Soley organics reinigende lotion en tonic

Natuurlijke gezichtsverzorging: Soley Organics uit IJsland ( +winnen!)

Iedere maand wil ik jullie met een tof product laten zien hoe makkelijk het is om voor natuurlijke verzorging te kiezen en hoeveel goeds dat doet voor je huid. Deze maand de Soley producten uit IJsland, waarvan ik nu een aantal maanden de reinigende lotion en tonic gebruik. Hoewel ik zelf zelden foundation gebruik en daardoor ook niet het gevoel had een lotion of tonic te hoeven gebruiken, ben ik toch heel blij dat ik dit ben gaan doen. Ben je ook benieuwd? Scroll dan even naar beneden, want ik mag een verzorgingsset van Soley Organics weggeven! 

Blijkbaar wordt je huid ook echt heel vuil van ‘ gewoon ‘ de hele dag buiten (en binnen) zijn. ‘s Avonds ‘splashte’ ik wat water op mijn gezicht om dat vervolgens af te drogen met een handdoek. Omdat ik toch geen foundation gebruikte, dacht ik dat mijn huid daarom ook niet echt schoongemaakt hoefde te worden. Daarnaast ben ik geen fan van de standaard reinigingslotions en tonics, omdat ze je huid uitdrogen. Met de ‘Hrein’ (betekent reinigend) lotion en de ‘Nærð’ tonic (betekent voedend) van Soley Organics, een organisch merk uit IJsland, gebruikte ik voor het eerst in jaren weer extra producten bovenop een gewone creme.

Soley Organics reinigende lotion en tonic

Soley Organics reinigende lotion en tonic

Soley Organics reinigende lotion

Soley Organics reinigende lotion

En toen ik mijn huid ‘s avonds voor het eerste schoonmaakte met een watje en wat van de reinigende lotion, schrok ik: het watje was echt vuil. En dat terwijl ik dus totaal geen foundation op had. Allemaal vuil wat uit de lucht toch op je huid terecht komt en wat je er niet alleen af krijgt met water. Bizar! De Naerð tonic spray je daarna rechtstreeks op je gezicht en verdeel ik met (schone) vingers over mijn huid. Dit laat ik even intrekken en daarna verzorg ik mijn huid nog met een voedende creme. Mijn huid is frisser, ik heb minder onzuiverheden en het mooiste vind ik; mijn huid is zacht. De lotion en tonic voeden mijn huid juist, in plaats van deze uit te drogen, zoals de meeste producten van de drogist doen. Het geeft me een fijn gevoel om nu ‘s avonds mijn huid extra goed te reinigen, omdat ik dus pas sinds kort door heb hoe vies je huid wel niet wordt, ook al draag je geen make-up. Heerlijk om nét even dat beetje extra te doen.

Soley Organics verfrissende tonic

Soley Organics verfrissende tonic

Soley Organics is ontstaan en geïnspireerd door de kracht van de natuur én liefde voor de natuur en bevat hand-geplukte wilde IJslandse kruiden. Kruiden die in unieke samenstellingen gemengd zijn met 100% natuurlijke plantaardige en etherische oliën van gecertificeerd biologische oorsprong. De Hrein reinigende lotion kost €30,00 voor een fles van 250ml en de Naerð tonic kost €32,50 voor een fles van 250ml. Met deze flessen kun je zeker een half jaar vooruit.

Wil jij de reinigingsset van Soley Organics ook graag proberen? Ik mag een set met de reinigende lotion en de verfrissende tonic weggeven. Laat hieronder dan in een reactie weten waarom jouw gezicht de lotion en tonic wel kan gebruiken en deel de facebookstatus van Focus on Foodies over deze winactie! De winnaar wordt 12 mei bekend gemaakt.

Update: de winnares van de reinigingsset van Soley Organics is Marit Yvette. Gefeliciteerd, hopelijk gaat jouw huid ook zo heerlijk stralen van deze producten!

Er zijn 33 reacties op Natuurlijke gezichtsverzorging: Soley Organics uit IJsland ( +winnen!)

 1. Nicky
  4 mei 2015 at 06:09 (6 jaar ago)

  Oeh! Heerlijk! Die zou ik wel willen winnen!

  Beantwoorden
 2. Miranda Werkman
  4 mei 2015 at 07:09 (6 jaar ago)

  Goedemorgen Lianne, ik ben al jaren op zoek naar een goede natuurlijke gezichtsverzorgingslijn. Ik heb tot nu toe nog niet 1 kunnen vinden die goed voor mijn huid is. Vaak vind ik ze ook ontzettend duur, wat me er van weerhoud om veel verschillende soorten uit te proberen. Ik zou het daarom echt geweldig vinden om deze producten uit te mogen proberen in de hoop dat ze bij me passen.

  Beantwoorden
 3. Inge Janssens
  4 mei 2015 at 07:19 (6 jaar ago)

  De laatste tijd ben ik erg bezig met gezond en bewust eten en leven. We hebben er net een kindje bij en voor haar ben ik ook op zoek gegaan naar meer natuurlijke verzorgingsproducten. Nu nog voor mezelf! Het lijkt me heerlijk om deze verzorgingsproducten te kunnen uitproberen en zo weer een stukje toe te voegen aan de gezonde en bewuste levensstijl. Groetjes, Inge

  Beantwoorden
 4. Donate
  4 mei 2015 at 07:34 (6 jaar ago)

  Wat een leuke winactie!
  Aangezien ook ik altijd ‘s avonds mijn gezicht schoonmaak met een plens water, is dit misschien wel een hele goeie oplossing hiervoor en beter voor mijn huid.
  Ik doe daarom graag mee 🙂

  Beantwoorden
 5. Monique
  4 mei 2015 at 07:38 (6 jaar ago)

  Ben heel nieuwsgierig of dit product voor mijn gevoelige huid geschikt is. Zou het graag willen uitproberen. Bedankt voor al je fijne recepten ik geniet iedere dag weer van jouw site. Gr. Monique

  Beantwoorden
 6. Anne
  4 mei 2015 at 07:51 (6 jaar ago)

  Mooi spul! Alleen vind ik het wat vreemd dat je er nu pas achter komt dat je huid gedurende de dag vuil wordt en dat gezichtsverzorging ook nodig is als je geen make-up draagt.

  Beantwoorden
 7. Amanda Dijkxhoorn
  4 mei 2015 at 07:57 (6 jaar ago)

  Met mijn werk als stewardess kan mijn huid wel een goede reiniging en verzorging gebruiken. Tot nu toe heb ik nog niet de juiste producten gevonden. Ik hoop deze te mogen proberen en daarna te kunnen promoten bij al mijn collega’s!

  Beantwoorden
 8. Juliette
  4 mei 2015 at 08:42 (6 jaar ago)

  Ik krijg de laatste maanden steeds meer onzuiverheden. Ik heb van allerlei middelen geprobeerd om mijn huid goed te kunnen reinigen, maar niks helpt. Ik krijg alleen naar heel veel droge vlekken. Ondertussen ben ik al een vermogen kwijt aan gezichtsverzorging. Ik geloof bijna niet dat deze reiniging wel werkt, omdat ik al van alles heb geprobeerd. Ik ben zo benieuwd, zeker als ik jou verhaal hoor. Dus ik zou het graag een keer willen testen!!!

  Beantwoorden
 9. Emy Lakerveld
  4 mei 2015 at 08:49 (6 jaar ago)

  Omdat ik enkelbreuk heb, is het lastig om elke dag goed te koken. Je komt ook minder buiten. Dit heeft zeker invloed op mijn huid….meer pukkeltjes en mijn huid is veel droger dan normaal. Een tonic met frisse kruiden uit IJsland geeft mijn huid hopelijk de booster die het nodig heeft!

  Beantwoorden
 10. Charlotte
  4 mei 2015 at 08:51 (6 jaar ago)

  Hallo Lianne, ik was mijn gezicht met water en zeepvrije gel en heb het idee dat het daarna goed schoon is. Graag zou ik deze producten willen uitproberen of ik dezelfde ervaring heb als jij…
  Ik ga ervoor.
  Groetjes, Charlotte

  Beantwoorden
 11. Margareth
  4 mei 2015 at 08:59 (6 jaar ago)

  Wat zou ik dit graag willen proberen!! Dit zou het eerste product zijn waar mijn huid niet van op hol zou slaan! Kom maar op!!!

  Beantwoorden
 12. Femke van Neerven
  4 mei 2015 at 09:00 (6 jaar ago)

  Hoi Lianne, He, lekker dacht ik toen ik de gezichtsverzorgings spulletjes van Soley-organics op je blog zag staan…maar niet voor mij. Pas toen ik je stukje las met daarin je bevinding over dat je huid er zacht van werd dacht ik…mmm mischien toch wel !!! Door mijn lastige huid ( psoriasis en de laatjes tijd heel veel droge rode plekken in mn gezicht) ben ik een beetje huiverig geworden voor het reinigen met een of ander spulletje. Maar door jou enthousiasme zou ik wel een gokje willen wagen…bij deze!!
  Fijne dag, groetjes Femke

  Beantwoorden
 13. desiree
  4 mei 2015 at 09:18 (6 jaar ago)

  Natuurlijke voeding en daarbij een natuurlijk verzorgde huid, geweldig!! Kom maar op met de IJslandse goedjes.
  Gr,
  Desiree

  Beantwoorden
 14. Anne Walhout
  4 mei 2015 at 09:19 (6 jaar ago)

  fijn een product puur natuur daar ga je vanzelf van stralen. Zou het graag proberen

  Beantwoorden
 15. Inge De Bosscher
  4 mei 2015 at 09:28 (6 jaar ago)

  Ik ben nog altijd op zoek naar een goede reiniger die er voor zorgt dat ik minder last heb van puistjes en onzuiverheden.

  Beantwoorden
 16. Karin Van de Merwe-Huizinga
  4 mei 2015 at 09:39 (6 jaar ago)

  Is je gezicht echt zo vies? Ik reinig ook nooit, gewoon onder de douche, afdrogen en klaar…
  Misschien moet ik dan ook maar eens aan de reinigende middelen, dit klinkt in ieder geval erg goed en zeker het proberen waard! 🙂

  Beantwoorden
 17. Steffie
  4 mei 2015 at 10:40 (6 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk. Nog steeds op zoek naar reinigingsmiddelen die fijn zijn voor mijn huid.

  Beantwoorden
 18. Lucy
  4 mei 2015 at 11:37 (6 jaar ago)

  Leuke winactie!
  Ik heb een hele droge huid en vaak wordt dat door reinigingslotions/crèmes nog erger. Mijn huid trekt vaak na het schoonmaken van mijn gezicht. Ik heb ook vaak schilfertjes in mijn gezicht. Heel graag zou ik deze puur natuur producten willen winnen om te kijken wat het voor mijn huid doet.

  Beantwoorden
 19. marityvette
  4 mei 2015 at 12:17 (6 jaar ago)

  Deze gezichtsverzorging zou ik heel graag winnen! Ik heb erg veel last van onzuiverheden op mijn huid en ik probeer daarom ook iedere keer wat anders om mijn huid te reinigen en te verzorgen. Ik heb echter nog niet de gezichtsverzorging gevonden die ervoor zorgt dat mijn huid beter en mooier wordt en daarom zou ik deze graag willen proberen! Wie weet is dit wat mijn gezicht nodig heeft 🙂

  Beantwoorden
 20. Annet Koster
  4 mei 2015 at 13:09 (6 jaar ago)

  Dit is de ideale manier om te ontdekken of deze produkten op natuurlijke basis geschikt voor je zijn. Wil zo dolgraag uitproberen.en misschien de lijn uitbreiden

  Beantwoorden
 21. Janny Vermaat
  4 mei 2015 at 15:43 (6 jaar ago)

  Ik maak ook vaak mijn gezicht alleen schoon met water omdat ik de meeste reinigingsmiddelen niet prettig vind, maar deze lijken me super!

  Beantwoorden
 22. judith
  4 mei 2015 at 19:22 (6 jaar ago)

  wow! ik gebruik het al poos niet meer omdat ik inderdaad er 1 zoek die goed is voor m’n huid, en dit klinkt goed!!!

  Beantwoorden
 23. Jo's Daughter
  4 mei 2015 at 20:32 (6 jaar ago)

  Mijn huid heeft veel onregelmatigheden & is altijd kastig schoonmaken. Dus ik zou heeel graag kans maken op deze natuurlijke reinigings set! Met een fris gezicht voel je je een stuk zelfverzekerder, fingers crossed…

  Beantwoorden
 24. Karin
  4 mei 2015 at 21:32 (6 jaar ago)

  Dit lijken mij super fijne producten! Na het kopen van een nieuw huis, klussen en verhuizen (lees; heel veel stof en verf. Is niet goed voor je huidje), en met mijn bruiloft in het vooruitzicht kan ik wel wat verwen producten gebruiken! Ik wil toch graag shinen in die mooie trouwjurk 🙂

  Beantwoorden
 25. Marielle
  4 mei 2015 at 23:30 (6 jaar ago)

  ik hoop hiermee op een natuurlijke manier van mijn onzuiverheden af te komen! Het klinkt veelbelovend!

  Beantwoorden
 26. linda
  5 mei 2015 at 08:00 (6 jaar ago)

  Goedemorgen wat een fijne actie! Ik ben nu al een tijdje bezig met gezondere voeding en producten die minder schadelijk zijn voor mijn huid. Dit kan mijn huid heel goed gebruiken om er weer stralend van binnen door voeding en van buiten met deze producten uit te zien!

  Beantwoorden
 27. Monica Schaap
  5 mei 2015 at 15:22 (6 jaar ago)

  Je hebt mij zoooo nieuwsgierig gemaakt dat ik het bijna niet geloof 😉 Dan moet ik het zelf maar ervaren!

  Beantwoorden
 28. Annelies
  5 mei 2015 at 18:49 (6 jaar ago)

  Voor een lekker zachte en gezonde huid. Zodat ik letterlijk beter in mn vel zit 🙂

  Beantwoorden
 29. Petra
  6 mei 2015 at 10:17 (6 jaar ago)

  Dit klinkt als een fijn product, dit setje zou ik graag willen winnen! Ik ben op het ogenblik zwanger en mijn hormoonhuishouding heeft het voorzien op mijn huid, waardoor deze snel geïrriteerd is. Dit product klinkt als de oplossing (en een mooi genietmomentje voor mijzelf voor de kleine er is)! Ik hoop dat ik het mag proberen. Groetjes, Petra

  Beantwoorden
 30. liesbeth
  6 mei 2015 at 21:16 (6 jaar ago)

  Leuk, ik wil ook mee doen! Ze noemde mij altijd cremmetje drompje omdat ik altijd cremetjes gebruikte en aan het drome was hoe mooi ik wel niet was.

  Beantwoorden
 31. Coline
  7 mei 2015 at 12:08 (6 jaar ago)

  Wat goed zeg! Laatst heb ik een huidanalyse gedaan met mijn schoonfamilie, en kreeg ik op mijn kop omdat ik weinig tot geen reinigingsmiddelen gebruikte.. Mijn argument was altijd dat ik dan het idee had meer vervuiling aan te brengen, dan weg te halen, en ook de huidanalyste kon mij niet helpen aan de perfect natuurlijke creme. Ik gebruik dus nog steeds alleen water! Ik schrik daardoor zelfs een beetje van jouw verhaal. Soley organics lijkt me een topproduct, dat ik graag zou willen proberen!

  Beantwoorden
 32. Jolanda van Ginneken
  8 mei 2015 at 08:07 (6 jaar ago)

  Ben heel benieuwd naar deze producten (pompje en spray, fijn!) na het lezen van jouw blog! Ook ik draag nooit foundation en behalve de oogmakeup reiniger van Living nature (aanrader!) gebruik ik niets om mijn gezicht schoon te maken. Ik duim natuurlijk om te winnen ☺️, maar zo niet dan ben ik sowieso blij met je FB account want dat kende ik nog niet! Fijne dag!!

  Beantwoorden
 33. Hilde
  11 mei 2015 at 17:29 (6 jaar ago)

  Ik kan deze huidverzorging zeker goed gebruiken. Mijn huid is heel gevoelig en daarom wil ik zeker geen chemische spullen opsmeren. Nu heb ik al een tijdje een soort eczeem plekjes en smeerde ik er net verlichtende crème op, met als gevolg dat ik net met een grote rode vlek bij m’n oog en wang loop, niet leuk! Gelukkig was het na de crème wegwassen en een nat washandje erbij houden uiteindelijk wel over. Maar chemische crèmes zijn coor mij echt een no-go geworden. Omdat deze crème natuurlijk is en voedend werkt heb ik hele goede moed dat deze wel voor huidverbetering gaat zorgen!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.