foodbloggers-kerstmenu

Foodbloggers Kerstmenu: inspiratie voor een heerlijke avond

Zoals je ziet komen er heel wat kerstrecepten voorbij op Focus on Foodies. Gelukkig maar, want het kan soms best lastig zijn om te bedenken wat je nu precies op tafel wilt zetten tijdens de feestdagen. En daarom hebben een aantal andere super leuke foodbloggers en ik nog iets leukers bedacht: een foodbloggers kerstmenu, zodat jij inspiratie hebt voor een 3-gangen kerstmenu. Je vindt vandaag bij mij een compleet kerstmenu met een voorgerecht van Betty’s Kitchen, een hoofdgerecht van Mind Your Feed en een gezond nagerecht van mijzelf. De recepten kun je vinden door op de foto’s of de naam van het gerecht te klikken.

Ons kerstmenu is behoorlijk gezond geworden en dat mag met Kerst ook weleens. We laten zien dat je ook met Kerst gezond én lekker kunt eten, zonder dat daarna de spreekwoordelijke (of echte ;)) knoop van je broek af knalt.


Foodbloggers Kerstmenu 2016

***

Voorgerecht – van Betty’s Kitchen:

>> Kerstsoep met groene groente <<

Kerstsoep met groene groente

Kerstsoep met groene groente

***

Hoofdgerecht – van Mind Your Feed

>> Zalm met krokante kruidenkorst <<

Zalm met Italiaanse kruidenkorst

Zalm met Italiaanse kruidenkorst

***

Dessert – van Focus on Foodies

>> Stoofperen zonder suiker <<

Stoofperen zonder suiker

Stoofperen zonder suiker

***


Dit kerstmenu ziet er toch heerlijk uit, vind je niet? Niet te zwaar, pure ingrediënten en ook niet moeilijk te maken. Of je nu het hele kerstmenu gaat maken, of één of twee recepten uitkiest; ik weet zeker dat jullie het lekker zullen vinden.

Oh en als je nog meer inspiratie zoekt? Mijn foodie friends Bo, Annemiek en Suzanne maakten ook een heerlijk kerstmenu! Zij gingen aan de slag met bladerdeegtaartjes met gerookte zalm en dille room, hertenbiefstuk met rode portsaus en een oreo toetje. Door op de gerechten te klikken kom je bij het recept.

Eet smakelijk en iedereen alvast hele fijne feestdagen :-)!

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.