Gezond tussendoortje: Chocolade energie reep

Gezonde tussendoortjes: Suikervrije Chocolade Energie Reep

Al eerder schreef ik dat het soms best lastig kan zijn om een gezond tussendoortje te vinden wat je ook nog eens makkelijk kunt maken en kunt meenemen. Het recept om zelf energie repen te maken van kokos en chiazaad wat ik daarbij plaatste, is intussen ontzettend populair. Dat laat toch wel zien hoeveel mensen er op zoek zijn naar een gezonder alternatief voor snacks of tussendoortjes die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Vandaar weer dit nieuwe recept voor gezonde tussendoortjes -Suikervrije Chocolade Energie Reep.

Het enige nadeel bij de chia energie reep vond ik dat hij een beetje brokkelig was. Daar is in principe niets mis mee, want de smaak was heerlijk, maar om mee te nemen niet altijd even handig. Daarom ging ik aan de slag met een nieuwe variant.

Op vakantie in Tunesië at ik onlangs voor het eerst dadels. Natuurlijk kende ik dadels al wel, maar om eerlijk te zijn vond ik ze er nooit echt smakelijk uit zien. In suikervrije recepten en recepten zonder boter zijn ze echter bijna onmisbaar, omdat ze ontzettend plakkerig zijn wanneer je ze fijnhakt. Ze dienen dus niet alleen als zoetmaker, maar ook als een soort vervanger voor boter. Top dus! Maar als je ze nog nooit hebt geproefd, ga je ze niet zomaar overal doorheen doen. Gelukkig was het onsmakelijke uiterlijk van de dadel puur uiterlijk vertoon, want de smaak is hartstikke lekker.

Eenmaal thuisgekomen van vakantie ging ik dus meteen naar mijn Amsterdamse notenwinkeltje omdat ze daar de meest mooie, grote Medjool dadels hebben liggen. Wel een beetje prijzig, maar ach, ik had er niet zo heel veel nodig om mijn chocolade energie reep te testen.

Voor op de foto zijn ze prachtig verpakt in een stukje papier met een touwtje eromheen. Super leuk om ze op deze manier direct te presenteren, maar ze kun je ze natuurlijk niet meenemen. Wikkel de losse reepjes daarom gewoon even in wat aluminiumfolie en bewaar ze bijvoorbeeld in een dichte koektrommel. Zo blijven de energierepen zeker 4 dagen goed.

Oh en veel komt er niet bij kijken om deze suikervrije chocolade energie repen te maken. Alles wat je hoeft te doen is de 4 (!!!) ingrediënten in een keukenmachine doen, even aanzetten en het geheel in een vierkant bakblik kieperen. Flink aandrukken en de gewenste dikte van je energie repen bepalen en daarna 30 minuten in de koelkast zetten. Klaar. Binnen no-time heb je dus voor bijna de hele week een gezond tussendoortje klaarstaan. Makkelijker kan toch bijna niet? Probeer het vooral eens en laat me weten wat je ervan vindt. Mijn collega’s waren er weg van en geloofden echt niet dat er geen suiker in zat en dat er maar 4 ingrediënten inzaten.

Dus ben je op zoek naar een gezond, suikervrij, glutenvrij of vegan tussendoortje? Probeer ze dan eens!

Wat heb je nodig?

 • 100gr (Medjool) dadels, ontpit
 • 20gr hazelnoten
 • 20gr amandelen (blank of met velletje)
 • 3 el biologisch cacao poeder (ongeveer 25 gram)

En hoe maak je het?

 1. Ontpit de dadels en hak iedere dadel in 4 stukjes (om je keukenmachine iets lichter werk te geven)
 2. Doe eerst de noten in de keukenmachine en maal fijn. Doe er dan de dadels en het cacaopoeder bij en laat nog even malen tot je een fijn mengsel hebt.
 3. Giet het geheel in een (vierkant) bakblik of laag bakje, bekleed met bakpapier. Druk goed aan en zorg dat de randen recht zijn; zo worden de meeste energie repen mooi rechthoekig.
 4. Laat even 30 minuten in de koelkast harden en snijd daarna in stukken of repen. Bewaar in aluminiumfolie, de repen blijven zeker 4 dagen goed. Geniet ervan!
Gezond tussendoortje: Chocolade energie reep

Gezond tussendoortje: Chocolade energie reep

Er zijn 59 reacties op Gezonde tussendoortjes: Suikervrije Chocolade Energie Reep

 1. Bakwonder
  11 juni 2013 at 07:55 (8 jaar ago)

  Lekker! Dat wil ik zeker eens proberen. Gebruik je rauwe cacao? Of gewone?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   12 juni 2013 at 10:28 (8 jaar ago)

   Ik gebruik de cacao poeder van Australian. Dit is biologisch en organic, zonder suiker, maar ik kan nergens zien dat het rauwe cacao zou zijn. Ik denk de gewone dus 😉

   Beantwoorden
 2. lydia
  11 juni 2013 at 13:20 (8 jaar ago)

  nice! ga ik zeker maken. Kan ik ook walnoten doen? hazelnoten ben ik gevoelig voor.

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   11 juni 2013 at 15:30 (8 jaar ago)

   Leuk om te horen Lydia!
   Je kunt zeker de hazelnoten vervangen door walnoten. De smaak zal iets anders zijn, maar de reep zelf net zo lekker 😉 Succes en laat je even weten hoe ze je hebben gesmaakt?

   Beantwoorden
 3. Anette
  12 juni 2013 at 13:59 (8 jaar ago)

  Super makkelijk en snel te maken en ze smaken heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Marielle
  12 juni 2013 at 21:00 (8 jaar ago)

  Ik heb dit vanmiddag gemaakt, maar bij mij blijft het nogal “poederig”. Wat doe ik verkeerd? De smaak is verder heerlijk, dat wel 😉

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   12 juni 2013 at 22:42 (8 jaar ago)

   Leuk dat je het recept hebt geprobeerd Marielle!
   Het klinkt alsof er wat meer dadels bij hadden gemoeten, die zorgen er namelijk voor dat het geheel plakkerig (en dus minder poederig) wordt. Ook dadels onderling kunnen verschillen; het best kun je grote Medjool dadels halen. Die hebben meer ‘vruchtvlees’ en zijn vaak zoeter!
   Hoop dat het zo de volgende keer wel helemaal goed lukt 🙂

   Beantwoorden
   • jet
    14 juli 2014 at 15:56 (7 jaar ago)

    als je de noten eerst even in een droge koekenpan verwarmt, dan wordt de olie in de noten wat ‘dunner’ en sla je die er tijdens het malen makkelijker uit (zeker als je de noten nog enigszins warm verwerkt) daardoor wil het geheel makkelijker plakken. Zelf vind ik de smaak van de noten dan ook beter.

    je kunt variëren met het recept door er b.v kardemompoeder en/of cocosrasp door te doen.

    Beantwoorden
   • ingrid
    22 oktober 2014 at 09:19 (7 jaar ago)

    Ik ga ze vanmiddag maken, maar waarom medjools en geen andere? Ik heb ze nu van ah, maar daar staat op dat er toch suiker in zit?

    Beantwoorden
    • Focus On Foodies
     22 oktober 2014 at 09:22 (7 jaar ago)

     Hi Ingrid,
     Staat er in de ingredientenlijst dat er suiker inzit of in de ‘ calorieentabel’? Dat zijn twee verschillende dingen namelijk, van nature aanwezige suikers en toegevoegde, bewerkte suikers.
     Medjool dadels zijn dikker en hebben meer vruchtvlees en zorgen ervoor de ingredienten aan elkaar blijven plakken. Ook geven ze een zoetere smaak.
     Veel plezier vanmiddag!

     Groetjes,
     Lianne

 5. Bakwonder
  13 juni 2013 at 09:52 (8 jaar ago)

  Bij mij was het ook iets poederig maar ik had net te weinig dadels. Ik heb het opgelost met een heel klein beetje raw cacaoboter. Ze waren verder heerlijk! (Of zijn heerlijk want ik heb er pas 1 op)

  Beantwoorden
 6. Thamar
  14 juni 2013 at 11:54 (8 jaar ago)

  Hoi lianne,

  Ik weet graag alles;)
  Voor hoeveel stukken is dit ongeveer? En hoe groot is jouw bakblik?
  Waar heb je die gekocht? Van aluminium?

  Alvast bedankt.

  Groetjes thamar

  Beantwoorden
  • thamar
   9 augustus 2013 at 22:16 (8 jaar ago)

   Hoi lianne,
   Heb je mijn reactie wel gezien?
   Groetjes thamar

   Beantwoorden
   • Focus On Foodies
    9 augustus 2013 at 22:27 (8 jaar ago)

    Hi Thamar,
    Haha jazeker, maar ik heb niet op al je vragen een antwoord. Dit recpt is goed voor 3-4 repen, mijn bakblik is van aluminium. Maar je kunt het mengsel in iedere vierkante vorm doen ( plastic, hout) met wat vershoudfolie op de bodem 🙂 succes!

    Beantwoorden
 7. Geertje Hofman
  19 juni 2013 at 17:06 (8 jaar ago)

  Onlangs heb ik je recept voor energie repen van kokos en chiazaad zelf aangepast met chocolade om ze extra ‘plakkerig’ te maken en dat werkt perfect en smaakt nog lekkerder ook.
  Moet daarbij wel bekennen dat ik Tony’s Chocolonely chocolade heb gebruikt (niet suikervrij, maar wel slaafvrij 🙂

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   20 juni 2013 at 13:03 (8 jaar ago)

   Haha wat een goed idee Geertje! En de combi van kokos, chiazaad en chocolade klinkt ook heerlijk, wie weet ga k dat binnenkort ook eens proberen 😉

   Beantwoorden
 8. Hanneke Megens
  19 juni 2013 at 17:19 (8 jaar ago)

  Wauw!! Wat lekker! Getipt door een van mijn cliënten en meteen de keuken in gedoken…

  Vingers helemaal onder de ‘chocolade’ na het blenden dus ik heb alvast voorgeproefd 😉 en lekker!! Nomnomnom….

  In tien minuten klaar, de repen liggen nu in de koelkast te wachten om opgegeten te worden.

  Ik heb paranoten, hazelnoten en geroosterde amandelen gebruikt, omdat ik paranoten zo jummie vind. De portie verdubbeld zodat ik het met ongeveer 8 personen kan delen morgen. Dat wordt smullen! Ik heb nu al zin om de blije gezichten te zien.

  Dankjewel voor het heerlijke recept Lianne, fijne avond!

  Hanneke

  http://www.hannekemegens.nl

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   20 juni 2013 at 13:04 (8 jaar ago)

   Dankjewel voor je uitgebreide reactie Hanneke, super leuk!
   Haha en dat ‘vingers onder de chocolade’ ken ik ja, al doe ik het meestal expres zelf 😉 En, hoe vonden je 8 testpersonen de repen?

   Beantwoorden
 9. wieske
  23 juni 2013 at 13:21 (8 jaar ago)

  Ik ben net zelf ook aan de slag gegaan. Ik had denk ik te weinig dadels daarom wat honing toegevoegd zodat het een klein beetje op een reep begon te lijken. Ik denk dat ik het nog een keer moet herhalen voor het juiste resultaat, maar de smaak was heerlijk. Ik vraag mij alleen af hoeveel kcal zo’n reep bevat. Iemand enig idee?
  Fijne zondag

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   24 juni 2013 at 17:19 (8 jaar ago)

   Hi Wieske,
   Dadels maken het inderdaad plakkeriger, wat extra honing is daarom vast een goede oplossing. Als je er van uit gaat dat je 4 repen maakt van de ingrediënten, bevat een reep zo’n 157 kcal per stuk.

   Beantwoorden
   • Lon
    8 juli 2014 at 16:54 (7 jaar ago)

    157 kcal?? dat vind ik best veel! waarom is het dan toch een gezond tussendoortje? alleen omdat er geen toegevoegde suikers bij zitten?

    Beantwoorden
    • Focus On Foodies
     8 juli 2014 at 16:57 (7 jaar ago)

     Hi Lonneke,

     Dat kan. Ik vind 157kcal in dit geval niet veel, omdat ze uit voedzame ingredienten komen. Je lichaam heeft ook energie nodig en dit tussendoortje geeft op een verantwoorde manier energie af.

    • Lon
     14 juli 2014 at 20:52 (7 jaar ago)

     ok, dank je wel

 10. Noor
  24 juni 2013 at 15:42 (8 jaar ago)

  Geen dadels in huis maar wel gedroogde vijgen, dus geïnspireerd door jouw recept aan de slag gegaan! Dit was mijn variatie met wat ik in de kast vond: amandelen, vijgen, raw cacao, chiazaad en een beetje kokosolie voor de plak! Staat nu op te stijven! Wat een topidee weer!

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   24 juni 2013 at 17:19 (8 jaar ago)

   Leuke variatie Noor, zag je foto net voorbij komen. Jouw versie met vijgen zag er ook heeeerlijk uit! Wel wat lichter, zag ik dat goed?

   Beantwoorden
 11. Thea
  28 juni 2013 at 15:14 (8 jaar ago)

  Hoi!
  Superlekker dit recept! En wat een ontzettende leuke website heb je!
  Ik heb bij dit recept er een soort van truffels van gemaakt. Heb 5 grote dadels ontpit, en deze samen met ongeveer 50 gram amandelen en flink wat cacao in de keukenmachine gedaan. Dan kleine bolletjes van rollen en deze aan het eind door cacao rollen of door kokosrasp. Ik had zo’n 15 ‘truffels’. Het idee is dus het zelfde als bij jouw recept. Fijn weekend!

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   2 juli 2013 at 19:55 (8 jaar ago)

   Hi Thea,

   Dankjewel! Haha jouw truffel variant klinkt ook heel erg lekker! Die ga ik binnenkort ook eens proberen, leuk voor de afwisseling 😉

   Beantwoorden
 12. Maike
  14 juli 2013 at 16:52 (8 jaar ago)

  Wat een super idee! Voor mijn kinderen en mezelf heb ik ook graag iets wat meer verantwoord is. Bij gebrek aan dadels heb ik rozijnen genomen en agavesiroop en dat mengsel is heerlijk! Ben erg benieuwd hoe het morgen smaakt 🙂

  Beantwoorden
 13. Nelien
  21 juli 2013 at 20:51 (8 jaar ago)

  Vanmiddag gemaakt! Lekker, morgen mee naar het werk als tussendoortje. En ik ga experimenteren; appel, kaneel, kokos, koekkruiden, cranberry, noten & pitten; d’r moet vast meer lekkers te maken zijn! Dankjewel voor het lekkere recept & inspiratie 🙂

  Beantwoorden
 14. Ilse
  23 juli 2013 at 22:04 (8 jaar ago)

  God-de-lijk!!!
  Moet het wel met een lepeltje eten ;-), is iets te korrelig gebleven. Kan komen omdat mijn dadels wellicht te weinig waren en/of omdat ik alleen walnoten in huis had en die dus heb gebruikt.
  Maar ik heb er een nieuwe verslaving bij! Moet me echt inhouden om het hele baklik nu niet in 1x op te eten 😉

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   23 juli 2013 at 22:30 (8 jaar ago)

   hahaha goed dat het je zo smaakt 😉
   Heb je Medjool dadels gebruikt? Sommige kleine dadels hebben namelijk te weinig vruchtvlees en juist de dadels zorgen bij deze repen voor de ‘binding’. Heb toevallig vandaag bij de Digros weer een kilo prachtige Medjool dadels gekocht!

   Beantwoorden
   • Ilse
    24 juli 2013 at 08:47 (8 jaar ago)

    Idd geen medjooldadels. Kwam laatst bij de Lidl toevallig dadels tegen, dus die meegenomen. En bij het lezen van jouw recept die dus maar gebruikt. Volgende keer weet ik hoe de substantie eruit moet zien dus at scheelt. Kan ik evt nog een beetje kokosolie toevoegen, mocht dat nodig zijn.

    Moet wel zeggen: moet de etiketten op dat soort producten ook gaan lezen, want er was glucosefructosestroop toegevoegd *zucht*
    Voor nu minder erg, maar wel iets om op te letten dus.
    Ben duidelijk nog een beginner in suikerwerend voedselland 😉

    Beantwoorden
 15. Suzanne
  9 augustus 2013 at 21:26 (8 jaar ago)

  zag het recept vanmiddag voorbij komen op facebook en dacht die moet ik maken.
  Ik heb hem gemaakt en de hazelnoten vervangen door walnoten en ik heb er een eetlepel kokos aan toegevoegd. Lekkerrrr! Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   9 augustus 2013 at 22:29 (8 jaar ago)

   Super leuk dat je ze meteen hebt gemaakt! Met walnoten is het ook zeker lekker, voor de afwisseling maak ik dat ook weleens.
   Graag gedaan, K ben blij dat het recept je zo bevalt ;)!!

   Beantwoorden
 16. Jildou
  23 augustus 2013 at 22:44 (8 jaar ago)

  Gisteren gemaakt en nu al op (oeps), iedereen wilde het proeven dus ben zelfs vandaag te shoppen geweest om ingrediënten voor de werkenden te halen;). Heb ook kokosolie als ‘lijm’ toegevoegd, en raw cacao gebruikt. Het is een heerlijk mengsel!

  Beantwoorden
 17. tineke
  11 september 2013 at 16:50 (8 jaar ago)

  ha lianne
  wat overheerlijk is dit “baksel”. heb er koekjes van gemaakt omdat het zo plakte dat het me niet lukt er een mooie rechthoekige plak van te maken. ik had namelijk lekker zachte dadels. heb er toen ronde koekjes van gemaakt en er als antiplak kokos overheen gestrooid. ik zou ze achter elkaar op willen eten!!
  groetjes en bedankt voor je leuke recepten. tineke

  Beantwoorden
 18. Margriet
  6 oktober 2013 at 16:42 (8 jaar ago)

  Vanmiddag de repen gemaakt van gewone dadels, hazelnoten, walnoten,cacao en een beetje gesmolten kokosolie. Goed te hanteren en overheerlijk !! Morgen mee naar het werk en de collega’s verrassen. Bedankt voor het recept !!

  Beantwoorden
 19. helmaschrijft
  3 november 2013 at 15:03 (8 jaar ago)

  Dit is echt een van mijn favoriete tussendoortjes. Zo makkelijk en geweldig lekker! Ik maak ze bijna elke week om mee te nemen naar m’n werk. 🙂

  Ik vind je blog en recepten erg leuk en wilde je nog even laten weten dat ik op mijn eigen blog een link naar jouw site heb geplaatst. Mocht je dit niet op prijs stellen dan hoor ik t graag. 😉

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   6 november 2013 at 20:38 (8 jaar ago)

   Super leuk om te horen Helma, dankjewel!
   Goed dat deze energie reep ook bij jou zo in de smaak valt :-). En ik ben uiteraard hartstikke blij met een link naar mijn blog, ook daarvoor bedankt!

   Beantwoorden
 20. Urgje moskokkel
  12 november 2013 at 10:11 (8 jaar ago)

  Ik ben meer van de vijgen dan van de dadels. Misschien dat ik het daarmee eens ga proberen!

  Beantwoorden
 21. Caroline Bernard
  8 december 2013 at 09:27 (8 jaar ago)

  Zelfs deze niet-keukenprinses kan het maken….nu alleen mij nog beheersen haha

  Beantwoorden
 22. Roos
  4 februari 2014 at 08:40 (8 jaar ago)

  Hoi, je recepten zien er allemaal heerlijk uit! Alleen ik kom echt uit een boerendorp waar ik deze ingrediënten als amandelmeel/melk,lijnzaad en speltmeel niet vinden kan. Heb je tips waar ik dit alles vandaan kan halen ?

  Beantwoorden
  • sabine
   4 februari 2014 at 20:20 (8 jaar ago)

   Bij bv gezond & wel kun je gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen:-)

   Beantwoorden
 23. Myran
  12 februari 2014 at 18:01 (8 jaar ago)

  Hoi, ik heb je recept vorige week uitgeprobeerd en het was meteen een succes bij mn kids. Deze week had ik gewone dadels gebruikt en de substantie wil niet plakken. Ik heb alles terug in mn keukenmachine gegooid, maar wat kan ik erbij doen zodat het wel gaat plakken. Evtueel wat kokosolie? Heb ook al wat mejool dadels erbij gedaan maar dat helpt niet. Kun je me helpen?

  Beantwoorden
 24. ella
  18 februari 2014 at 16:23 (8 jaar ago)

  Hoi! Ik ben enthousiast hoor, heb de link op mijn blog geplaatst en ben zo vrij geweest om je foto te gebruiken, mocht je dit niet willen stuur je me dan een mailtje? Haal ik hem er weer af (zo ben ik;)

  Beantwoorden
 25. Joyce
  19 februari 2014 at 16:50 (8 jaar ago)

  Kun je dit ook zonder keukenmachine maken?

  Beantwoorden
  • miriamhk
   12 mei 2014 at 22:31 (7 jaar ago)

   Ik heb het met de vijzel gedaan. Heb je op de voorhand ook meteen dat extraatje er al weer af, want best intensief hahaha

   Beantwoorden
 26. Ben
  8 maart 2014 at 17:38 (8 jaar ago)

  Echt een heerlijk recept! Alleen dat aandrukken lukte niet, het bleef steeds plakken…

  Beantwoorden
  • Ben
   13 maart 2014 at 18:12 (8 jaar ago)

   Oja, ik kan er geen repen van maken, het is te brokkelig. Iemand tips?

   Beantwoorden
   • Focus On Foodies
    13 maart 2014 at 19:23 (8 jaar ago)

    Iets meer dadels toevoegen Ben, het kan zijn dat jouw dadels net wat minder vruchtvlees bevatten. Als het dan nog brokkelig is; een klein beetje water toevoegen :-).
    Groetjes,
    Lianne

    Beantwoorden
 27. Eline
  19 maart 2014 at 17:52 (8 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Ik ben alleen erg allergisch voor noten en amandelen. Heb je een tip voor mij wat ik daar voor in de plaats kan doen?

  Beantwoorden
  • miriamhk
   12 mei 2014 at 22:32 (7 jaar ago)

   Ik moet meteen aan havermout denken…. even in de keukenmachine en je hebt een meelachtige substantie, die de boel zou moeten binden…

   Beantwoorden
 28. Sofieke
  11 juni 2014 at 21:20 (7 jaar ago)

  Mmm, gevaarlijk lekker en allemaal blije gezichten om me heen. Kan dus gelijk weer nieuwe maken 😉

  Beantwoorden
 29. Anoniempje
  22 augustus 2014 at 13:31 (7 jaar ago)

  Super Super Lekker!!!! Gister gemaakt en toen meteen al op. Vandaag weer gemaakt . Te super lekker en ik lus normaal niet eens dadels

  Beantwoorden
 30. Carmen
  25 augustus 2014 at 15:14 (7 jaar ago)

  Eergisteren voor de eerste keer gemaakt. Ik had alleen gedroogde dadels in huis maar dat “probleem” opgelost door deze een minuut of tien te laten wellen in heet water. Daarna de dadels afgegoten en met de staafmixer te lijf gegaan waarna het een heerlijk smeuïge pasta werd. Deze pasta vermengd met de aangegeven ingrediënten en als extra een scheutje ahornsiroop en een flinke theelepel hennepzaad.
  Hoewel mijn man absoluut geen fan van dadels is, heeft hij de reep met veel smaak gegeten, net zoals de rest van de familie, met voor vandaag het verzoek om ze weer te maken, dat zegt genoeg, denk ik ;-).
  Bedankt voor dit heerlijke en gezonde recept, er zullen hier vast nog vele variaties op gemaakt worden.

  Beantwoorden
 31. Janneke
  27 augustus 2014 at 14:59 (7 jaar ago)

  Ohhhww dit is echt lekker!!
  Ben inmiddels aan het experimenteren met tahinpasta erdoor, rauwe cacaopoeder (dan mag het iets minder zijn) en rauwe cacaonibs voor een chocobite, nu ook nog een laagje sesamzaadjes onderin m’n blik en dan het er smeuïg overheen verdelen. Mjomnomnom … Succesnummer!!
  Dank je voor het delen.

  Ik heb ook nog wel eens wat handige lekkere of zuivel-, gluten- en suikervrije receptjes, waar kan ik die op je pagina/site delen?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   29 augustus 2014 at 19:55 (7 jaar ago)

   Hi Janneke,
   Lekker zeg, ook jouw variaties op de Chocolade reep :-)! Je kunt altijd via de mail of een privéberichtje op Facebook je recept naar me sturen. Mailtje kan via [info]at[focusonfoodies]punt[nl] Super leuk als je nog lekkere receptjes hebt, die zijn er nooit genoeg! Ik ben benieuwd!

   Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden
 32. Tessa
  5 maart 2015 at 18:04 (7 jaar ago)

  Hoe lang kun je ze bewaren? Vries je ze in?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   8 maart 2015 at 13:08 (7 jaar ago)

   Hi Tessa,
   Ik vries ze niet in maar verpak ze in vershoudfolie of een luchtdichtbakje in de koelkast. Ze zijn dan zeker 1,5 week houdbaar :-).

   Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.