Living nature peeling

Natuurlijke gezichtsverzorging: peeling van Living Nature

Iedere maand wil ik jullie iets fijns laten zien op het gebied van natuurlijke gezichtsverzorging, met deze keer de peeling van Living Nature. Deze revitaliserende peeling, met manuka honing uit Nieuw Zeeland, gebruik ik al ruim een half jaar vóór mijn wekelijkse gezichtsmasker. Hoewel ik even aan de geur moest wennen (je vindt manuka honing óf heerlijk ruiken óf wat minder heerlijk), is het zo’n weldaad voor je huid dat ik niet meer zonder deze peeling kan.

Bij peeling denk je wellicht al snel aan een soort scrub of crème met een grove structuur. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, is dat bij de Living Nature peeling niet het geval. De peeling is gemakkelijk uit te smeren en heel zacht voor je huid. Je laat het een minuut of 20 intrekken en daarna was je het er met lauwwarm water zo weer af. Wanneer je de peeling afmaakt met een verzorgend gezichtsmasker (bijvoorbeeld deze met vulkanische klei) en een crème, heb je een huid die als nieuw is. Iedere zondag neem ik hier ‘s avonds een ruim half uurtje de tijd voor en het doet je huid heel goed.

Living nature peeling

Living nature peeling

Living nature peeling

Living nature peeling

Living Nature peeling met Manuka honing

Living Nature peeling met Manuka honing

De zuren in de peeling zorgen ervoor dat onzuiverheden worden verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor je huid een egale teint krijgt. Mijn huid over de laatste 6 maanden echt zienderogen is verbeterd en dat heb ik deels te danken aan de peeling van Living Nature. Voor € 26,95 bestel je de peeling bij SoloBioMooi en ik denk dat ik nu al zo’n 20 peelings heb gedaan. Mijn verpakking van 50ml is nog steeds niet leeg, omdat de peeling gemakkelijk smeerbaar is. Je doet er dus behoorlijk lang mee!

Living nature peeling

Living nature peeling

Er is 1 reactie op Natuurlijke gezichtsverzorging: peeling van Living Nature

  1. Suuz
    25 augustus 2014 at 13:45 (7 jaar ago)

    Klinkt goed!!!! ik heb nu nog een andere peeling die erg duur was, dus die maak ik eerst op! maar daarna ga ik zeker naar deze kijken!

    Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.