manuka-body-lotion

Natuurlijke verzorging: body lotion met manuka honing

Sinds bijna een jaar is mijn badkamerkast flink opgeruimd en zijn de meeste producten (behalve shampoo’s) vervangen voor natuurlijke verzorgingsproducten. Zo zweer ik al maanden bij de gezichtsverzorging van SantaVerde, ook al vind ik deze best prijzig. Maar mijn huid heeft het nodig, zweert er bijna bij. Ook gebruik ik al een tijdje de body lotion van Manuka Health, met manuka honing uit Nieuw Zeeland waar ik al eerder over schreef. De honing gebruik ik iedere week als voedend gezichtsmasker en de bodylotion gebruik ik na het douchen.

Manuka honing bevat een grote hoeveelheid anti-oxidanten en ondersteunt je huid bij het repararen en hydrateren. Daarnaast bevat deze body lotion aloe vera, argan olie, amandelolie en shea butter. Aloe vera is één van mijn andere ‘verslavingen’. Je kunt zelf namelijk een aloe vera plant in huis of tuin nemen en die gebruiken om maskers en creme van te maken. Mijn familie in Griekenland doet dit ook en ieder jaar als ik daar ben geniet ik om de paar dagen van een vers aloe vera-vijgen masker. Genieten!

review-manuka-body-lotion

review-manuka-body-lotion

review-manuka-body-lotion

review-manuka-body-lotion

De body lotion is dierproefvrij, vrij van parabenen en minerale olien. Door alle pure, werkzame ingredienten is dit een hele hydraterende body lotion en dat heb ik met mijn droge huid ook echt nodig. Je moet ‘m goed uitsmeren, zodat de creme goed in je huid trekt. Je hebt werkelijk een babyzacht huidje en de milde geur vind ik ook heel prettig. Daarnaast is het flesje voorzien van een pompje, wat ik persoonlijk heel handig vind en zo blijft de bodylotion na openen langer houdbaar.

Een fles bodylotion van Manuka Health bevat 250 ml en kost € 19,35.

review-manuka-body-lotion

review-manuka-body-lotion

Dit artikel bevat producten die door SoloBioMooi naar mij zijn opgestuurd.

Er zijn 2 reacties op Natuurlijke verzorging: body lotion met manuka honing

 1. Sophie33
  16 januari 2015 at 13:13 (7 jaar ago)

  Dat ziet er een goed product uit! Ik ga eens zien of ze het hier, in België verkopen!

  Beantwoorden
  • Pieter
   19 januari 2015 at 01:11 (7 jaar ago)

   SoloBioMooi verstuurt voor 1,95 naar Belgie 🙂

   Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.