Vanille scrub van Amanprana

(Eetbare) Vanille scrub van Amanprana

Eens in de paar weken schrijf ik op Focus on Foodies een stukje over een natuurlijk verzorgingsproduct. Want ook goed voor de ‘buitenkant’ van je lichaam zorgen is belangrijk. Van het merk Amanprana heb ik al meer producten gebruikt. Naast dat alle kokosbloesemsuiker in mijn recepten van Amanprana is, hebben ze ook een assortiment natuurlijke verzorging. Eerder schreef ik bijvoorbeeld over de dagolie en de afgelopen weken probeerde ik de Vanille Lichaamsscrub.

Sinds begin vorig jaar gebruik ik vrijwel alleen nog kokosbloesemsuiker en doe ik al ruim een jaar met een grote pot kokosbloesemsuiker van Amanprana. Hoewel ik aardig wat experimenteer en kook en bak in mijn keuken, is de pot nog steeds niet leeg. Eigenlijk best bijzonder dat je maar zo weinig ‘suiker’ nodig hebt. Dezelfde kokosbloemsuiker wordt gebruikt in de Vanille lichaamsscrub. De scrub is volledig natuurlijk, net als alle andere producten van Amanprana, en kun je zelfs eten!

Vanille scrub van Amanprana

Vanille scrub van Amanprana

Vanille scrub van Amanprana

Vanille scrub van Amanprana

Vanille scrub van Amanprana

Vanille scrub van Amanprana

Naast kokosbloesemsuiker is de scrub vooral gemaakt van een mengeling natuurlijke oliën, zoals amandelolie, olijfolie, rode palmolie en vanille olie. Eigenlijk prima dus om op je brood te smeren! Uiteraard heb ik het even geproefd en het is bizar genoeg best lekker, haha! Je kunt je huid droog scrubben; de scrub is dan wat grover. Daarnaast kun je de scrub bijvoorbeeld in de douche met warm water gebruiken. De kokosbloesemsuiker smelt dan en dat maakt de scrub wat milder en zachter. Nadat je je huid hebt afgespoeld blijft er een soort olieachtig laagje achter op je huid, waardoor je huid heerlijk gehydrateerd. aanvoelt. Mijn handen leken wel babybilletjes! Eigenlijk hoef je je huid erna niet eens meer in te smeren met een vochtinbrengende crème, en ik heb normaal écht een droge huid. Eerlijk, je huid voelt als herboren! Een fijne verwennerij voor je lijf.

Een pot lichaamsscrub van 300 gram kost € 32,95 en is verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Naast Vanille zijn er nog verschillende andere geuren (en eigenlijk smaken ;-)), zoals Lavendelum, Rosas, Jasminum en Nerolina.

Er zijn 2 reacties op (Eetbare) Vanille scrub van Amanprana

 1. Daniëlle
  26 mei 2014 at 12:31 (7 jaar ago)

  Bijzonder dat het ook ‘eetbaar’ is, ziet er uit als een leuk product!

  Beantwoorden
 2. Sheelagh
  4 juni 2014 at 13:49 (7 jaar ago)

  Tof zeg! Ik zou denken dat het nogal plakkerig is, maar niet dus?

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.