pizza Jip en Jij

Nieuwe producten van Jip en Jij (winactie)

Veel ballen in de lucht houden kan soms behoorlijk lastig zijn. Met een foodblog én een fulltime baan, weet ik als geen ander dat het soms best pittig is om na een lange werkdag nog uitgebreid in de keuken te staan. En dan vind ik koken nog eens echt leuk. Voor iemand die er misschien niet van houd, kan ik me voorstellen dat je ’s avonds niet altijd zin hebt om gezonde koekjes te bakken of zelf nog granola te maken in de oven.

Voor mensen die toch heel graag gezond willen eten, maar daarbij af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken, is er nu Jip en Jij. Jip is een online fictief figuurtje, opgericht door de Foodsisters Janneke en Amande Koeman. Vanuit hun ervaring als health coach weten zij als geen ander hoe belangrijk het is om op een manier te eten die niet alleen nú gezond is, maar ook gemakkelijk langdurig vol te houden is. Met Jip (en Jij) creeerden ze een lijn vol gezonde en veel al kant en klare producten én een steuntje in de rug.

Jip en jij

Jip en jij

Op de website zie je een voorbeelddag, waarbij je met producten uit de Jip en Jij lijn je dag kunt vullen. Je ontbijt met Zippy muesli, eet een skinny koekje tussendoor, biologische Kaas crackers als lunch, nog een koekje als tussendoortje en voor het avondeten maak je een skinny pizza.

Muesli Jip en Jij

Muesli Jip en Jij

Deze pizza maak je met de (tarwevrije) skinny meelmix, en je eigen gezonde pizza of een focaccia maken is daarmee zo simpel! Ook is er de gezonde 0% pasta, gemaakt van knol en daardoor vrij van koolhydraten, gluten, suiker en vetten. Ik maakte er spaghetti mee en het was heerlijk!

Pizza Jip en Jij

Pizza Jip en Jij

Glutenvrije pasta Jip en Jij

Glutenvrije pasta Jip en Jij

Daarnaast bestaat het assortiment uit verschillende soorten kant en klare glutenvrije muesli. Hier hoef je alleen nog amandelmelk of sojayoghurt aan toe te voegen en je hebt een gezond begin van je dag. De zakjes met notenmixen zijn ook erg handig om mee te nemen naar je werk en ideaal als tussendoortje. Uiteraard zijn hier geen suikers aan toegevoegd.

Muesli Jip en Jij

Muesli Jip en Jij

Notenmix Jip en Jij

Notenmix Jip en Jij

Jip en Jij richt zich op een gezonde levensstijl die vooral lang vol te houden moet zijn. Daarom zitten er in de Goodiebag, een pakket met producten om kennis te maken met Jip en Jij, ook een aantal soorten koekjes. Skinny Chocolate Cookies, Happyberrie Cookies en Superfood Cookies. Hoewel deze koekjes wel boter bevatten, zijn ze glutenvrij en gemaakt van amandelmeel en lupinemeel. De koekjes zijn gezoet met oerzoet.

Skinny Cookies Jip en Jij

Skinny Cookies Jip en Jij

Ik vind Jip en Jij een goed concept. Niet iedereen heeft altijd tijd om zelf veel in de keuken te staan en gezond eten kost vaak net wat meer tijd. Voor deze mensen zijn de nieuwe Jip en Jij producten zeker een uitkomst: voor de hele dag gezonde maaltijden. En alle producten zijn gewoon online in de webshop te verkrijgen.

Wil jij ook graag kennis maken met deze nieuwe producten? Dat komt goed uit, want ik mag van Janneke en Amande twee Jip en Jij goodiebags weggeven!

In deze Goodiebag zitten:

 • 3 soorten muesli
 • 3 soorten koekjes
 • 0% pasta
 • Skinny Meelmix
 • 2 notenmixen
 • Biologische crackers

Wil jij graag een Jip en Jij Goodiebag winnen?

–          Like Focus on Foodies dan op Facebook

–          Laat een reactie achter onder deze blogpost waarom jij graag deze Goodiebag wilt winnen

Woensdag 4 december worden de winnaars bekend gemaakt

Update! De winnaars van een Jip en Jij Goodiebag zijn: Josien Groot en Alice van der Veen. Jullie hebben inmiddels een mailtje van mij ontvangen. Gefeliciteerd, je krijgt ook zo’n geweldige Goodiebag thuisgestuurd! 

Dit bericht is een advertorial

Er zijn 68 reacties op Nieuwe producten van Jip en Jij (winactie)

 1. petravis
  28 november 2013 at 09:02 (7 jaar ago)

  ooo wat ontzettend leuk en origineel! Ik houd van nieuwe dingen uitproberen, en vooral: gezonde nieuwe dingen. Ik doe dus graag mee en probeer het weer eens een keer. Ik heb Focus on Foodies geliked.

  Beantwoorden
 2. Sophie van Riel
  28 november 2013 at 09:05 (7 jaar ago)

  Ik zou deze goodie bag dolgraag willen winnen, met 2 eigen bedrijfjes en altijd onderweg vind ik het lastig om altijd voor gezond te kiezen en überhaupt te kunnen koken. Jip en jij biedt deze mogelijkheid, ik kan niet wachten om de 0 procent pasta te proberen!

  Beantwoorden
 3. Judith
  28 november 2013 at 09:05 (7 jaar ago)

  Wat super leuk dit! Zou graag willen winnen omdat ik heel benieuwd ben naar de pasta en de koekjes….en de ckrackers, meelmix, noten en muesli!! Xx

  Beantwoorden
 4. Sandra
  28 november 2013 at 09:07 (7 jaar ago)

  Wat een gaaf concept!! Het klinkt heerlijk, snel en simpel. Ik zou het graag willen uitproberen.

  Beantwoorden
 5. Debby
  28 november 2013 at 09:09 (7 jaar ago)

  Dit kende ik nog helemaal niet. De producten zien er leuk en lekker uit én zijn nog glutenvrij ook! Met coeliakie is het niet altijd makkelijk om gezond én lekker te snacken, dus ik zou deze producten graag proberen.

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   28 november 2013 at 10:11 (7 jaar ago)

   Hi Debby,
   Thanks voor je reactie! Maar niet alle producten zijn glutenvrij: de 0% pasta, noten, muesli en koekjes wel, maar de pizza mix en biologische crackers niet. Je vindt het vast nog leuk om de goodiebag te winnen, maar wilde het toch even melden :-)!

   Beantwoorden
 6. Sonja de Lange
  28 november 2013 at 09:19 (7 jaar ago)

  Wauw! Wat een gaaf initiatief!! Met een druk wekelijks bestaan als moeder van drie jonge meiden, een eigen remedial teaching praktijk en ook nog een baan als juf, schiet het gezond koken er nog wel eens bij in… Terwijl dat wel erg hoog bij ons in het vaandel staat!! Dus graag maak ik kans op de goodiebag!! En je Facebook pagina daar ben ik al een tijd fan van!

  Beantwoorden
 7. Ellen
  28 november 2013 at 09:33 (7 jaar ago)

  Het water loopt me in de mond…

  (Lang verhaal niet nodig lijkt mij

  Beantwoorden
 8. lisa bregman
  28 november 2013 at 09:42 (7 jaar ago)

  Ziet er super uit!
  Zou perfect uit komen voor mij want ik ben volop aan het uitzoeken wat ik wel en niet mag eten sinds ik geen koemelk en tarwe meer mag!
  Gr lisa

  Beantwoorden
 9. Annemarie van Egmond
  28 november 2013 at 09:42 (7 jaar ago)

  Dat is precies wat er ontbreekt bij mij. Motivatie om dingen uit te proberen. Ik zou het heel graag willen proberen! En er ligt al veel dingen die ik niet lekker vond en het kost allemaal best veel.

  Beantwoorden
 10. Kim
  28 november 2013 at 09:50 (7 jaar ago)

  wat ontzettend gaaf en een super initiatief!
  Voor mij ook erg handig om meer variatie te creëren in mijn eet patroon, en makkelijk op drukke dagen toch de hele dag genoeg en gezond te eten!
  Ik zou het graag eens willen proberen!

  Beantwoorden
 11. Maura - YLT
  28 november 2013 at 09:52 (7 jaar ago)

  Oeeeh ik doe graag mee! De reden is dat ik ook zo’n lekker uitziende pizza wil! Die kun je zeker niet in zijn geheel winnen haha 😉

  Beantwoorden
 12. Karen Buytaert
  28 november 2013 at 09:52 (7 jaar ago)

  Wauw dat ziet er super uit, maar vooral het klinkt ook heel erg lekker en gezond. Ik vind het jammer dat zo een soort zaken nog niet echt zijn te vinden in Belgie.. Dus bij deze duim ik alvast voor zo een heerlijke goodiebag 🙂

  Beantwoorden
 13. Bertina Algra
  28 november 2013 at 09:54 (7 jaar ago)

  Wat een uitvinding! Dit is precies wat er nog miste… En het ziet er ook nog eens super leuk uit:-) Ik doe dan ook graag mee met deze actie;)

  Beantwoorden
 14. Juliette Hoogmans
  28 november 2013 at 10:01 (7 jaar ago)

  Ik wil het graag uitproberen! Ziet er heerlijk uit en ik weet zeker dat ik met de leuke verpakking anderen lekker kan maken en kan overhalen het ook te proberen!

  Beantwoorden
 15. Jolanda
  28 november 2013 at 10:08 (7 jaar ago)

  Dit klinkt te mooi om waar te zijn, een tas vol producten die mijn zoon ook echt kan/mag hebben!

  Beantwoorden
 16. JKS
  28 november 2013 at 10:19 (7 jaar ago)

  Er zijn bij mij op de scoutinggroep een paar kinderen allergisch voor gluten. Ik wil heel graag de spaghetti met hun proberen, zodat ze niet alleen mee kunnen doen met het koken op vuur, maar ook echt alles lekker kunnen proeven!

  Beantwoorden
 17. Letteke
  28 november 2013 at 10:29 (7 jaar ago)

  Wat fijn dat er steeds meer initiatieven ontstaan die op de consument van tegenwoordig (zoekende naar snel, makkelijk maar toch gezond en bewust eten) inspelen! Ik zou de Jip en Jij goodiebag dolgraag uit willen proberen! Bedankt weer coor het delen Lianne! Groetjes Letteke

  Beantwoorden
 18. Susana Tome Dorrego
  28 november 2013 at 10:31 (7 jaar ago)

  Wat leuk! Ik kom in aanmerking voor een maagoperatie maar daarvoor moet ik mijn eetpatroon veranderen en dat vind ik heel moeilijk om te doen. Ik ben het nu aan het proberen, maar het is allemaal zo saai en smakeloos!

  Beantwoorden
 19. Kim Musters
  28 november 2013 at 10:36 (7 jaar ago)

  Superleuk initiatief!! Ik eet sinds iets meer dan een half jaar zonder suiker, voor mij is Jip en Jij helemaal nieuw, ik kende het nog niet, maar ben superenthousiast! Ik werk in de zorg als ambulant begeleider dus dat betekent geen officiele pauzes en de kantine is mijn auto! Vaak zit ik onderweg van de ene naar de andere client snel mijn lunch weg te werken en blijft er weinig anders over als brood. Maar met deze handige zakjes en repen zie ik meteen veel meer andere mogelijkheden! Leuk leuk leuk!!!!

  Beantwoorden
 20. Robin
  28 november 2013 at 10:37 (7 jaar ago)

  Ik wil heel graag winnen voor mijn collegaatje! Ze is net door een eliminatiedieet te weten gekomen dat ze geen gluten meer mag eten en het zou voor haar wel fijn zijn om een steuntje in de rug te krijgen hoe ze dan lekker glutenvrij kan eten en wat voor producten ze daarvoor kan gebruiken. Lijkt me superfijn als ik dit voor haar kan winnen en cadeau kan geven! Voor ons Sinterkerst-feest wil ik voor haar een glutenvrije pizza maken, misschien met deze mix? Of de pasta voor iets? Helemaal super!

  Beantwoorden
 21. Jacqueline
  28 november 2013 at 10:41 (7 jaar ago)

  Me loves! Ik doe sinds een tijdje coaching met vrouwen en leef gluten-lactose-suiker-enummer-vrij. Vanwege het coachen ben ik altijd op zoek naar nieuwe recepten en manieren om anderen te motiveren om ook hun eetpatroon onder de loep te nemen, met als gevolg dat vrouwen zich fitter gaan voelen! Het lijkt me erg leuk om deze producten te proberen, zodat ik ook op mijn site aandacht kan besteden aan deze leuke hippe nieuwe recepten en snacks.

  Beantwoorden
 22. Ellen
  28 november 2013 at 10:56 (7 jaar ago)

  Super leuk, wij houden van nieuwe dingen proberen en al helemaal van gezonde producten, heb zelf last van verschillende allergieën, dus kom maar op met die lekkere gezonde goodiebag!!

  Beantwoorden
 23. Hanneke
  28 november 2013 at 11:05 (7 jaar ago)

  Lekker! Ik ben fan van jouw blog en sta regelmatig in de keuken om gezonde recepten te maken (zowel van jou als van mezelf). Niet omdat ik allergieën heb, maar gewoon omdat ik bewuster ben geworden over eten. Ik vind het ontzettend interessant en leuk om nieuwe recepten te proberen, en deze goodiebag zou voor mij een goede aanvulling zijn voor de dagen dat ik iets minder tijd heb om in de keuken te staan 🙂

  Beantwoorden
 24. Sacha Tops
  28 november 2013 at 11:05 (7 jaar ago)

  WOW, klinkt leuk, lekker en makkelijk. Dat wil ik zeker een keer uitproberen. Nou ja, manlief zit vaak in een hotel, werklunch/broodjesoverleg en dan lijkt het me helemaal ideaal om bijv. de muesli mee te geven. Want in de “normale” wereld is glutenvrij etc niet echt geaccepteerd, Dus JA, hier is het heel welkom.

  Beantwoorden
 25. Mandy
  28 november 2013 at 11:22 (7 jaar ago)

  Zo herkenbaar……….gezond eten kost gewoon meer tijd in de keuken en lunch op het werk blijft lastig. Gat in de markt lijkt mij! Gaat het zeker proberen ook zonder goodie bag. Dit soort iniatieven moeten beloond worden.
  Focus ond foodies al veel eerder geliked.

  Beantwoorden
 26. Meue
  28 november 2013 at 11:34 (7 jaar ago)

  Wauw, dat ziet er mooi uit! En precies om wat je schrijft, ik heb niet altijd tijd zelf muesli, koekjes ed te maken. Ben erg benieuwd of deze muesli net zo lekker is als die van mezelf… en naar hoe zoet de koekjes zijn (ik vind het al snel té zoet namelijk).

  Beantwoorden
 27. Giulia
  28 november 2013 at 11:40 (7 jaar ago)

  Jaaaa, leuk! Er zijn zoveel gezonde etenswaren, die veel mensen niet kennen. Ik vind het heerlijk van alles uit te proberen & dit vooral met anderen te delen!

  Beantwoorden
 28. Betty
  28 november 2013 at 11:55 (7 jaar ago)

  Doordat mijn dochter kinderen heeft met gluten en lactose allergie wordt ik steeds vaker geconfronteerd met het aparte koken voor deze meiden. Aangezien ik daar nog niet erg in thuis ben, lijkt het me geweldig om jullie producten uit te proberen en daardoor ook zelf gezonder te gaan eten.

  Beantwoorden
 29. Leone
  28 november 2013 at 12:02 (7 jaar ago)

  Ik zou graag winnen om kennis te maken met Jip en Jij. Wat ziet er het lekker en ook leuk uit. Heel anders dan andere merken

  Beantwoorden
 30. Eva de Vries
  28 november 2013 at 12:05 (7 jaar ago)

  wat een geweldige manier om makkelijk gezond en lekker te eten. Vooral glutenvrij, waar nog zo weinig echt lekkers en makkelijks verkrijgbaar is. Ik zou de producten heel graag uitproberen!

  Beantwoorden
 31. gaby
  28 november 2013 at 12:17 (7 jaar ago)

  Superleuk dat je ons tarwevrije eters het een beetje makkelijker maakt om toch makkelijk en lekkere dingen te ontdekken . Hopelijk win ik de goodiebag , want een beetje goed nieuws is altijd welkom .

  Beantwoorden
 32. Audri Ramaekers
  28 november 2013 at 12:30 (7 jaar ago)

  Na twee heerlijke weken vakantie, waarin ik me helemaal heb kunnen storten op de lekkerste gezonde recepten zonder suiker en tarwe. Fijn om lekker in de keuken te staan en voldoening te halen uit recepten die en lekker en gezond zijn! Maar nu weer terug naar het drukke werkende leven. Dan is een beetje hulp soms wel heel fijn:)
  Erg benieuwd naar deze producten.

  Beantwoorden
 33. Simone Sprangberg
  28 november 2013 at 12:49 (7 jaar ago)

  Ik ben bezig om steeds gezonder te gaan eten, dus ben ik op zoek naar gezonde en lekkere producten. Jip en Jij lijken me goede ideeën te hebben voor gezond en toch makkelijk eten. Daarom zou ik heel graag met hun producten kennis willen maken.

  Beantwoorden
 34. Kim
  28 november 2013 at 12:53 (7 jaar ago)

  Wat leuk! Na maanden konijnen (lees alleen sla en basische groenten;)) mag ik ein-de-lijk mijn strenge dieet uitbreiden. Deze goodiebag zou daarbij perfect van pas komen, een feestje in een zak 🙂 Leuk actie, en je facebook pagina volg ik al een geruime tijd: ik ben fan! Straks ook van Jip & Jij?! Succes met je websites en ga vooral zo door met leuke recepten, give-aways et cetera 🙂 Groetjes, Kim

  Beantwoorden
 35. Josien Groot
  28 november 2013 at 13:01 (7 jaar ago)

  Wow dit is echt super. Ik ben al een tijd op zoek naar hoe ik gezond eten ook wat beter kan organiseren in mijn leven (40u werken, dag opleiding, huishouden, verbouwing, sporten), maar er zijn nog veel dagen waarop ik het minder gezond maak dan dat ik zou willen. Met de weight watchers ben ik 17,5 kilo afgevallen en ben nu bezig met het vorm geven van mijn eigen manier van eten. Afvallen hoeft niet meer maar mijn lichaam wil wel gezond! Ik zou graag kennismaken met de producten van Jip en Jij!

  Beantwoorden
 36. marijke
  28 november 2013 at 13:19 (7 jaar ago)

  Owh…jum, ‘k krijg spontaan trek van dat al dat gezonde lekkers hierboven geshowd! ‘t lijkt me geweldig wanneer Jip en ik samen eens gaan proberen dit te evenaren…Gefocust on real food verantwoord genieten!!!

  Beantwoorden
 37. anita
  28 november 2013 at 13:37 (7 jaar ago)

  In ♥ , wat een mooie producten, ik volg je al enige tijd op Facebook (geliked check) en nu een berichtje, ik zou het een hele eer vinden deze producten te mogen gebruiken. Ik volg al enige tijd een intensief leefstijl programma en vind het genieten om te leren met andere ingrediënten te koken en op een andere manier met onze voeding om te gaan. Als gedreven professional in de zorg, en veel sport, schiet voeding er vaak bij in, voor mij staat deze periode in het teken om nog beter voor mijn jasje te zorgen en deze producten zouden een boost voor het programma betekenen, als ik ze mag testen kan ik ze weer bij collega’s en patiënten promoten 🙂 Jip en Ik; ik zou het gaaf vinden om jullie merk te mogen gaan testen en aan te bevelen, Anita

  Beantwoorden
 38. Marloes
  28 november 2013 at 13:47 (7 jaar ago)

  Ohh wat leuk! En zeer welkom met een fulltime baan en een Masterstudie daarnaast…Geen verklaring nodig denk ik dat tijd spaarzaam is 😉

  Beantwoorden
 39. Joke Koper
  28 november 2013 at 13:59 (7 jaar ago)

  Wat een mooie en lekkere producten. Kom maar op Sinterklaas!!!

  Beantwoorden
 40. bianca
  28 november 2013 at 14:02 (7 jaar ago)

  Ja herken mezelf er helemaal in fulltime werken en gezond willen eten kost veel tijd en planning. Zou heel graag zo’n goodiebag willen testen groetjes Bianca

  Beantwoorden
 41. toermalijnpeters
  28 november 2013 at 14:22 (7 jaar ago)

  Like! Like! Like! Ziet er allemaal goed uit en kan niet wachten om het te proberen! Vooral de koekjes en de meelmix! Komt dit ook in de schappen van de natuurwinkel? Want ik zit al heel lang op zoiets te wachten. Er zijn genoeg koekjes en andere lekkere zoetigheden die ik er vroeger haalde, nu ik alleen naast suiker, melk en nog een hele bende ook bijna geen gluten meer eet zit ik hier wel op te wachten! Ik heb zeer gevoelige darmen waardoor ik veel soorten eten niet kan verdragen. Daarnaast doe ik modelwerk waarvoor ik ook moet speciaal moet eten. Dit pakket lijkt me dus super! Scheelt bergen met tijd in de keuken. Dus kom maar op met die goodiebag :D, ik zal je een recensie nasturen! En anders kan je hem ergens zelf bestellen? Xx Toermalijn

  Beantwoorden
 42. Mirjam
  28 november 2013 at 14:28 (7 jaar ago)

  Ziet er idd allemaal erg lekker uit. Fijn om een koekje te eten die ik niet zelf gemaakt heb. Leuke naam ook trouwens

  Beantwoorden
 43. Louise
  28 november 2013 at 14:47 (7 jaar ago)

  wat ik me altijd afvraag… het zal best duur zijn. Ook vraag ik me nog steeds af hoe mensen met een kleine beurs tóch gezond voedsel kunnen kopen, want ook die mensen willen lekker gezond kunnen eten. Ik schrik me soms wild als ik in een biologische winkel kom, ook toen ik nog en baan had en niet op de centen hoefde te letten!!

  Beantwoorden
 44. Astrid
  28 november 2013 at 15:03 (7 jaar ago)

  Erg welkom zo’n kennismakingspakket van Jip!

  Beantwoorden
 45. Andrea
  28 november 2013 at 15:06 (7 jaar ago)

  Focus on foodies én Jip en Jij: voor mij allebei nieuw en nieuwsgierigmakend! Interessant en smakelijk? Gezond en lekker leven is mijn motto, dus ik laat me graag verrassen!

  Beantwoorden
 46. Chantal
  28 november 2013 at 16:33 (7 jaar ago)

  Ik zou de goodie bag erg graag willen winnen, want deze sluit helemaal aan bij mijn voedingspatroon en ik ben altijd wel op zoek naar iets anders dat hierbij past om toch heel gevarieerd te kunnen eten. Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

  Beantwoorden
 47. Lianda
  28 november 2013 at 18:01 (7 jaar ago)

  Sinds ik zo veel ben afgevallen (32 kilo) ben ik steeds gezonder gaan eten. Dus zo’n lekker gezond pakket winnen (als het lekker is ook daarna veel bijbestellen) is helemaal niet gek. Verheug me al op de lekkere gezonde dingen..

  Beantwoorden
 48. Michelle
  28 november 2013 at 18:55 (7 jaar ago)

  Ik ben dol op nieuwe producten!! En in m’n zoektocht op m’n nieuwe glutenvrije, suikervrije pad zou dit heel goed van pas komen!!
  Ik zou deze goodiebag dus heeeeeeel graag willen winnen!

  Beantwoorden
 49. Jacqueline
  28 november 2013 at 20:03 (7 jaar ago)

  Ik wil dit echt super graag proberen. Sinds kort fulltime baan, op mezelf en vriendlief met gebroken been. Daarnaast in andere steden (bij ons geen natuurwinkels) naar de natuurwinkels ed lukt gewoon echt niet meer.

  Beantwoorden
 50. Lianne
  28 november 2013 at 20:27 (7 jaar ago)

  Ik vind nieuwe producten altijd superleuk! Bovendien Jip & Jij is toch een prachtig concept?

  Beantwoorden
 51. Annemarie
  28 november 2013 at 21:25 (7 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuk concept! Zou ik graag willen proberen. Als werkende moeder van drie jonge kindjes heb ik het erg druk. Mijn streven is altijd om vers en gezond te eten en te eten geven aan de kids maar lukt niet altijd door drukte. Dit zou super zijn! Leuke actie!

  Beantwoorden
 52. Suzanne Huisman
  28 november 2013 at 21:29 (7 jaar ago)

  Ik heb last van prikkelbare darmen, hierdoor kan ik het best gezonde producten gebruiken. door mijn studie heb ik helaas niet altijd tijd om veel gezonde dingen te maken, dit zou dus de ideale oplossing zijn. Super concept!!

  Beantwoorden
 53. CindyS
  28 november 2013 at 21:50 (7 jaar ago)

  Het lijkt me een leuk concept! Aangezien wij vlak voor de verhuizing naar ons nieuwe huis zitten, zou gezond eten dat niet te veel tijd kost om het te maken, me heel goed uitkomen! 🙂 Daarnaast lijkt het me ook gewoon heel leuk om uit te proberen.

  Beantwoorden
 54. Tineke
  28 november 2013 at 21:51 (7 jaar ago)

  Leuk concept zeg! Ik volg je al een tijdje en deze actie vind ik zo leuk dat ik even reageer. Ik eet graag gezond, maar ben ook erg van het gemak! Dus dit zou ik graag uitproberen.

  Beantwoorden
 55. Annelieke
  28 november 2013 at 22:08 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee met deze winactie. Sowieso vind ik het een enorm leuk initiatief en ga hier ook als ik niet win verder naar kijken.
  Doordat ik chronisch ziek ben heb ik veel aanpassingen in mijn eetgewoonte moeten doen. Toch is dit soms heel moeilijk omdat ik vaak erg moe ben. Juist op die momenten moet ik snel iets klaar kunnen maken. Als ik het zo lees zouden deze producten me hier enorm mee kunnen helpen. Daarom zou ik ook erg graag winnen.

  Beantwoorden
 56. Marieke
  28 november 2013 at 22:50 (7 jaar ago)

  Af en toe heb ik even behoefte aan makkelijk gezond eten in plaats van steeds weer in de keuken staan (al is dat laatste ook erg leuk). Daarom ben ik erg benieuwd naar de producten van Jip en Jij, dus ik doe graag mee aan deze actie!

  Beantwoorden
 57. Anita H.
  29 november 2013 at 01:38 (7 jaar ago)

  Dit zijn allemaal producten die ik zonder bezwaren / problemen (ik heb wat voedsel allergieën en -intoleranties en ben sowieso erg van de gezonde pure producten) tot mij kan nemen. Liever winnen dan kopen en bovendien interessant om uit te proberen.

  Beantwoorden
 58. Linda
  29 november 2013 at 07:42 (7 jaar ago)

  Wat een superpruducten voor mijn dochter van 6 waar net sinds enkele weken coeliakie is geconstateerd. Wie weet vindt ze dit wel lekker!

  Beantwoorden
 59. ikke
  29 november 2013 at 12:38 (7 jaar ago)

  Ik probeer graag nieuwe en gezonde producten uit. En als ik soms om 21u nog steeds bezig ben mijn gezond ontbijt, lunchpakket en tussendoortjes voor de volgende dag te maken bedenk ik me soms toch dat gezond eten eenvoudiger moet kunnen. Deze producten wil ik dus zeker graag eens uitproberen

  Beantwoorden
 60. Tara Roosendaal
  29 november 2013 at 17:47 (7 jaar ago)

  Ik wil graag afvallen. Veel werken en weinig tijd om te koken. Ik denk dat dit een goed pakket is om te proeven van de mogelijkheden die er zijn.

  Beantwoorden
 61. marieke
  30 november 2013 at 11:28 (7 jaar ago)

  Wat een leuke produkten zijn dit. Ik had er nog nooit van gehoord en ze zien er heel lekker en aantrekkelijk uit. We zouden dit heel erg graag willen proberen.

  Beantwoorden
 62. Alice van der Veen
  30 november 2013 at 13:25 (7 jaar ago)

  Leuk! Eindelijk iets kant-en-klaars, na een lange periode van ziekte ben ik nu eindelijk weer 100% aan het werk en… mijn eigen bedrijf aan het opzetten. Inspirerende en lange dagen dus. Maar wanneer ik glutenvrij, suikervrij en koemelkvrij eet kan zelfs zoonlief, die voor kok leert, mij niet meer bijbenen. En… sta ik dus iedere avond in de keuken om zeker te weten dat mijn allergieën me niet te pakken nemen. Misschien brengt Jip uitkomst??;-)

  Beantwoorden
 63. Linda Waals
  30 november 2013 at 18:31 (7 jaar ago)

  Ik ben nog een groentje op het gebied van suikervrij eten en kan daarom wel een duwtje in de goede richting gebruiken. DIt pakket van Jip en Jij is een hele goede steun en daarom zou ik graag dit toffe pakket willen winnen!

  Beantwoorden
 64. jeannette
  3 december 2013 at 13:01 (7 jaar ago)

  wauuww wat een mooi concept,..graag uitproberen!..
  ik ga het zeker aan mijn clienten aanraden (als psycholoog)

  Beantwoorden
 65. Esther
  3 december 2013 at 14:12 (7 jaar ago)

  Wauw, wat een super actie! Ik kende Jip en Jij nog helemaal niet. Top producten, mooie verpakking en fijn dat het kant en klaar is. Die producten wil ik wel in mijn keukenkastje hebben staan! Om ze vervolgens natuurlijk lekker op te eten 😉

  Beantwoorden
 66. Alice
  4 december 2013 at 19:09 (7 jaar ago)

  Gaaf!! Dank je wel Lianne! Ik ben erg benieuwd naar de 0% pasta!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *






Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.