slowjuice sappen sapwinkel

Slowjuices: een shot extra groenten en fruit

Ik sport, ik eet gezond en toch vind ik het belangrijk om af en toe wat ‘extra’s’ te doen voor mijn lichaam. Want hoewel ik best vaak een salade meeneem naar mijn werk en wij ‘s avonds altijd minimaal 2 ons groenten eten, kun je eigenlijk nooit teveel groenten eten. Zo krijg je alle mineralen en vitamines binnen die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Daarom ben ik gek op slowjuices: een shot extra groenten en fruit wat ook nog eens lekker smaakt.

Sinds vorig jaar heb ik zelf een slowjuicer en ben ik gek op de smaak van slowjuice sap. Vol, romig, maar niet zo dik als bijvoorbeeld een smoothie én je kunt er veel meer groenten in doen. Maar zelf slowjuice maken is veel (opruim)werk en ook niet echt goedkoop, want er gaat best wat groenten en fruit in een sapje. Daarom kijk ik altijd rond naar kant-en-klaar alternatieven, die net zo smaken als uit mijn eigen machine. De slowjuice sappen van Sapwinkel.nl voldoen helemaal aan mij eisen. Ze zijn koudgeperst, zodat alle vitamines en mineralen behouden blijven en na het persen wordt het sap door middel van ‘shockvriezen’ meteen naar een optimale temperatuur gebracht. Zo zijn er geen toevoegingen nodig en bevat een flesje sap ook écht alleen vers sap van groenten en fruit.

Crazy Carrots: mijn favoriete slowjuice

Crazy Carrots: mijn favoriet

ingredienten slowjuice sappen

ingredienten slowjuice sappen

De flesjes worden bevroren bij je thuis afgeleverd en je kunt er voor kiezen om ze ook in de diepvries te bewaren; ze blijven dan enkele maanden houdbaar. Als je ze in de koelkast bewaart, zijn de sappen 5 dagen houdbaar. Met een sappakket van Sapwinkel.nl kun je ook een detox doen, waarbij je bijvoorbeeld 3 of 5 dagen enkel 4 sappen per dag drinkt. Daarnaast worden er supplementen en extra vezels meegeleverd, zodat je lichaam gifstoffen optimaal kan afvoeren. Als je de detox wilt doen, krijg je een duidelijke handleiding thuisgestuurd, met een afbouwweek en tips om na de detox weer rustig op te bouwen. Crash detoxen heeft namelijk helemaal geen zin!

Goji punch slowjuice

Goji punch slowjuice

De sappen vind ik vooral een uitkomst wanneer je dagen hebt wanneer je misschien niet genoeg groenten of fruit eet. Het is een hele mooie aanvulling op een levensstijl die op zichzelf al gezond is, maar waarbij je gewoon een extra shot vitamines en mineralen tot je neemt. De sappen zijn namelijk écht heel erg lekker en smaken precies zoals ik ze hier thuis maak. Ze zijn niet korrelig of vezelig en de smaak vind ik super. Heel geschikt als tussendoortje, voor dat hongermoment om een uur of 3. Mijn favoriet: de Crazy Carrots, heerlijk zoet.

 • Een sappakket Small Light, met 12 slowjuice sappen waar je iedere dag één flesje van gebruikt, kost € 47,50.
 • Een 3-daagse detox, met 12 sappen en extra supplementen en vezels, kost € 85,-.
 • Je kunt ook losse sappen bestellen als je bepaalde smaken heel lekker vindt (of juist niet ;-)).
 • Extra leuk voor lezers: met de speciale kortingscode “Focusonfoodies15” krijg je maar liefst € 15,- op je bestelling bij Sapwinkel.nl. Dat is mooi meegenomen als je stiekem toch eens een sapkuur of sappakket wilt bestellen.

slowjuice sappen sapwinkel copy

Dit artikel bevat producten die naar mij zijn opgestuurd.

Er zijn 2 reacties op Slowjuices: een shot extra groenten en fruit

 1. moeder FA
  30 maart 2015 at 09:52 (6 jaar ago)

  klink wel lekker smoothies , helaas duur prijs voor me.

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.