SantaVerde verzorging

Pure Aloe Vera gezichtsverzorging

Toen ik vorige week een hapje aan het eten was met vriendin Betina van Betty’s Kitchen gaf ze me een complimentje. Meid, wat ziet je huid er goed uit. En voor het eerst in heel lang ben ik het met haar eens en voel ik me zeker over mijn huid. Niet dat ik een slechte huid heb, maar mijn huid was nooit zo egaal. Nu ik al ruim een half jaar alleen nog maar natuurlijke verzorging gebruik zoals pure aloe vera gezichtsverzorging, is dat helemaal veranderd. Mijn huid straalt en is egaal. Waar ik vroeger nog weleens foundation op deed naar mijn werk of naar een restaurant, hoeft dit nu niet meer. Heerlijk, ik voel me er goed bij.

SantaVerde verzorging

SantaVerde verzorging: hydrating gel, beauty elixer en medium creme

Een maand of twee geleden ben ik begonnen met de verzorgingsproducten van SantaVerde. Dit Duitse merk baseert haar producten op Aloe Vera en andere natuurlijke oliën en daardoor bevat SantaVerde puur natuurlijke en werkzame stoffen. Zo zit er geen water in de cremes en dat merkt je huid. Ik heb de producten nu 2 maanden getest en gebruik twee keer per dag uitsluitend Santa Verde producten. Hoewel de verpakkingen me in het begin een beetje klein leken, zijn ze nog niet eens voor de helft op. Ze gaan dus veel langer mee dan je in eerste instantie denkt en ik ben best scheutig met de cremes.

SantaVerde Beauty elixer

SantaVerde Beauty elixer

Mijn favoriet is het Beauty Elixer extra rich. Van de geur alleen word ik al blij, omdat dit mij doet denken aan de spa’s in Azië. Geen idee waarom, het moeten de oliën zijn, want ik kan de geur verder niet plaatsen. Het elixer is super voedend en ik gebruik slechts 4 druppels voor mijn hele gezicht. Soms gebruik ik een paar minuten later ook nog de Creme medium, maar alleen als ik merk dat mijn huid écht droog is. ‘s Ochtends gebruik ik de hydrating gel, met daarover heen de medium creme. Hoewel ook deze twee producten heel voedend zijn, trekken ze snel in en heb ik geen glimmende huid gedurende de dag, ondanks dat ik dus geen poeder of foundation gebruik.

SantaVerde medium creme

SantaVerde medium creme

SantaVerde verzorging

Van links naar rechts: Beauty elixer, medium creme en de hydrating gel

In Griekenland heeft mijn tante een Aloe Vera plant in de tuin staan. Wanneer ik daar op vakantie ben gebeurt het wel eens dat ik licht verbrand en dan knip ik gewoon een stukje van de plant af en gebruik het sap om dat op de rode stukjes huid. De volgende dag gaat het dan al een stuk beter en volgens mij werkt het beter dan een ‘echte’ after sun. Als deze flesjes op zijn, ik verwacht over een maand of twee, schaf ik gewoon weer nieuwe aan. Ook mijn moeder wil ze graag, nadat ze een keer het beauty elixer probeerde. Deze producten zijn echt een aanrader en doen heel veel goeds voor mijn huid.

Je kunt de producten los kopen bij SoloBioMooi, maar SBM heeft ook een aantal SantaVerde pakketten samengesteld die voordeliger zijn. Zo koop je het elixer samen met de medium creme voor € 59,99, wat niet heel goedkoop is, maar je doet er zo 4 maanden mee en je hoeft geen verschillende dag- of nachtcremes te kopen.

Er zijn 6 reacties op Pure Aloe Vera gezichtsverzorging

 1. Miss Paperfection
  21 juli 2014 at 15:54 (7 jaar ago)

  Ga ik zeker eens proberen. Ben toch van plan eens een dagje te gaan shopppen in Aken. Waar heb je het juist gekocht ?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   21 juli 2014 at 21:46 (7 jaar ago)

   Leuk dat je SantaVerde ook wilt proberen! Je kunt alle producten online bestellen bij SoloBioMooi.nl (klik op één van de roze linkjes) en uit mijn hoofd zijn de verzendkosten maar € 2,95!

   Beantwoorden
   • Pieter
    30 juli 2014 at 22:24 (7 jaar ago)

    Dank,dank. Maar onze verzendkosten zijn zelfs nog lager: maximaal 1,95 euro 🙂

    Beantwoorden
 2. Betina Oostveen
  21 juli 2014 at 16:12 (7 jaar ago)

  Ha! Nu weet ik jouw beauty secret! 😉 Je zag er stralend uit, mop en dat mag ook wel eens gezegd worden. Groetjes, Betty

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   21 juli 2014 at 21:46 (7 jaar ago)

   Hahaha ahh, super lief van je :-)!!!

   Beantwoorden
 3. Sabina
  26 juli 2014 at 21:36 (7 jaar ago)

  Ik heb de producten vandaag binnen gekregen. Ik heb ze meteen besteld na het lezen. De olie ruikt heerlijk! Ik zag dat er pasdievrucht in zit misschien is dat het lekkere geurtje. Ben heel benieuwd!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.