Pure Lamp

Pure Lamp[e] – Review & Winactie!

Als je veel in de keuken staat, hangen er vaak kookluchtjes in huis. Dat is natuurlijk helemaal niet erg als je bijvoorbeeld een appeltaart bakt, maar bij het klaarmaken van avondeten vind ik de kooklucht niet altijd prettig. Midden in de winter zet je ook niet zo snel een raam of deur wijd open en daarom heb ik sinds kort een Pure Lamp[e] in huis. Deze aromalamp werkt heel simpel; de vloeistof verwijdert nare luchtjes en de geparfumeerde olie verspreidt een heerlijke geur. 

Niet alleen kookluchtjes worden overigens geneutraliseerd, ook rooklucht en andere nare geurtjes verdwijnen. Wij roken zelf thuis niet, maar in ons appartement zonder balkon komt er nog wel eens bezoek wat ‘uit het raam rookt’ en waarbij er altijd wat naar binnen waait. Het design van de Pure lamp[e] is simpel en past bij ons mooi in huis; niemand die doorheeft dat het lekkere luchtje door de lamp wordt verspreid.

Pure Lamp Aromalamp

Pure Lamp[e] Aromalamp

Pure Lamp Aromalamp

Pure Lamp[e] Aromalamp

De Pure Lamp[e] is online te bestellen voor € 36,95. Je krijgt dan een startset 1 liter vloeistof en een flesje geurolie toegestuurd. Zet ‘m in de keuken of in de huiskamer en je hebt geen last meer van ongewenste geurtjes in huis.

Pure Lamp Aromalamp

Pure Lamp[e] Aromalamp

Ben je ook benieuwd naar deze fijne aromalamp en zou je ‘m graag uit willen proberen? Dat komt goed uit, want ik mag twee mensen blij maken met een Pure Lamp[e] t.w.v. € 36,95! Hoe doe je mee? Laat hieronder in een reactie waarom de Pure Lamp[e] goed zou staan in jouw keuken of woonkamer. Woensdag 22 januari ontvangen twee lucky winnaars een mailtje van mij!

Update!
De twee lucky winnaars zijn geworden:

Joke van Schagen en Mireille de Graaf! Gefeliciteerd, jullie ontvangen alle twee zo’n prachtige Pure Lamp[e] startset en hebben inmiddels een mailtje van mij ontvangen.

Wil je de Pure Lamp[e] alsnog graag proberen? Met de speciale kortingscode focuspure! (met uitroepteken erachter dus) kun je de lamp nu zelf bestellen voor maar € 29,95 in de webshop van Pure Lamp[e]. Let op, deze kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2014!

 

Er zijn 72 reacties op Pure Lamp[e] – Review & Winactie!

 1. ingrideke
  15 januari 2014 at 06:32 (7 jaar ago)

  Lijkt me een leuk ding om uit te proberen, dus ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 2. Tanya
  15 januari 2014 at 07:27 (7 jaar ago)

  wat een leuke actie! Deze mooie lamp past perfect in mijn huis ik heb een open keuken dus alle kookluchtjes blijven lang hangen in huis. De lamp past perfect in mijn interieur.

  Beantwoorden
 3. Lilian
  15 januari 2014 at 07:34 (7 jaar ago)

  Volgens mij mag ik als eerste :-).
  Wow, die zou nu goed uitkomen zeg! Ik ben 2 januari begonnen met suikervrij eten en dat is een lastige maar leuke zoektocht. Ik ben veel recepten aan het uitproberen, waardoor ik veel tijd in de keuken door breng. Dit levert de nodige luchtjes op en daar is het gezin niet altijd even blij mee.

  Beantwoorden
 4. Lieselot Bronselaer
  15 januari 2014 at 07:41 (7 jaar ago)

  Bij “pure love”, “pure living” & “pure cooking” hoort gewoon een “pure lamp”!! Hopelijk wordt 22/01 mijn dag van “pure luck”?!

  Beantwoorden
 5. Nathalie
  15 januari 2014 at 07:50 (7 jaar ago)

  Een Pure Lamp zou het enorm goed doen bij ons thuis! Ik sta dagelijks van alles te bereiden in onze keuken en op een klein apartement kan de lucht niet zo snel weg. Het zou fijn zijn om een avond te kunnen bankhangen in iets anders dan kook-/eetlucht 🙂

  Beantwoorden
 6. Tamara
  15 januari 2014 at 08:34 (7 jaar ago)

  Wow, die is mooi! En super handig tegen nare luchtjes die blijven hangen.

  Beantwoorden
 7. Mirjam
  15 januari 2014 at 08:46 (7 jaar ago)

  Mooie lamp en handig tegen de geurtjes? Dat is fijn vooral omdat ik een open keuken heb.

  Beantwoorden
 8. Yvonne
  15 januari 2014 at 08:48 (7 jaar ago)

  Mooi design, en geweldig om kookluchtjes weg te halen,
  Zou geweldig staan in ons huis 😉

  Beantwoorden
 9. Joanne
  15 januari 2014 at 08:50 (7 jaar ago)

  Ik wil de lamp winnen omdat ik zo goed gewapend de strijd aan kan gaan met vrouwlief die elke avond eucalyptus olie wil branden omdat alles naar eten ruikt. En eucalyptus is heerlijk alleen niet elke avond en zoveel 🙁

  Beantwoorden
 10. Irene de Greef
  15 januari 2014 at 08:55 (7 jaar ago)

  Ik zou graag de Pure Lamp mee willen nemen naar Spanje. Ik ga namelijk emigreren en met mijn man en kinderen. Ik hoop veel te kunnen gaan koken en mijn gezonde levensstijl nog meer vorm te kunnen geven. Een Pure Lamp lijkt mij een ideaal hulpmiddel tegen de nare geurtjes!

  Beantwoorden
 11. brugveen@gmail.com
  15 januari 2014 at 09:06 (7 jaar ago)

  Als ik nu iets wil winnen, dan is het dit kado wel! Nog nooit van gehoord, nog nooit gezien maar wat een uitvi ding! Ik kook veel en sta graag in de keuken. Deze is open. Dat heeft absolute voordelen -een open keuken- maar ook nadelen. De luchtjes is daarvan soms de grootste “ergernis”, oh wat zou ik deze graag willen winnen!

  Beantwoorden
 12. Anne
  15 januari 2014 at 09:07 (7 jaar ago)

  Wat een mooie lamp en dan ook nog eens nuttig, helemaal als je zoals wij erg van koken en knoflook houden dan is het nog wel eens lastig om het huis weer “fris” te laten ruiken na het eten. Dus doe graag mee om hem uit te proberen!!

  Beantwoorden
 13. brugveen@gmail.com
  15 januari 2014 at 09:09 (7 jaar ago)

  Vergeten te vermelden dat ik het helemaal leuk vindt om te winnen omdat de lamp is uitgevonden door een colega van mij! Een apothekersassistent.

  Beantwoorden
 14. Annemarie van Egmond
  15 januari 2014 at 09:27 (7 jaar ago)

  Wow als het zo simpel is wil ik die graag uitproberen. Mijn man kan niet tegen olielampen zegt hij want daar krijgt hij hoofdpijn van maar als deze anders is wil ik daar graag meer van weten.

  Beantwoorden
 15. Alinda Bikker-Kooyman
  15 januari 2014 at 09:39 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige lamp! Wij wonen in een appartement en hebben voor de afzuigkap geen afvoer naar buiten waardoor het heel lang naar eten blijft ruiken. Daarvoor zou ik de Pure Lamp graag willen gebruiken en natuurlijk om gewoon een lekkere geur in huis te hebben. Bijvoorbeeld een frisse geur waardoor ik me helemaal thuis voel!

  Beantwoorden
 16. Marianne Walter
  15 januari 2014 at 09:44 (7 jaar ago)

  Ik ga mijn keuken verbouwen/uitbreiden. Deze wordt half open. Na bijna 3 jaar word ik dan weer de gelukkige bezitter van een oven. Kan dan eindelijk de suikervrije recepten gaan uitproberen die ik in de loop der tijd heb bewaard.De lamp kan een mooi plaatsje krijgen, zodat zowel keuken als kamer er profijt van hebben.

  Beantwoorden
 17. Annelieke
  15 januari 2014 at 09:46 (7 jaar ago)

  Onze keuken eindigt waar de woonkamer begint (we zitten letterlijk direct naast de keuken. Een onaangenaam luchtje (meestal van mislukt eten) blijft dus al snel hangen.
  Als ik het zo lees zou dit de perfecte oplossing zijn en daarom zou hij perfect in mijn huis passen.

  Beantwoorden
 18. Mireille de Graaf
  15 januari 2014 at 10:03 (7 jaar ago)

  Oh dat is een uitkomst die lamp!!
  Want aangezien ik geregeld in de keuken sta om heerlijke recepten uit te proberen, kom ik in de ochtend geregeld beneden en dan ruik ik nog wat we gegeten hebben de vorige dag, blêh! Ik vind dat écht zo vies! Hoe lekker het eten de avond ervoor ook was. En wij hebben een open keuken dus trekt de geur het hele huis door.
  En dan heeft deze aromalamp ook nog eens zo’n mooi strak design wat prima past in mijn rustig ingerichte huis. Tis een plaatje!
  Ik ga duimendraaien!

  Beantwoorden
 19. sim1paleo
  15 januari 2014 at 10:03 (7 jaar ago)

  Koken is een passie van mijn vriend en mij. Elke avond staat 1 van ons in de keuken om een heerlijk (Paleo) maal te koken.
  Mijn vriend is turks en gebruikt graag, en veel, kruiden die ik dan tot de volgende dag blijf ruiken.
  Dit zou een geweldige oplossing zijn!!

  Beantwoorden
 20. Doetie
  15 januari 2014 at 10:10 (7 jaar ago)

  Ik probeer ook altijd die nare luchtjes van koken e.d. kwijt te raken. Ramen open wat weer leid tot tochten e.d. De Pure Lamp zou een uitkomst zijn voor de nare luchtjes en hij ziet er ook nog mooi uit. Laat maar komen die Pure Lamp. Groetjes Doetie

  Beantwoorden
 21. Ryanne van Gool
  15 januari 2014 at 10:11 (7 jaar ago)

  Wow! Wat een leuke ‘lamp’. Ik ben helemaal verslaafd aan je blog sinds een kleuter bij mij op school jouw koekjes trakteerde! Nu ga ik zo met mijn eigen peuter weer bakken… papa raadt het altijd al als hij binnenkomt en met de pure lamp blijft het een verrassing

  Beantwoorden
 22. Saskia Bruinsma
  15 januari 2014 at 10:12 (7 jaar ago)

  Woow!! Precies wat ik nodig heb!
  Met een keuken die direct aansluit op de zitkamer, 2 kindjes die wel eens een volle luier hebben en weinig mogelijkheden om het hier goed te laten doorwaaien en luchten, zou dit helemaal perfect zijn!
  En om het een beetje fris te laten ruiken kun je wel een luchtverfrisser gebruiken, maar die geeft toch altijd zo’n chemisch luchtje erbij af.. 🙁 Dus deze lamp zou echt wel dé oplossing zijn!

  Beantwoorden
 23. Cicely
  15 januari 2014 at 10:15 (7 jaar ago)

  Dit klinkt als de ultieme oplossing voor de vervelende geurtjes in ons huis. Wij hebben een zgn WTW systeem waardoor de lucht in ons huis de hele dag gecirculeerd en gefilterd zou moeten worden. Helaas werkt het systeem niet naar behoren en ruikt ons huis elke dag naar een restaurant. Beneden is er geen raam dat open kan, alleen een achterdeur maar dat doe je met deze temperaturen ook niet te vaak en te lang. Ik ben dus heel benieuwd of de pure lamp een uitkomst biedt!
  Groetjes Cicely

  Beantwoorden
 24. Anna
  15 januari 2014 at 10:16 (7 jaar ago)

  Deze lamp past prima in mijn interieur!
  Mooi bij mijn voorraad potten met noten en superfoods.
  Omdat de afzuiging niet zo goed werkt in ons huis branden wij regelmatig wierook.
  De Pure lamp zou hier de oplossing voor leveren 😀

  Beantwoorden
 25. Lotte Rinkel
  15 januari 2014 at 10:16 (7 jaar ago)

  Hoi Lianne,

  Wat haal ik veel inspiratie van jou site af! Ik ben echt heel blij met je informatie. Nu ook weer deze tip van de Pure lamp.
  Ik heb ook problemen in mijn keuken met de afzuigunit. Zuigt niet goed af.
  Ik zou heel blij zijn met deze pure lamp en zou perfect in mijn keuken van pas komen!

  Beantwoorden
 26. Tara
  15 januari 2014 at 10:19 (7 jaar ago)

  De Pure Lamp zou ideaal zijn voor in mijn keuken. Ik heb een slaapkamer naast de keuken, dat is best fijn en met al die luchtjes ook minder prettig! Daarnaast is de etenslucht van de bovenburen heel verwarrend, als ik in de keuken totaal iets anders wil maken dan zij ;-).

  Als actieve ochtend en avond kookprinses zou ik met de Pure Lamp meer ongestoord kunnen genieten van het klaar maken van heerlijke foodies voor mij en mijn gezin!

  Beantwoorden
 27. Marleen
  15 januari 2014 at 10:25 (7 jaar ago)

  Hallo Lianne!
  Ik zou het echt super leuk vinden om deze aromalamp te winnen! Ik woon namelijk in een soort blokhut en zoals nu in de winter is het aardig stoken. Om m’n huisje warm te maken heb ik een petroleumkachel, het is heerlijke warmte, maar toch ruik je natuurlijk wel een beetje die petroleumlucht. Daarnaast heb ik een open keuken, klein maar fijn, waar ik graag elke avond sta en vooral in het weekend lekker uitgebreid kook en nieuwe recepten uitprobeer. Maar dus ook de volgende ochtend is het nog genieten van de geuren van het diner van de vorige avond haha. Daarnaast zou de lamp heel sfeervol staan in m’n huisje, maar ik heb i.v.m. de crisis al jaren geen geld voor deze extra luxe dingetjes, niet zielig bedoeld hoor want ik ben heel blij dat ik überhaupt werk heb, maar het zou wel een heel leuke verrassing zijn.
  Groetjes Marleen

  Beantwoorden
 28. Liesbeth
  15 januari 2014 at 10:50 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee voor de Pure Aromalamp! Ik hou van koken, maar die luchtjes achteraf vind ik ook vaak niet fijn (tenzij er een lekker taartje in de oven staat natuurlijk hih).. Ben heel benieuwd of deze lamp wel werkt!

  Beantwoorden
 29. jeanine weber
  15 januari 2014 at 11:00 (7 jaar ago)

  Jaaa die zou ik graag willen winnen!! wij hebben.een.klein jaren 30 woning met open keukentje die grenst aan de trap naar boven. loop altijd te rotzooien met ramen en deuren. Ben benieuwd naar dit product!

  Beantwoorden
 30. Anita van der Voort
  15 januari 2014 at 11:13 (7 jaar ago)

  Dharma zonder wierook?! Mijn hubbie noemt mij altijd Dharma (van Greg ;-)) omdat ik eigenlijk altijd met wierook loop te zwaaien – vooral als we aan het koken zijn. Nu vind ik dat best een compliment (Dharma is een geweldig mens!) maar keertje verandering van spijs (;-)) ja ja) is ook wel eens leuk. En verder: Keep up the good work! 😀

  Beantwoorden
 31. Renate
  15 januari 2014 at 11:51 (7 jaar ago)

  Lijkt mij helemaal geweldig zeker na het koken van bloemkool en andere zeer ruikende kook kunsten van mijn hand. Ik doe graag mee!!

  Beantwoorden
 32. Cindy
  15 januari 2014 at 11:56 (7 jaar ago)

  Mooi alternatief voor het ouderwetse pannetje met azijn. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 33. Marie Christine Roeleveld
  15 januari 2014 at 11:58 (7 jaar ago)

  JAAAA dat is de oplossing voor mijn keuken! Ik kook HEEL veel en mijn keukenindeling laat geen afzuigkap toe. Dus luchtjes zijn een welbekend ‘probleem’. In ruil voor de lamp kan ik een korting geven op een voedingsworkshop ECHT eten!

  Beantwoorden
 34. Corrie
  15 januari 2014 at 12:13 (7 jaar ago)

  Vanochtend kwam ik beneden en ik rook nog de hutspot die ik gisteren genuttigd heb… Zo’n mooie pure lamp is dan van harte welkom en past prima in mijn open keuken/woonkamer.

  Beantwoorden
 35. Suuz
  15 januari 2014 at 12:26 (7 jaar ago)

  Wauw wat origineel en HANDIG! ik woon in een apartementencomplex, maar mijn afzuiger werkt niet goed, hij gaat niet naar buiten (namelijk elektrisch) dus alle geurtjes blijven in mijn huis hangen! ik ben nogal gek op vis uit de oven, maar dit is een ram.. 🙁 als ik overheerlijk bananenbrood, applecrumble of al die andere lekkere recepten van je maak is het geen probleem!!! maar de andere ‘vieze’ luchtjes blijven helaas hangen. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit product! hij gaat dan een fantastisch mooi plekje krijgen!

  Beantwoorden
 36. Joke van Schagen
  15 januari 2014 at 13:51 (7 jaar ago)

  Bij een inloophuis voor kankerpatiënten geef ik als vrijwilliger de kookworkshop PUUR PISA.
  De ochtend na deze kookworkshop komt er altijd een Yogagroep waarvan een deel van de groep chemopatiënt is. Zij hebben vooral heel veel last van de kookluchtjes. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar het lukt nooit helemaal. Deze Pure Lamp zou wellicht heel veel schelen en zal heel WELKOM zijn!

  Beantwoorden
 37. marijke
  15 januari 2014 at 14:35 (7 jaar ago)

  Wauw dat is net wat voor mij! In een klein en benauwd appartementje is het soms zo moeilijk om de keukenluchtjes kwijt te raken…En steeds dat raampje open waar de wind pal opstaat is zooo koud in deze maanden! En ‘t is ook nog prachtding! Top!

  Beantwoorden
 38. Suus
  15 januari 2014 at 14:44 (7 jaar ago)

  Jaaaaaaa heel graag!
  Wie weet helpt het ook tegen Pure rioollucht. Daar hebben we soms last van sinds de aanbouw is afgebroken.

  Groetjes Suus

  Beantwoorden
 39. marijke
  15 januari 2014 at 14:46 (7 jaar ago)

  Ach en dan vergeet ik helemaal te vermelden dat ik omringt wordt door een Chinees restaurant, een Griek een een cafetaria!!! En de buren doen m;n huis ruiken naar brand, door hun zomerse bbq-avonden met nieuw(!) hout!!! Brrr…dat stinkt zooo, dan houd ik liever de ramen even potje dicht 😉

  Beantwoorden
  • jehanne
   15 januari 2014 at 22:08 (7 jaar ago)

   Wat een mooie ook, ik heb een open keuken, en we zitten altijd in de kookgeuren, dus dit zou ik graag uitproberen!

   Beantwoorden
 40. Anita H.
  15 januari 2014 at 16:26 (7 jaar ago)

  Uiteraard maak ook ik graag kans op deze Pure Lamp[e]. Maar hoe kan ik nou op een goede manier motiveren dat deze goed zou staan in mijn keuken of woonkamer? Lastig! Ik vind ‘m in ieder geval mooi maar vooral ook praktisch. Vooral in de keuken van mijn nederige flatje zou deze lamp zeer goed van pas komen. Daar kan ik geen wasemkap laten hangen. Geurtjes blijven soms dagen hangen. Raam open helpt daar echt niet afdoende.

  Beantwoorden
 41. Danielle
  15 januari 2014 at 17:07 (7 jaar ago)

  Wat een mooie en effectieve lamp. Die zou ik heel graag willen hebben voor in mijn ‘pure’ keuken!

  Beantwoorden
 42. Marloes
  15 januari 2014 at 17:26 (7 jaar ago)

  Wat een mooi ding zeg! Ik ken het concept van kaarsjes en dit soort dingen wel om geurtjes in de keuken tegen te gaan, maar dit staat ook nog heel mooi.
  Ik woon in een studentenhuis en alleen al als je de trap op loopt, komt de geur van eten je tegemoet. Dit zou ideaal zijn!

  Beantwoorden
 43. Lien
  15 januari 2014 at 18:08 (7 jaar ago)

  Een open keuken en een gezin dat dol is op spruitjes! Qua nare luchtjes gaat dat niet zo goed samen. Een pure lamp zou uitkomst bieden. Altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen, al gaat er niets boven ‘good old’ spruitjes….

  Beantwoorden
 44. Petra
  15 januari 2014 at 20:07 (7 jaar ago)

  Ik kook heel graag en vooral met kruiden en knoflook!, helaas werkt mijn afzuiger niet optimaal dus geniet mijn hele huis mee van de kookgeuren…. En de lamp staat zeker super leuk op mijn aanrecht tussen de andere leuke keukenspullen! 🙂

  Beantwoorden
 45. Xandra
  15 januari 2014 at 20:33 (7 jaar ago)

  Ik ben dol op lekkere luchtjes, vroeger als tiener wist ik altijd precies wie welk luchtje ophad. 1x ruiken aan een parfumflesje was genoeg. Tegenwoordig heb ik daar geen tijd voor maar soms mijmer ik er wel eens van om mijn eigen parfum te maken. Om een echte ‘neus’ te zijn. Ik omring mij dan ook graag met lekkere luchtjes, ook in huis. Ze zijn vaak wel prijzig daarom vraag ik ze vaak met m’n verjaardag, kerst etc. Je doet er uiteindelijk best lang mee. Ik zou het leuk vinden deze mooie geurfles te winnen en uit te proberen!

  Beantwoorden
 46. Clarike Wieman
  15 januari 2014 at 21:09 (7 jaar ago)

  Buiten het feit dat hij gewoon prachtig staat bij mijn interieur, ben ik op zoek naar een alternatief voor wierrook, dat vind ik zo stinken ondanks dat dat soms het enige is wat helpt tegen nare luchtjes….

  Beantwoorden
 47. Karen
  16 januari 2014 at 01:45 (7 jaar ago)

  Ik gun mijzelf dit kado 🙂 Waarom? 1 februari aanstaande eet ik een heel jaar puur. Suikervrij, granenvrij en zuivelarm. Wat een ontdekking en wat een feest om de heerlijkste recepten uit te proberen, creatief te zijn met voeding en met een hele nieuwe levensstijl tot gevolg. Tevens een ontzettend fit gevoel en 8 kilo lichter. Slank en sprankelend, aldus een paar collega’s vanmiddag.

  Een jaar puur, daarbij past natuurlijk deze prachtige stijlvolle pure lamp. Ik verheug mij op een avondje met mijn eetclubje en deze aanwinst op tafel.

  Beantwoorden
 48. Anna de Vries
  16 januari 2014 at 08:17 (7 jaar ago)

  Handig! Woon sinds 2 mnd samen maar als ik iets vies vind is wanneer ik een uurtje na het eten opnieuw binnenkomen in onze keuken/ woonkamer het nog steeds sterk ruikt naar gebakken vlees of gekookte groente dus… Dit is wat ik nodig heb 🙂 mijn Rituals stokjes kunnen er helaas niet tegenop geuren…

  Beantwoorden
 49. Rita
  16 januari 2014 at 08:35 (7 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk om tijdens en na het koken een frisse geur in huis te krijgen tevens hij past goed bij mijn interieur! En het is eens wat anders als wierook!

  Beantwoorden
 50. Esther
  16 januari 2014 at 15:12 (7 jaar ago)

  Wauw, ik wist niet eens dat het bestond zeg. Ik dacht ik ga er meteen een aanschaffen maar ik wacht dit nog even af :). De reden waarom ik hem graag zou winnen is omdat ik een open keuken heb in huis en hou van lekker koken, maar heel vaak als ik uren later van buiten bijvoorbeeld weer binnen kom kan het heel erg nog naar klaar gemaakt eten ruiken. Maar dit product lijkt me echt top!

  Beantwoorden
 51. Danique
  16 januari 2014 at 15:53 (7 jaar ago)

  Graag doe ik mee met deze winactie!
  We koken thuis ontzettend graag, maar mijn vriend is toch echt de betere kok van ons twee.
  Maar het reukje in de vroege morgen na een avond koken is niet altijd even lekker… Een soort van ‘geurkater’… Met andere woorden… deze Pure Lamp zou ik wel graag willen proberen!
  Plus het is een leuk extra cadeautje voor mijn vriend die volgende maand jarig is 🙂

  Beantwoorden
 52. Esther
  16 januari 2014 at 18:15 (7 jaar ago)

  Simpel en mooi zo’n olielampje. Fijn om de vieze kookluchtjes mee te maskeren.

  Mijn vriend is kok en als hij kookt ruikt het altijd heerlijk in huis, maar meestal is hij natuurlijk gewoon op z’n werk en mag (moet) ik kokkerellen. Dat gaat niet altijd zoals het hoort, zo laat ik wel eens wat aanbranden of de bloemkool iets te lang koken *knijpt neus dicht*. De Pure Lamp zou wat dat betreft een uitkomst zijn!

  Toch eens wat beter mijn best doen met koken, en in de tussentijd is deze lamp een goede oplossing 😉

  Beantwoorden
 53. Karin Heins
  16 januari 2014 at 20:49 (7 jaar ago)

  Wat een mooie lamp! Ik doe graag mee om deze te winnen.

  Beantwoorden
 54. tessa
  16 januari 2014 at 21:16 (7 jaar ago)

  Omdat ik van spruitjes, Indiaas, vis, fondue en nog veel meer stinketen hou!

  Beantwoorden
 55. Petra
  16 januari 2014 at 23:47 (7 jaar ago)

  Wat zal dit heerlijk ruiken, en eerlijk is eerlijk…Ik zou
  deze ook beste graag willen winnen, want in mijn kleine huisje zou ik deze best kunnen gebruiken..

  Groetjes Petra

  Beantwoorden
 56. Chanoe
  17 januari 2014 at 09:59 (7 jaar ago)

  Lijkt me super om deze te winnen, zou heel mooi staan in mijn nieuwe keuken aangezien in net verhuist ben! Alles is nu bijna klaar maar vind het soms nog wel een beetje leeg soms in de keuken, dus dit zou perfect zijn om te winnen!

  Beantwoorden
 57. carola
  17 januari 2014 at 17:28 (7 jaar ago)

  Zo dat is een hele mooie lamp. Geweldig als ik deze zou winnen. Er hangen hier regelmatig bakluchtjes in huis. Aangezien ik een jaar suikervrij en e nummersvrij eet wordt er hier in huis veel zelfgemaakt. Heerlijk maar soms wordt je niet blij van de bakluchtjes. Maar ik denk dat ik absoluut blij wordt van deze lamp die ze wegjaagt.

  Beantwoorden
 58. Annemarie
  18 januari 2014 at 07:57 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie weer! Ik doe ook graag mee. De lamp ziet er mooi uit en zou geweldig staan in onze keuken. Omdat ik veel in de (open) keuken sta, zou de lamp veel goeds doen bij ons thuis. En hoef ik niet meer, tot grote ergernis van mijn man, het raam open te zetten met deze kou. Ik zou er heel blij van worden!

  Beantwoorden
 59. Marieke
  18 januari 2014 at 23:08 (7 jaar ago)

  Wat een leuke win actie. Hij zou bij ons super van pas komen omdat we nog al klein wonen. Woonkamer,eetkamer en keuken in een kleine ruimte. En ik kook erg graag met veel kruiden en die geur gaat haast niet weg. Ik hoop dat ik win.

  Beantwoorden
 60. pascalle
  19 januari 2014 at 10:52 (7 jaar ago)

  Wauw!! Dit zou ideaal zijn voor in mijn flatje!! Ik kook graag, het enige nadeel bij mij is dat er geen afzuigkap in mijn flatje aanwezig is . Alle lekkere maar ook onaangename geuren blijven lang hangen in huis en verspreiden zich gemakkelijk naar de gang, slaap- en woonkamer. De visite kan regelmatig ‘meegenieten’ van de geuren van wat er gekookt/gebakken is. Een raam open zetten is een optie, het enige nadeel is dat het dan erg koud en onaagenaam wordt in huis. Alleen in de woonkamer staat een gaskachel die alle ruimtes moet verwarmen. De pure lamp zou ideaal zijn voor in mijn flatje!! Ik zou er super blij van worden, de pure lamp zou een echte aanwinst zijn!!

  Beantwoorden
 61. Missy
  19 januari 2014 at 19:56 (7 jaar ago)

  Lijkt me ideale oplossing voor na het koken. Doe graag mee 😉

  Beantwoorden
 62. Pauline
  19 januari 2014 at 21:18 (7 jaar ago)

  Hier ben ik echt super benieuwd naar!
  Ik heb buren in hetzelfde pand die wel eens roken, dat komt soms helaas mijn ruimte in, daarvoor zou dit dan misschien wel een oplossing zijn. Daarnaast zit mijn keuken ver van het raam af, waardoor geurtjes naar mijn beleving extra lang blijven hangen. (keuken en woonruimte in één)
  En verder lijkt het me vooral ook gewoon erg lekker ruiken, ook zonder de nare geurtjes trekt me dit wel!

  Beantwoorden
 63. Lotte
  19 januari 2014 at 21:40 (7 jaar ago)

  Er was eens……. een gezellig knus huisje, midden in het centrum van Harderwijk. Hier woont een dametje dat ontzettend houdt van (gezond) koken. Het bijna perfecte huisje heeft twee nadelen, het heeft geen balkon en geen afzuigkap. Al vele dingen zijn geprobeerd om de geur van het koken van eten te verbloemen, geurkaarsen, bakje spiritus, geurstokjes, kruiden e.d. Niets hielp voldoende, de hoop is opgegeven en om die reden kookt het dametje elke dag met het raam open (winter en zomerdag).

  Nu las ze over de pure lamp, zal dit het wondermiddel zijn waardoor er voortaan met het raamdicht gekookt kan worden…?

  Beantwoorden
 64. Karin
  19 januari 2014 at 23:00 (7 jaar ago)

  Ik heb eigenlijk helemaal geen goede reden behalve dan dat ik hem prachtig vind! En zou een mooie vervanging zijn van de wierook die ik nu brand om andere luchtjes te verdrijven.

  Beantwoorden
 65. Danielle
  19 januari 2014 at 23:07 (7 jaar ago)

  Mooi!! Deze lamp zou heel mooi staan in ons huis. Aangezien we van lekker eten houden en er bij ons dagelijks door mij/ man en kids wordt gekookt en gebakken, hebben wij ook vaak last van kook- en bakluchten in huis. Dus ja!!! Wij willen heel graag winnen en deze mooie en handige lamp uitproberen!

  Beantwoorden
 66. vodi
  19 januari 2014 at 23:25 (7 jaar ago)

  Mooi neutraal en simpel, dus daar kan ik wel een mooi plekje voor verzinnen in onze nieuwe woonboot na onze verbouwing.

  Beantwoorden
 67. elisaradersma
  20 januari 2014 at 15:24 (7 jaar ago)

  Ik ben veel aan het bakken, sinds kort een blog begonnen, maar thuis vinden ze het niet altijd leuk. Gisteren moesten alle deuren nog open omdat de kleine kruimeltjes van de haverkoeken verbrand waren, niet echt prettig inderdaad in de winter! Dus om mijn moeder (en mezelf natuurlijk) blij te maken, zou deze lamp een enorme uitkomst zijn!

  Beantwoorden
 68. Elise de Witte
  20 januari 2014 at 22:16 (7 jaar ago)

  Te gek wat jij met eten in elkaar klust! Deze site is een grote inspiratie bron en ik ga zeker enkele dingen proberen. Zelf ben ik ook erg bezig met voeding en deze ‘gadget’ zou ik graag willen proberen!

  Beantwoorden
 69. sim1paleo
  21 januari 2014 at 14:40 (7 jaar ago)

  Oeh vandaag is de dag! Ben al hard aan het duimen 🙂

  Beantwoorden
 70. Astrid
  21 januari 2014 at 15:51 (7 jaar ago)

  Onze afzuigkap is al een tijdje kapot en mijn man is niet zo snel met maken… Dus dit zou ik heel goed kunnen gebruiken.
  Groeten, Astrid

  Beantwoorden
 71. Letje
  21 januari 2014 at 20:53 (7 jaar ago)

  Die zou ik gráág proberen! Woon in een oud huis, dus helaas ruikt het huis niet altijd zo fris als ik zou willen. Vind deze ook erg mooi!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.