mijn favoriete kaasplankje

Mijn favoriete kaasplankje

Mijn ouders zijn echte kaasliefhebbers en van jongs af aan staat er eigenlijk iedere zaterdagavond een kaasplankje op tafel. Voor mij staat dat, naast genieten, synoniem voor gezelligheid. Al zijn we inmiddels jaren verder en wonen zowel ik als mijn zus allang niet meer thuis; als wij langskomen zet mijn moeder een kaasplankje klaar. Vandaag laat ik je zien hoe mijn favoriete kaasplankje eruit ziet en welke verwenkaasjes daarbij horen.

Details maken het verschil en een echte foodie weet dat. Wijn is namelijk lekkerder in een mooi wijnglas en de ideale espresso zet je met een druk van 8 a 9 bar. Dus toen Boursin onlangs onthulde dat haar receptuur voor de bekende roomkaas met knoflook & fijne kruiden vernieuwd was, wilden wij dat natuurlijk zelf proeven.

mijn favoriete kaasplankje

mijn favoriete kaasplankje

mijn favoriete kaasplankje

mijn favoriete kaasplankje

Boursin is een puur product, vrij van toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Het is ook glutenvrij en voor mij onmisbaar bij een lekkere kaasplank. Voor het ultieme food genot maak ik trouwens eerst zelf knapperige glutenvrije broodjes; dat soort details maken een kaasplankje gewoon echt beter! Maar uiteraard zijn (glutenvrije) crackertjes ook al lekker ;-).

Tips om te variëren met je kaasplank zijn er trouwens ook genoeg, als je juist niet van het standaard stokbroodje of crackertje Boursin houdt. Gebruik bijvoorbeeld eens een plakje komkommer als crackertje. Of pak een (glutenvrije) wrap, besmeer deze met Boursin en beleg met gerookte zalm. Yum! Check voor meer lekkere recepten de Facebook pagina van Boursin.

Wat is jouw favoriete moment voor een kaasplankje? En heb jij de vernieuwde Boursin met meer kruiden al geprobeerd?

mijn favoriete kaasplankje

mijn favoriete kaasplankje

Dit is een gesponsord artikel.

Er is 1 reactie op Mijn favoriete kaasplankje

 1. Anna
  5 augustus 2015 at 11:41 (6 jaar ago)

  Kaas!!heerlijk!
  op mijn plankje ligt vaak brie/camembert port salut en een lekkere stink kaas zoals bv een limburger.
  tussen de kaasjes wat witte druiven, walnoten en een zoete marmalade in een klein bakje….
  Oh het water loopt mij in de mond!!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.