Lovechock Rocks Review

Lovechock Rocks

In de zomer van vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met Lovechock. Deze chocoladerepen zijn gemaakt van rauwe cacao en gezoet met kokosbloesemsuiker. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken superfoods, stuks voor stuk heerlijk. Hier lees je mijn review over de chocolade repen van Lovechock. Sinds kort heeft Lovechock ook weer iets nieuws: Lovechock Rocks. Deze kleinere raw chocolate balletjes zijn heerlijk om te delen, of om zelf een paar dagen mee te doen.

Er zijn 3 smaken Lovechock Rocks:

1. Moerbei/Hennepzaad

2. Amandel/Kaneel

3. Rozijn/Kokos

Alle Lovechock chocolade wordt gemaakt van rauw gemalen cacaobonen en zitten, doordat er geen verhitting plaatsvindt tijdens het bewerkingsproces, nog boordevol anti-oxidanten. Daarnaast bevatten de Rocks het mysterieuze Chinese kruid ‘reishi’. Dit kruid wordt in China al duizenden jaren gebruikt vanwege zijn heilzame werking en maken de chocolaatjes dus nóg iets lekkerder. Ook zijn ze gluten-, lactose- en sojavrij en zijn alle ingrediënten 100% biologisch gecertificeerd.

Lovechock Rocks Review

Lovechock Rocks Review

Maar, bovenal zijn deze Lovechock Rocks gewoon ontzettend lekker. Alle drie de smaken vind ik helemaal geweldig, maar de Rozijn/Kokos is toch wel mijn favoriet. Deze vind ik net wat meer smaak hebben dan die met Moerbei/Hennepzaad. De variant met Amandel/Kaneel komt op een goede tweede plek. Een heerlijke amandelnoot, omgeven met rauwe chocolade met een laagje kaneel. Oh My…. Kortom; aanraders dus deze Rocks. Enige nadeel is de prijs: € 4,49 voor een doosje en dat vind ik toch wel even slikken.

Lovechock Rocks review smaken

Lovechock Rocks review smaken

 

Er zijn 6 reacties op Lovechock Rocks

 1. Suuz
  24 mei 2014 at 08:27 (7 jaar ago)

  Heerlijk zijn ze he! Grappig dat je zegt; ‘een paar dagen mee doen’ nou dat redden ze bij mij niet hoor! Dat doosje is zo leeg! Oepssss 😉

  Beantwoorden
 2. Anita H.
  24 mei 2014 at 14:47 (7 jaar ago)

  Die prijs inderdaad….

  Beantwoorden
 3. Neske
  24 mei 2014 at 18:44 (7 jaar ago)

  idd een paar dagen?mmm ze zijn ook veel te snel op, veel te lekker…

  Beantwoorden
 4. Lysanne
  26 mei 2014 at 14:07 (7 jaar ago)

  Die met rozijn en kokos is een aanrader! Veel te verslavend 🙂 Ja en de prijs was wel even minder! Maar je mag jezelf toch wel eens verwennen 😉

  Beantwoorden
 5. PetraPetra
  26 mei 2014 at 21:53 (7 jaar ago)

  Deze zij zooooooooooo lekker….haast niet te weerstaan!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.