restaurant advies met Pimmr

Nooit meer keuzestress: Pimmr geeft restaurantadvies

Lekker uit eten gaan, liefst ook nog een beetje verantwoord… Met het mega aanbod aan restaurants in Nederland lijkt dat een eitje. Maar soms maakt het feit dat er zo ontzettend veel keuze is, de keuze alleen maar lastiger lijkt het wel. Dus ga je  een eeuwigheid scrollen op het web voor een leuk restaurant, en lees je reviews van mensen die je helemaal niet kent. De makers van de nieuwe restaurant-app Pimmr waren hier helemaal klaar mee. Zij bouwden een website en app, waarmee je binnen een paar minuten je nieuwe favoriete hotspot vindt, op basis van wat jij leuk en lekker vindt. Pimmr’s belofte: nooit meer keuzestress. Ik was benieuwd!

Pimmr helpt je kiezen

Op de site of app van Pimmr klik je aan wat jij leuk en lekker vindt aan een restaurant. Japans, hip en trendy, juist meer authentiek of simpel. Ben je gek op vlees, vis, steaks, sushi of wil je juist vegan eten? Jij klikt je wensen aan én de stad waarin je wilt eten en vervolgens selecteert Pimmr restaurants die aan jouw wensen voldoen. Dus houd je van healthy eten? Dan zoekt Pimmr de healthy hotspots uit. Vooral zin in een goede steak of juist enorme sushi-cravings? Pimmr’s got your back!

Pimmr: advies op basis van jouw smaak en stijl

Pimmr: advies op basis van jouw smaak en stijl

voorgerecht le debut amsterdam

Bij le Debut waren we toevallig wél al geweest en dat was fantastisch! Er staat al een uitgebreide review op de site.

Dus ging ik zelf eens naar de site van Pimmr en klikte ik daar aan wat ik leuk en lekker vind. Ik ging voor: tasting, cosy, authentic en nog een paar type keukens. Mijn stad dit keer: Amsterdam. Daar kwam een top vijf van restaurants uit die volgens de app goed bij mij passen:

1. Wilde Zwijnen
2. Amsterdam Roest
3. Restaurant Cannibale Royale
4. Restaurant Rijksmuseum
5. Restaurant Red

Allemaal restaurants waar ik nog niet ben geweest, maar nu ontzettend benieuwd naar ben! Ik vind het leuk! Via de app kun je overigens direct een tafel reserveren bij het restaurant van je keuze.

Surf en Turf la cage amsterdam

En ook bij la Cage zijn we al geweest. Dit is de Surf en Turf.

Jouw eigen smaakprofiel

Door Pimmr vaker te gebruiken werk je aan een persoonlijk smaak-profiel. Dit profiel wordt gematcht met het aanbod, maar ook met mensen die qua smaak erg op jou lijken. Zo kan de app je wijzen op plekken die jij nog helemaal niet kent, maar waarvan de kans dat je ze leuk vindt erg groot is, omdat anderen met jouw smaak het een toffe plek vinden.

Toekomstplannen

De ambities van het jonge team van Pimmr rijken verder dan alleen restaurants: van advies voor concerten tot films of weekendjes weg. Ook wordt er hard gewerkt aan groepsadvies. Want hoe makkelijk zou het zijn als Pimmr de ideale hotspot vindt voor die avond uit met je vriendinnen, met iedereen hun eigen wensen. Of de dag daarna voor die romantische date met je lover? Benieuwd naar jouw top vijf van restaurants? Probeer Pimmr dan zelf eens, het is echt leuk: http://www.pimmr.com

Pimmr wishlist

Restaurants die bij je passen kun je toevoegen aan je wishlist

Pimmr restaurantapp

Pimmr restaurantapp

In samenwerking met Pimmr

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.