starten met yoga

Starten met yoga en 3x winnen!

Beoefen je nog geen yoga? Dan ben je het in de afgelopen tijd vast wel eens tegengekomen. Yoga is een sport die steeds bekender wordt en is in 2015 flink gegroeid in populariteit. Omdat we het allemaal steeds drukker hebben en stress een vaker voorkomend probleem is, is yoga de ideale way out. Je kunt oneindig veel redenen bedenken om met te starten met yoga: ontsnappen aan de dagelijkse drukte, een momentje voor jezelf, het verbeteren van je gezondheid of het opbouwen van een sportief, sterk en lenig lichaam.

Yoga kan heel veel voordelen bieden. Zo ben je in staat om de opgebouwde stress na een dag in je lichaam de deur te wijzen, krijgt je energielevel een enorme boost waardoor je een stuk opgewekter en vrolijker bent, én je traint spieren in je lichaam die je normaal nooit bereikt ,waardoor je werkt aan een mooi lichaam. Klinkt goed toch? In combinatie met een gezond dieet kan een gebalanceerde lifestyle voor wonderen zorgen en je lichaam én geest een stuk gezonder maken. Dit is slechts een greep uit de vele voordelen die yoga te bieden heeft! Yoga is een oeroude sport en wordt steeds populairder omdat het niet prestatiegericht is. Iedereen kan ermee beginnen en je kunt het niet fout doen.

Sta jij al een tijdje op het punt om eens een lesje yoga te gaan proberen maar ben je er nog niet aan toegekomen? Lees de onderstaande tips om thuis je eigen yoga-moment te creëren!

yoga

yoga

Stap 1: Bedenk een doel dat bij jou past

Het belangrijkste onderdeel van yoga is het begin: wat is jouw persoonlijke doel waar je naartoe wilt werken de komende tijd? Zonder doel kun je niet gemotiveerd van start gaan, net zoals bij heel veel andere dingen in het dagelijkse leven geldt. Schrijf je doel uit, geef hem een prominent plekje waar je hem vaak tegenkomt en weet waarvoor jij op je yogamat wilt liggen. Maak bijvoorbeeld een moodboard op Pinterest van je doel(en). Behalve dat het ontzettend leuk is, werkt het ook nog eens super motiverend. En vergeet nooit dat yoga voor iedereen is en niet prestatiegericht is. Bepaal voor jezelf welk doel bij jou past en werk daar op je eigen tempo naartoe.

Stap 2: Een goede voorbereiding is het halve werk

Als je nog helemaal geen ervaring hebt met yoga dan zal je waarschijnlijk denken: waar moet ik beginnen? Je weet in ieder geval wat je wilt bereiken, de volgende stap is het bepalen van hoe je dit gaat doen. Hoewel je van plan bent om thuis te gaan oefenen, is er geen betere start dan een klein beetje professioneel advies inwinnen bij een yoga docent uit de buurt. Ga eens langs bij een yoga studio en stel je belangrijkste vragen of doe gelijk een gratis proefles mee! Bedenk voorafgaand aan je bezoek waar je graag antwoord op wilt hebben en stel je vragen gerust aan de docent, de meeste yoga docenten zijn super aardig en vinden het heel erg leuk dat je jezelf open stelt voor yoga. En wie weet raak je onverwachts toch overtuigd om je lessen bij de studio te gaan volgen!

Stap 3: Bouw je eigen practice op

Ieder lichaam is anders en iedereen beoefent yoga met een eigen doel. Daarom is niet iedere practice hetzelfde en is het belangrijk dat jij een practice voor jezelf opbouwt met oefeningen die voor jou prettig zijn en voldoening geven. Zomaar wat doen werkt niet bij yoga, dus als je van plan bent om voor een lange tijd yoga te gaan beoefenen, is een fijne practice belangrijk. Bepaal allereerst of jouw moment ’s ochtends of ’s avonds is. Het maakt een groot verschil als je een ochtendmens of juist een avondmens bent! Weet je al in welke kamer je jezelf het prettigst en het rustigst voelt? Creëer een ruimte waarbij je voldoende vrije bewegingsruimte hebt, bepaal of je het prettig vindt om met of zonder muziek te oefenen en bedenk of je kaarslicht of gedempt licht prettiger vindt.

Stap 4: Kies de juiste yoga items

Je weet waarom je yoga gaat beoefenen, hoe je dit gaat doen en je weet zelfs al wanneer. Alles wat je nog nodig hebt is een aantal yoga accessoires die jij mooi en handig vindt. Als je nog helemaal geen ervaring hebt met yoga dan kun je het beste beginnen met een simpel (sticky) matje. Als je van plan bent om lessen te gaan volgen en al je asana’s perfect uit te voeren, is een yoga blok en yoga riem aan te bevelen om in het begin gemakkelijker in de juiste houding te raken. Met een leuke yogamat tas erbij draag je alles simpel met je mee naar je les en ben je helemaal voorzien.

jute yogamat groen

jute yogamat groen

Stap 5: Begin met korte sessies en bouw rustig op

Hoe enthousiast je ook bent, probeer met korte sessies te beginnen en de asana’s te ontdekken die jij fijn vindt. Begin iedere dag met ongeveer 10 minuten Hatha Yoga en breid langzaam uit naar 20-30 minuten. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, kun je gedurende enkele weken al flink uitbouwen! Je zal zien dat je al snel op een uur uitkomt, maar let goed op dat je niet te snel wilt en je spieren nooit overbelast. In het begin zal niet iedere asana even makkelijk uit te voeren zijn, dit is geen probleem. Het belangrijkste is dat je doet wat jij kunt. Kies je eigen niveau en je merkt al na een aantal sessies dat je soepelheid verbetert. Bekijk het Youtube kanaal van Ekhart eens voor inspiratie!

Ga goed van start en win een superleuke yogamat in lentekleuren!


Ben je helemaal overtuigd en weet je zeker dat je binnenkort op de mat te vinden bent? Doe dan mee aan deze unieke winactie in samenwerking met Superyoga.nl waarbij je kans maakt op een 3x unieke jute yogamat in de vrolijkste pastelkleuren die perfect bij de lente passen! Op 12 maart worden de drie gelukkigen uitgekozen.

Update:

De drie gelukkige winnaars zijn:

 • Nadiah: jij wint de groene yogamat!
 • Eline van der Meulen: jij wint de roze yogamat!
 • Mariel Gerritsen: jij wint de paarse yogamat!
  Allemaal van harte gefeliciteerd, jullie hebben een e-mail van mij ontvangen!

Kun je niet wachten en wil je alvast zo’n super gave jute yogamat bemachtigen? Profiteer dan tijdens de gehele actieperiode van 5% korting met de kortingscode foodies-5.

jute yogamat roze

jute yogamat roze

jute yogamat paars

jute yogamat paars

jute yogamat drie kleuren

jute yogamat drie kleuren

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Lisanne van Superyoga. Superyoga.nl is geboren uit een passie voor gezond leven door Lisanne. Je kunt superfoods en yoga artikelen vinden in de webshop, maar ook een blog waar geregeld artikelen en tips en voorbij komen die aansluiten bij een gezonde lifestyle.

Er zijn 66 reacties op Starten met yoga en 3x winnen!

 1. Eline
  27 februari 2016 at 08:23 (6 jaar ago)

  Ben groot van van jullie site! En laat ik nu net heel hard aan een yoga-matje toe zijn. Op de sportschool hebben ze wel matjes te leren, maar dan met een handdoek erop sporten, gaat toch minder lekker. Hoog tijd voor een eigen matje dus! Fingers crossed!

  Beantwoorden
  • Inge
   27 februari 2016 at 15:35 (6 jaar ago)

   Omdat mijn slecht yogamatje een upgrade kan gebruiken zodat ik minder schuif ?

   Beantwoorden
 2. Annemarie
  27 februari 2016 at 08:34 (6 jaar ago)

  Het zou heel goed zijn voor mij. Ik ben net terug geopereerd aan een hernia en ben aan het revalideren. Hierna moet ik een sport kiezen. Ik heb ook last van stress dus 2 vliegen in één klap. Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 3. Christel
  27 februari 2016 at 08:41 (6 jaar ago)

  Ik ben een paar maanden bezig met yoga bij mijn sportschool en heb nog geen eigen mat. Wat zou het gaaf zijn om een mat in mijn lievelingskleur paars te winnen! ?

  Beantwoorden
 4. Marjolein Vliegen
  27 februari 2016 at 09:05 (6 jaar ago)

  Omdat jezelf de sleutel bent naar een rustiger leven zonder stress. Ondanks mijn drukke baan en andere ‘verplichtingen’ ga ik maandag as starten met die grote belangrijke stap!

  Beantwoorden
 5. Denise
  27 februari 2016 at 09:10 (6 jaar ago)

  Focus on Foodies volgde ik al op fb en nu ook Superyoga.nl
  Zo een mooie mat zou ik wel willen winnen 🙂 Die zeegroene vind ik super mooi en zou heel goed passen in de ruimte waar ik mijn oefeningen doe!!

  Beantwoorden
 6. Marije
  27 februari 2016 at 09:17 (6 jaar ago)

  Leuk stukje! Ik zit er al een tijdje over na te denken om hatha yoga te gaan doen, zo’n mat komt dan goed van toepassing! Dus ik doe graag mee met deze leuke winactie!

  Beantwoorden
 7. cindy van der klaauw
  27 februari 2016 at 09:18 (6 jaar ago)

  Deze yogamat ziet er geweldig uit. Ik doe nu oefeningen thuis op een campingmatje maar dat is verre van ideaal waardoor ik last krijg van bepaalde spieren waardoor ik weer sneller stop of de oefeningen over sla… hiermee no more excuse daarvoor

  Beantwoorden
 8. Kim
  27 februari 2016 at 09:28 (6 jaar ago)

  Ik zou super graag een mat willen winnen. Al een tijdje zit ik er over na te denken om ergens te gaan beginnen met yoga, vooral omdat ik veel laat heb van mijn rug en het heerlijk lijkt om zo even m’n hoofd leeg te maken. Met zo’n mooie mat kan ik me zeker vertonen bij de yogalessen en ga ik me zekerweten opgeven!

  Beantwoorden
 9. Mieke
  27 februari 2016 at 09:42 (6 jaar ago)

  Ik doe al even yoga. Ik vind het heel fijn om te doen. Zoveel positiefs als het mij brengt! Zo fijn. Helaas onlangs te veel gerekt en daardoor de zwevende ribben vast gezeten. Gelukkig ook weer door yogahoudingen kunnen oplossen. Ik vind de yogamatten helaas niet zo fijn. Snel glad. Deze yogamat lijkt mij een heel stuk aangenamer. Ik zou dat dus graag willen winnen.

  Beantwoorden
 10. Jelmar
  27 februari 2016 at 09:45 (6 jaar ago)

  De laatste tijd gun ik mezelf de tijd niet om te sporten. Heel druk met werk en het bouwen van ons eigen huis. Dit zou net het zetje zijn wat ik nodig ben, want lekker in mn vel zit ik op dit moment niet. Hopelijk helpt yoga me te ontstressen en van mn hoge bloeddruk af. ✌?️

  Beantwoorden
 11. nicolevanwieringen
  27 februari 2016 at 09:46 (6 jaar ago)

  Ik ding erg graag mee met deze prijs! Ik volg nu sinds een paar maanden hot yoga op de sportschool en ik ben helemaal om en dit smaakt naar meer. Ik wil thuis ook aan de slag met yoga en daarom kwam deze actie heel goed van pas! En nu heel hard duimen….

  Beantwoorden
 12. Esther
  27 februari 2016 at 09:58 (6 jaar ago)

  Wat een leuke weggeef actie, ik ben tijdens m’n zwangerschap opzoek gegaan naar ontspanning en kwam uit bij yoga en mindfullnes. Thuis doe ik de oefeningen op een woonkleed en een blok. Dit mooie matje zou goed van pas koken en het een stuk comfortabelen maken

  Beantwoorden
 13. Inger
  27 februari 2016 at 09:59 (6 jaar ago)

  Zo’n vrolijke mat geeft mij misschien wel het laatste duwtje in de rug die ik nodig heb om met yoga meer rust in mijn lichaam én hoofd te krijgen!

  Beantwoorden
 14. Meliza
  27 februari 2016 at 10:03 (6 jaar ago)

  Yoga is heerlijk. Ik doe het nu een jaar en ook al heb ik niet altijd zin om te gaan, ik ben altijd blij als ik ben geweest. Ik heb nu een matje wat bij iedere beweging geluid maakt en afleid van de oefening. Concentratie op alleen de oefening is al niet zo makkelijk, want ondertussen gaat er vaak nog vanalles door mijn mijn hoofd, dus een nieuw matje zou fijn zijn (ook voor mijn mede yogabeoefenaars ;-)) en deze zijn prachtig <3

  Beantwoorden
 15. Charlotte
  27 februari 2016 at 10:06 (6 jaar ago)

  Ja heel leuk! Ik hou van sporten en thuis oefenen zal al helemaal ideaal zijn! Lekker dichtbij.yoga heb ik nog nooit gedaan ben er wel heel nieuwsgierig naar.
  En fit worden in je eigen omgeving top toch?

  Beantwoorden
 16. Nienke
  27 februari 2016 at 10:45 (6 jaar ago)

  Ik wil heel graag mee doen met deze win actie! Wat een mooie kleuren! Ik word er heel blij van! Dit stukje heeft me echt overtuigd om me in te schrijven voor yoga. Dank je wel!

  Beantwoorden
 17. Annelie Smit
  27 februari 2016 at 11:00 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige, originele yogamatten! Wij zijn een kamer in ons huis aan het omtoveren tot een eigen gym en deze yogamat maakt dat helemaal af!

  Beantwoorden
 18. Britt
  27 februari 2016 at 11:08 (6 jaar ago)

  Toevallig heb ik na lang twijfelen gisterenavond voor het eerst een proefles gevolgd! Het was een vorm van hatha yoga. Ik ervoer echt een ontspanning en kwam super fit thuis! Dit heeft me overtuigd om me aan te melden bij de betreffende yoga docente. Als ik daarnaast een gave mat zou winnen, kan ik extra enthousiast van start gaan!☘

  Beantwoorden
 19. Els
  27 februari 2016 at 11:10 (6 jaar ago)

  Voor mij wordt het nu echt tijd om van Woorden naar Daden over te stappen en met zo,n leuke en vooral handige Yogamat zal het nu moeten lukken ?

  Beantwoorden
 20. veerle
  27 februari 2016 at 11:12 (6 jaar ago)

  Goed artikel! Ik ben zelf al bekend met yoga, maar zou graag mijn eigen (groene) matje hebben. Wie weet inspireert dit artikel nog meer mensen tot yoga.

  Beantwoorden
 21. Amanda
  27 februari 2016 at 11:15 (6 jaar ago)

  Superleuk! Zou heel motiverend werken voor mij, zo’n yogamat, aangezien ik mijn excuses wijd aan gebrek van goede yogaspullen. #guilty Hier wil ik wel iets aan gaan doen, want het is gewoon zo lekker om na een stressvolle werkdag even je mind op te frissen. Van dit soort dingen word ik altijd gewoon zo vrolijk, dat is het eigenlijk. 🙂 (Ik bedoel, dat stoffige grijze fitnessmatje nodigt mij nou niet bepaald uit om wat oefeningen te doen.)

  Beantwoorden
 22. Anne
  27 februari 2016 at 11:17 (6 jaar ago)

  Wauw leuk zeg! Ik wil ook wel graag zo’n mooie mat winnen! Ik heb wel een mat maar het konijn is er erg fan van dus zij heeft er flink wat stukken uit gegeten toen ik hem had laten liggen. Die paarse en groene zijn echt heel mooi!

  Beantwoorden
 23. Yolanda
  27 februari 2016 at 12:36 (6 jaar ago)

  Ik zou graag een yogamat winnen. Ik herken mezelf in wat er in het blog staat geschreven. Yoga heeft mij uit mijn burn-out geholpen. Geïnspireerd door een oud klasgenoot. Gewoon thuis maar ergens starten met bewegen, ontspannen en weer voelen. Het resultaat is verbluffend! Omdat ik dit louterende effect van yoga ook anderen gun, zou ik de mat weggeven aan een vriendin-mocht ik zo gelukkig zijn die te winnen- ?

  Beantwoorden
 24. Rianne
  27 februari 2016 at 13:31 (6 jaar ago)

  De zwangerschapsyoga was heerlijk, maar na de bevalling heb ik het niet meer opgepakt, zo’n mooie mat is de stok achter deur om dat wel te doen!

  Beantwoorden
 25. Nadiah
  27 februari 2016 at 13:31 (6 jaar ago)

  Superleuk, vooral het aqua kleurtje ? Ik ben pas gestart met yoga, en hooked! Nu nog een mooi matje ??

  Beantwoorden
 26. Annemarie
  27 februari 2016 at 13:43 (6 jaar ago)

  Superleuke kleuren, die yogamatten, vooral de mintgroene! Ik heb hier in de buurt geen yogastudio zitten en hik er al een tijdje tegenaan om gewoon lekker thuis te gaan beginnen. Zeker nu ik zwanger ben, merk ik dat ik er steeds meer behoefte aan heb om zowel aan ontspanning en een stukje extra lenigheid te werken. De intensiteit van het sporten moet nu sowieso omlaag, geen betere manier om dat op te vangen dan met yoga, lijkt me.

  Beantwoorden
 27. Anne
  27 februari 2016 at 14:07 (6 jaar ago)

  Hoihoi, het lijkt me super leuk om één van de vrolijke yoga matjes te winnen! Ik was er toevallig vandaag nog over aan het nadenken om er eentje aan te schaffen en toen kwam dit voorbij haha. Super toevallig! Het lijkt me een super fijn matje om van allerlei oefeningen op te doen en zo eentje kan ik zeker goed gebruiken! 🙂

  Ik ga duimen!

  Groetjes, Anne

  Beantwoorden
 28. Verian
  27 februari 2016 at 14:49 (6 jaar ago)

  Ik glij steeds uit op m’n slechte mat! Daardoor weken te veel druk op mijn pols gehad en ik al een maand de Dolphin doe ipv downward dog. Kan niet wachten weer aan de slag te kunnen, vol vertrouwen op een goede mat!

  Beantwoorden
 29. Suéla
  27 februari 2016 at 18:49 (6 jaar ago)

  Wauw die in mintgroen! Ben net drie weken geleden begonnen met Pilates bij Bodywise in Enschede. Merk nu al dat ik soepeler word. Maar wat niet alleen het geeft energie. En dat merk ik in alles terug.

  Beantwoorden
 30. Sacha
  27 februari 2016 at 19:03 (6 jaar ago)

  Sinds zeer kort aan het yoga’en en ik kan er nog niets van. Geeft niet, alle begin is moeilijk. Maar een eigen matje is volgens mij wel een stuk lekkerder dan die bezwete en vieze gym matten met een handdoek erop die altijd maar weg glijdt.

  Beantwoorden
 31. marijksels
  27 februari 2016 at 20:48 (6 jaar ago)

  oh wat gaaf dit! Ik probeer af en toe al es wat oefeningen op mn vloerkleed, maar man man man, wat een ellende. Hij schuift voortdurend onder mn voeten weg en is ook veel te dun. Dit zou een gave stimulans zijn echt van start te gaan

  Beantwoorden
 32. Anita H.
  28 februari 2016 at 01:12 (6 jaar ago)

  Ik heb een tijdje yoga in de sportschool gedaan, maar heb wegens tijd- en geldgebrek moeten afhaken. Ik zie het wel zitten om thuis aan de slag te gaan. Met de computer, boeken en tijdschriften bij de hand moet dat lukken. Zeker met zo’n mooi matje erbij. Voorkeur voor roze trouwens.

  Beantwoorden
 33. Anneke
  28 februari 2016 at 04:52 (6 jaar ago)

  Ik doe het nu een paar maanden in de sportschool, maar wil graag de stap naar thuis maken omdat ik merk dat het mij ontzettend veel goeds brengt! Ik begin soepeler te worden en slaap ook beter als ik naar yoga ben geweest. Ideaal moment dus om een yogamatje te winnen!

  Beantwoorden
 34. Nathalie
  28 februari 2016 at 15:31 (6 jaar ago)

  Yes please! Ben bekend met yoga maar doe het om financiële redenen nu al een jaar niet meer en mis het ENORM! Zowel fysiek als mentaal doet het me enorm goed en ik wil eigenlijk weer heel graag beginnen. Wat een mooie stok achter de deur zou het zijn als ik een yogamat win (nog nooit een eigen yogamat gehad!)

  Beantwoorden
 35. Eline van der Meulen
  28 februari 2016 at 16:18 (6 jaar ago)

  wat een fijn artikel! Ik ben na een lange ziekteperiode en een lang ziekenhuisverblijf net een paar weken begonnen met yoga. Een jaar geleden heb ik wegens het ontwikkelen van mijn graan- en lactoseallergie het roer al om gegooid wat betreft voeding. wat een verschil! geen buikpijn meer en mijn diabetes is veel beter te hanteren. (jouw blog heeft me al vaak fijne inspiratie gegeven!!). Nu is het de beurt voor mijn lijf. Wegens mijn chronische ziekten heb ik altijd min of meer mijn lichaam genegeert. Ik wil proberen met yoga wat meer in contact te komen met mijn lichaam, en eindelijk eens te voelen waar mijn grenzen werkelijk liggen, zodat ik hiermee aan de slag kan en ik, ondanks mijn beperkingen, tevreden en trots kan zijn. Nu nog een enoooorme stijve hark, hopelijk komt daar snel verbetering in. en wat natuurlijk super onhandig is: Ik doe nu yoga op een handoek!!! Een goede mat zou dus meeeer dan welkom zijn, geen overbodige luxe! Ik duim!!

  Beantwoorden
 36. Christel
  28 februari 2016 at 16:21 (6 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik wil van een wii-fit matje nu toch de overstap maken naar een echte yogamat.

  Beantwoorden
 37. Maaike
  28 februari 2016 at 17:35 (6 jaar ago)

  Yoga is mijn manier om te ontspannen in hectische tijden met drukke baan en gezin. Het matje dat ik heb is heel glad en heeft niet zo’n mooie kleur. Ik weet zeker dat mocht ik een van deze prachtige matjes winnen, ik met nog meer plezier naar mijn wekelijkse les ga!

  Beantwoorden
 38. Kim
  28 februari 2016 at 19:29 (6 jaar ago)

  Ik begin de dag met yoga heerlijk om mee wakker te worden en daarnaast wanneer ik er zin in heb. Heb een lekker kleed in slaapkamer, maar een matje zou wel beter werken en de paarse past qua kleur perfect in de slaapkamer ( maar eigenlijk zijn alle drie de kleuren erg leuk)

  Beantwoorden
 39. Mariska
  28 februari 2016 at 20:05 (6 jaar ago)

  Ik merk dat m’n huidige yogamat niet voldoende grip heeft. Steeds wegglijden, is niet fijn, dus een nieuwe mat is erg welkom!

  Beantwoorden
 40. Danielle Servaas
  29 februari 2016 at 10:49 (6 jaar ago)

  Ik raak normaal gesproken nogal snel uitgekeken op sporten. 2 jaar geleden zat ik helemaal niet lekker in mijn vel en ben ik begonnen met yoga. En ik doe het nog steeds! Heb zelfs nog bijna nooit een les gemist. Dat mag een wonder heten 😉
  Die mooie yoga mat is hier dan ook meer dan welkom. Hoef ik eindelijk niet meer die leenmatjes te gebruiken. En ze zien er ook een stuk mooier uit dan die leenmatjes!

  Beantwoorden
 41. esmeralda
  29 februari 2016 at 14:32 (6 jaar ago)

  Ik zou deze yoga mat heel graag willen winnen, Ik vind yoga niet alleen heerlijk om te doen, maar ik moet het ook doen voor mijn ziekte om een beetje te kunnen ontspannen en soepel te blijven. Nu doe ik mijn oefeningen op een heel oud versleten matje, dus ben eigenlijk wel toe aan een nieuwe.

  Beantwoorden
 42. marike
  29 februari 2016 at 17:08 (6 jaar ago)

  Met drie kinderen ben ik altijd druk. Om die reden ben ik begonnen met yoga. Helaas is de yoga op de sportschool afgeschaft, zodat ik besloten heb zelf verder te gaan. Zo’ n jute yogamat lijkt me heerlijk om mijn eigen practice thuis mee op te bouwen! Vooral de paarse vind ik erg mooi.

  Beantwoorden
 43. Annemarie
  1 maart 2016 at 17:40 (6 jaar ago)

  Deze mooie mat lijkt mij een super goede reden om nu eens eindelijk kennis te maken met Yoga. Dus kom maar op met deze mooierd 🙂

  Beantwoorden
 44. Hester
  1 maart 2016 at 17:48 (6 jaar ago)

  Ik doe al jaren aan yoga. Om nog lekkerder mijn oefeningen te kunnen doen heb ik een dure mat van schapenwol aangeschaft. Nu blijkt dat die te glad is voor bijvoorbeeld divers heldenhoudingen. Ik heb dus een extra mat nodig die ik er bovenop kan leggen. En deze zijn wel heel mooi.

  Beantwoorden
 45. Mariel.Gerritsen
  1 maart 2016 at 19:19 (6 jaar ago)

  Ik werk in het onderwijs en studeer daarnaast. Helaas ben ik de laatste tijd snel overbelast, ik ben mijn veerkracht kwijt. Ik ben begonnen met mindfullness en meditatie maar ik kan erg moeilijk stil zitten. Ik hoop dat yoga een goede middenweg is tussen het focussen op mijn eigen lichaam, werken in het moment en bewegen. Ik ben net begonnen maar heb nog geen prettig matje.

  Beantwoorden
 46. Danique
  2 maart 2016 at 13:28 (6 jaar ago)

  Een half jaar geleden heb ik een cursus yoga gedaan. Vond het heel fijn. Voelde als een momentje voor mijzelf. In het begin had ik moeite om echt tot rust te komen en alles te laten gaan, maar dat ging steeds beter. Zou leuk zijn om thuis verder te kunnen oefenen, want elke keer naar de les kostte toch veelt tijd en geld. Deze matten zien er prachtig uit en van goede kwaliteit. Kijk er naar uit om zelf aan de slag te gaan!

  Beantwoorden
 47. Michelle
  3 maart 2016 at 00:53 (6 jaar ago)

  Ik zou graag een matje willen winnen, zodat me vriendinnen samen met mij yoga kunnen doen!
  Ik doe een opleiding en moet veel oefenen 🙂 dus een extra matje zou super zijn!!

  Beantwoorden
 48. Jolijn Offenberg
  3 maart 2016 at 12:54 (6 jaar ago)

  Ik zou graag een yogamatje winnen, zodat ik lekker thuis aan yoga kan beginnen. Ik heb fibromyalgie en yoga schijnt de pijn te kunnen verlichten….dus ik kan niet wachten om te beginnen, vooral met zo’n mooie mat!!

  Beantwoorden
 49. Ellen
  3 maart 2016 at 14:11 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige yoga matjes! Ik heb geen Facebook meer maar zag de blog via Instagram. Ik doe regelmatig aan yoga met mijn 5 jaar oude dochtertje op een versleten yoga mat. Een nieuwe is heel erg welkom! Yoga geeft mij ruimte in mijn hoofd, dat heb je zeker nodig als ouder. Ook is yoga samen met mijn dochter een fijne bezigheid om in beweging te blijven en onze band te versterken. Liefs Ellen

  Beantwoorden
 50. Esther
  3 maart 2016 at 18:08 (6 jaar ago)

  Leuke kleuren! Ik wil met yoga mijn lichaam sterker maken en spiergroepen trainen. Ik doe sinds 3 jaar paaldansen, en merk dat niet alles even goed lukt omdat sommige spiergroepen zwakker zijn. Sinds twee maanden ben ik daarom thuis meer oefeningen aan het doen, yoga gerelateerd om mijn lichaam sterker te maken 🙂 Zo’n mooi matje is heel erg welkom!

  Beantwoorden
 51. Barbara
  3 maart 2016 at 19:16 (6 jaar ago)

  Geweldig zo’n yogamat. Op onze sportschool hebben ze geen goede en ik zou graag niet meer uitglijden tijdens de oefeningen! Geweldige actie!

  Beantwoorden
 52. Susan
  3 maart 2016 at 21:36 (6 jaar ago)

  Net terug van een heerlijke reis naar Bali. Daar in het zonnetje mijn eerste yogales gehad…ik wil meer!! Deze mat lijkt mee een perfect begin van mijn nieuwe hobby!!!

  Beantwoorden
 53. Anne
  3 maart 2016 at 22:51 (6 jaar ago)

  Een goed begin is het halve werk, dus doe graag mee voor de mat. Die er erg gaaf uitziet ?

  Beantwoorden
 54. Hilde
  3 maart 2016 at 23:10 (6 jaar ago)

  Yoga is de leven! Thats why!

  Beantwoorden
 55. mirella
  3 maart 2016 at 23:35 (6 jaar ago)

  Dagelijks doe ik oefeningen voor mijn rug na een hernia. Ik wil dit graag uitbreiden met een aantal yoga oefeningen. Een mooie mat is daarbij een goede motivatie 🙂

  Beantwoorden
 56. Marjolijn
  3 maart 2016 at 23:42 (6 jaar ago)

  In 2014 een burnout gehad.. het drukke leven van een werkende moeder en kinderen die veel ziek waren eisten zijn tol.. Inmiddels ben ik weer redelijk hersteld en volledig en aan het werk, maar ik vind het moeilijk om te ontspannen.
  Ik heb vanmorgen mijn eerste yoga les gehad en ik ben helemaal fan!
  Dus zo’n mooie yogamat komt goed van pas!

  Beantwoorden
 57. Inge
  4 maart 2016 at 01:25 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige Yoga mat. Ik zou deze graag winnen, zodat ik op een ontspannen manier op een goede mat mijn pilates, bal en buikspier oefeningen kan doen. Yoga is iets waarmee ik wil beginnen Om zo meer rust in mijn leven te brengen.

  Beantwoorden
 58. Romy Kruitbosch
  4 maart 2016 at 08:33 (6 jaar ago)

  Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen en een eigen matje zal erg goed van pas komen. Prachtige kleuren, mooie matjes! Sport toch net even iets fijner met een eigen, ben erg enthousiast!!

  Beantwoorden
 59. annemarie uijterwaal
  4 maart 2016 at 09:41 (6 jaar ago)

  Wow! Doe groene vind ik heel mooi! Ik wil al heel lang met yoga beginnen, dus daar zou deze mat goed bij helpen. Ooit eens lessen gehad, ruim 10 jaar geleden en wil het heel graag nu weer oppakken om stress te verminderen en om een gezonder en leniger lichaam te krijgen.
  Na het lezen van dit stukje, ben ik gelijk enthousiast en heb er nu al zin in!

  Groet,
  Annemarie

  Beantwoorden
 60. Maril
  4 maart 2016 at 11:44 (6 jaar ago)

  Een zeegroene zou zo mooi zijn om mee te nemen naar mijn yoga lessen. Dan zou ik een eigen mat hebben om op de zwarte mat te leggen die aanwezig is, zodat ik net nog wat zachter lig op een prachtig gekleurde ondergrond. Zou zo welkom zijn…

  Beantwoorden
 61. Karin Hagenaar
  5 maart 2016 at 07:56 (6 jaar ago)

  O heel graag, ik zou graag zo’n geweldig matje winnen. Ik ben 1,5 jaar geleden bevallen en ben nu toe aan iets voor mezelf. Ik wist nog niet wat dat iets zou zijn. Maar ik wil graag yoga gaan beoefenen. Mijn eetstyle heb ik een paar jaar geleden aangepakt dus dat zit wel goed. De kilo’s vlogen er af maar heb lichamelijk net dat laatste zetje nodig. Met twee kids is het ook nodig om af en toe je geest eens te resetten. En dat in combinatie met een mooi lichaam is voor mij de reden dat ik voor yoga heb gekozen. En nu duimen voor zo’n super matje!!

  Beantwoorden
 62. Appiah
  5 maart 2016 at 13:18 (6 jaar ago)

  Verliefd op de roze mat! ?Om naast het opbouwen van hardlopen en krachttraining ook te kunnen leren om een rustmoment te creeeren ..

  Beantwoorden
 63. Fruitvliegje!
  6 maart 2016 at 13:06 (6 jaar ago)

  ik zou heel graag zo’n mooi, gekleurd yogamatje willen winnen 🙂 Ik probeer elke avond voordat ik ga slapen nog even wat te stretchen en merk dat ik veel lekkerder kan slapen en ‘s ochtends minder last heb van spanningen (in mijn lichaam). Het is daarnaast ook geestelijk heel erg lekker om even een beetje yoga te doen. Ik begin met kleine oefeningen en doe deze nu nog op de grond. Ik heb als student niet veel ruimte op mijn kamer, maar zou wel yoga ergens anders in het huis kunnen doen.. het probleem is dat er overal tapijt ligt en die een beetje smerig is om zo yoga oefeningen op te doen. Zo’n matje is dus superchill!

  Beantwoorden
 64. Sandra
  9 maart 2016 at 22:58 (6 jaar ago)

  Omdat mijn yoga mat nog bij m’n ex ligt ?

  Beantwoorden
 65. Tamara van Bakkum
  11 maart 2016 at 08:38 (6 jaar ago)

  Gisteravond kwam ik geïrriteerd en onrustig terug van de Yoga. Ik heb dus de fout gemaakt door een yogamat te kopen waarmee ik niet genoeg grip heb en de oefeningen niet juist kan doen! Ik zou dus heel graag een yogamat willen winnen zodat ik volgende keer ontspannen en rustig terug kom.

  Groetjes, Tamara

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.