker nu ik dankzij darmklachten niet meer zomaar vanalles kan maken maar echt suikervrij moet gaan. Ik heb inderdaad ook al de ervaring met de stevia druppels gehad dus zou graag deze producten willen proberen. Daarnaast maak je mij altijd happy met chocolade <3 en moet koekjes bakken 🙂

  Beantwoorden
 46. Anouk Goedegebuur
  15 mei 2014 at 15:19 (7 jaar ago)

  Dit is nou een typisch gevalletje van een perfecte winactie! Al een week heb ik een grote craving naar koekjes! Tijdens het zoeken naar een gezond koekjesrecept stuitte ik op deze pareltjes. Omdat ik zelf ook heel graag met gezonde ingrediënten kook en bak, heb ik voor deze koekjes het meeste standaard in huis. Behalve de juiste stevia! Ik ben een groot fan van stevia in toetjes en dranken, maar het lukt me nooit goed om in baksels en zelfgemaakte gezonde chocopasta en jam te doseren met de vloeibare variant, waardoor mijn pogingen tot nu toe allemaal in de vuilnisbak zijn beland.. Super zonde natuurlijk. Met dit pakket zou daar voorgoed een eind aan kunnen komen! Zo kan ik met dit pakket eindelijk suikervrije koekjes, muffins en cake maken mét de juiste zoetkracht en substantie, heb ik eindelijk een hele pot vol suikervrije chocopasta en jam (plus een tiramisuspread), kan ik mijn thee zoeten met de stevia zoetjes, en smoothies en yoghurt met de vloeibare stevia. O, en met chocolade weet ik altijd wel raad!

  Beantwoorden
 47. Eveline de Vetten
  15 mei 2014 at 20:41 (7 jaar ago)

  Fantastische winactie! Ik hou van alles wat zoet is, maar ik wil wel letten op mijn suikerinname. Over kunstmatige zoetstoffen hoor ik niet al te goede dingen, maar Stevia is een goed alternatief. Ik ben vooral benieuwd hoe de chocolade smaakt, dat mis ik heel erg nu ik suikervrij eet.

  Beantwoorden
 48. mirjamholleman
  15 mei 2014 at 21:50 (7 jaar ago)

  Waarom ik wil winnen? Om de voordelen van stevia tov gewone suiker te ervaren. Bij mezelf, maar zeker oom bij mijn oudste dochter. Zullen haar driftbuien daar mee te maken hebben?

  Beantwoorden
 49. Benjamin
  16 mei 2014 at 15:49 (7 jaar ago)

  Wauw wat een gaaf pakket! Dat is zeker een must have omdat de laatste kilos verliezen een crime is en de heerlijke producten van steviaproducts.be mij al zo hebben geholpen bij het afvallen! Van alle stevia producten, die dan ein-de-lijk in de winkel liggen dacht ik nog, zijn dit gewoon de beste.. geen onnodige toevoegingen en gewoon echt lekker.. t enige grote nadeel is dat t zo snel op gaat.. dankzij steviala roepen de bakjes yoghurt met “suiker” (stevia kristal sweet natuurlijk!) Zoals altijd maar pak ik er nu ook elke avond een na het eten met een glimlach!
  En de skinny caramel macchiato is nog nooit zó simpel en to-die-for geweest als met wat druppels stevia vloeibaar caramel smaak..

  Gewoon koffie ben ik fan van, gewoon zwart.. maar negen van de tien keer verdwijnt er toch één zoetje in van steviala.. gewoon omvat t lekker is een compleet guilt free! En komop, het oude welbekende chemische zoetje id toch gewoon verschrikkelijk!….

  En is t dan echt warm buiten, tsjah dan beginnen de frappe’s te roepen.. lekkere zoete caramel frappuccino mét slagroom, een doodzonde wanneer je gewicht wilt verliezen natuurlijk, dat kan gewoon écht niet.. of toch.. een keertje.. met de stevia kristal sweet in de slagroom, magere melk en de caramel druppels is zelfs dat iets wat gerust een keertje kan, en ipv dat t dan eigenlijk niet eens lekker is maar een “gewone” is zo slecht, is t gewoon heerlijk! En je must echt de suiker niet..

  Dan ga ik nu maar stoppen en mn Nespresso machine aan t werk zetten want t water loopt me in de mond..

  En dan heb ik t nog niet eens gehad over chocolade aardbeien (puur natuurlijk, maar met stevia chocolade moet ik echt s proberen) met peper en een monchou vanille dip.. *kwijl*

  Ja ik gun t natuurlijk iedereen maar ook mezelf, want oef wat ben ik dol op deze producten!

  Beantwoorden
 50. sherelle Schmidt
  20 mei 2014 at 08:27 (7 jaar ago)

  Jaaa ik wil winnen! Mijn eat clean gewoonte was even weg, maar heb mijn flow weer helemaal te pakken! Dus kom maar op. 😉

  Beantwoorden
 51. Angela Lodder
  20 mei 2014 at 09:06 (7 jaar ago)

  Wauw superactie zeg! Sinds 4 maanden bezig met mijn voeding aan te passen door minder suikers te eten en daardoor wordt mijn eczeem in mijn gezicht en op mijn armen minder (lees: bijna weg!). Dit pakket zou fantastisch zijn voor mij!

  Beantwoorden
 52. Mirjam Houdijk Duursma
  20 mei 2014 at 09:38 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie, ik doe mee! Als ik tenminste niet te laat ben…

  Ik eet sinds januari zoveel mogelijk zonder geraffineerde suikers. Ik heb een potje stevia, maar vind het erg moeilijk in gebruik en heb tot nu nog geen goede andere stevia kunnen vinden zoals deze.
  Ik ben dus heel benieuwd en ook naar de andere producten, ik kende ze nog niet 😉

  Beantwoorden
 53. soscha
  20 mei 2014 at 10:04 (7 jaar ago)

  Tsja, weinig origineels aan, maar ik ben heel erg aan het experimenteren met gezondere en pure voeding, daarin een goede balans vinden en dus ben ik ook ontzettend nieuwsgierig hoe de stevia producten mij bevallen!

  Beantwoorden
 54. Caja van der Linden
  20 mei 2014 at 13:35 (7 jaar ago)

  Erg benieuwd naar deze producten aangezien er bij ons zoontje van 2 vorige week een intolerantie voor suiker en tarwe is geconstateerd.
  Alles is welkom dus ga ook zeker naar jouw suikervrije recepten kijken.
  Fingers crossed!!

  Beantwoorden
 55. Jantine
  20 mei 2014 at 18:46 (7 jaar ago)

  Komend studiejaar krijg ik geen stufi meer, maar ga ik nog wel naar school. Omdat ik 5 dagen in de week in de turnhal sta, kan ik niet veel uren werken. Ik probeer nu zo veel mogelijk te sparen, dus alles wat mensen kwijt kunnen is welkom!

  Beantwoorden
 56. Mirjam
  20 mei 2014 at 19:47 (7 jaar ago)

  Hoi hoi, super leuk en interessant pakket! Ik krijg zin om ermee aan de slag te gaan.

  Beantwoorden
 57. Jorien
  21 mei 2014 at 08:25 (7 jaar ago)

  1000 en 1 redenen te bedenken, maar het komt altijd neer op dit: om wat heerlijks te maken en daarvan te smullen!

  Beantwoorden
 58. Evelien Tiegelaar
  21 mei 2014 at 09:31 (7 jaar ago)

  Ik zou dit graag winnen, omdat ik sinds 2 weken naast glutenvrij (voor jongste zoon), nu ook suikervrij moet koken/bakken (voor oudste zoon). Dit is een hele zoektocht!

  Beantwoorden
 59. Caroline
  21 mei 2014 at 19:39 (7 jaar ago)

  Ik ken stevia nog niet goed en zou daarom graag dit pakket winnen om ermee bekend te raken. Kan ik nog winnen?

  Beantwoorden
 60. Krn Hmlnk
  15 juni 2014 at 11:19 (7 jaar ago)

  Lekkere koeken! Heb ze ingevroren en neem er iedere dag een mee. Heerlijk voedend tussendoortje, je hebt echt even iets in je maag. Ik heb trouwens palmsuiker gebruikt ipv stevia (had ik niet in huis en ben ik ook niet zo dol op)

  Beantwoorden
 61. Do
  27 februari 2015 at 09:46 (6 jaar ago)

  Omdat ik nog niet bekend ben met het product zou ik het op deze manier graag willen proberen.

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.