headerfoto-geert-en-iris-focus-on-foodies

Even voorstellen: gastblogger Iris

Wat ben ik blij om dit met jullie te delen, want vanaf deze week hebben we een ontzettend enthousiaste gastblogger die het team van Focus on Foodies versterkt. Stiekem leven ze iedereens droom, want Iris en haar vriend Geert zijn gewoon permanent op reis. En toch weten ze het voor elkaar te krijgen om ontzettend lekker en gezond te koken. Op Focus on Foodies geeft Iris je iedere twee weken een kijkje in hun leven door gezonde recepten te delen. Ook vertelt ze je meer over hun reiservaringen en toffe bestemmingen! Vandaag stellen ze zich voor:

Geert en Iris

Geert en Iris

Wij, Geert en Iris, zijn twee blonde krullenbollen die met een klein busje de Europese kust afrijden (benieuwd hoe dat busje eruit ziet? check dat hier) en zijn altijd op zoek naar goede golven. We genieten extreem van het actieve buitenleven: van surfen en yoga tot het uitwerken van nieuwe ideeën. Zo zijn we aan het experimenteren met de lekkerste recepten en delen deze online, tegelijkertijd onderzoeken we de mogelijkheden om ons eigen eco-project te starten in Portugal. Gelukkig hebben we meer energie dan ooit sinds we ons eetpatroon hebben veranderd. Het voelt alsof onze dagen uit meer dan 24 uur bestaan!

Het mooiste is dat anders eten niet betekent dat we minder lekker eten! We worden steeds creatiever en maken in ons mini-keukentje achterin de bus de lekkerste gezonde receptjes. Op theseaismycupoftea.nl neem ik je mee op reis én deel ik gezonde recepten.

shoarma

shoarma

berry crumble

berry crumble

cookies

cookies

Vanaf nu zullen we eens per twee weken een update delen op Focus on Foodies, met zowel creatieve receptjes als berichten over onze reizen. Laat ons vooral weten wat jullie vinden van onze receptjes, door ons te taggen op social media. Ook horen we het natuurlijk graag als jullie nog verzoekjes hebben voor gerechten die jullie graag in een gezonder jasje zouden willen zien!

Meer zien en lezen over de avonturen van Iris (en Geert)? Naast hun gastblogs op Focusonfoodies.nl kun je hen ook volgen op Facebook, Instagram en op hun eigen website http://www.theseaismycupoftea.nl!

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.