infiniti q30 antichic

Kijkje achter de schermen

Benieuwd wat ik nog meer uitspook, naast kokkerellen en bloggen? Ik laat je weer een weekje zien, vol met leuke dingen! Ik ging uit eten, naar de film, bestelde sushi, had afspraken en reed de hele week rond in de toffe Infiniti Q30 AntiChic, een auto voor stoere vrouwen!

Nieuwe eethoek

Onze keuken is het lastigste onderdeel van ons huis. Er is maar beperkt ruimte door de indeling beneden en het is een beetje puzzelen hoe we dit het beste kunnen inrichten. We hadden een vrij grote houten eettafel met een metalen onderstel, maar daardoor was de hele eethoek in één keer vol. Daarom hebben we alles verkocht en hebben we voor iets heel anders gekozen! Een ronde eettafel met 4 stoelen in lichte kleuren. Het oogt daardoor een stuk ruimer! De eethoek is nog niet af (ik wil bijv. nog iets leuks aan de muur, weet jij iets leuks?), maar ik ben er nu al erg blij mee!

nieuwe eethoek

nieuwe eethoek

Pizza’s en Fifty shades of darker

Het blijft volgens mij wel echt een meidending hoor, dat Fifty shades of grey. Ok, het waren zeker niet de beste boeken en ook de film is een beetje cheesy, maar samen met je vriendinnen naar de bios is gewoon heel erg leuk. Daarom gingen we donderdagavond naar Fifty shades of darker. Vooraf aten we lekker pizza’s bij Woodstone. Het duurt altijd een beetje lang voor je eten op tafel staat, maar de pizza’s (ook de glutenvrije!) zijn wel érg lekker.

Surf en Turf pizza Woodstone

Surf en Turf pizza Woodstone

Lunch bij Den Burgh

Restaurant Den Burgh zit sinds een paar jaar in Hoofddorp. In de monumentale boerderij wordt gekookt in een open keuken met verse streekproducten. De lunch is er dan ook heerlijk! Ik sprak af met Harmke, een travel writer waarmee ik al een aantal keer op reis ben geweest. Altijd leuk om bij te praten en van elkaar te leren! Ik nam trouwens speltbrood met humus en gegrilde groenten en het was super lekker!

Lunchen bij Den Burgh

Lunchen bij Den Burgh

Sushi en Netflix

Vrijdagavond was ik helemaal kapot. Na een drukke werkweek en flink wat sociale afspraken had ik weinig puf om nog veel te doen. Aangezien the BF met een vriend Amsterdam onveilig ging maken, besloot ik lekker sushi te bestellen. Liefst alles met zalm ;-). Wat is jouw favoriete sushi? Na de sushi kroop ik in bed met een glaasje wijn en Netflix. Af en toe rust pakken is ook goed!

Sushi, yum!

Sushi, yum!

Netflix in bed

Netflix in bed

Op pad met de stoere Infiniti Q30 AntiChic

Op maandag reisde ik uit mijn werk door naar Amsterdam, om daar de Infiniti Q30 AntiChic edition op te pikken. Naast foodie ben ik namelijk ook een enorm automeisje; ik kan helemaal gaan stuiteren als er een mooie auto langsrijdt en het liefst rijd ik er zelf in ;-). De Q30 AntiChic is een samenwerking tussen Infiniti en het Nederlandse modemerk AntiChic. De matzwarte buitenkant met rode accenten is superstoer, terwijl het interieur (lederen afwerking met slangenprint) weer meer vrouwelijk en luxe is. De Q30 rijdt heerlijk, is enorm comfortabel, maar wel met flink wat pit. Met 150pk is het behoorlijk verleidend om het gaspedaal in te trappen.

Op zaterdag reed ik de hele familie naar Soest, naar de verjaardag van mijn zwager. Met de verse sneeuw en de prachtige omgeving rondom Soest, kon ik het niet laten om een paar foto’s te schieten. Het is toch wel echt een stoere auto!

Ik ben benieuwd: zijn er meer vrouwen hier net als ik ook gek op auto’s? Ik voel me altijd een beetje eenzaam met mijn ‘passion for petrol’, dus laat vooral even in de reacties achter of jij ook zo’n autogek bent!

Infiniti Q30 AntiChic edition

Infiniti Q30 AntiChic edition

Matzwarte velgen

Matzwarte velgen

Happy face, rijden in de Q30!

Happy face, rijden in de Q30!

Ik kreeg deze auto een week in bruikleen van Infiniti Nederland

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.