Uzuma Slowjuice detox

Mijn eerste detox met Uzuma Juices (& Winactie!)

Om mij heen waagden veel mensen zich eraan: een detox, waarbij je een aantal dagen alleen juices drinkt. Groentesapjes. Het scheen best pittig te zijn als je een paar dagen niets anders mag eten/drinken dan sap en daardoor werd ik steeds nieuwsgieriger om zelf ook eens een detox te doen. Vorige week kreeg ik een enorme box met daarin 28 Uzuma Juices binnen en ging mijn eerste detox van 3 dagen van start.

Uzuma Juice biedt verschillende sapkuren aan en zo kun je naast een detox programma nog 3 andere programma’s kiezen: Fit, Steady en Slim. Bij de programma’s Slim en Detox worden alle maaltijden vervangen door juices en drink je 7 flesjes per dag. Iedere 2 uur neem je een flesje juice volgens het bijgeleverde schema en tussendoor is het belangrijk om 250 ml water te drinken. De sapjes drink je dus volgens een vast schema, dat gebaseerd is op welke voedingsstoffen je lichaam wanneer nodig heeft. Ik maakte iedere dag een foto van het schema en dronk netjes mijn sapjes volgens het schema. Op de blog van Uzuma vind je trouwens veel informatie, bijvoorbeeld hoe een detox je lichaam reinigt.

Uzuma slowjuices

Uzuma slowjuices

Programma detox sapkuur

Programma detox sapkuur

Overigens deed ik de detox op werkdagen, wat het denk ik net iets zwaarder maakt. Als je de keuze hebt, zou ik detoxen op de dagen dat je thuis bent. Een werkdag is best lang als je alleen sap mag, hoewel ik het hongergevoel best mee vond vallen. De ochtenden vond ik het lastigst, omdat ik altijd flink ontbijt en dan rond 10 uur weer een tussendoortje pak. Een flesje sap is heel wat anders dan een havermoutontbijt, en hoewel ik merkte dat mijn lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkreeg, vond ik het even wennen om niets te ‘happen’ te hebben.

Green juice

Green juice, met exact vermeldt hoeveel er van welk ingrediënt inzit.

Iedere dag (een detox met Uzuma juices duurt 3-4 dagen) drink je dus een aantal verschillende sappen. Bij het Fit en het Steady programma zitten daar ook 2 soorten oranje juices met fruit bij en drink je 7 verschillende juices per dag, bij het Detox programma drink je echter 5 soorten green juices. De eerste detox dag vond ik behoorlijk zwaar; echt honger had ik niet, wel had ik flinke hoofdpijn. Dat schijnt vaker voor te komen bij een detox en de tweede dag had ik nergens meer last van. Na 3 dagen detoxen was ik ruim 1kg lichter!

7 soorten Uzuma slowjuices

7 soorten Uzuma slowjuices

SHINE – RISE – FUSE – VIBE – ZEN – KARMA – AURA De meeste sapjes vond ik best aardig smaken. Het blijven Green Juices, waar de smaak van groenten vrij erg overheerst, maar doordat er ook wat fruit in gebruikt wordt hebben de meesten juices ook wat zoets. Alleen AURA beviel mij niet zo; ik vond dat deze juice wat korrelig was van structuur. Alle sappen bevatten puur groenten en fruit en zijn veganistisch,  glutenvrij, zuivelvrij etc. Er is verder niets aan de sappen toegevoegd en op elk flesje staat exact hoeveel er van welke soorten groenten en fruit inzit; een leuk detail.

Uzuma Rise juice

Uzuma Rise juice

Een 3-daagse Detox kuur bij Uzuma Juice kost € 73,50 en de box met sapjes wordt gratis bij je thuisbezorgd. Lijkt het je leuk om zelf ook eens een detox te ervaren? Ik mag van Uzuma Juices een Detox Box weggeven t.w.v. € 73,50! Hoe maak je kans?
1. Like de Facebook pagina van Uzuma Juices
EN 2. Laat onder dit artikel een reactie achter met je volledige naam en waarom jij graag wil detoxen. Meedoen kan tot en met Woensdag 3 september en 4 september wordt de winnaar (of winnares) van de Uzuma Juice detox kuur bekend gemaakt!

Update: Sannie Alblas-Smit ontvangt van Uzuma een heerlijk detox pakket thuis, gefeliciteerd Sannie :-)!

Heb je niet gewonnen maar wil je wel heel graag de detox kuur van Uzuma doen? Dan heb ik goed nieuws! Met de kortingscode LNC3UBHW krijgen de eerste 50 Focus on Foodies lezers namelijk 10% korting op hun bestelling!

Er zijn 128 reacties op Mijn eerste detox met Uzuma Juices (& Winactie!)

 1. Danii Jella
  27 augustus 2014 at 06:16 (7 jaar ago)

  Ondanks dat het heftig klinkt, idd niets te happen, ben ik zeer benieuwd naar deze kuur. Het klinkt lekker en je hoeft verder geen dingen in huis te halen. Ik zou nl zelf niet zo’n verantwoorde sapkuur kunnen samenstellen!

  Beantwoorden
 2. Angèle
  27 augustus 2014 at 07:00 (7 jaar ago)

  Ik wil het al zo lang proberen. Dus dit is een leuke kans. Ben net op eigen kracht 11 kilo kwijt en blijf nu een beetje hangen. Misschien geeft dit nog even een boost voor die laatste 3.

  Beantwoorden
 3. Jose
  27 augustus 2014 at 07:04 (7 jaar ago)

  Kijkt me heerlijk! Om mijn lichaam een reset te geven en af te kicken van de zomer. Hoop er een gezonde dosis energie van te krijgen.

  Beantwoorden
 4. Marlous Theunissen
  27 augustus 2014 at 07:09 (7 jaar ago)

  Ik ben momenteel met een flink innerlijk proces bezig, waarin ik aan ‘t loslaten en opruimen ben. Deze detox kan me letterlijk op verschillende niveaus reinigen!!

  Beantwoorden
 5. Sanne Verhoeven
  27 augustus 2014 at 07:10 (7 jaar ago)

  Ik wil zoiets al zo lang proberen, maar vind het best prijzig. Dus dit zou helemaal super zijn. Kan ook wel een goede detox gebruiken na de vakantie!

  Beantwoorden
 6. Carola van den Broek
  27 augustus 2014 at 07:12 (7 jaar ago)

  Leuk dat je het zelf hebt geprobeerd! Lijkt mij ook best zwaar maar klinkt goed om de herfst fit in te gaan! Lijkt me ook een verantwoordelijke detox door het schema dus helemaal top! Zou het graag willen proberen 🙂

  Beantwoorden
 7. Lotte Brouwer
  27 augustus 2014 at 07:18 (7 jaar ago)

  Voor een frisse, energieke start van de komende herfst en winterperiode. Daarbij ben ik altijd nieuwsgierig geweest wat een detox met je lichaam doet. Het gemak van al klaargemaakte juices is alweer een hindernis voorbij om het juist wel te doen.

  Beantwoorden
 8. linda
  27 augustus 2014 at 07:19 (7 jaar ago)

  Zooo dat klinkt heftig, maar het is wel een keer goed om van binnen eens een keer helemaal schoon te zijn. Na alle vakantie BBQ en ongezond eten zou ik dit echt heel graag eens proberen. Ik maak zelf vaak (jouw) smoothies maar die zijn voornamelijk fruit en dan mis je toch bepaalde stoffen die wel in groenten zitten. Ben erg benieuwd hoe dit is!

  Beantwoorden
 9. joyce Groenhuijzen
  27 augustus 2014 at 07:25 (7 jaar ago)

  Afgelopen maandag begonnen mijn levensstijl om te gooien, anders eten ( heb al wat leuke recepten uitgeprobeerd van je pagina), en anders in het leven staan, meer genieten. Dit zou een super aanvulling zijn hierop! Mijn lichaam zou dit goed kunnen gebruiken.

  Beantwoorden
 10. Noa Schreurs
  27 augustus 2014 at 07:30 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Ik hoor en lees er de laatste tijd veel over en ga graag de uitdaging aan om dit zelf ook te proberen. Mijn drukke leventje als jonge mama (23) gecombineerd met werk en school zorgt ervoor dat ik niet altijd de tijd heb om voor me zelf te koken waardoor ik ook niet altijd goed in mijn vel zit. Hopelijk brengen deze sapjes mijn lichaam weer in balans en krijg ik nieuwe energie om een super mama/student/werknemer te zijn! Nu duimen 🙂

  Beantwoorden
 11. Sonja
  27 augustus 2014 at 07:31 (7 jaar ago)

  Detoxing is een prachtige manier om weer even bij de les te raken en je lichaam de kans te geven om te ‘rebooten’. Begin deze zomer heb ik al eens een kuur gedaan en heb tien zelf de sappen gemaakt. Dit is quite a job!!! Dus het is wel tof dat Uzuma Juices deze al heel mooi voor je samenstelt! Ik wil ze wel testen en mijn lichaam perfect voorbereiden op het aankomende korten van de dagen!

  Beantwoorden
 12. Katja
  27 augustus 2014 at 07:32 (7 jaar ago)

  Ken je dat gevoel, je bent goed met jezelf bezig maar er is nog net dat kleine beetje extra wat je mist… Ik ben er van overtuigd dat dit voor mij de puntjes op de i zou kunnen zijn!

  Liefs Katja Boor

  Beantwoorden
 13. Marlon Emmerik
  27 augustus 2014 at 07:33 (7 jaar ago)

  Na een jaar van ups en downs eindelijk de weg omhoog gevonden! Sinds januari mijn hele leefstijl en etenstijd omgegooid en zit weer lekker in mijn vel.
  Het enige wat ik nog graag zou willen doen is een Detox.
  Mijn kans om letterlijk en figuurlijk te ‘shinen’!!!

  Beantwoorden
 14. Melanie buis
  27 augustus 2014 at 07:35 (7 jaar ago)

  Ik ben al heel lang aan het twijfelen om het eens te proberen… Dus dit is een ideale kans! Het lijkt me mega interessant om te kijken hoe je lichaam hier op reageerd!

  Beantwoorden
 15. Josephine ter Voert
  27 augustus 2014 at 07:35 (7 jaar ago)

  Ik wil zoiets al heel lang proberen, maar vind er best een aardig prijskaartje aanhangen vandaar dat ik er nog niet aan begonnen ben. Dus dit zou helemaal super zijn. En misschien helpt het ook nog om wat weerstand voor de herft en komende winter op te bouwen.

  Beantwoorden
 16. Marianne Nijsingh
  27 augustus 2014 at 07:36 (7 jaar ago)

  Ik ben herstellende van een burn-out. Ik hoop dat de detox van Uzuma me weer een fris en energiek gevoel kunnen geven. Eigelijk het begin van een nieuwe start. Tijdens mijn burn out ben ik ook 10 kg aangekomen. Het meeste is ee gelukkig al af, maar ik hoop dat de detox nog net dat beetje extra kan geven om me weer helemaal lekker te kunnen voelen in mijn lijf.

  Beantwoorden
 17. Marieke
  27 augustus 2014 at 07:40 (7 jaar ago)

  Ik wil het proberen, twijfel steeds weer.. Mijn laatste poging is vreselijk mislukt, maar ik voel dat mijn lichaam en mijn hoofd behoefte hebben aan een grondige detox. En zo te lezen is deze goed te doen en deze heeft iig veel sapjes op een dag 🙂

  Beantwoorden
 18. Dieuwertje
  27 augustus 2014 at 07:42 (7 jaar ago)

  Na een prachtige trouwdag en een heerlijke huwelijksreis heb ik er moeite mee weer in het ritme van gezond eten en regelmatig sporten te komen; ik hoop dat deze detox me goed op weg zal helpen!

  Beantwoorden
 19. bieke de coussemaker
  27 augustus 2014 at 07:50 (7 jaar ago)

  mmm…benieuwd. Ik sta nogal sceptisch tegenover die ‘voorgeprepareerde dure juices’ maar deze wil ik wel eens proberen. Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur dus de rush kan weer beginnen: werken, kindjes naar school en sinds dit jaar verbouwingen. Zou ik mijn mening moeten herzien….

  Beantwoorden
 20. Nanda D.
  27 augustus 2014 at 08:00 (7 jaar ago)

  3 jaar geleden heb ik een “verplichte” detox van een week gehad in het ziekenhuis. Na deze week voelde ik mij zo goed dat ik graag dat gevoel weer wil ervaren. Detoxen met Uzuma juices is vast veel lekkerder dan de water-en thee week van toen….

  Beantwoorden
 21. Lianne
  27 augustus 2014 at 08:01 (7 jaar ago)

  Ik zou heel graag willen winnen omdat in dit een mooie start vind om oom weer goed aan de slag te gaan met eten zonder suikers. Ik krijg de ‘knop’ niet goed om en hiermee kan ik een goede start gaan maken!!

  Beantwoorden
 22. Karlijn Speller
  27 augustus 2014 at 08:04 (7 jaar ago)

  Ik wil al een tijdje graag een detox uitproberen, maar voor een student als ik is dat echt onbetaalbaar. De laatste 3 maanden heb ik mijn levensstijl drastisch veranderd, door alleen nog maar puur en gezond te eten. Dit bevalt heel goed en daar bovenop wil ik graag een keer detoxen.

  Beantwoorden
 23. Dina
  27 augustus 2014 at 08:08 (7 jaar ago)

  Wat heb je een leuke blog (kwam via via hier terecht)! Succes met de winactie!

  Beantwoorden
 24. femke
  27 augustus 2014 at 08:23 (7 jaar ago)

  Na ruim elf kilo afgevallen te zijn lijkt het me heerlijk om mezelf te belonen met een detox! Mede dankzij de recepten op jouw blog is het me gelukt om deze kilo’s kwijt te raken, jammie!!

  Beantwoorden
 25. Sharon Huisman
  27 augustus 2014 at 08:24 (7 jaar ago)

  Oh wat klinkt dat goed zeg, ik doe graag mee met de winactie 🙂 *excited!!*

  Beantwoorden
 26. Marion Klaassen
  27 augustus 2014 at 08:35 (7 jaar ago)

  Ik doe mee! Kan wel een detox gebruiken, door alle drukte heb ik mij de laatste weken niet helemaal aan mijn zuivel, tarwe en suikervrije ‘dieet’ gehouden. En dat kan ik merken helaas! Nieuwe energie is welkom 🙂

  Beantwoorden
 27. Monique
  27 augustus 2014 at 08:35 (7 jaar ago)

  Ik ben al maanden bezig met het verbeteren van mijn eetpatroon. Het gaat de goede kant op. Na heel veel cravings heb ik deze niet of nauwelijks meer en gaat het echt redelijk goed. De volgende stap is een detox. Ik ben al een poosje opzoek naar een detox waarbij ik gemakkelijk even wat kan pakken en niet eerst van alles hoef tr kopen en uit te zoeken. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt met de blog!

  Beantwoorden
 28. Saskia
  27 augustus 2014 at 08:41 (7 jaar ago)

  Lijkt me fijn zo’n grote lichamelijke schoonmaak voor de winter

  Beantwoorden
 29. Caroline Schuerhoff
  27 augustus 2014 at 08:50 (7 jaar ago)

  Detoxen heb ik nog nooit gedaan, maar staat nog op de lijst om te doen. 3 dagen lijkt me goed vol te houden en op deze manier zou ik het een keer kunnen proberen. Juist in de drukke tijd waarin ik nu zit met verhuizen, gezin, fulltime baan en studie wil ik goed voor mezelf zorgen. Detoxen past daarbij.

  Beantwoorden
 30. Lianne Snellenburg
  27 augustus 2014 at 08:51 (7 jaar ago)

  Omdat een detox kuur met sapjes voor mij een echte try before you die is!

  Beantwoorden
 31. Stephanie Coorengel
  27 augustus 2014 at 08:55 (7 jaar ago)

  Na 5 narcoses de laatste paar jaar, schreeuwt mijn lichaam om een detox! Ik ben er klaar voor!

  Beantwoorden
 32. nadine4you
  27 augustus 2014 at 08:55 (7 jaar ago)

  Ruim 1 kg wat verloren? Vocht, vet, glycogeen, wat?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   27 augustus 2014 at 09:05 (7 jaar ago)

   Nou dat is een behoorlijk felle reactie Nadine. Aangezien ik niet een full-body scan heb gehad, ga ik puur af op mijn ervaring en wat de weegschaal mij liet zien. Wat deze kilo dus exact is, durf ik niet te zeggen en daarom staat dat om die reden ook niet in mijn artikel :-). Fijne dag, groetjes Lianne

   Beantwoorden
 33. Marina de Graaf
  27 augustus 2014 at 08:59 (7 jaar ago)

  Na de zomervakantie lijkt het me fijn om met een schone l(ei)ijf te beginnen! Ben dan ook heel benieuwd naar deze detox!

  Beantwoorden
 34. Yaron
  27 augustus 2014 at 09:15 (7 jaar ago)

  Een half jaar geleden ben ik gestart met sporten, suikervrij eten en heb een cooler kapsel gekregen. Ik voel mij ontzettend goed maar toch heb ik het idee dat ik nog iets mis. Ik ben altijd redelijk sceptisch geweest over detox kuren maar deze gezonde sappen passen wel in mijn huidige levensstijl.

  Beantwoorden
 35. Jacqueline
  27 augustus 2014 at 09:18 (7 jaar ago)

  Zeer benieuwd wat mijn lichaam hiervan zal vinden!

  Beantwoorden
 36. Ilse
  27 augustus 2014 at 09:28 (7 jaar ago)

  Al een paar keer een detox gedaan, maar ik vond het vrij lastig omsteeds de sapjes te moeten maken en alles in huis te halen en dan ook nog gevarieerd te zijn. Deze kant en klare sapejs lijken me dus een uitkomst om eens uit te proberen of het dan beter vol te houden is.

  Beantwoorden
 37. Nicolette van Wijk
  27 augustus 2014 at 09:34 (7 jaar ago)

  Dit lijkt mij nou eens een zeer goed idee voor mijzelf 😀 Iedereen wil goed voor zijn/haar lichaam zorgen, niet iedereen weet precies hoe. Via deze site komen er altijd weer leuke en vernieuwde recepten en ideetjes naar voren die betaalbaar zijn en makkelijk.
  Ik had laatst een heel artikel gelezen over het detoxen, ik was zeer enthousiast en wilde graag een box bestellen. Wat bleek: een luttele 200 euro voor een 3 daagse detox. Tenzij geld je niet interesseert of je hebt er een boom van in je tuin, was ik meteen alweer teleurgesteld na het lezen van de prijs.
  Eigenlijk wil je zelf de detox kuur samenstellen, alleen heb ik niet de kennis en expertise om de juiste samenstelling van sappen te maken (mijn kennis reikt tot (appelen en peren kopen en wat spinazie). Kortom: het lezen van jouw ervaring en daarnaast het zien van de prijs maakt mij blij! Het liefst win ik de box, mocht dit niet het geval zijn vind ik het een redelijk bedrag voor een 3 daagse complete detox dat ik er wel voor over heb.

  Gr

  Beantwoorden
 38. Bernice Perk
  27 augustus 2014 at 09:37 (7 jaar ago)

  Een echte energyboost voor je lichaam! Echt heerlijk! En alle afvalstoffen je lichaam uit! Hoe goed kan je je voelen.

  Beantwoorden
 39. Claudia
  27 augustus 2014 at 09:56 (7 jaar ago)

  Na m’n vakantie heb ik een deal gesloten en ga ik een detox kuur doen! 5 dagen afbouwen en dan 3 dagen juicen.. Hoe fijn zou t zijn om deze sapkuur meteen uit te proberen? Hoef ik niet zelf te juicen en te proberen en kan ik meteen kijken of deze kuur bevalt!

  Beantwoorden
 40. Renée
  27 augustus 2014 at 09:57 (7 jaar ago)

  Volgens mij is het niet verstandig om van de ene op de andere dag alleen maar sapjes te nemen, zoiets moet je afbouwen om je lichaam te ‘laten weten’ dat het minder krijgt. Dus niet de ene dag ‘alles’ eten en de volgende dag niets, kan echt niet goed zijn.
  Dus alle lezers die willen detoxen zou ik aanraden het eerst normale eetpatroon eerst af te bouwen en dan een paar dagen detoxen en dan weer het normale eetpatroon opbouwen……

  Beantwoorden
 41. Lizzy
  27 augustus 2014 at 10:24 (7 jaar ago)

  Dit zou een goed begin zijn voor het najaar. Mijn vakantie zit er bijna op en ik heb mijn eetprincipes af en toe een beetje laten varen. Op naar een healthy en fit najaar!

  Beantwoorden
 42. misscraftsy
  27 augustus 2014 at 10:29 (7 jaar ago)

  Wat tof dat je dit hebt gedaan! Ik ben altijd al benieuwd geweest hoe het is om een hele sapjesdetox te doen en wat dit voor resultaat geeft aan je lichaam. Dan is het natuurlijk heel fijn om het volgens een goed schema te doen en als ik jou zo hoor over Uzuma word ik super enthousiast! Ik wil graag topfit worden en merk dat ik de laatste tijd toch wat minder lekker in mijn vel zit. Ik hoop dat ik met deze detox mijn lichaam even goed kan reinigen en vanaf dan lekker helemaal fit door het leven te gaan! Ik hoop dat jij en Uzuma mij die kans willen geven 🙂

  Beantwoorden
 43. Letteke van der Kruk
  27 augustus 2014 at 10:32 (7 jaar ago)

  Na 2 weken Curaçao is mijn lichaam wel weer toe aan een grondige schoonmaak 🙂 Ik lees je artikelen altijd met veel plezier en je maakt me elke keer weer enthousiast om producten te proberen! Om mijn portemonnee een keer te verlichten bij een volgende try-out wil ik graag deze Detox winnen!

  Beantwoorden
 44. Minda Breuk
  27 augustus 2014 at 10:41 (7 jaar ago)

  Afgelopen maart kwam ik er achter dat ik een allergie heb ontwikkeld tegen tarwe en tegen koemelk. Dat betekende dus radicaal anders gaan eten. Meestal gaat dat heel goed, maar soms heb ik het er moeilijk mee dat ik, ondanks dat ik zo mijn best doe, nauwelijks ben afgevallen en nog steeds af en toe last heb van mij darmen.
  Een detox kuur zal mij lichaam misschien dat setje geven dat het nodig heeft (en mij de moed om stug door te blijven gaan… )

  Beantwoorden
 45. Karen
  27 augustus 2014 at 10:48 (7 jaar ago)

  Al maanden in twijfel om een detoxkuur te volgen. Jouw review (en ook die van andere bloggers; het is een actueel onderwerp) maakt me erg nieuwsgierig naar deze kuur. Ik heb behoorlijk vaak last van mijn darmen, dus hoop eigenlijk dat een detoxkuurtje hen goed doet.

  Beantwoorden
 46. Lisette
  27 augustus 2014 at 10:57 (7 jaar ago)

  Altijd al willen proberen. Net terug van vakantie, kan wel een detox gebruiken! Zoooo benieuwd of ik het kan volhouden….

  Beantwoorden
 47. Jacky
  27 augustus 2014 at 10:59 (7 jaar ago)

  Ik ga op het moment door roerige tijd heen waar ik moeite heb om alles op de rit tekrijgen. Ik heb heel wat op te ruimen, ben begonnen met een coach en deze kuur kan ook lichamelijk wat opruimen

  Beantwoorden
 48. Doetie A-de V
  27 augustus 2014 at 11:02 (7 jaar ago)

  Zoekend naar een hele goede detoxkuur.

  Beantwoorden
 49. Mariska
  27 augustus 2014 at 11:39 (7 jaar ago)

  Lijkt me heel erg leuk een keer uit te proberen. Ik heb zelf een keer de Jason Vale detox gedaan, waarbij je zelf sapjes moet maken (ook over geschreven op mijn blog), en ik zou het interessant vinden om het te vergelijken met een kant-en-klaar pakket als dit!

  Beantwoorden
 50. Metta
  27 augustus 2014 at 11:50 (7 jaar ago)

  Altijd al een keer willen proberen. Ben al maanden bezig om het juiste pad te verkennen en op dit moment ondersteund door een mesoloog aan het proberen om de schade van de jaren hiervoor te herstellen. Dit duurt lang en is pittig dus ik zou best een boost kunnen gebruiken!

  Beantwoorden
 51. Christa
  27 augustus 2014 at 11:55 (7 jaar ago)

  Ik wil het heel graag proberen ..met twee rondrennende kids waaronder 1 van 6 en 1 van 1.5 heb ik zelf geen tijd om al die heerlijke sapjes zelf te bereiden en eet ik al gauw een koekje om maar te zorgen dat voor de kids alles schoon fris en vers is en zij alles binnen krijgen maar voor mezelf schiet het er vaak bij in..ik zou het heel graag willen uitproberen!

  Groetjes en succes met deze leuke actie!

  Beantwoorden
 52. Sigourney Kaldenhoven
  27 augustus 2014 at 12:46 (7 jaar ago)

  Ik heb deze zomer toch een beetje gezondigd en wil mijn gezonde levensstijl graag weer op een goede manier oppakken door middel van een sapdetox. Ik wil mijn lichaam lekker reinigen om weer een goede start aan het herfst en winterseizoen te geven! Lijkt me super om dat met deze detox te doen, het ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 53. chantal
  27 augustus 2014 at 13:18 (7 jaar ago)

  Dit zou voor mij de manier zijn om mijn gezonde leventje weer op te pakken na de zomer..dus ik zou dit heel graag willen winnen. im heb het er al vaak over dat ik wil detoxen en dit is dus de kans.

  Beantwoorden
 54. marijksels geerds
  27 augustus 2014 at 13:20 (7 jaar ago)

  Goed hoor dat je je eraan hebt gewaagd en hebt volgehouden!
  ‘k Heb nu al zoveel mensen gehoord over detoxen en zou het zelf graag eens willen doen. Volgens mij is mijn lichaam er namelijk hard aan toe en zou het me flink kunnen helpen om van binnen en van buiten er weer wat stralender uit te zien.
  En met dit pakket is het hele plan al voor je uitgestippeld…Heel fijn!

  Beantwoorden
 55. Marloes
  27 augustus 2014 at 13:23 (7 jaar ago)

  Normaal gesproken doe ik nooit mee met winacties waar ik een fb-pagina voor moet liken, maar deze keer maak ik echt een uitzondering. Ik heb werkelijk waar de hele zomervakantie lang alleen maar gesnoept, fastfood gegeten en aan de wijn gezeten. Het wordt dus hoog tijd dat we weer eens een beetje gezond gaan eten en een detox om alle rommel er uit te krijgen zou daarbij jiet misstaan. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 56. Helene Cotton
  27 augustus 2014 at 13:35 (7 jaar ago)

  Hoi, Ik wil detoxen omdat ik me, nu ik 45 ben, langzamerhand een nijlpaard voel worden. Ietwat overdreven misschien, maar de muffintop is zichtbaar en mijn buikomvang neemt stiekem elk jaar een stukje toe. Zoals zovele moeders onder ons kom ik naast werk, kinderen, huishouden en studie niet toe aan echt goed voor mezelf zorgen. Ik zie allemaal lekkere receptjes, maar op het wekelijkse boodschappenlijstje staat al 20 jaar zowat hetzelfde, en tussen de bedrijven door heb ik weinig tot geen tijd om te gaan staan experimenteren in de keuken. Op het werk en tijdens het studeren grijp ik al snel naar de chocomel en een pak koekjes, want dat is lekker & snel & makkelijk, dus… o o o wat zou ik dit graag eens willen proberen!

  Beantwoorden
 57. Jannika ter Stege
  27 augustus 2014 at 14:13 (7 jaar ago)

  Wat leuk!! Heb na je vorige post al eens op de website van Uzuma gekeken, maar vond het wat te prijzig hihi. Best dom eigenlijk om te bezuinigen op je lichaam, maar als student met stagevergoeding kan dat soms niet anders haha.

  Toen ik een tijdje geleden erg vermoeid was, heb ik mij ook door laten meten met Bioresenantie! O.a. de ziekte van Pfeiffer bleek nog steeds een boosdoener te zijn en ik kreeg nog eens te horen hoe belangrijk het is om goed en puur te eten.. Een tijdje goed bezig geweest, maar op een gegeven moment de tijd er niet meer voor genomen en vond het ook wel erg prijzig!
  Momenteel bezig met afstuderen, een eigen bedrijfje samen met mijn vriend en de bruiloft van mijn zus. Allemaal super leuke dingen, maar het vraagt wel veel van je. Een detoxje zou dus zeeeeer welkom zijn!!! En ik moet dat eeuwige brood eten (ontbijt en lunch) ook eens afleren. Dit zou een goed begin zijn 😉

  En natuurlijk een fijne vakantie toegewenst! Waar zit je in Griekenland? Wat een prachtig land he? Enjoy!

  Beantwoorden
 58. Sara Brakband
  27 augustus 2014 at 14:36 (7 jaar ago)

  Na een recente 30 dagen zonder suiker-challenge die goed beviel (maar geen detox is) heb ik de smaak wel te pakken… ik ben benieuwd naar wat zo’n detox nou eigenlijk met mijn geest en lichaam doet. Spannende uitdaging dus!

  Beantwoorden
 59. Edmée van der Togt
  27 augustus 2014 at 14:59 (7 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk dat je dit mag weggeven. Ik heb op wat andere blogs al wel eens een andere detox box voorbij zien komen voor drie dagen voor 99 euro. Deze is een stukje aantrekkelijker geprijsd. Ik zou ontzettend graag willen meedoen, ik wil namelijk al heel lang een detox gaan doen. Sinds een paar maanden ben ik veel meer bezig met gezonde voeding en meer sporten. Een detox past daar perfect bij. Bij mij staat op de planning om in september een detox te gaan doen. Deze box zou daar super goed bij van pas komen (ik ben student dus zou normaal niet zo snel zelf zoiets kopen). Daarom wil ik heel erg graag mee doen.

  Beantwoorden
 60. Maxime Bahdt
  27 augustus 2014 at 16:21 (7 jaar ago)

  Ik zou graag kans willen maken. Ik zit nu al een tijd te kijken om een detox te gaan doen, vanwege dat sinds ik terug ben van vakantie het moeilijk vind om weer gezond te gaan eten, en merk dit ook aan mijn lichaam. En hoop dat een detox mij een goede set kan geven naar gezond eten. Helaas heb ik hier het geld niet voor maar zou het heel graaf willen proberen.

  Beantwoorden
  • Maxime Bahrdt
   27 augustus 2014 at 16:22 (7 jaar ago)

   Bahrdt**

   Beantwoorden
 61. Sandra Dool
  27 augustus 2014 at 18:39 (7 jaar ago)

  Het lijkt me een hele uitdaging, niets te kauwen, geen zoet, geen zout etc. Maar ik wil het graag proberen om de vragen van mijn cliënten te kunnen beantwoorden vanuit eigen ervaring. Dus ik duim dat ik word uit gekozen.

  Beantwoorden
 62. Joke Gielbert
  27 augustus 2014 at 19:16 (7 jaar ago)

  Wil het graag proberen,geen suikers meer.

  Beantwoorden
 63. kim ottens
  27 augustus 2014 at 20:05 (7 jaar ago)

  In de vakantie ben ik niet al te streng bezig geweest met wat ik ging eten.
  nu de vakantie is afgelopen, merk ik dat ik het erg lastig vind om de draad weer op te pakken. S’ochtends begin ik vol goede moed, maar in de loop van de dag kan ik de verleidingen niet weerstaan. Ik hoop met een detox weer vol overgave gezond kan gaan eten! Groetjes Kim

  Beantwoorden
 64. Eveline
  27 augustus 2014 at 20:34 (7 jaar ago)

  Leuke actie, ik doe graag mee! Een sapdetox lijkt mij perfect om het nieuwe schooljaar helemaal fris en gezond mee te beginnen.

  Beantwoorden
  • Eveline de Vetten
   27 augustus 2014 at 20:35 (7 jaar ago)

   Vergeten volledige naam in te vullen;)

   Beantwoorden
 65. mirjamholleman
  27 augustus 2014 at 20:34 (7 jaar ago)

  Ook in mijn omgeving zijn er steeds meer mensen die een detox-kuur doen. En ook ik raak steeds meer geïnteresseerd of dit ook voor mij iets is.
  We zijn net een paar uur terug van vakantie. En ondanks dat we best gezond gegeten hebben, eet ik thuis veel meer groenten en fruit (en drink ik minder wijn). Ik ben goed uitgerust en heb leuke dingen gedaan en een heerlijke tijd doorgebracht met ons gezin. Maar heb toch het idee dat mijn lijf nu een (extra) boots kan gebruiken. Daarom zou ik graag deze box winnen.

  Beantwoorden
 66. Femke van Dellen
  27 augustus 2014 at 21:23 (7 jaar ago)

  Het lijkt me erg moeilijk, maar ik wil deze challenge graag met mezelf aangaan met een beetje hulp van jou door het winnen van dit pakket!

  Beantwoorden
 67. Sandra Koolbergen
  27 augustus 2014 at 21:49 (7 jaar ago)

  Wat een onwijs gave winactie! Ik zou dit echt heel erg graag willen winnen. Ik leef gezond, sport veel en wil al heel lang een keer een detox doen en met deze box in huis zijn er dan ook geen excuses meer. Ben heel benieuwd hoe mijn lijf reageerd, hoe mijn energielevel is en vooral of ik het kan: niet kauwen!

  Beantwoorden
 68. Jenny Linders
  27 augustus 2014 at 21:53 (7 jaar ago)

  Ik wil graag een keer een detox kuur doen.
  Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik het toch een keer doen.
  Op dit moment heb ik allemaal vage lichamelijke klachten.
  Nu zou ik graag een detox kuur willen doen en daarna verder met gezond eten en hopelijk verdwijnen die vage klachten dan ook. En zit ik weer lekker in mijn vel.

  Beantwoorden
 69. Sannie Alblas-Smit
  27 augustus 2014 at 22:07 (7 jaar ago)

  Ik heb de site van Uzuma bekeken en het ziet er goed uit. Lijkt me ideaal om op deze manier te detoxen. Heb geen verhaal dat het weer goed is na de zomer, omdat ik ook in de zomer goed voor mijn lijf zorg, dus ik zie detoxen als een cadeau aan mijn lijf.
  Dus duimen maar!

  Beantwoorden
 70. Immelie Peeters
  27 augustus 2014 at 22:31 (7 jaar ago)

  Ik ben zoooooo toe aan een nieuwe start !!!

  Beantwoorden
 71. nadia van der kemp
  27 augustus 2014 at 23:34 (7 jaar ago)

  Ik zou graag de detox box willen ontvangen, omdat ik een tijd geleden een andere box heb gekocht om het sapvasten uit te proberen, en die is me niet zo bevallen. Vooral omdat die box hoofdzakelijk uit zuurkoolsap en tomatensap bestond, en die waren beide niet weg te krijgen! Toch geloof ik nog steeds in detoxen en zou ik wel eens willen ervaren hoe het is om te detoxen zonder dat ik mijn neus dicht hoeft te houden vanwege de vieze tomaten of zuurkool smaak.. Ik wil graag een 30 dagen rawfood challenge gaan doen, en dit lijkt mijn een mooie voorbereiding hierop!

  groetjes nadia van der kemp

  Beantwoorden
 72. manuela
  28 augustus 2014 at 08:00 (7 jaar ago)

  Terug van vakantie al 2 antibiotica kuren voor een infectie door een (muggen) beet. Meteen erachteraan een blaasontsteking. Voel me zo slecht door al die rotzooi in mn lichaam. Denk dat een detoxkuurtje me goed kan helpen even alles goed te reinigen.

  Beantwoorden
 73. Marijke Ophof
  28 augustus 2014 at 08:51 (7 jaar ago)

  Mijn vakantie is bijna weer voorbij en zou het super vinden om mijn lichaam te detoxen voordat ik weer kan studeren! Ik voel me niet helemaal top na dat ongezonde eten in de vakantie en zou wel graag weer fris willen beginnen. Omdat ik het zelf niet zou kopen omdat het toch wel erg prijzig is wil ik dit heel graag winnen!

  Beantwoorden
 74. Sheelagh
  28 augustus 2014 at 10:08 (7 jaar ago)

  Ik wil dit echt heeel graag winnen. Zo kan ik er weer fris tegenaan! Wil zelf ook al een tijdje dit doen maar heb me tot nu toe laten tegenhouden door de kosten…

  Beantwoorden
 75. Marlous Abee
  28 augustus 2014 at 10:55 (7 jaar ago)

  Ik loop al tijden met het idee om te detoxen/sapvasten/ontslakken, maar wist niet goed hoe hier aan vorm te geven.
  Deze Uzuma juice kuur is de perfecte tool, kant en klaar, dus niks meer wat me tegen houdt!

  Beantwoorden
 76. Bea Kluin
  28 augustus 2014 at 11:30 (7 jaar ago)

  Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik na 9 maanden zwangerschap en 1 jaar voeden, toe ben aan een reset. Ik zou me graag weer helemaal mezelf voelen:) Goed voor mijn lijf zorgen doe ik al, maar dit zou me een boost geven die ik echt nodig heb.

  Beantwoorden
 77. Pien
  28 augustus 2014 at 14:52 (7 jaar ago)

  Jaaa! Ik doe mee! Altijd al zo benieuwd geweest naar hoe het zal zijn, zo’n detoxkuur. Ik vind het altijd wel veel geld. Dus dit is een goede manier om het een keer uit te proberen!

  Beantwoorden
 78. Hennie Neve
  28 augustus 2014 at 14:59 (7 jaar ago)

  Hmmmm….het nut van ontgiften zie ik wel degelijk zitten…ik voel zelf wel wat voeding met me doet. Maar 3 dagen alleen maar sapjes? Dat is best een uitdaging!

  Beantwoorden
 79. Maurice Snijders
  28 augustus 2014 at 18:04 (7 jaar ago)

  Ik ben in een jaar tijd 30 kilo afgevallen. Nu moeten er nog een paar kilo af en dat lijkt maar niet te lukken. Ik ben heel benieuwd of dit me kan helpen…

  Beantwoorden
 80. Anne van der Meijden
  28 augustus 2014 at 22:41 (7 jaar ago)

  Een nieuw collegejaar, tijd voor nieuwe voornemens natuurlijk 🙂 ik vind het lastig om gezond te blijven en ik denk dat deze drankjes goed kunnen helpen 😀 ik mag niet veel tussendoortjes omdat tja, brood, koekjes en dergelijke daar kan ik niet goed tegen.. dit helpt de verleiding tegen te gaan op een positieve manier 😀

  Beantwoorden
 81. Laura Verschuur
  28 augustus 2014 at 23:30 (7 jaar ago)

  Ik kan niet op tegen sommige redenen die hier genoemd worden, maar voor mij zou het de perfecte laatste stap zijn van een jarenlange strijd.

  Beantwoorden
 82. Inge De Bosscher
  29 augustus 2014 at 08:12 (7 jaar ago)

  Sinds deze week ben ik meer op mijn voeding aan het letten en deze detox kuur zou een goede ondersteuning zijn. Superhandig dat je al de flesjes voor 3 dagen hebt klaarstaan.

  Beantwoorden
 83. Mirne
  29 augustus 2014 at 12:44 (7 jaar ago)

  Lijkt me fijn! Ik ben al op dieet en al een aantal kilo kwijt. Maar ik kan wel weer even een reset gebruiken om te zorgen dat ik niet langzaam weer slechter en ongezonder ga eten.

  Beantwoorden
 84. Suzanne Bekkers
  29 augustus 2014 at 13:26 (7 jaar ago)

  Aaah dit zou ik heeel erg graag willen winnen! Ik wil al erg lang een keer een detox proberen, omdat ik last heb van veel verschillende vage kwaaltjes. Het is allemaal al een heel stuk minder sinds ik mijn eetpatroon helemaal veranderd heb en een stuk gezonder eet, maar ik zou graag eens ervaren wat een detoxkuur nog voor fijne gevolgen kan hebben! Helaas zijn die kuren vaak erg duur of heb ik weer eens geen idee welke ik moet gaan doen, omdat er zoveel opties zijn! Ik ben erg gefascineerd door voeding en als ik volgend jaar afstudeer als diëtist lijkt het me fantastisch als ik dan een lekkere en gezonde detoxervaring kan delen en aanraden aan anderen!

  Ik wacht in spanning af

  Beantwoorden
 85. Annelieke van Achterberg-Zwaneveld
  29 augustus 2014 at 14:19 (7 jaar ago)

  Ik wil al tijden heel graag een sappen detox uitproberen. Tot nog toe ben ik alleen tegengehouden door de hoge prijs als je het besteld of de enorme hoeveelheid tijd die erin zit als je het zelf maakt.
  De winter is voor mijn lichaam altijd een zware periode door combinaties van het weer en het weinige zonlicht. Ik hoop dat mijn lichaam misschien een positieve boost krijgt door een sappenkuur.

  Beantwoorden
 86. steffie
  29 augustus 2014 at 14:47 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie!
  Ik zou dit erg graag een keer uitproberen 🙂

  Beantwoorden
 87. Bernice van der Pompe
  29 augustus 2014 at 15:08 (7 jaar ago)

  Met het trainen en begeleiden van mensen probeer ik mensen hun grenzen te laten verleggen. Graag laat ik me uitdagen door de detox kuur om mijn EIGEN grens te verleggen……

  Beantwoorden
 88. Cloudje
  29 augustus 2014 at 22:18 (7 jaar ago)

  Ben al maanden van plan om eens te detoxen, maar telkens denk ik weer “ik start morgen wel”
  Dit zou een mooie kans zijn om eindelijk mijn voornemens kracht bij te zetten.

  Beantwoorden
 89. kirsten
  30 augustus 2014 at 09:26 (7 jaar ago)

  Het weer is guur, mijn lichaam is zuur, bij deze graag een detoxkuur……:-)

  Beantwoorden
 90. Corinne
  31 augustus 2014 at 09:49 (7 jaar ago)

  Heftig! Toch zou ook ik dit graag doen… Gestopt met roken 2 jaar geleden, begonnen met ‘troep’ eten direct daarna… Ben vaak moe, uitgeblust, stomme lichamelijke kwaaltjes, zou graag mijn lichaam weer eens helemaal ‘schoon’ hebben en dan zo houden, tenminste… zo goed en kwaad als dat kan. Dus… ja, ik maak graag kans! Grz. Corinne.

  Beantwoorden
 91. Lieke mansvelt
  31 augustus 2014 at 11:26 (7 jaar ago)

  In korte tijd heel veel aangekomen door stress en gepieker. Tijdens de vakantie gegeten als of m’n leven er van af hing. Morgen begin ik met nieuw werk en een nieuwe opleiding. Daarnaast begin ik morgen weer met sporten en clean eten. De overgang zal moeilijk zijn, een detoxkuurtje zou daar zeker bij helpen! Ik wil weer gezond en fit worden, zodat ik uiteindelijk ook weer de halve marathon kan rennen

  Beantwoorden
 92. Laura
  31 augustus 2014 at 17:09 (7 jaar ago)

  Na een vakantie met een overload aan feesten, alcohol en sigaretten ben ik al een week ziek, moe en futloos. Aangezien ik zelf geen geld heb om alleen maar gezonde biologische producten te kopen om zelf een detox kuur te volgen, lijkt dit een uitgelezen kans om mijn lichaam eens te reinigen!! Ik ben heel benieuwd naar de effecten en was in eerste instantie sceptisch, totdat een vriendin van mij dezelfde kuur probeerde en erg enthousiast was!! Ik zou dit heel erg graag ook proberen! Grts Laura

  Beantwoorden
 93. Elia Eilders
  31 augustus 2014 at 21:26 (7 jaar ago)

  Na 2 maanden van veel festivals bezoeken, vakanties vieren en veeel te veel ongezonde dingen 😉 is het hoog tijd voor een detox om weer wat voor m’n lichaam te doen! Erg benieuwd naar deze sapjesdetox!

  Beantwoorden
 94. Astrid Nolet
  1 september 2014 at 13:46 (7 jaar ago)

  Al een paar maanden geleden heb ik een paar dagen een detox gedaan. Althans; geprobeerd. Dit lukte helaas niet volledig, omdat ik 3 kleine kinderen heb en ik de sapjes volgens recept (de app 3lbsin3days) moest maken ontbrak het mij helaas een aantal malen aan de tijd ervoor! En in dit soort gevallen gaan de kinderen voor natuurlijk. Het zou daarom fantastisch zijn om nogmaals een 3-daagse detox te doen, maar dan met sappen die al voor je gemaakt zijn! Hartelijke groet, Astrid Nolet.

  Beantwoorden
 95. Maaike Sprokkel
  1 september 2014 at 15:01 (7 jaar ago)

  Na 9 maanden zwangerschap en met een inmiddels 7 weken oude baby, ben ik begonnen met mijn ‘back in shape’-plan. Wat voor mij vooral betekent: conditie opbouwen, mindfull zijn en nieuwe energie opdoen. Deze detox-kuur kan voor mij de ultieme kickstart zijn op de goede weg. Ik probeer ‘m dan ook heel graag uit!

  Beantwoorden
 96. Karolien
  1 september 2014 at 20:12 (7 jaar ago)

  Ik wil al zooooooo lang eens een detox periode inlassen, maar het komt er maar niet van. De gedachte van een zuiver lichaam geeft me nu al rust, wie weet hoe ik me dan voel als het zover is 🙂

  Beantwoorden
 97. Mb82
  2 september 2014 at 06:26 (7 jaar ago)

  Lijkt mij een goede start om weer helemaal te focussen on (healthy) food!

  Beantwoorden
 98. Linda
  2 september 2014 at 06:36 (7 jaar ago)

  Ikzelf ben een jaar geleden begonnen met gezond eten mbv jouw site; smoothie, puur eten, geen suiker en koolhydraten. Behoorlijk al mee afgevallen maar sta nu ff stil en op zo’ n rot grens. Ik hoop dat deze detoxkuur mij dat laatste setje kan geven om mijn doel te halen. Spannend!

  Beantwoorden
 99. Charis Sa
  2 september 2014 at 07:04 (7 jaar ago)

  Graag heerlijk schoon en een stuk gezonder het najaar beginnen. Ik heb altijd last van de weersveranderingen en dat merk ik lichamelijk dus wat is er nu heerlijker dan een detox en dus minder vermoeid het najaar ingaan

  Beantwoorden
 100. Karin van der Leij
  2 september 2014 at 07:23 (7 jaar ago)

  Ja ik wil! … Meedoen … Heeeeeeeeel graag .., kan een lichamelijke én vooral geestelijke detox enorm goed gebruiken. En een meevaller ook! 😉

  Beantwoorden
 101. Marisol
  2 september 2014 at 07:29 (7 jaar ago)

  Erg geïnteresseerd in voeding en wat het met je doet! Al verschillende detox-programma’s gedaan, zowel alleen sap als met alleen bepaalde voeding… erg benieuwd wat deze Uzuma 3-daagse sapkuur mij zal brengen. Kijk uit naar ‘na-zomer-schoonmaak’!

  Beantwoorden
 102. Janneke Hamstra
  2 september 2014 at 07:35 (7 jaar ago)

  Dit wil ik al een hele tijd proberen. Geen vakantie gehad, alleen maar gewerkt en zorgen voor man en kids. Dus tijd voor mij om te detoxen en me op te laden met nieuwe energie. Laat de zon maar schijnen! Tevens kan ik mijn ervaring weer delen met anderen om dit ook te gaan proberen!!

  Beantwoorden
 103. Lisette
  2 september 2014 at 07:45 (7 jaar ago)

  Het lijkt me geweldig om deze kans te krijgen! We gaan bijna op vakantie, denk dat m’n lijf daarna wel toe is aan een detox. Weer even de reset knop aan 🙂

  Beantwoorden
 104. Nicoline van Leersum
  2 september 2014 at 07:46 (7 jaar ago)

  Graag ga ik deze uitdaging om na de vakantie vol lekkernijen het lichaam goed te reinigen. Verder ben ik ervan overtuigd dat klachten minder worden bij mijn reuma, ik wil dat graag eens uit proberen of dat werkelijk zo is.

  Beantwoorden
 105. Kristel
  2 september 2014 at 08:12 (7 jaar ago)

  Ondanks dat wij groen leven, zonder toegevoegde suikers, niet uit pakjes en zakjes, veel groente veel fruit, kwakkel ik de laatste tijd wat met mijn gezondheid, een fikse niersteen, rugpijn, flinke verkoudheid, koortslip, dus mijn mentale en fysieke gestel zou wel een gezonde boost kunnen hebben, lijkt me top om uit te mogen proberen

  Beantwoorden
 106. Kim beekhuizen
  2 september 2014 at 09:07 (7 jaar ago)

  Het klinkt best heftig zo’n kuur maar denk dat als je het gebruikt dat je daarna veel beter in je vel voelt! Je hebt me echt overtuigd! Ik las het net pas op je facebook over een winactie (weekendje weg geweest dus geen facebook gezien) hopelijk maak ik nog enige kans! Anders koop ik het zelf! Erg benieuwd naar! Dus hard duimen!!! =)

  Beantwoorden
 107. Simone De Vrind Wevelkate
  2 september 2014 at 09:15 (7 jaar ago)

  Het lijkt me goed mijn lichaam even goed te reseten. Een paar maanden geleden gestart met op mijn eten letten en dit zou een mooi hulpmiddel zijn. Het ziet er ook nog eens lekker uit!

  Beantwoorden
 108. Simone Franken
  2 september 2014 at 09:46 (7 jaar ago)

  Het afgelopen jaar ben ik behoorlijk ziek geweest.Na veel ziekenhuisbezoeken, kwam ik bij n alternatieve arts, die vertelde dat mijn lichaam niet ontgift en helemaal verzuurd is. Ik heb n nieuw eetpatroon en het gaat al veel beter met me, maar mijn lichaam een beetje helpen dmv detoxen kan natuurlijk geen kwaad.

  Beantwoorden
 109. Ankie
  2 september 2014 at 09:57 (7 jaar ago)

  Oooooh i need iT !!! Na mijn backpack vakantie in zuid oost Azië is dit alles waar mijn lichaam om schreeeeeuwt !!!! Help mij weer gezond,fit en wel de Nederlandse kou te trotseren!!! En ik kan er weer voor de 200% tegenaan 🙂

  Ankie van den berg

  Beantwoorden
 110. Mariska
  2 september 2014 at 10:04 (7 jaar ago)

  Ik zou dit graag winnen! Wil dit graag proberen om mezelf weer een boost te geven. Ben al veel afgevallen maar blijf nu al een tijd stil staan en dit zou de ideale manier zijn voor mijn lichaam. En na het lezen van dit artikel heel enthousiast geworden! Ik hoop het echt!!

  Beantwoorden
 111. Ankie van den berg
  2 september 2014 at 10:07 (7 jaar ago)

  Oooooh i need iT !!! Na mijn backpack vakantie in zuid oost Azië is dit alles waar mijn lichaam om schreeeeeuwt !!!! (GRRRRRR) Help mij om weer fit, gezond en wel de Nederlandse kou te trotseren, en ik kan er weer voor de volle 200% tegen aan !! Dit lijkt me beter smaken dan sprinkhanen, gefrituurde Schorpioen of gebakken hond….toch ?;)

  Beantwoorden
 112. denise
  2 september 2014 at 10:23 (7 jaar ago)

  Ik zou deze kuur graag willen winnen. Ik ben vorig jaar zomer in korte tijd 14 kilo afgevallen en ik was heel blij met mezelf. Kort daarna raakte ik onverwacht zwanger en kwam 37 kilo aan. DDeze detox kuur zou een goede opstap zijn terug in de richting van een gezonde levensstijl

  Beantwoorden
 113. Elsemieke N.
  2 september 2014 at 10:27 (7 jaar ago)

  Omdat ik gek ben op sapjes en ik wel een portie nieuwe energie kan gebruiken, zou ik dit graag willen winnen!

  Beantwoorden
 114. Joyce
  2 september 2014 at 10:32 (7 jaar ago)

  Ik heb flink last van mijn darmen en loop met ern opgezette buik en zou daarom graag eens zo’n kuurtje willen doen. Helaas moet ik het vanwege ziekte met een uitkering doen en heb ik dus niet de financiële middelen om zo’n kuurtje aan te schaffen. Dus het winnen lijkt me helemaal super!

  Beantwoorden
 115. Kristel
  2 september 2014 at 10:32 (7 jaar ago)

  Ik doe graag mee. Voor mijn vakantie at ik suiker en tarwevrij en wat voelde ik me goed. Minder hormonale klachten, fitter en wat nog niet meer. In de vakantie heb ik het een beetje laten schieten. Gevolg, veel hoofdpijn, meer PMS klachten, moe…Dus het roer gaat weer om. Inmiddels ben ik weer goed op weg. Maar om mijn lichaam een goede boost te geven, zou dit erg fijn zijn.
  groet,
  Kristel

  Beantwoorden
 116. Roelie
  2 september 2014 at 11:16 (7 jaar ago)

  Ik zou graag met een detox willen beginnen, om een goede start te hebben bij het oppakken van een gezonde levensstijl. In de zomer heb ik hier wat minder op gelet, waardoor ik het moeilijk opnieuw krijg opgepakt. Dit zou een stukje extra motivatie zijn voor mij.

  Beantwoorden
 117. Maaike Tanke
  2 september 2014 at 12:56 (7 jaar ago)

  Deze detox kuur zou ik echt heel graag winnen! Waarom? Ik ben erg gevoelig voor ontstekingen en denk dat het goed is om mijn lichaam eens een grote schoonmaakbeurt te geven. Hierdoor hoop ik er misschien vanaf te komen en daarna mijn eetgewoonte wat aan te passen.
  Hopelijk win ik deze detox kuur! Toedels Maaike

  Beantwoorden
 118. makipa
  2 september 2014 at 13:41 (7 jaar ago)

  Daar zeg ik geen nee tegen, ben al jaren aan het lijnen. Nu de Detox kuur nog proberen lijkt me geweldig.

  Beantwoorden
 119. Melanie Verlaan Volckmann
  2 september 2014 at 14:05 (7 jaar ago)

  Ik wil het al zolang graag eens doen! Helaas geen geld voor om dit aan te schaffen. Door de geboorte van mijn zoontje ben ik veel bewuster en gezonder gaan eten. Ik kan dit wel gebruiken voor een nieuwe start. Even mijn lichaam opschonen! Ik hoop zo dat ik win.

  Beantwoorden
 120. Eva-Louise van der Spek
  2 september 2014 at 14:28 (7 jaar ago)

  Jaaa dit zou ik zo graag willen! Nadat ik afgelopen zomer 6 dagen per week in een discotheek heb gewerkt en nu weer college begint, denk ik dat het nu wel een goed moment is om zo’n reiniging te doen! Ik heb al eerder gekeken om detox te gaan doen, maar als student is het toch best duur om zo’n pakket aan te schaffen 😉

  Beantwoorden
 121. Janne.kuijpers
  2 september 2014 at 19:50 (7 jaar ago)

  Zou een goede aanvulling zijn op mijn nieuwe gezonde leefstijl. 13 weken geleden gestart met suikervrij, glutevrij en koolhydraatarm eten. Daarnaast 2 keer in de week gaan bootcampen en 1 keer in de week met een personal trainer aan de bak. Inmiddels veel fitter en 13 kilo lichter. Deze detox past natuurlijk 100% in deze nieuwe gezonde leefstijl!

  Beantwoorden
 122. Brenda Weij
  2 september 2014 at 22:42 (7 jaar ago)

  Liefde is…….mijn man, Marco de Uzuma juices cadeau doen en samen detoxen
  :-))

  Beantwoorden
 123. suzanne wanders
  3 september 2014 at 11:45 (7 jaar ago)

  lijkt mij een zeer goede start om wat kilo’s kwijt te raken; goed begin is het halve werk!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.