Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola van Glutenfreewebshop.com – Winactie!

Je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en gelukkig zie ik steeds vaker dat mensen proberen goed te ontbijten. Want hoe kun je verwachten dat jouw lichaam je een dag lang energie geeft als je ’s ochtends geen hout op het vuur gooit? Mijn ontbijt moet doordeweeks makkelijk en snel klaar zijn, omdat ik vroeg naar mijn werk moet. Maar ik wil niets inleveren aan vitaminen en mineralen en dus ben ik altijd op zoek naar gezonde en pure ontbijtproducten. En ik heb een nieuwe favoriet: de glutenvrije Scottish Oats Granola van Glutenfreewebshop.com, zonder toegevoegde suiker.

Op Glutenfreewebshop.com vind je een uitgebreid assortiment glutenvrije producten, ideaal voor mensen een coeliakie of glutenintolerantie die toch alles willen blijven maken en eten. De webshop is afgelopen december officieel gelanceerd, nadat dochter Lisa in 2010 glutenintolerant bleek. Ze vonden het zo moeilijk om lekkere glutenvrije producten te vinden, dat moeder Edith door heel Europa op jacht is gegaan naar glutenvrije lekkernijen. En dat is ze goed gelukt. Zo vind je op de website heerlijk uitziende chocolate chip cookies, glutenvrije Belgische wafels en veel  glutenvrije meelmixen om zelf aan de slag te gaan. En superfoods, als Maca en Lucuma poeder en mijn geliefde rauwe cacao nibs. Ook hebben ze verschillende kant-en-klare ontbijtproducten, van muesli tot knapperige granola. Het leuke is dat Edith veel bijzondere producten het buitenland heeft gevonden, zoals de Pappardelle uit Italië en deze Oats Granola uit Schotland.

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Ik mocht de Scottish Oats Granola uitproberen en ben helemaal verkocht. Deze glutenvrije granola is gemaakt van biologische haver, boekweit, honing, lijnzaad, koolzaadolie en appelsap en bevat ook gedroogde rozijnen, zonnebloempitten, stukjes abrikoos en amandelen. De granola is zo ontzettend knapperig en wat ik vooral lekker vind is dat er echt grote stukken tussen zitten. Dit geeft zo’n lekkere bite, juist iets wat ik bij glutenvrije producten vaak mis.

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

Voor mijn ontbijtje gebruikte ik 3 eetlepels van Scottish Oats Granola en voegde er havermelk en wat gojibessen aan toe. Het is erg machtig en vult goed en langdurig, ik kon hier heel gemakkelijk tot de lunch op vooruit. Wat ik trouwens erg fijn vind aan de site is dat overal heel duidelijk de exacte ingrediënten staan weergegeven. Alles is uiteraard glutenvrij, maar dit staat duidelijk in de ingrediëntenlijst. Weet wat je eet, daar ben ik groot voorstander van en de Glutenfreewebshop.com gelukkig ook!

En om het nog leuker te maken, mag ik 3 pakketten t.w.v. € 30,- weggeven, zodat jullie ook kennis kunnen maken met de producten van Glutenfreewebshop.com. In dit pakket zit (alles is glutenvrij):

Winactie - pakket van Glutenfreewebshop.com

Winactie – pakket van Glutenfreewebshop.com

Wil je kans maken op zo’n gaaf pakket?

 1. Like Glutenfreewebshop op Facebook
 2. Deel het Facebook bericht van Focus on Foodies over deze winactie op jouw Facebook pagina
 3. Laat hieronder (op de blog, met een e-mail adres waarop ik je kan bereiken) weten waarom jij graag deze producten wilt proeven

Zorg ervoor dat je alledrie de stappen doet en de drie gelukkige winnaars of winnaressen worden donderdag 16 januari bekend gemaakt!
De drie winnaars zijn:

 1. Alinda Kooyman
 2. Sandra Dool
 3. Astrid van de Kamp

Jullie hebben inmiddels van mij persoonlijk bericht ontvangen!

 

Glutenvrije Granola

Glutenvrije Granola

 Wat heb je nodig?

 • 3 eetlepels Scottisch Oats Granola
 • 1 eetlepel gojibessen
 • 150ml havermelk of amandelmelk

Eet smakelijk!

Dit bericht is een sponsored artikel

Er zijn 80 reacties op Glutenvrije Granola van Glutenfreewebshop.com – Winactie!

 1. Loes
  9 januari 2014 at 07:41 (7 jaar ago)

  De granola lijkt mij heerlijk, I love granola!!!! IK doe dus graag mee om dat mooie pakket te winnen..En ik ga snel in de webshop kijken wat er allemaal is. groetjes

  Beantwoorden
 2. Michelle
  9 januari 2014 at 07:42 (7 jaar ago)

  Top actie zo op de vroege ochtend! Voor mij is het ontbijt ook elke keer een strijd omdat ik gezond wil ontbijten, vroeg op sta en vaak een tijd door moet kunnen voor ik kan lunchen. Deze oats klinken echt super en ga ik dan ook zeker bestellen.
  Ik ben zelf ook al in verschillende landen op zoek gegaan naar lekkere producten, maar ben er duidelijk niet zo goed in geslaagd als Edith!
  Het blijft een zoektocht en dit zou een mooie stap in de richting zijn!

  Beantwoorden
 3. Peyta
  9 januari 2014 at 08:01 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Moet glutenvrij eten, en dan is het best lastig om lekkere en ook verder gezonde producten te vinden. Om niet alles zelf uit te hoeven vinden en maken, lijkt me het heerlijk om eens van deze producten te proberen. Mij tot nu toe onbekend. Ben dus heel nieuwsgierig!

  Beantwoorden
 4. Dayenne Bos
  9 januari 2014 at 08:13 (7 jaar ago)

  Bedankt voor deze geweldige tip! Een gluten- en vooral ook suikervrije granola, helemaal top en helemaal jammie 🙂 En inderdaad een prachtige webshop met heerlijke producten. Ik ga de granola zeker proberen (kopen), tenzij ik het pakket win natuurlijk…. 😉 (duim duim) Lijkt me een welkome crunchy afwisseling op m’n overnight oats!

  Beantwoorden
 5. Jessica
  9 januari 2014 at 08:18 (7 jaar ago)

  Sinds ik (zoveel mogelijk) glutenvrij (en suiker- en lactosevrij) eet en steeds meer superfoods gebruik, ben ik eindelijk van de medicijnen af die ik kreeg voorgeschreven voor mijn “chronische” darmprobleem! Alle nieuwe glutenvrije producten zijn een zeer welkome aanvulling op mijn eetpatroon en daarom zou ik dit pakket heel graag uitproberen.

  Beantwoorden
 6. Monique
  9 januari 2014 at 08:20 (7 jaar ago)

  Oe…. I like it! Sindskort glutenvrij om mijn allergieën mijn lijf uit te werken. Maar nog heel erg zoekende, vooral voor het ontbijt. Maar met dit pakket helpen jullie mij een heel eind op weg! Fingers crossed!

  Beantwoorden
 7. marieke
  9 januari 2014 at 08:34 (7 jaar ago)

  Ik wil heel graag winnen en mijn zoon dit laten proberen, het is nogal een gemopper om ‘s morgens het zelfgebakken glutenvrije brood weg te krijgen, misschien is dit een oplossing

  Beantwoorden
 8. Sandra Dool
  9 januari 2014 at 08:57 (7 jaar ago)

  Ik sta te springen om het pakket uit te proberen! In mijn praktijk krijg ik veel vragen over glutenvrije voeding dus ben zoveel mogelijk info aan het verzamelen en proeven. Mocht ik eenpakket winnen beloof ik mijn clienten te laten proeven en een folder mee te geven (als jullie die hebben anders zal ik de site erbij vermelden). Duim duim duim duim. Groetjes SandraDool.

  Beantwoorden
 9. making a dream come true
  9 januari 2014 at 09:02 (7 jaar ago)

  Ooow die is nice!
  En een keer een ontbijt die ik niet de avond er voor klaar hoef te maken 🙂 daarom alleen al zou ik het pakket willen winnen.
  En…een nieuwe meel voor brood is ook altijd een fijne afwisseling!

  Beantwoorden
 10. Simone S.
  9 januari 2014 at 09:02 (7 jaar ago)

  Geliked, gedeeld… Ik maak mijn granola’s zelf en omdat ik daar niet altijd tijd voor heb en nieuwe ontbijttips met open armen ontvang, zou ik deze glutenvrije granola’s graag willen proberen!!

  Beantwoorden
 11. FIA de Pree
  9 januari 2014 at 09:04 (7 jaar ago)

  Prachtige producten!
  Zou ze graag uitproberen..
  FIA de Pree
  DetoxZeeland

  Beantwoorden
 12. Bojoura
  9 januari 2014 at 09:08 (7 jaar ago)

  Het water loopt me nu al in de mond! Ziet er echt heerlijk uit! Zou het pakket graag willen winnen om aan mijn glutenvrije leven toe te voegen. 😉

  Beantwoorden
 13. Anita van der Voort
  9 januari 2014 at 09:11 (7 jaar ago)

  Hé, dit is leuk, zeg!! Ik kende de Glutenfreewebshop.com nog niet, toffe site! Tnx 4 de tip. Ik zal hen ook promoten. En toffe actie ook trouwens 😉 Heb al 100 jaar geen muesli/cruesli meer gegeten, ook omdat overal zo freaking veel suiker inzit. Brrrr… Dus ideaal dit. Kom maar doorrrrrr met die prijs. 😀
  Enne, keep up the good work daar!

  Beantwoorden
 14. Kim
  9 januari 2014 at 09:23 (7 jaar ago)

  Ik werd helemaal blij toen ik dit bericht zag! Ik eet al bijna een jaar zonder suiker, maar ben sindsdien nog steeds zoekende naar een goed ontbijt. Van smoothies tot geitenyoghurt, ik probeer steeds iets anders maar heb ‘het’ ontbijt voor mij nog niet gevonden. En nu is daar ‘ineens’ granola zonder suiker, I like like like ♥ soms als je iets ziet of leest weet je meteen: Dit is het!! En dan zit er in dit pakket ook lucuma poeder, wat ik al zo lang graag wil hebben maar voor mij vaak aan de prijzige kant is. Ik hoop dat ik de kans krijg om dit pakket uit te proberen, in ieder geval sowieso superbedankt voor de tip van deze website; hij staat intussen in mijn favorieten, wat een leuke recepten staan er ook op! Top!

  Beantwoorden
 15. Debby
  9 januari 2014 at 09:39 (7 jaar ago)

  O, wat zou ik de granola graag proberen! Ik heb nog steeds geen lekker, gezond, glutenvrij ontbijt gevonden waar ik blij van word. Bambix Mijn Eerste Papje komt inmiddels echt m’n neus uit. Dat moet gezonder én lekkerder kunnen!

  Beantwoorden
 16. meike
  9 januari 2014 at 09:44 (7 jaar ago)

  Wat een leuke winactie. Ik ben vooral erg benieuwd naar de poeder en de brood mix. Ik ben er nieuwsgierig of dit een mooie aanvulling in mijn voeding kan zijn naast het eten van tarwegras en het zelf bakken van speltbrood

  Beantwoorden
 17. J
  9 januari 2014 at 10:12 (7 jaar ago)

  Omdat mijn leven een complete boost heeft sinds ik zonder gluten leef !

  Beantwoorden
 18. Marieke van Kolfschoten
  9 januari 2014 at 10:18 (7 jaar ago)

  Wauw, hier zoek ik al een tijdje naar! Een gezonde vervanging voor mijn geliefde crusli, boordevol suikers en andere troep waar ik slecht op reageer!
  Ik heb alles gedaan om kans te maken op deze leuke winactie! Spannend!

  Beantwoorden
 19. Claudia Popma
  9 januari 2014 at 10:33 (7 jaar ago)

  Heel nieuwsgierig! Net als hoe jij het omschrijft ben ik ook een liefhebber van grote stukken ‘muesli’!

  Beantwoorden
 20. Jannie de Bruine
  9 januari 2014 at 10:46 (7 jaar ago)

  Na 12 jaar behoorlijk zware medicijnen te hebben geslikt voor mn Crohn, ben ik nu al 5 maanden medicijnvrij! Om de boel rustig te houden heb ik mijn voedingspatroon rigoureus omgegooid, inclusief gluten-, suiker- en lactosevrij. Omdat ik een volledige baan heb, is het af en toe wel lastig om alles zelf te maken, dus pakket met kant- en klaar is zeer welkom 🙂

  Beantwoorden
 21. Linda groeneweg
  9 januari 2014 at 10:46 (7 jaar ago)

  Hoi! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen. Weet sinds een aantal maanden dat ik niet tegen gluten ken, en nu ik totaal geen gluten meer eet, voel ik me zooooooveel beter! Ben ook echt bezig met m’n eigen recepten te maken en de voordelen naar boven te halen van glutenvrij eten/leven en niet de nadelen 🙂

  Beantwoorden
 22. Suzanne
  9 januari 2014 at 11:42 (7 jaar ago)

  Ik zou heel graag zo’n pakket winnen om de producten uit te proberen. Ik ben nog erg zoekende naar lekker & glutenvrij. Soms wens ik stiekem dat ik het nooit had ontdekt, de intolerantie; al dat lekkers dat aan mijn neus voorbij gaat. Maar ja, ik ben natuurlijk dolgelukkig dat ik eindelijk van mijn buikpijn af ben dus ik laat het toch maar allemaal staan. Ik weet waar ik het voor doe.

  Beantwoorden
 23. Mirjam
  9 januari 2014 at 11:58 (7 jaar ago)

  Ik zou dit pakket ook graag willen winnen. Ik mis de krokante muesli. Daar ontbeet ik elke ochtend mee maar sinds ik gluten en lactose intollerant ben is dit niet meer in huis gekomen. Brood van haver heb ik ook nog nooit geproefd, ik mag speltbrood maar op een gegeven moment wil ik wel eens wat anders proeven. En die andere dingen…. Ik ben wel in om iets nieuws te proeven. Dit in tegenstelling met vroeger. Toen durfde ik niks nieuws te proberen.

  Beantwoorden
 24. Cindy
  9 januari 2014 at 12:04 (7 jaar ago)

  goedemorgen,
  het zou heel fijn zijn om deze spulletjes met de postduif te ontvangen en samen met mijn zoontje te proberen. sinds kort zoeken we lekkere alternatieven voor ons ontbijt en zo dus heel misschien kunnen we dit eens samen proeven 🙂

  Fijne dag
  ps: leuke blog, ik heb er veel aan gehad en helpt mij om lekkere alternatieven voor mijn zoontje te vinden
  super!

  Beantwoorden
 25. Anna
  9 januari 2014 at 12:18 (7 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Ben erg nieuwschierig naar de pappardelle pasta, sinds ik gluten/suiker probeer te mijden mis ik pasta nog het meest in mijn voedingspatroon!
  Hoop dat ik een keertje win 🙂

  Beantwoorden
 26. Maria Bandeira Lakenman
  9 januari 2014 at 12:30 (7 jaar ago)

  Dit pakket zou ik graag willen uitproberen om heerlijke recepten voor mn familie en vrienden te mogen maken! Zodat zij ook bekend raken met deze glutenvrije produkten en zien hoeveel mogelijkheden er zijn om zonder gluten te heerlijke maatijden op tafel te zetten!

  Beantwoorden
 27. Lois
  9 januari 2014 at 14:18 (7 jaar ago)

  Wat grappig …mijn eerste tarwe vrije granole staat nog af te koelen in de oven 😉 Gisteren op mijn verjaardag boek gekregen over tarwe ( of juist te schrappen uit dieeet!) Ben nu met goede hoop en voornemens begonnen en hoop dat mijn ‘ zwangere’ buik verdwijnt !!!Eet al enkele jaren ‘ heeul’ gezond, maar mijn buik blijft opzwelllen gggrr
  GROET

  Beantwoorden
 28. Astrid
  9 januari 2014 at 14:35 (7 jaar ago)

  Wat een leuk verhaal achter deze nieuwe webshop! Leuk dat ze zoveel moeite heeft gedaan en dat wij daar nu ook van kunnen genieten!

  Beantwoorden
 29. Marlies Mekelenkamp
  9 januari 2014 at 15:58 (7 jaar ago)

  Dit pakket wil ik graag uitproberen, ons gezin telt 6 personen waarvan er 4 gluten en melkvrij moeten eten, zit soms echt met mijn handen in het haar, wat kan ik nu weer klaar maken. We zijn er nog niet zo lang achter dus het is echt allemaal uitvogelen. Ben blij met alle informatie die ik kan vinden.

  Beantwoorden
 30. Dineke
  9 januari 2014 at 16:07 (7 jaar ago)

  Ik ben helemaal in de ban van Superfood, gezonder leven, en het geweldige resultaat van dit alles op mijn spastische darmen. Vind het ook zo leuk om hier weer nieuwe din
  gen op te doen, bedankt daarvoor!

  Beantwoorden
 31. vera velderman
  9 januari 2014 at 16:38 (7 jaar ago)

  Ja, ik wil het pakket graag winnen! Sinds een paar maanden heb ik mijn eetpatroon omgegooid en nu veel minder last van mijn spastische darmen! Wil graag weer nieuwe dingen uitproberen, want ik ben nog steeds wel zoekende. En een makkelijk ontbijt ben ik helemaal voor in voor de hele vroege ochtenden.

  Beantwoorden
 32. Rilana Pal
  9 januari 2014 at 18:28 (7 jaar ago)

  Helaas heb ik zinnige en zeer kieskeurige darmen, die niet gauw tevreden zijn. Ongezonde voeding en gluten is iets waar ik ze absoluut niet tevreden mee stel. Waar ze wel zeer blij van worden is gezonde en verantwoorde voeding. Maar ondertussen wil ik ook lekker eten! Dit pakketje zou daarom top zijn, ik zou er heel blij van worden en mijn kieskeurige darmen zouden ook zeer dankbaar zijn!

  Beantwoorden
 33. Ilse
  9 januari 2014 at 18:31 (7 jaar ago)

  Dat ziet er lekker uit!! Blijft een uitdaging om gezond en lekker te ontbijten, blijft toch de belangrijkste maaltijd van de dag!! Helemaal in stijl van je leuke blog!

  Beantwoorden
 34. Chantal Takens
  9 januari 2014 at 19:29 (7 jaar ago)

  Ziet er heerlijk uit! Dit zou onze dochter van 4 ook heerlijk vinden, omdat zij geen lactose en suiker mag is de keuze voor het ontbijt erg beperkt!! (Wij eten ‘s ochtends liever geen brood) Duimen maar 😉

  Beantwoorden
 35. Margriet Spek
  9 januari 2014 at 19:35 (7 jaar ago)

  Ik wil het ook graag winnen, vooral voor mijn zoon van 9 jaar die zuivel & gluten & suiker slecht verdraagt. Zo kan hij zich wellicht beter aan zijn dieet houden.

  Beantwoorden
 36. Tineke Middag
  9 januari 2014 at 20:48 (7 jaar ago)

  Zulke fijne momentjes, een goed ontbijtje op de vroege morgen. Wetende dat er een lekker en gezond ontbijtje op mij wacht, spring ik ‘s ochtends met plezier mijn bed uit. Groene, gele of rode sapjes, gebakken banaan of een sojayoghurtje met besjes, nootjes & uber gezonde troepjes.. Looove it! En wie weet binnenkort wel nóg lekkerder met glutenvrije granola.. Zouden deze ‘brokjes’ ook zo’n verwennerij zijn, als start van de dag? Ik ben benieuwd! Liefs, Tineke

  Beantwoorden
 37. Jolanda Sluiter
  9 januari 2014 at 21:14 (7 jaar ago)

  Hier word ik heel blij van! En zeker mijn darmen en mijn energiepeil! Ik heb inmiddels al heel wat variaties voor het ontbijt, maar vooral de snelle en makkelijke recepten zijn in de minderheid. En als werkende moeder is dit ook belangrijk

  Beantwoorden
 38. Anna de Vries
  9 januari 2014 at 22:01 (7 jaar ago)

  Wauw! Wat zou het geweldig zijn om dit pakket te winnen! Al 9 dagen nu, nog nooit zo lang aan mijn goede voornemen gehouden! Geen suiker en (zo weinig mogelijk) geen gluten voor mij! 🙂 Toch merk ik dat ik bij het ontbijt soms iets te weinig tijd heb voor mixen, bakken, opruimen dus: het zou de oplossing zijn!

  Beantwoorden
 39. Lianda
  9 januari 2014 at 23:33 (7 jaar ago)

  Het is voor mijn gezondheid een must om zoveel mogelijk supergezond eten te eten omdat ik voor veel dingen allergies ben…

  Beantwoorden
 40. Renske
  10 januari 2014 at 00:06 (7 jaar ago)

  Omdat ik het super interresant vind om allemaal nieuwe dingen uit te proberen. Doordat ik ziek ben geweest, en ik mijn lichaam zoveel tekorten heb gegeven, ben ik een weg gaan zoeken om beter voor mezelf & voor mijn lichaam te gaan zorgen. Ik kreeg van een opgezette buik, hoofdpijn, vermoeidheid etc etc. Totdat ik via via, en vele inspirerende blogs (waaronder ook deze) en Insta’s op “healthy lifestyle” terrecht kwam. Ik vind het allemaal erg bijzonder & interresant. Ik ben er nu zo’n 2,5/3
  maanden mee bezig & het bevalt me prima. De opgezette buik (na het eten van tarwebrood) is verdwenen doordat ik erachter ben gekomen misschien wel over gevoelig voor tarwe te zijn. Ik sta heel erg open voor nieuwe uitdagingen & nieuwe producten. Daarom lijkt me het zo leuk dit pakket te winnen!

  Beantwoorden
 41. joke lieberom
  10 januari 2014 at 00:14 (7 jaar ago)

  Glutenvrij betekend voor mij, geen last meer van mijn buik dat vervelende gevoel.
  Voel me dan een stuk prettiger.Dit lijkt mij een mooi pakket om eens wat uit te proberen en ook erg lekker.Aan pasta waag ik me al lang niet meer, verneem het direct als ik gegeten heb vreselijke kramp in mijn buik, dus dit zou een oplossing zijn.

  Beantwoorden
 42. mirjamholleman
  10 januari 2014 at 09:08 (7 jaar ago)

  Natuurlijk zou ik deze producten graag uitproberen. Maar ik heb de afgelopen tijd al zo veel gekregen/gewonnen dat ik dit graag aan een ander laat!

  Beantwoorden
 43. Evelien
  10 januari 2014 at 18:48 (7 jaar ago)

  Wauw, dat ziet er allemaal superlekker uit! Sinds kort eet ik gluten-, suiker- en lactosevrij omdat ik veel last had van hoofdpijn en vermoeidheid. Ik vind het best moeilijk om vervangers te vinden voor bijvoorbeeld brood en pasta (ik eet beide erg graag!). De producten in dit pakket zien er super uit, ik ben er erg benieuwd naar en ik wil de producten graag uitproberen. Daarom zou ik super graag dit pakket willen winnen!

  Beantwoorden
 44. Marina de Graaf
  10 januari 2014 at 18:55 (7 jaar ago)

  Die wil ik zeker graag proeven! Dus ik doe graag mee aan deze actie! 😀

  Beantwoorden
 45. Sanne
  10 januari 2014 at 19:51 (7 jaar ago)

  Onze zoontje van 9 heeft volgens artsen ADHD. omdat ik er meer van overtuigd zijn dat het te maken heeft met voeding, hebben wij onze eetgewoontes helemaal omgegooid. Dankzij jou lekkere recepten is het helemaal niet lastig om iedere keer iets lekkers op tafel te toveren. Dank daarvoor. Met onze zoon gaat het in ieder geval steeds beter. Zo zie je maar wat eten me je doet.

  Beantwoorden
 46. Simone
  10 januari 2014 at 20:55 (7 jaar ago)

  Hmm wat lijkt het mij heerlijk om weer eens muesli ‘s ochtends te eten! Bedankt voor de leuke tip! Ik wil t graag proberen..

  Beantwoorden
 47. Elsa
  11 januari 2014 at 10:45 (7 jaar ago)

  Oh, wat zou ik deze graag winnen om eens te proberen met mijn dochter. Wij zijn gek op muesli en cruesli en zo, maar inderdaad, het zit altijd vol met suiker. En dan heb ik al geen trek meer.

  Beantwoorden
 48. Susanne
  11 januari 2014 at 21:26 (7 jaar ago)

  Leuke winactie; ik doe graag mee! Met zo’n leuk glutenvrij pakket kan ik helemaal glutenvrij de dag doorkomen; een muesli voor in de ochtend, een chocoladekoekje voor tussendoor, haverbrood als lunch en een heerlijke Italiaanse avondmaaltijd met pappardelle.

  Beantwoorden
 49. Petra Bongers
  12 januari 2014 at 14:39 (7 jaar ago)

  Hay,na een jaar van niks kunnen doen, naar een jaar van je leven 360graden te veranderen en een leven op superfoods ben ik nu 30 kilo afgevallen, en voel me super fit. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor je overheerlijk pakket aan goede produkten, om weer een nieuwe smaak sensatie op te doen! Alvast bedankt en nog veel succes met je food on foodies. Groetjes Petra.

  Beantwoorden
 50. Mirjam van Hout
  12 januari 2014 at 21:55 (7 jaar ago)

  Hoi, sinds kort bezig met glutenvrij eten om klachten zoals buikpijn, opgeblazen gevoel en hoofdpijn tegen te gaan. Het is een hele puzzel, dus alle hulp, middelen en tips zijn welkom. Deze mooie producten zouden een welkome aanvulling zijn!
  Groetjes.

  Beantwoorden
 51. vodi
  13 januari 2014 at 17:35 (7 jaar ago)

  Leuk en interessant!!
  ik wil dit graag winnen voor een vriendin die geen gluten mag!!

  Beantwoorden
 52. lisa bregman
  13 januari 2014 at 23:16 (7 jaar ago)

  Graag wil ik dit pakket winnen zodat ik nog gemakkelijker glutenvrij kan eten!

  Beantwoorden
 53. monique
  13 januari 2014 at 23:29 (7 jaar ago)

  Al jaren strijd ik tegen de kilo’s, maar dit mocht niet baten. Inmiddels krijg ik gelukkig hulp om gezonder te gaan eten. Deze hulp is echter meer gericht op het psychologische aspect van het eten. In de praktijk lees ik me suf over wat wel/niet en probeer dit dan weer uit. Afvallen is inmiddels niet meer iets omdat ik dan een leuker jurkje aan kan, maar zodat ik na mijn afstuderen gezond op zoek kan naar een baan. Dit pakket kan mij helpen in deze zoektocht naar gezond eten met variatie. Inmiddels heb ik er veel over gelezen maar nog niet geprobeerd…

  Beantwoorden
 54. cheyenne
  14 januari 2014 at 18:33 (7 jaar ago)

  jaaa ik doe mee! ik merk dat mijn lichaam heel gevoelig reageert op verschillende producten (op een negatieve wijze), en om er vanaf te komen wil ik gaan experimenteren met een glutenvrij dieet. helaas weet ik nog niet zo goed waar ik moet beginnen, dus dit zou het perfecte opstapje kunnen zijn!
  xo, cheyenne

  Beantwoorden
 55. Sacha
  14 januari 2014 at 18:43 (7 jaar ago)

  Geweldige producten en ja, natuurlijk wil ik ze proberen. Ik merk aan alles dat minder gluten eten voor mij een stuk prettiger voelt, dus dat houden we er in. En dit zier er erg smakelijk uit…

  Beantwoorden
 56. Yaron
  14 januari 2014 at 18:51 (7 jaar ago)

  Sinds 2 weken ben ik gestart met sporten, suiker- en koolhydraatvrij eten en google mij suf op recepten en producten. Inmiddels ook http://www.notenstore.nl gevonden. Alles is voor mij nieuw en daarom zou ik het graag willen proberen!

  Beantwoorden
 57. Mathilde
  14 januari 2014 at 19:06 (7 jaar ago)

  Ik ben er nog maar een maandje achter dat ik een glutenintollerantie heb ontwikkeld dmv teveel antibioticagebruik (dankuwel artsen). Maar een maand daarvoor was ik net begonnen met 40 dagen zonder suiker omdat we thuis heel bewust waren geworden over wat we eten. Nu is het echt super lastig om de juiste voeding uit te zoeken en ik ga nog al eens de mist in! Ik zou heel graag dit pakket willen winnen, want al dat lekkers gaat er zeker wel in:)

  Beantwoorden
 58. linda
  14 januari 2014 at 19:26 (7 jaar ago)

  Ben sinds zaterdag over op de gezonde noten en granen en zaden voor ontbijt. En ik ben helemaal om! Het is heerlijk en mijn lichaam is het er wel mee eens. Ik voel me nu al minder opgeblazen, na slechts enkele dagen. Ik ben heel benieuwd naar meer variatie voor mijn ontbijt en lunch. Erg benieuwd naar deze producten!

  Beantwoorden
 59. Wineke van Dorst
  14 januari 2014 at 19:41 (7 jaar ago)

  Ik zou het pakket graag uitproberen aangezien ik zelf probeer meer glutenvrij en suikervrij te eten. Maar bovenal zou ik de producten graag met mijn neefje uitproberen die coeliakie heeft. Zo zou ik hem en zijn ouders kennis kunnen laten maken met voor hen nog onbekende producten.

  Beantwoorden
 60. Alinda Bikker-Kooyman
  14 januari 2014 at 20:07 (7 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten. Ik heb PDS en kan veel dingen niet eten, waaronder dus gluten en zuivel. Ik mijd deze producten nu in mijn eetpatroon, gluten-vrije producten zijn zo ontzettend duur… als deze producten me heel goed zouden bevallen ga ik het misschien wel vaker gebruiken. Ik mis het brood en de pasta’s wel heel erg!

  Beantwoorden
 61. Maaike
  14 januari 2014 at 20:24 (7 jaar ago)

  Ik wil dit pakket graag winnen! Ik zou graag deze glutenvrije producten willen uitproberen. Ik weet nog niet zolang dat ik glutenvrij moet eten en ben nog erg zoekende.

  Beantwoorden
 62. suzanne huisman
  14 januari 2014 at 20:44 (7 jaar ago)

  ik heb snel last van mijn darmen, ik zou dit graag uit willen proberen of het werkt!!!

  Beantwoorden
 63. dreetje
  14 januari 2014 at 20:48 (7 jaar ago)

  Ik ben sinds kort met glutenvrij eten bezig en moet zeggen dat al het gezonde ervan me heel erg bevalt! Ik hou van koken en bakken en ontdek allerlei nieuwe smaken waarvan ik eerst dacht dat ik dat niet zou durven proberen. Ik ben eigenlijk gewoon helemaal om! Daarom wil ik dit pakket wel heel graag winnen want ik weet nog niet zo goed waar ik alles moet gaan halen of bestellen.

  Beantwoorden
 64. Simone van der koelen
  14 januari 2014 at 20:57 (7 jaar ago)

  Wow! Hoe heb ik deze actie kunnen missen terwijl ik je volg op Facebook en Twitter?! Ik heb alle 3 stappen gedaan en waarom? Ik eet nu een jaar volgens het paleo principe en ik mis bepaalde dingen echt wel. Vooral een afwisselend ontbijt met bijvoorbeeld een lekkere granola of avondeten met pasta.
  Heeeeeel graag zou ik dit winnen! Geweldig!
  Gr, Simone

  Beantwoorden
 65. noorrandag
  14 januari 2014 at 21:03 (7 jaar ago)

  Ik wil dit super pakket heel graag winnen, OMDAT: ik vertrek zaterdag naar Brazilië om te hockey trainen met het nationale team in Rio de Janeiro. Daar kan ik wel een power ontbijten gebruiken om keihard te knallen (trainen) en de selectie te halen! Ik ben al een tijdje bezig met gezonde, suikervrije en glutenvrije producten en heb me sinds tijden niet zo fit gevoeld! Thanks voor al je inspiratie 🙂

  Beantwoorden
 66. johanna
  14 januari 2014 at 21:12 (7 jaar ago)

  Ik zou het willen winnen voor mijn dochter haar kinderen hebben gluten allergie.
  En de recepten kan ik uitproberen ,leuke verassing voor de kleinkinderen.

  Beantwoorden
 67. Anne
  14 januari 2014 at 21:54 (7 jaar ago)

  Omdat ik sinds ik weet dat ik coeliakie heb nog altijd zoekende ben naar “lekkere” producten en vaak toch nog teleurgesteld ben ik hetgeen er nu aangeboden wordt. Hoop dus dat jullie mij ongelijk kunnen bewijzen het ziet er in ieder geval al heel aantrekkelijk uit! Dus ik ga heel hard duimen en wacht af.

  Beantwoorden
 68. Jasmijn
  14 januari 2014 at 22:52 (7 jaar ago)

  Hmm, dat ziet er echt heerlijk uit! Een stuk gezonder dan de zogenaamd ‘gezonde’ cruesli van Quaker e.d.! Een goed ontbijt is het halve werk! En dan ook nog lekkere gezonde tussendoortjes erbij in het pakket. Hartstikke leuk samengesteld, en wat een fijne blog heb je!

  Beantwoorden
 69. Doortje Zoet
  14 januari 2014 at 22:59 (7 jaar ago)

  Hoi Lianne, net met veel plezier je bericht over 5x gezond en suikervrij ontbijten gegeten! Ziet er allemaal superlekker uit 😀 daar ga ik mezelf dit weekend eens mee verwennen 😉 En een leuke winactie zie ik! Daar doe ik graag aan mee. Sinds 1 januari eet ik glutenvrij als proef, omdat ik steeds zoveel last van mijn buik had. Dit zou een ideaal pakket zijn om eens van alles te proberen, want helaas is glutenvrij eten hartstikke prijzig 🙁 Dus graag win ik dit pakket! Hoe dan ook kom ik zeker nog eens terug op je blog, want het ziet er heel goed uit allemaal!!

  Beantwoorden
 70. Myrthe Visser-Wind
  14 januari 2014 at 23:08 (7 jaar ago)

  Ik zou de producten heel graag willen proberen, omdat ik sinds kort veel bewuster bezig ben met voeding (suikervrij, glutenvrij, etc) en me daar heel goed bij voel! (bedankt voor alle informatie daarover) Nooit geweten dat voeding zo’n verschil kan maken… Ik heb alleen tot nu toe nog niet HET ontbijtproduct gevonden, misschien gaat daar nu verandering in komen…

  Beantwoorden
 71. Lianda
  14 januari 2014 at 23:24 (7 jaar ago)

  Sinds dat ik in April 2013 steeds gezonder ben gaan eten en ik nog echt veel moet verkennen, is dit echt iets wat ik wil toevoegen aan mijn goed eetgewoontes. Om dit te winnen zal echt een kadootje zijn…

  Beantwoorden
 72. Yvonne Grootmaatje
  14 januari 2014 at 23:29 (7 jaar ago)

  Ik kom net uit een lichamelijke uitputtingsslag (ziekte) en wil mijn lichaam weer weerbaar maken. Ben al goed op weg, maar jouw pakket kan me misschien dat extra duwtje geven….

  Beantwoorden
 73. ebru
  14 januari 2014 at 23:32 (7 jaar ago)

  Ik probeer alles wat glutenvrij is en sta de hele dag in de keuken. Dit is weer een geweldig glutenvrij kado voor mijn voedselpakketje dus ik wacht met smart! laat maar komen die hap! Positieve energiee voor iedereen!

  Beantwoorden
 74. mirjam
  14 januari 2014 at 23:54 (7 jaar ago)

  Heerlijk voor mijn beide kinderen die zijn gek op verrassingen:-) mijn zoon is niet de vrolijkste in de ochtend dus die kan wel lekker ontbijt gebruiken en mijn dochter is gewoon gek op eten dus bij haar is alles welkom maar ook fijn als het gezond is….

  Beantwoorden
 75. Xandra
  15 januari 2014 at 00:36 (7 jaar ago)

  Sinds juni 2013 eet ik tarwevrij en/of glutenvrij. Voel mij er veel fitter door. Ik vind het leuk steeds nieuwe producten uit te proberen omdat ik niet altijd alles even lekker vind. Daarom lijkt het mij leuk om dit pakket te winnen!

  Beantwoorden
 76. Doetie
  15 januari 2014 at 10:19 (7 jaar ago)

  Al meer dan een jaar moet ik glutenvrij eten, het bevalt prima maar soms is het best wel moeilijk. Omdat ik veel minder klachten heb kan ik het volhouden, Deze glutenvrije granola lijkt me heerlijk, weer eens iets anders dan de pap die ik iedere morgen kook. Ik wil de granola graag uit proberen

  Beantwoorden
 77. Tahlia
  15 januari 2014 at 16:53 (7 jaar ago)

  Ik ben allergisch voor bepaalde voedingsproducten, en ik kan sommige dingen niet eten of drinken. Ik wil dolgraag dit glutenvrije pakket uitproberen. Ik heb in de webshop gekeken en het ziet er superlekker uit. Ik zou het graag willen delen met mijn moeder. 😀

  Beantwoorden
 78. Simone Matthijs
  9 januari 2015 at 12:18 (6 jaar ago)

  Is de haver in de granola glutenvrij???

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   9 januari 2015 at 12:32 (6 jaar ago)

   Hi Simone,
   Ja, glutenfreewebshop.com verkoopt alleen 100% glutenvrije producten :-).

   Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.