cafflano coffemaker hoe werkt het

Focus on Foodies test: de Cafflano coffeemaker (review)

Koffie is een van mijn eerste levensbehoeften. En filterkoffie van heerlijk geurende vers gemalen bonen is natuurlijk het allerlekkerst! Sinds ik de Cafflano coffeemaker Klassic heb mogen reviewen ben ik helemaal om. Het is echt alles wat je nodig hebt voor een lekker bakkie pleur. Of nu thuis bent, op je werk of op reis: dit compacte apparaatje met handmaler én herbruikbaar filter is je beste vriend. En het is nog heel mooi vormgegeven ook! Hoe het werkt, leg ik uit in het filmpje!

cafflano coffeemaker

cafflano coffeemaker

Hoe werkt het?

Wat heb je nodig? Koffiebonen en heet water.
Hoe werkt het? Je draait het deksel van de Cafflano coffeemaker af. Het deksel is ook meteen het schenkkannetje. Je kunt het gekookte water hier dus in gieten.
Doe de koffiebonen in de handmaler en maal ze fijn. Heb je alles fijn gemalen? Draai dan de maler van de Cafflano af. Je ziet de gemalen bonen in het filter (hmmmm dat ruikt lekker!). Nu is het tijd voor de een na laatste stap: giet het water uit het schenkkannetje door het tuitje in het filter. Even wachten tot het water door het filter is gedruppeld en draai dan het filter van de Cafflano af. Je koffie is klaar. Geniet!

Minpunt: De Cafflano coffeemaker is vrij prijzig, 95 euro. Maar dan heb je wel een maler, koffiekan, beker, thermosfles en filter in één. Je koopt ‘m bij http://www.potvolkoffie.nl

hoe werkt de cafflano coffemaker

hoe werkt de cafflano coffemaker

Door Rianne — Rianne is één van mijn liefste collega’s en niet alleen onze namen lijken veel op elkaar; ook onze karakters. Rianne gaat voor Focus on Foodies op zoek naar fijne, hippe plekken in Amsterdam en omstreken, waar je als foodie echt eens naartoe moet. Volg haar avonturen ook op Instagram via @hoemoes!

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.