Review Dagolie Amanprana

Review Amanprana Dagolie

Ik zorg heel goed voor mezelf. Naast dat ik gezond eet,  ga ik iedere week 2 tot 3 keer lekker sporten. En daar geeft mijn lichaam me wat voor terug; mijn huid straalt veel meer dan een jaar geleden, ik voel me fitter en mijn buikpijnklachten zijn zo goed als weg. Goed voor jezelf zorgen begint dus zeker van binnen, daar geloof ik heilig in. Maar als je zo goed voor je lichaam zorgt aan de binnenkant, waarom dan niet goed voor jezelf zorgen aan de buitenkant? Vandaar dat je vanaf nu ook af en toe een stukje voorbij ziet komen over natuurlijke verzorging, zoals dit stukje over Amanprana Dagolie.

Al een poos volg ik op Twitter de webshop SoloBioMooi, die werkelijk alles heeft op het gebied van natuurlijke verzorging. Ik las over een vanille scrub van Amanprana met kokosbloesemsuiker, waaraan niets geks was toegevoegd en die je eigenlijk ook op je brood kon smeren. Dat klonk interessant, want de meeste verzorgingsproducten bevatten steeds meer ‘troep’. Parabenen, conserveermiddelen en synthetische ingredienten; stuk voor stuk dingen die ik toch liever niet op mijn huid smeer. Bij SoloBioMooi vind je alleen: ‘Heel simpel: alleen producten die echt 100% natuurlijk zijn. Producten dus zonder giftige toevoegingen, producten die milieuvriendelijk geproduceerd zijn en natuurlijk dierproefvrij.’

Review Dagolie Amanprana

Review Dagolie Amanprana

Review Dagolie Amanprana

Review Dagolie Amanprana

Al snel viel mijn oog op deze dagolie van Amanprana. De filosofie van Amanprana is ‘alles wat je niet kunt eten, smeer je ook niet op je huid’. Hoe leuk is dat? Deze dagolie bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten, zoals amandelolie, rode palmolie en jasmijnolie.

Normaal denk ik bij olie vaak aan een vette substantie, maar deze olie is licht, vochtinbrengend en trek direct in je huid. Ik heb een vrij droge huid en ik vind het een heerlijk gevoel om dit ‘s ochtends op mijn gezicht te smeren. Daarna gebruik ik overigens gewoon een concealer, dus de olie trekt echt snel in.

Review Dagolie Amanprana

Review Dagolie Amanprana

Als ik dit product ‘s ochtends gebruik, merk ik serieus dat mijn huid straalt. Hij is zacht, ik krijg geen rare droge velletjes gedurende de dag en mijn huid ziet er in het algemeen beter uit. Super fijn, zeker met de gedachte dat je een puur natuurlijk product op je huid gebruikt. Ik raad deze Jasminum Dagolie van Amanprana echt aan. Hij kost € 29,45 voor 50ml, wat ik niet heel goedkoop vind, maar je hebt echt maar één drupje olie nodig voor je hele gezicht.

Er zijn 4 reacties op Review Amanprana Dagolie

 1. Annemarie
  15 februari 2014 at 08:17 (7 jaar ago)

  Klinkt goed! Ik kom op pinterest ook wel eens tegen hoe je zelf natuurlijke crèmes kan maken of maskertjes, en overigens ook wasmiddel en wasverzachter, maar zo kopen is toch wel makkelijk. Ik ga er eens een kijkje nemen.

  Beantwoorden
 2. Annemarie van Egmond
  15 februari 2014 at 09:59 (7 jaar ago)

  Die wil ik ook. Is hij ook ergens te koop of moet je hem bestellen? Ik woon in de Haarlemmermeer.

  Beantwoorden
 3. Renate
  15 februari 2014 at 10:03 (7 jaar ago)

  Dank weer voor je tip.
  Toevallig ben ik op zoek naar een goede huidolie…. Gaat op m’n wensenlijstje!

  Beantwoorden
 4. Von
  16 februari 2014 at 15:42 (7 jaar ago)

  Hij is inderdaad echt heel fijn en helemaal niet vet! @ annemarie ik bestel altijd via solobiomooi staat ook een linkje in de blog. Super snelle en goede service en lage verzendkosten. http://www.solobiomooi.nl

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.