tefal multicook & grains

Koken, stomen en slowcooken met de Tefal Multicook & Grains

Steeds meer mensen duiken zelf de keuken in om gezonde gerechten om tafel te zetten. Met een drukke baan, een druk sociaal leven en ook nog een beetje sporten erbij, kan zelfs ik daar soms nog een handig hulpje bij gebruiken. Goede planning en voorbereiding is namelijk het halve werk. De Tefal Multicook & Grains is de nieuwe multicooker van Tefal, die kan koken, stomen, slowcooken en peulvruchten kan bereiden. Door de uitgestelde start kun je zorgen dat het eten precies op tijd klaar is als jij uit je werkt komt. Super handig! Ik testte deze alleskunner voor je en je leest er alles over de deze review. Ook laat ik je zien hoe je een heerlijke minestrone klaar maakt met de multicooker. Wil je de multicooker ook in huis? Ik mag een exemplaar weggeven! 

Hulp bij het koken

De multicooker heeft een heel gebruiksvriendelijk LCD-scherm, wat je stap voor stap begeleidt bij het bereiden van een gerecht. Kies je bijvoorbeeld voor het klaarmaken van rijst? Je geeft dan aan voor hoeveel personen je rijst wilt bereiden. Vervolgens laat de multicooker exact zien hoeveel cups rijst je nodig hebt, en hoeveel ml water er bij moet. Daarna start het programma helemaal automatisch en na afloop springt de cooker vanzelf op warm houden.

Programma’s en functies

Het apparaat is geschikt voor slowcooken, rijst koken, maar het heeft ook een soepprogramma én je kunt stomen, met het bijgeleverde stoommandje. De temperatuur is instelbaar van 38 tot 160 graden. Er is zelfs een yoghurtfunctie. Voor granen en peulvruchten zijn er aparte programma’s, waarmee je ze in verschillende texturen kunt bereiden. Zo behouden de ingrediënten meer vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. In totaal zijn er ruim 80 kookprogramma’s en daarnaast kun je zelf nog 5 veelgebruikte eigen recept toevoegen en opslaan. Onderaan deze review deel ik een heerlijk minestrone recept met je!

Tefal multicooker Multicook & Grains

Tefal multicooker Multicook & Grains

Uitgestelde start

Ook handig; de uitgestelde start! Met de uitgestelde start zorg dat je gerecht of ingrediënten precies klaar zijn als jij uit je werk komt. Als een gerecht maar 4 uur hoeft te koken, stel je bijvoorbeeld in dat de Multicook & Grains om 14.00u ’s middags aangaat. De ingrediënten doe je er ’s ochtends al in, voor je naar je werk gaat, maar op 14.00u begint het programma. Zo verpieteren je ingrediënten niet in de warmhoudfunctie.

Meegeleverde accessoires

Je ontvangt standaard een aantal accessoires bij de Tefal Multicook & Grains, namelijk:

 • Twee maatbekers (één voor granen, één voor water)
 • Weekmandje
 • Stoommandje
 • Graanlepel
 • Receptenboek

Deze alleskunner is een fijne aanwinst in je keuken! Het is een slowcooker, stomer, rijstkoker en nog véél meer, allemaal in één apparaat. De Tefal Multicook & Grains kost E199,-.

Win een exemplaar!

Ben je benieuwd geworden naar de Tefal Multicook & Grains? Ik mag één exemplaar weggeven aan een enthousiaste lezer van Focus on Foodies, SUPER leuk! Laat onder deze blogpost een reactie achter en wie weet heb jij binnenkort deze alleskunner in huis staan :D!

UPDATE: De winnares is Eveline de With. Je hebt van mij een e-mail ontvangen (check ook even je spam box!). 

tefal multicook & grains

tefal multicook & grains

Heerlijke minestrone met kikkererwten

Heerlijke minestrone met kikkererwten

Recept voor minestrone
Minestrone

 • 2 bleekselderij stengels
 • 2 wortels
 • 2 aardappelen
 • 1 prei
 • 400 gram kikkererwten
 • 1 liter groentenbouillon

Kruidensaus

 • 2 eetlepels parmezaan
 • 2 tomaten
 • 3 takjes basilicum
 • scheutje olijfolie
 • peper en zout

En hoe maak je het?

 1. Was alle groenten (ook de aardappelen). Snijd de bleekselderij, prei en wortel in plakjes.
 2. Kook de kikkererwten volgens programma ‘kikkererwten 3’ en textuur nutri. Zet na het koken apart.
 3. Snijd de aardappelen in blokjes.
 4. Doe de bleekselderij, prei en wortel in de Multicook & Grains en start het programma ‘aanbraden #12 op 160C’ en stel in op 5 minuten.
 5. Voeg daarna de aardappels en de groentenbouillon toe. Start nu het programma ‘soep #15’ en start het koken.
 6. Ondertussen maak je de kruidensaus. Ik gebruikte een kleine foodprocessor, maar je kunt alle ingrediënten ook heel fijn hakken. Doe alle ingrediënten in de foodprocessor en blend grof.
 7. Als de minestrone klaar is, schep je de kruidensaus er doorheen. De saus zorgt voor een beetje binding en geeft de minestrone een heerlijke smaak. Geniet ervan!

In samenwerking met Tefal.

Er zijn 95 reacties op Koken, stomen en slowcooken met de Tefal Multicook & Grains

 1. Bofiju Vervaneecke
  31 mei 2017 at 06:24 (4 jaar ago)

  Wat zou ik het fijn vinden om te experimenteren met dit geweldig apparaat 🙂 Duimen dus!

  Beantwoorden
 2. Chantal Bentveld
  31 mei 2017 at 06:58 (4 jaar ago)

  Ik zou dit geweldige apparaat van Tefal graag willen winnen voor mijn man. Als de artsen gelijk hebben staat hij er over een aantal maanden alleen voor met onze vier jonge kinderen. Door dit apparaat kan hij het eten voorbereiden en komt er meer rust tijdens de avondspits thuis doordat het koken van een gezonde maaltijd uit handen wordt genomen. Meer tijd dus om in de kinderen te investeren en die leuke en lieve papa tr blijven die hij is en die ze zo nodig gaan hebben. Misschien heb ik nog wel tijd genoeg om ‘m zelf uitgebreid te testen en een paar mooie recepten achter te laten.

  Beantwoorden
 3. Tinja
  31 mei 2017 at 06:59 (4 jaar ago)

  Dit lijkt me nou zo makkelijk. ‘S morgens alles erin en ‘s avonds kun je zo aan tafel! ?

  Beantwoorden
 4. Olga Heuvels
  31 mei 2017 at 07:01 (4 jaar ago)

  Wat een fantastisch apparaat! Ik grijp na een lange werkdag regelmatig naar rijstwafels met wat komkommer omdat ik geen energie meer heb om te koken. Heel slecht maar het gebeurt. De Multicook is voor mij een uitkomst om ervoor te zorgen dat ik bij weinig tijd en energie toch gezond blijf eten! Ideaal die uitgestelde startfunctie!

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  31 mei 2017 at 07:15 (4 jaar ago)

  Hoi Lianne, een mooi en handig apparaat! Die zou ik goed kunnen gebruiken…en het recept voor minestrone uitproberen…mmmm

  Beantwoorden
 6. Mirjam Kik
  31 mei 2017 at 07:18 (4 jaar ago)

  Goede review!
  Wat een compleet apparaat zeg. Gewoon vreemd dat dat kan met zoveel recepten en functies in 1 apparaat. Knappe uitvinding! Super handig. Natuurlijk zou deze heel welkom zijn ?.

  Beantwoorden
 7. Mieke
  31 mei 2017 at 07:20 (4 jaar ago)

  Een slowcooker in de keuken klinkt echt geweldig.
  Ik wil hem dolgraag uitproberen!
  De uitgestelde startfunctie lijkt me ideaal.
  Dan is het rond ‘etenkookspitsuurtijd’, met een peuter van drie jaar om me heen, net iets relaxer ?

  Beantwoorden
 8. Judith
  31 mei 2017 at 07:28 (4 jaar ago)

  Ik zou zoooo graag deze multicooker van Tefal willen winnen! Met een kindje van 17 maanden en nog een baby op komst ,merk ik dat het iedere avond haasten is als er gekookt moet worden. Deze multicooker zou een uitkomst zijn, smorgens wat voorbereidingen treffen dan hoeft er in de avond nog maar weinig te gebeuren. Ook eten wij graag peulvruchten, maar veel minder dan we eigenlijk zouden willen omdat je toch een aantal uren thuis moet zijn als (bijv de kikkererwten) staan te koken.
  En de stoomfunctie waar ik lekkere en gezonde groente voor mijn zoontje mee zou kunnen stomen maakt het helemaal af!!

  Beantwoorden
 9. Lauri
  31 mei 2017 at 07:45 (4 jaar ago)

  Oh wat een leuk keukenhulpje! Hier zou ik wel heel graag de lekkerste recepten mee op tafel willen toveren! ??‍?☺️

  Beantwoorden
 10. Nellian van Gemert
  31 mei 2017 at 07:47 (4 jaar ago)

  Goedemorgen! Wat een vrolijk en nieuwsgierig makend bericht zo vroeg op de ochtend! Dus gaan we zeker een gokje wagen haha. Om eerlijk te zijn kende ik dit geavanceerde apparaat nog niet, alleen een airfryer of stomer, maar dit maakt het toch wel erg interessant? Dus ja, ik zou dit apparaat toch wel erg graag tot mijn beschikking willen hebben zodat sommige recepten gezonder gemaakt kunnen worden of dat er meer tegelijkertijd gedaan kan worden! Leuk!?

  Beantwoorden
 11. Esther van Oirschot
  31 mei 2017 at 07:48 (4 jaar ago)

  Nou wat een leuk ding zeg! Wat een uitkomst, dit lijkt me echt heerlijk, wij zijn in ons gezin bezig om meer plant based te eten en dit zou enorm helpen! Met een 32-urige werkweek (en een 60 van hem), 2 kindjes en veel sport is het altijd druk hier dus het komt zeer goed van pas!

  Beantwoorden
 12. Liesbeth
  31 mei 2017 at 07:51 (4 jaar ago)

  Die willen wij wel. Ik probeer graag het eea uit. Slowcooken staat nog op.mn lijstje om uit te proberen. ?

  Beantwoorden
 13. Maaike
  31 mei 2017 at 07:54 (4 jaar ago)

  Wat een leuke winactie met aan je recensie te lezen een fantastisch product 🙂 Deze wil ik wel heel graag winnen als mommy to be! Ik hou van puur en eerlijk koken en dit apparaat zorgt ervoor dat dat nog steeds kan, ook als je minder tijd hebt. Ik verwacht dat ik straks minder tijd heb om uitgebreid te koken, maar met dit apparaat in huis kan ik alsnog uitgebreid koken.

  Beantwoorden
 14. Eveline
  31 mei 2017 at 07:56 (4 jaar ago)

  Wauw! Die zou ik super graag willen uitproberen 🙂 Soms erg weinig tijd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten naast mijn baan in de zorg met onregelmatige diensten en meerdere vrijwilligers baantje waaronder de vrijwillige brandweer.

  Beantwoorden
 15. Jorieke
  31 mei 2017 at 08:00 (4 jaar ago)

  Met de MultiCook en grains is mijn keuken compleet! Ik haal 90% van mijn recepten van jou site en moet deze natuurlijk ook uitproberen! Dan heb ik wel de MultiCook nodig ?! Hij is erg gewenst! ??

  Beantwoorden
 16. Petra
  31 mei 2017 at 08:16 (4 jaar ago)

  Ik zou deze graag zelf willen uitproberen. Want dan denk ik wat meer plezier in koken te krijgen.

  Beantwoorden
 17. Marije Stuurman
  31 mei 2017 at 08:18 (4 jaar ago)

  O wat zou ik het super ergonomisch zijn voor mijn fibromyalgie en C.V.S. En dan pijnvrij kunnen genieten van het ” koken ” slowcooken.

  Beantwoorden
 18. Carmen
  31 mei 2017 at 08:53 (4 jaar ago)

  Wow, gaaf apparaat. dit zou ideaal zijn. SINDS KORT een nieuwe baan en ben ik pas na 18.30u thuis en dan nog koken…

  Beantwoorden
 19. Anja groenenboom
  31 mei 2017 at 08:57 (4 jaar ago)

  Hoi. Ook ik zou natuurlijk ook ontzettend graag deze multi multi apparaat willen winnen. Ik werk fulltime en zit in onregelmatige diensten. Soms 5 late diensten van 14.00 tot 22.00. Ook nachtdiensten. Het lijkt mij een fantastisch apparaat. Die mijn onregelmatigheid weer een beetje regelmatig maakt. M.vr.gr. anja

  Beantwoorden
 20. Anette
  31 mei 2017 at 10:06 (4 jaar ago)

  Wat een prachtig mooie actie, tuurlijk wil ik graag dit unieke apparaat winnen ! De dingen die je hiermee kan maken zijn ontelbaar en ik zou ze allemaal willen proberen en bedenken ?

  Beantwoorden
 21. Me
  31 mei 2017 at 10:29 (4 jaar ago)

  hier zou ik wel graag mee willen experimenteren in de keuken. Lijkt me een erg multifunctioneel toestel!!

  Beantwoorden
 22. Hilde
  31 mei 2017 at 10:56 (4 jaar ago)

  Wauw wat een gave prijs! Ik heb nu een slowcooker en ben daar heel blij mee, maar de opties zijn beperkt. Deze zou dus echt een geweldige aanvulling zijn in mijn keuken ?

  Beantwoorden
 23. Janet
  31 mei 2017 at 11:07 (4 jaar ago)

  Wauw, dit zou echt een aanwinst zijn in de keuken. Lekker makkelijk en gezond eten. Dat wil toch iedereen?!

  Beantwoorden
 24. Marlies
  31 mei 2017 at 12:38 (4 jaar ago)

  Oeh leuk! Ik doe graag mee. Zal echt een aanwinst zijn voor m’n keuken.

  Beantwoorden
 25. Stephanie
  31 mei 2017 at 12:58 (4 jaar ago)

  Ziet er heel handig uit! Ik doe mee! ?

  Beantwoorden
 26. Veronika
  31 mei 2017 at 13:23 (4 jaar ago)

  Wow, wat ziet deze er tof uit!! Ik wist niet eens dat dit bestond, ik ken zelf alleen een slowcooker maar die is niet zo uitgebreid! Heel erg handig. Dan ga ik niet stiekem chips eten tussen het koken door omdat ik te laat terug ben van werk en dan erge honger heb! Ook super fijn als je gasten krijgt! Win win win win win!!

  Beantwoorden
 27. Mirne
  31 mei 2017 at 14:02 (4 jaar ago)

  Jaaaaa, dit lijkt me echt heel handig! Ik was eigenlijk opzoek naar een slowcooker, maar dit zou nog veel beter zijn.

  Beantwoorden
 28. Lina
  31 mei 2017 at 14:28 (4 jaar ago)

  Dat zou ik ontzettend leuk (en lekker!) vinden!

  Beantwoorden
 29. Rianne
  31 mei 2017 at 16:29 (4 jaar ago)

  Ik vind het heerlijk om gezond te koken. Ik zou het geweldig vinden als ik hier straks gebruik van zou kunnen maken.

  Beantwoorden
 30. Charlotte
  31 mei 2017 at 17:09 (4 jaar ago)

  Nog meer van je heerlijke recepten uitproberen!

  Beantwoorden
 31. Marrieke
  31 mei 2017 at 17:54 (4 jaar ago)

  Oh, deze wil ik heel graag uitproberen. En als ik hem win, gaat deze multicook mee op vakantie naar Italië. Zodat ik ook op vakantie gezond kan koken voor het gezin!!!

  Beantwoorden
 32. Cindy
  31 mei 2017 at 19:14 (4 jaar ago)

  De multicooker zou een gezellig maatje zijn voor mij in de keuken, samen heerlijke gerechten bereiden en snel en gemakkelijk zodat ik meer tijd overhoud om andere dingen te doen in de avond.

  Beantwoorden
 33. Janny
  31 mei 2017 at 19:29 (4 jaar ago)

  Dat lijkt me een geweldig apparaat! Een slowcooker staat al lang op mijn verlanglijstje.

  Beantwoorden
 34. Marieke
  31 mei 2017 at 19:30 (4 jaar ago)

  Wauw! Dat lijkt me echt een supertof apparaat! Gezien ik heel wat uurtjes doorbreng in de keuken ben ik echt heel benieuwd wat je hiermee allemaal kunt maken. De eindresultaten leveren vast mooie foto’s op voor mijn insta ? (@madebymarieque) Dus fingers crossed ?

  Beantwoorden
 35. Ursula
  31 mei 2017 at 19:31 (4 jaar ago)

  Wat een tof ding! Alle hulp in de keuken is welkom, bijna afgestudeerd en dus binnenkort hard aan het werk. Na een lange dag aan de bak klinkt het openen van dit apparaat en lekkers eruit toveren als een droom! Fingers crossed dat ik thuis mag komen bij een warm bordje eten met Tefal!

  Beantwoorden
 36. silvia
  31 mei 2017 at 19:52 (4 jaar ago)

  Oh wow, wat gaaf! Ik ben al een tijdje aan het kijken voor een slowcooler. Sinds een paar weken heb ik een nieuwe baan met meer reistijd. Ik heb een man die totaal niet van koken houdt, wel houden we beide van lekker en gezond eten. Hoe heerlijk zou het zijn als je vooraf de ingrediënten kunt klaarzetten en de multicook van Tefal gewoon zijn werk doet!

  Beantwoorden
 37. Crown
  31 mei 2017 at 20:07 (4 jaar ago)

  Ben heel benieuwd naar dit apparaat!

  Beantwoorden
 38. Karin
  31 mei 2017 at 20:28 (4 jaar ago)

  Ik denk dat ik dan alleen nog maar uit deze slowcooker ga eten

  Beantwoorden
 39. Claudia
  31 mei 2017 at 21:08 (4 jaar ago)

  Wat een super apparaat lijkt me dit. Zou er erg blij van worden als ik deze mag gaan uit proberen. Duimen dus ,?

  Beantwoorden
 40. Samira
  31 mei 2017 at 21:18 (4 jaar ago)

  Wat een handig apparaat! Super handig voor onze kleine jongen die binnekort aan zijn eerste hapjes mag beginnen, een gezonde makkelijke start voor ons en ons kleine mannetje! Fingers crossed

  Beantwoorden
 41. sanne
  31 mei 2017 at 21:21 (4 jaar ago)

  Jaaah deze wil ik heel graag winnen!!! Super handig voor mijn vriend die wisselde diensten heeft (lees dan gaat hij misschien nog wat gezonder eten) en na een dagje studeren, werken en sporten kan ik gelijk aanschuoven 😀

  Beantwoorden
 42. Roos
  31 mei 2017 at 21:26 (4 jaar ago)

  Wat een handig apparaat zeg!

  Beantwoorden
 43. A bite of cravings
  31 mei 2017 at 21:45 (4 jaar ago)

  Wow, wat een geweldig apparaat! Nog nooit zoiets gebruikt, maar met zoveel functies weet ik zeker dat ik er wel gerechten mee kan bedenken. Nu fingers crossed. 😀 X

  Beantwoorden
 44. Sharon
  31 mei 2017 at 23:29 (4 jaar ago)

  Wat een super leuke actie voor een super product. Ik heb enorm veel kookspullen en krijg thuis vaak te horen dat ik niet zo veel pannen enzo moet kopen. Met deze tefal pan kan ik heel wat pannen wegdoen waardoor we ruimte overhebben in onze kasten. Ik ben tevens dol op koken, maar heb niet altijd de tijd om lang in de keuken te staan. Daarom wil ik heel graag deze tefal hebben. Ik hecht enorm veel waarde aan gezonde voeding en experimenteer graag met recepten en bereidingswijzen.

  Beantwoorden
 45. Marleen
  31 mei 2017 at 23:46 (4 jaar ago)

  Precies wat je zegt, drukke baan, laat thuis, sporten, sociaal leven EN gezond willen eten. Na een file wil dit nog wel eens bij inschieten helaas. Daarom lijkt mij dit de oplossing om geen excuses meer te hoeven bedenken. Gezond koken, laat thuis komen en tijd over voor leuke dingen kunnen nu gewoon gecombineerd worden. Dus ik win hem graag! Groetjes Marleen

  Beantwoorden
 46. thomasculinair
  1 juni 2017 at 13:38 (4 jaar ago)

  Wauw, die is zeker welkom in mijn keuken, zodat ik nog meer leuke blogposts kan maken 🙂 Erg benieuwd hoe je hier risotto, rijst en pasta mee klaarmaakt, scheelt waarschijnlijk veel “opletwerk”.

  Beantwoorden
 47. Anne-Marie
  1 juni 2017 at 20:13 (4 jaar ago)

  Hoewel ik vaak denk: nee, niet weer een apparaat erbij, hoor ik hierover zoveel goede verhalen dat ik toch graag een kansje waag.

  Beantwoorden
 48. Sacha
  1 juni 2017 at 23:49 (4 jaar ago)

  Waaauuuuwww verliefd! Ik wil deze wel winnen ♥

  Beantwoorden
 49. Kim
  2 juni 2017 at 08:09 (4 jaar ago)

  Als werkende moeder van twee kinderen die ook nog graag sport, schiet het er toch wel eens bij in om lekker te koken. Vaak word het dan toch een kookte aardappel met bieten oid. Ik heb me voorgenomen om ons eetpatroon veelzijdiger en gezonder te maken. Dit apparaat en jouw blog vol met inspiratie en tips zal me hierbij enorm helpen!

  Beantwoorden
 50. Julie
  3 juni 2017 at 10:06 (4 jaar ago)

  Oh dit lijkt zooo leuk en handig om te hebben! Wij hebben ons onlangs ook een airfryer gekocht en frituren echt nooit meer! zou er wel nog eens cupcakes in willen proberen maken. Wat zijn al die keukengadgets toch verleidelijk om te kopen en te hebben!! Hopelijk wat gelukt met deze geweldige winactie! 😀

  Beantwoorden
 51. Laura
  4 juni 2017 at 18:39 (4 jaar ago)

  Ja, daar is mijn prins op het witte paard! Bij gebrek aan een man die voor me kan koken op dagen dat ik geen tijd heb, te moe ben of gewoonweg geen zin heb, is dit apparaat een ideale vervanger. Wat een uitkomst! Wat kun je hier veel mee. Echt reuze benieuwd om hier mee te gaan experimenteren en lekkere gerechten te maken. Met dit apparaat heb je gewoon geen excuus meer om naar iets ongezonds te grijpen!

  Beantwoorden
 52. Els Rutten
  6 juni 2017 at 06:46 (4 jaar ago)

  Wauw voor degene die dit apparaat wint is een geluksvogel.

  Beantwoorden
 53. Cintia
  6 juni 2017 at 07:12 (4 jaar ago)

  Ik denk dat dit wel zou helpen om heerlijke gezonde gerechten op tafel te krijgen, ik ben alvast heel benieuwd :-).

  Beantwoorden
 54. Natascha Stuik
  6 juni 2017 at 07:15 (4 jaar ago)

  Gaaf! Als beginnend psleo voedingscoach moet ik vaak begin van de avond werken, dan zou dit apparaat me enorm helpen! Zo kan ik voor mijn healthyfood lievende man en prepubers fijn koken!

  Beantwoorden
 55. Erica
  6 juni 2017 at 07:29 (4 jaar ago)

  Jajaja graaaag!! Lijkt me super handig voor de allergievriendelijke maaltijden hier in huis (tarwevrij, melkvrij), maar ook voor de kleine die nu steeds meer richting de gewone hapjes en maaltijden gaat ? Lijkt me i-de-aal!

  Beantwoorden
 56. Loes Verberkt
  6 juni 2017 at 07:51 (4 jaar ago)

  Hier ben ik erg benieuwd naar. In combinatie met mijn slowcooker kan ik hiermee altijd stress in de keuken voorkomen en toch gezond eten!

  Beantwoorden
 57. Jose
  6 juni 2017 at 08:00 (4 jaar ago)

  Wauw dit zou de uitkomst zijn bij ons thuis. Na een lange werkdag een gezonde maaltijd op tafelen toveren voor ons gezin waar iedereen van kan genieten. Aangezien ik niet zo’n keukenprinses ben kan dit mij enorm helpen 🙂 Dit past perfect in onze gezonde levensstijl.

  Beantwoorden
 58. Saskia
  6 juni 2017 at 08:14 (4 jaar ago)

  Hoi Lianne,
  Wat een uitgebreide review, fijn dat je dit voor ons mocht testen. Mooi compleet apparaat, super zoveel recepten en mogelijkheden. Zou hem heel graag zelf willen proberen en gezonder willen eten. Duimen maar!
  Groetjes Saskia

  Beantwoorden
 59. Simone
  6 juni 2017 at 08:22 (4 jaar ago)

  Jaaaa zoooo graag doordat ik ziek ben kost koken mij zoveel energie maar toch elke dag eten we een lekkere gezonde maaltijd en probeer ik zelf veel te maken. Gezond eten is voor mij noodzakelijk( vind dit ook leuk) en koken en bakken is mijn passie. Heerlijk om te experimenteren in de keuken, met dit apparaat zou ik zooooo gelukkig zijn en extra geholpen. Gave actie!

  Beantwoorden
 60. Monique
  6 juni 2017 at 09:07 (4 jaar ago)

  Wat een geweldige actie, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens wist dat er zo’n handig apparaat bestond. Wat handig zeg, zo kun je een compleet (glutenvrij) maaltijd klaar (laten) maken door dit apparaat. Wat zou dat fijn zijn voor me, ik eet 2 keer per dag warm, met veel groentes. Op deze manier kan ik veel tijd (en energie) besparen. Ik ga nu beginnen met duimen.

  Beantwoorden
 61. Rianne
  6 juni 2017 at 09:08 (4 jaar ago)

  Mijn vriend tovert de lekkerste gerechten uit zijn “green egg” bbq. Graag zou ik dit apparaatje winnen om nog meer te experimenteren met eten! Eens zien of ik daar ook lekkere gerechten uit kan toveren..? Wij zij echt food lovers. Houden van lekker en gezond eten!

  Beantwoorden
 62. Agnieszka
  6 juni 2017 at 09:25 (4 jaar ago)

  Ik zoou graag deze apparaat willen winnen. Voor mijn dochters zo een alleskunner is geweldig. Fantastisch hulpje voor jongere mensen in hectisch studenten leven. De werk en leren neemt veel tijd in beslag. Dankzij deze apparaat is toveren een gezonde maaltijd een fluitje van een cent.

  Beantwoorden
 63. Danielle
  6 juni 2017 at 10:03 (4 jaar ago)

  Met een derde op komst, zou ik wel een handje extra kunnen gebruiken!

  Beantwoorden
 64. Ruth
  6 juni 2017 at 10:05 (4 jaar ago)

  Wauw, dit is te mooi om waar te zijn. Lijkt me vooral fantastisch om de kinderen te inspireren hun eigen gerechten samen te stellen.?

  Beantwoorden
 65. Sandra vd Eeden
  6 juni 2017 at 10:08 (4 jaar ago)

  Aangezien ik het niet voor elkaar krijg om mooie fluffy rijst te maken en verder zo’n beetje leef van peulvruchten, lijkt me dit een geweldig ding. Ook nog nooit stoomgerechten uit kunnen proberen. Hiermee kan ik dus super veel!

  Beantwoorden
 66. Riana
  6 juni 2017 at 11:04 (4 jaar ago)

  WOH een pracht van een Keuken Machine dat heeft Tefal goed uitgevonden een ruimte sparend en goed lopend machine voor vele doelen kan gebruiken.
  Deze is heerlijk om van genieten en met plezier in de keuken te staan. Om Zeer gezonden maaltijden te maken uit FOCUS ON FOODIES wat ik graag doe na mij werk.

  Beantwoorden
 67. Lisette van Weenen
  6 juni 2017 at 11:05 (4 jaar ago)

  Wat een super apparaat. Tegenwoordig zie je dit apparaat in steeds meer recepten terugkomen. Ik heb verschillende allergieën, zoals gluten en koemelk. Met een drukke baan is het dan soms best lastig om wat op tafel te zetten wat zowel snel, lekker als gezond is. Ik zou heel graag met die apparaat willen experimenteren. Ben ontzettend benieuwd!

  Beantwoorden
 68. Audrey
  6 juni 2017 at 11:15 (4 jaar ago)

  Lijkt me fantastisch, gezond eten zonder uren in de keuken!

  Beantwoorden
 69. Karin geerts
  6 juni 2017 at 11:50 (4 jaar ago)

  Lijkt me een gewelfig apparaat en nu al zin in om deze uit te proberen. GAAF!

  Beantwoorden
 70. Caro
  6 juni 2017 at 13:22 (4 jaar ago)

  Wow . Dat lijkt me fantastisch. Ben begonnen om mijn eetpatroon te veranderen en ben gezonde lekkere dingen aan het uit proberen. Zou deze graag winnen. Groeten

  Beantwoorden
 71. Annemarie Groot
  6 juni 2017 at 13:52 (4 jaar ago)

  Ik sta ontzettend graag in de keuken en probeer ga nieuwe recepten. Het lijkt mij ideaal dat je dit apparaat kunt programmeren, zeker met werk icm met kleine kinderen zou dat een uitkomst zijn!

  Beantwoorden
 72. Rosmarijn Morren
  6 juni 2017 at 14:04 (4 jaar ago)

  Lijkt mij een geweldig apparaat om nog meer super duper gezond te eten! Elke keer weer een nieuw recept uitproberen kokend, stomend of lekker in de slowcooker s’ochtends en bij thuiskomst van werk: dinner is ready 🙂
  Een paar geleden ben ik nog gezonder gaan eten, ik ben een paar kilo lichter en sporten lukt mij sinds 16 jaar geleden ook weer. Ik heb al 2 halve marathons achter mijn naam staan. Ik vind het geweldig om elke keer weer nieuwe gezonde kook of bak recepten uit te proberen Dit product past dan ook helemaal in mijn straatje 🙂

  Beantwoorden
 73. Anita H.
  6 juni 2017 at 14:36 (4 jaar ago)

  Wow zeg. Had ik deze actie toch bijna gemist. Terwijl ik al een hele tijd een slowcooker op mijn wensenlijst heb staan. Dit apparaat kan nog meer…. Hele fijne toevoeging in mijn keuken zou het zijn. (Alleen plek maken, maar dat komt wel goed.)

  Beantwoorden
 74. Sylvia Curiel
  6 juni 2017 at 14:36 (4 jaar ago)

  Geweldig!! Kan ik mijn man een heel groot plezier mee doen en daarmee indirect mijzelf dus 🙂 hij kookt altijd voor me, de lieverd.

  Beantwoorden
 75. Hester Overeem
  6 juni 2017 at 15:01 (4 jaar ago)

  wat een verrukkelijk apparaat zeg. Zo blij dat er een alleskunner nu is. Kan ik de ruimte die ik bespaar in mijn kasten vullen met een gezonde voorraad!! Dat lijkt me echt een feestje!. Kom maar door hoor met deze beauty!!

  Beantwoorden
 76. Jennifer
  6 juni 2017 at 15:44 (4 jaar ago)

  Die zou ik graag willen winnen! Tijdens mijn verjaardag volgende maand zou ik een feestmaal kunnen bereiden!

  Beantwoorden
 77. Leonie
  6 juni 2017 at 17:06 (4 jaar ago)

  Perfect om heerlijk te kunnen variëren! Aangezien dat soms best lastig is als je voor 1 persoon moet koken. Daarnaast zal die heel mooi staan in mijn eerste koophuisje.

  Beantwoorden
 78. Sabine Pfenninger
  6 juni 2017 at 19:25 (4 jaar ago)

  Dat lijkt mij echt heerlijk om nog uitgebreider te kunnen koken. Een van mijn kinderen eet glutenvrij en ik kom soms pannen en pitten te kort. Deze is echt heel erg welkom in dit huishouden!

  Beantwoorden
 79. Cherish
  6 juni 2017 at 20:38 (4 jaar ago)

  Wow wat is dit een geweldig apparaat! Er spoken al gelijk wat recepten door mijn hoofd waar ik van begin te watertanden 🙂 zeker met de wisselende diensten van mij en mijn man zou dit een geweldige uitkomst zijn. Fingers crossed!

  Beantwoorden
 80. Bo
  6 juni 2017 at 20:40 (4 jaar ago)

  Ik kook altijd snel en rauw, binnen 10 minuten heb ik een maaltijd op tafel, maar het lijkt mij ook een uitdaging om met een apparaat zoals de multicook grains mijn maaltijden te bereiden. Dit zou dan mijn eerste apparaat ooit worden, dus best spannend!

  Beantwoorden
 81. Marta
  6 juni 2017 at 22:26 (4 jaar ago)

  Als ik win, ik stop met de snelkookpan voor de peulvruchten te koken

  Beantwoorden
 82. Kaya
  6 juni 2017 at 22:39 (4 jaar ago)

  Ik heb al 8 maanden veel pijn. De doktoren kunnen niets vinden. Eigenlijk word ik alleen een beetje beter van andere voeding. De recepten van focus on foodies helpen daar enorm bij en met dit apparaat heb ik nog meer mogelijkheden! Dat zou super zijn!

  Beantwoorden
 83. Marjon
  6 juni 2017 at 23:47 (4 jaar ago)

  Echt een te gek
  Apparaat.hier zou ik graag mee gaan experimenteren

  Beantwoorden
 84. Michelle
  7 juni 2017 at 06:08 (4 jaar ago)

  Ooh wow dit zou ontzettend handig zijn. Ik kook nu vaak voor mijn schoonmoeder omdat het haar zelf niet meer lukt, maar heb daar ook niet altijd tijd voor en dan eet ze een magnetronmaaltijd. Dit zou een uitkomst voor haar en voor mij zijn.

  Beantwoorden
 85. Hester
  7 juni 2017 at 08:16 (4 jaar ago)

  Overdag lekker laten pruttelen, zodat er een heerlijk warm maaltje op me staat te wachten als ik thuis kom van een lange dag werken! Nooit meer te laat eten, omdat er eerst nog boodschappen in huis gehaald moeten worden en dan nog gekookt!

  Beantwoorden
 86. Agnes Bouw
  7 juni 2017 at 16:21 (4 jaar ago)

  Ik heb net dit geweldige blog ontdekt, wat een geweldige inspiratiebron voor maaltijden! Zeker met 2 puberdochters die erg druk zijn met bewust eten en daarnaast zich aan dieeten moeten houden. Dan lees ik ook nog een geweldige weggeefactie! Ik heb al vaker naar een slowcooker gekeken. Veel amerikaanse recepten worden hiermee gemaakt. Duimen dus!! en succes met deze geweldige site!

  Beantwoorden
 87. Brigitte
  7 juni 2017 at 18:27 (4 jaar ago)

  Die alleskunner zou ik echt wel graag in huis hebben!! Doordat ik niet alles meer mag vanwege mijn darmen is snel even koken soms een ramp. Dit hulpje zou me heel veel tijd schelen!!

  Beantwoorden
 88. Manon Vermeulen
  7 juni 2017 at 21:16 (4 jaar ago)

  Wow, dit apparaat klinkt bijna te goed! Ik zou het enorm graag willen winnen. Als student die voor haar studie hard moet werken om alles te kunnen betalen, is het soms lastig gezond te eten. Vooral omdat het allemaal snel klaar moet zijn. Toch hou ik erg van koken en experimenteren met nieuwe gerechten en vind ik het belangrijk gezond te eten, want ik probeer naast mijn werk en studie ook nog eens drie keer per week te sporten. Ik zou het apparaat graag gebruiken voor bijvoorbeeld aziatische stoomgerechten, want na mijn backpackreis vorig jaar mis ik Azië en het eten van daar heel erg! Kan niet wachten tot ik de eerste dumpling kan maken hierin… jum!

  Beantwoorden
 89. Valesca
  7 juni 2017 at 22:48 (4 jaar ago)

  Oooooh dit zou helemaal top zijn voor ons nieuw huisje?zeker omdat ik veel met mijn rug zit en ook glutenvrij moet eten zou dit een uitkomst zijn als ik uit mijn werk kom?. … zeker nu, na mijn ongeluk waardoor mijn rug niet altijd wil mee werken?. Ga hard duimen want heb al heel veel lekkere dingen gemaakt wat je op de
  Site hebt staan ?…groetjes valesca

  Beantwoorden
 90. helenamariablogs
  8 juni 2017 at 00:08 (4 jaar ago)

  Wauw, geweldig dit apparaat! Ik kan helaas geen super-reden verzinnen waarom ik er recht op zou hebben. Ik heb een documentaire gekeken: the sugar film die me duidelijk maakt hoeveel suiker ik per dag ongemerkt binnenkrijg. Ik wil graag een frisse, nieuwe start met eten en ontdekken hoe koken, stomen en het maken van (suikervrije) producten ook lekker kan zijn. Een geweldige actie dus, zeker voor een student!

  Beantwoorden
 91. Anita
  14 juni 2017 at 06:00 (4 jaar ago)

  Ja zou hem graag winnen je kunt hier zoveel mee doen. Lijkt me super.

  Beantwoorden
 92. Arine
  16 juni 2017 at 15:59 (4 jaar ago)

  Geweldig om te winnen. Ik doe graag mee

  Beantwoorden
 93. tante Tine
  20 juni 2017 at 19:10 (4 jaar ago)

  Als voedingsadviseur wordt ik heel enthousiast van dit apparaat. Zou m graag zelf uitproberen!

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.