Een kijkje in mijn Superfood voorraad

Sinds ik een jaar geleden ben begonnen met suikervrij, glutenvrij en koemelkvrij eten, is er nogal wat veranderd. Behalve de lichamelijke verandering (ik voel me zóveel beter) is ook onze keuken en met name de voorraadkast compleet veranderd. Op het aanrecht vind je een ware superfood bar, waarmee ik iedere doordeweekse avond mijn Overnight Oats voor de volgende ochtend maak. In deze blogpost neem ik je mee voor een kijkje in mijn Superfood voorraad.

Op het aanrecht vind je de meeste van mijn superfoods. Zo staat er tarwegraspoeder, waar ik iedere dag 2x een tarwegrasshot van neem. Daarnaast staan er weckpotjes met raw cacao nibs, gojibessen, lijnzaad, moerbeien, raw cacao poeder, dadels, kokosrasp, amandelen, lucuma poeder en havervlokken. Met deze superfoods maak ik iedere avond Overnight Oats klaar; mijn gezonde ontbijtje voor de volgende ochtend.

Gojibessen, cacaonibs & lijnzaad

Gojibessen, cacaonibs & lijnzaad

Raw cacao, Lucuma poeder & moerbeien

Raw cacao, Lucuma poeder & moerbeien

Superfood bar

Superfood bar

In mijn voorraadkast staat de rest van mijn kook- en bakvoorraad. Je ziet dat ik een heleboel verschillende soorten meel heb; allemaal tarwevrij en de meeste ook glutenvrij. Zo staat er rijstmeel, amandelmeel, boekweitmeel, speltmeel, kastanjemeel, kokosmeel. Daarnaast gebruik ik alleen kokosbloesemsuiker om mijn baksels mee te zoeten. Ik heb daar een flinke pot van Amanprana van staan. Ook heb ik altijd veel havervlokken op voorraad, meestal zo’n 4-5 pakken van 500 gram. Havervlokken zijn namelijk het basisingredient in mijn Overnight Oats en ik wil natuurlijk wel iedere dag kunnen ontbijten.

Superfood voorraadkast

Superfood voorraadkast

Superfood voorraad

Superfood voorraad

Ken je Lovechock? Hier schreef ik eerder al eens een stukje over; ik vind het heerlijke chocolade. De reep Vivani 92% cacao die je ziet bevat alleen kokosbloesemsuiker en is de enige chocolade die ik gebruik in mijn recepten. Ik heb behalve de Vivani chocolade verder namelijk nog geen chocolade repen kunnen vinden die met kokosbloesemsuiker gezoet zijn.  Je ziet ook baking soda en wijnsteenbakpoeder staan, dat gebruik ik in vrijwel al mijn bakrecepten en maakt het eindresultaat vaak echt lekkerder.

Tarwevrij meel en havervlokken

Tarwevrij meel en havervlokken

Glutenvrij meel en kokosbloesemsuiker

Glutenvrij meel en kokosbloesemsuiker

Kokosolie en Yogitea

Kokosolie en Yogi Tea

Daarnaast heb ik altijd een lading verschillende soorten meel op voorraad. Het meeste meel is glutenvrij, maar ik heb ook een aantal tarwevrije producten zoals speltmeel, havermout en havervlokken.  Kokosolie gebruik ik werkelijk in alles, om in te bakken en om mee te bakken, dus daar staat ook genoeg van op voorraad. Yogi Tea ben ik gek op, dus ook daarvan heb ik altijd een paar pakjes staan.

Herkenbaar, deze voorraad superfoods? Of vraag je je misschien af waar je bepaalde dingen voor kunt gebruiken? Laat hieronder je vraag of reactie achter; ik geef je graag antwoord!

Er zijn 57 reacties op Een kijkje in mijn Superfood voorraad

 1. Marga H.
  19 februari 2014 at 07:00 (7 jaar ago)

  Zeer herkenbaar die voorraad, ik heb bijna alles ook staan hier.
  Alleen geen lucumapoeder, ik heb maca poeder waar ik echt erg blij mee ben…en geen tarwegras meer. Wel gehad maar merkte er geen extra voordelen van en daarnaast was ik er ook gewoon niet gek op.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  19 februari 2014 at 07:47 (7 jaar ago)

  Fantastisch! Waar koop je de meeste dingen? Merk dat er ook veel prijsverschil tussen (kan) zitten….

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 09:07 (7 jaar ago)

   Hi Cindy,
   De meeste producten bestel of haal ik bij de Weegschaal, die hebben een groot assortiment met zo ongeveer alles wat ik in mijn kast heb staan. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk; ik bel soms of ze brood apart willen houden en dan kan ik het smiddags ophalen.. Super fijn!

   Beantwoorden
 3. patricia
  19 februari 2014 at 07:51 (7 jaar ago)

  De kokosolie, is dat wel de gezonde koudgeperste variant? En is het plastic bpa vrij? Gr patricia

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 09:06 (7 jaar ago)

   Hi Patricia,
   Nee deze kokosolie is niet de koudgeperste variant, zoals je bij het antwoord op Suzanne kunt lezen. Helaas, maar dat komt eraan :-).

   Beantwoorden
 4. leenie
  19 februari 2014 at 08:11 (7 jaar ago)

  Leuk om een kijkje in je keuken te nemen op deze manier. Ik ben net begonnen met een nieuwe levensstijl en zie dat we veel dezelfde producten hebben 🙂 ik ben dus op de goede weg. Vraagje: waar koop je de chocolade?! En hebj een vast adresje voor het kopen van je dadels?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 09:00 (7 jaar ago)

   Hi Leenie,
   Hartstikke goed, goed bezig dus! Bijna al mijn spulletjes koop ik bij de Weegschaal, daar kun je online bestellen en thuis laten bezorgen. Dadels haal ik bijna altijd bij de Digros of Dirk; daar verkopen ze een kilo voor 6,99 en dit zijn altijd heerlijk dikke Medjoul dadels (in een rode doos bij het fruit :-))

   Beantwoorden
 5. Loes H
  19 februari 2014 at 08:22 (7 jaar ago)

  Heel herkenbaar! Had mijn voorraadkast kunnen zijn;-) Mooie producten allemaal hoor! Vraagje over de tarwegrasshot, doe je iedere dag, 2 keer een eetlepel op een glas water? Ik heb tarwegras nog niet geprobeerd, durf het niet goed vanwege mijn pds klachten.
  Ben jij begonnen met een eetlepel of minder?
  Lees er zoveel goede berichten over..misschien moet ik het toch eens proberen.
  Fijne dag! groetjes Loes

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 09:05 (7 jaar ago)

   Hi Loes,
   Wow, tof dat je ook zo goed bezig bent! Tarwegrasshot doe ik 2x per dag een theelepel voor het eten in een bodempje water en dan gewoon als shot wegdrinken. Werkt prima! Ik zou het gewoon eens proberen en als je merkt dat het voor jou niet werkt direct stoppen. Ieder lichaam verwerkt voeding anders :-)!

   Beantwoorden
 6. Sharonna
  19 februari 2014 at 08:24 (7 jaar ago)

  Hai Lianne,

  Wat een interessante blog. Ik begin mijn voorraad ook steeds verder aan te vullen. Ik heb twee kleine vraagjes. Hoe maak je met tarwegras poeder een tarwegrasshot? Vermeng je dit met fruitsappen? En welke havervlokken gebruik jij voor het maken van je oats, want ik heb mijn ideale nog niet gevonden.

  Alvast bedankt.

  Groet, Sharonna

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 08:58 (7 jaar ago)

   Hi Sharonna,
   Dankjewel, goed hoor! Zo’n voorraad groeit langzaam en ik ben natuurlijk ook al even bezig ;-). Ik meng 1 volle eetlepel tarwegraspoeder met een bodempje water zodat ik het in één slok kan wegdrinken. 1x voor het ontbijt en 1x voor het avondeten. Ik gebruik verschillende soorten havervlokken, maar meestal van Ekoland of van de Halm.

   Beantwoorden
 7. Suzanne Jurka
  19 februari 2014 at 08:33 (7 jaar ago)

  HOi hoi,.. je hebt een prachtige voorraad kast,.. wat ik persoonlijk niet begrijp is dat je geurloze kokosolie gebruikt of hebt staan? dat weet ik niet Dat is namelijk chemisch bewerkt om de geur te verwijderen,.. en je kast ziet er zo chemie vrij uit! Verder goed bezig heerlijke recepten mooi blog! dank daarvoor! Fijne dag! 🙂

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 08:56 (7 jaar ago)

   Hi Suzanne,
   Klopt dat je op de foto geurloze kokosolie ziet. Daar zit een verhaal achter. Toen ik net begon met deze manier van eten, heb ik 2 grote ’emmers’ van 2,2 kilo gekocht. Geurloos, onontgeurd, het verschil wist ik toen nog niet. Inmiddels uiteraard wel, maar de kokosolie is nog niet op. Weggooien doe ik mijn spullen niet; het is best duur en ik werk er hard voor. Nog even opmaken dus…
   Maar ik begrijp je reactie 🙂

   Beantwoorden
   • Suzanne Jurka
    19 februari 2014 at 09:09 (7 jaar ago)

    ik begrijp het ik bestel mijn organic extra virgin coconut oil van healty origings bij Iherbs.com dat is best betaalbaar en snel geleverd,.. maar eerst opmaken natuurlijk! zet m op! xx

    Beantwoorden
    • frank
     22 augustus 2014 at 13:08 (7 jaar ago)

     Hoi Suzanne,

     Bestel je regelmatig bij iherb.com? krijg je dan ook altijd een naheffing van de douane ivm de importheffing?

     Groet
     Frank

 8. Annemarie
  19 februari 2014 at 08:53 (7 jaar ago)

  Wat eerlijk georganiseerd heb jij alles. Daar kan ik van leren. Er staat wel voor een kapitaaltje en daar moet ik nog aan wennen. Ik heb lang nog niet alles. Waar ik een beetje moeite mee heb is de havermout. Welke kan ik het beste nemen. Ik wil leiver niet warm maar ik lees net dat als je niet verhit neemt ze niet verteerd maar het moet wel zacht zijn want anders is het niet lekker. Kan je me adviseren?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 09:03 (7 jaar ago)

   Hi Annemarie,
   Dat havervlokken niet verteerd worden als ze niet warm gemaakt zijn zegt me niets. Ik eet eigenlijk al maanden overnight oats, dus gewoon ‘s avonds in de koelkast zetten en niet warm gemaakt. Nu het wat kouder is verwarm ik sochtends alles in een pannetje, vind ik lekkerder. Misschien ook wat voor jou? Ik gebruik trouwens wel havervlokken, niet havermout. Dus de hele ‘korrel’ in plaats van de gemalen. Die kun je bij mij helaas niet in de supermarkt kopen, dus dat haal ik altijd bij de natuurwinkel.

   Beantwoorden
 9. Stephanie
  19 februari 2014 at 08:55 (7 jaar ago)

  Zo herkenbaar! Ik denk dat ik zeker 3/4 van jouw assortiment ook in huis heb. Ik heb het alleen niet zo netjes georganiseerd 🙁 Bij mij is het een zooitje in mijn kastjes en alle zakjes zitten met plakband en knijpers dicht. Schaam. Maar nu heb ik een goed voorbeeld van hoe het ook kan! Bedankt.

  Beantwoorden
 10. Annemarie
  19 februari 2014 at 08:58 (7 jaar ago)

  Ik bedoel heerlijk georganiseerd 🙂

  Beantwoorden
  • Annemarie
   19 februari 2014 at 12:56 (7 jaar ago)

   ik heb bakjes gekocht vanmorgen 🙂 en ik ga de vlokken kopen. Dat geurloze kokosolie chemische was wist ik niet. Weer wat geleerd.

   Beantwoorden
   • Focus On Foodies
    19 februari 2014 at 18:44 (7 jaar ago)

    Super, kun je ook een georganiseerde superfood voorraad aanleggen ;-). Geurloze kokosolie is niet per se chemisch, maar hij wordt bewerkt om de geur te verwijderen. De on-ontgeurde kokosolie is daarom nóg een stapje beter

    Beantwoorden
 11. Hanneke
  19 februari 2014 at 09:06 (7 jaar ago)

  Jij hebt het goed voor elkaar zeg. Alles keurig in potjes. Ziet er super uit. Ik heb de meeste van jouw superfoods uit (behalve de cacaonibs, lucumapoeder (nooit van gehoord zelfs..) en tarwegraspoeder….)

  Beantwoorden
 12. Marina
  19 februari 2014 at 09:58 (7 jaar ago)

  Mooie voorraad! Ik heb de meeste producten ook, alleen de meelsoorten nog niet, die worden mijn volgende aankoop zodat ik ook gezond kan gaan bakken 😀
  Ik heb wel nog wat aanvullingen, african mango poeder en acai poeder. Beide hele fijne superfoods en lekker door de yoghurt en smoothies of havermout.
  Leuke blog, ga zo door!

  Beantwoorden
 13. Petra
  19 februari 2014 at 11:13 (7 jaar ago)

  Zo veel???…Haha …ik als beginnende Superfoodliefhebster overweeg nu toch echt om een sponsor te gaan zoeken…

  Beantwoorden
  • Laura
   24 februari 2014 at 20:03 (7 jaar ago)

   Ik ben ook net begonnen (krappe twee maanden) en moet nog heel hard wennen aan de prijzen. De kosten voor de boodschappen zijn drie keer zo hoog geworden… :S

   Beantwoorden
 14. Lindsay - lindsayvallen.nl
  19 februari 2014 at 11:21 (7 jaar ago)

  Wow! Dat ziet er goed uit! Waar koop je al die spullen (in Utrecht)? Ik koop kokosolie etc. bij de toko, gojibessen, lijnzaad e.d. bij Dio Natuurdrogist, maar al dat meel en de suikers? En die toffe weckpotjes, waar heb je die gescoord? Thnx! 🙂

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 18:43 (7 jaar ago)

   Hey Lindsay!
   Sinds ik in Utrecht woon bestel ik mijn spullen online bij de Weegschaal en die haal ik dan in de winkel in Maarssenbroek op. Je kunt het ook thuis laten bezorgen, maar ophalen is gratis ;-).
   Mijn weckpotjes komen van de kringloop! Echt voor een prikkie gekocht, maar volgens mij heb je vergelijkbare bij de Dille & Kamille.

   Beantwoorden
   • Shirley
    21 februari 2014 at 18:47 (7 jaar ago)

    Tip!! Die weckpotjes verkopen ze bij action!! Heb er een hoop gekocht en staat zooooo leuk op het aanrecht! Kost weinig en er kan veel in 😉

    Beantwoorden
 15. De smaak van Cécile
  19 februari 2014 at 11:26 (7 jaar ago)

  Leuk om een kijkje in je kast te nemen Lianne! Netjes georganiseerd ook allemaal! Mag ik vragen waar je de plastic bakken koopt waar o.a. je meel en quinoa in zit?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 18:40 (7 jaar ago)

   Hi Cecile,

   Deze bakken komen volgens mij van de Xenos als ik het me goed herinner.
   Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden
 16. Tineke Klok
  19 februari 2014 at 11:38 (7 jaar ago)

  Ik ontbijt ook elke ochtend met overnight oats. Ongeveer 1 x per week maak ik een voorraad aan (van de droge producten) en doe dit in een goed afsluitbare voorraaddoos. ‘s Avonds doe ik een portie droge producten, met amandelmelk en frambozen uit de diepvries in een kommetje/ of pannetje. In de winter maak ik het warm, in de zomer eet ik het koud. Een 1/2 geprakt banaantje erbij en mijn bodem voor de dag is weer gelegd en het kost ‘s ochtends niet zoveel tijd. By the way, mijn meeneem lunches maak ik ook vaak van te voren, zoals quinoa salade, soep en koolsalade.

  Beantwoorden
 17. Marije Woertman
  19 februari 2014 at 11:49 (7 jaar ago)

  Wat leuk om te zien! Hier ook superfoods en gezonde dingen in weckpotten. Staat ook zo leuk in de keuken. Wat doet tarwegras voor jouw? En je gebruikt dus de vlokken niet de zemelen voor de overnight oats? En hoe verwerk je de cacao nibs? Sorry voor de vele vragen!

  Beantwoorden
 18. Britt van Keulen (@Britt_vk)
  19 februari 2014 at 14:11 (7 jaar ago)

  Wat ziet het er tof uit Lianne! Ik heb dezelfde potten en dezelfde labels (dille en kamille!), maar lang niet zo’n uitgebreide verzameling.

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 18:44 (7 jaar ago)

   Dankjewel Britt! Ja die labels komen inderdaad van Dille & Kamille, zo’n leuke winkel :-)!!!

   Beantwoorden
 19. Zelleke
  19 februari 2014 at 16:19 (7 jaar ago)

  Hoi Lianne, dat ziet er erg aardig uit hoor….wat een voorraad zeg. Dan heb ik nog een erg lange weg af te leggen als ik dit zie. Helaas vind ik dat er hier in België lang niet zoveel winkels zijn waar je al deze artikelen kan kopen.Jammer vind ik dit. Waarvoor en hoe gebruik je dat tarwegras en smaakt dit zoals spirulinapoeder want dat heb ik wel maar ik vind het verschrikkelijk vies. Het lucumapoeder en de moerbei wil ik ook wel graag weten waarvoor het gebruikt kan worden en hoe je deze twee gebruikt. Pfff wat veel vragen stel ik je toch he, sorry hiervoor hoor.
  Nogmaals gefeliciteerd met je leuke blog, ben fan van je 😉

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 18:46 (7 jaar ago)

   Thanks super leuk om te horen!
   Jammer is dat ja. En kun je het niet online in Nederland bestellen en bij jou laten bezorgen? Tarwegras smaak niet super, maar ik vind het ook niet megavies. De smaak van Spirulina ken ik zelf niet… Lucuma poeder gebruik ik als zoetmiddel in gebak maar ook weleens in smoothies of overnight oats. Moerbeien gaan ook door de overnight oats (‘s ochtends dan, als topping) maar vaak neem ik ze ook mee naar kantoor als middag snack.

   Beantwoorden
 20. Jessica
  19 februari 2014 at 16:53 (7 jaar ago)

  Wat een mooie voorraad! Ik ben erg benieuwd waar je de cacaonibs voor gebruikt. Ik heb het ook, maar weet niet goed wat ik ermee kan. Ik doe het soms in het deeg als ik bananen cake maak, maar dan proef ik er niet veel van terug.

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 18:48 (7 jaar ago)

   Hi Jessica,
   Thanks, ben er iedere dag blij mee ;-)! De cacao nibs doe ik door de overnight oats. Soms ook in koekjes of baksels, maar zoals je zegt raakt de smaak dan nogal verloren. Ik vind ze vooral puur erg lekker, dus je kunt ze ook door je (plantaardige) yoghurt doen bijvoorbeeld, als topping.

   Beantwoorden
 21. Ida
  19 februari 2014 at 21:44 (7 jaar ago)

  Wat een leuke blog, zeer interessant om zo eens te zien en te lezen wat iemand als voorraad heeft en waarom! Inspirerend dus ! Blijft een voorbeeld voor mij! Zoiets praktisch is handig voor beginners!

  Beantwoorden
 22. Melanie
  19 februari 2014 at 21:45 (7 jaar ago)

  leuk om te zien! Ik heb ook al lang het plan om alles eens netjes op te bergen. Nu zit het meeste in de originele verpakking in een grote afsluitbare box….

  De meeste producten heb ik ook. Cacaonibs heb ik, nog niet geprobeerd, maar aangezien ik vaak de oats eet ga ik het toch maar eens bestellen.

  Beantwoorden
 23. Marlous
  19 februari 2014 at 22:18 (7 jaar ago)

  Wat leuk! Ik zie dat je havervlokken hebt? Ik heb van de week havervlokken gebruikt in mijn warm gemaakte melk. Echter het wordt geen pap, zoals havermout 🙁
  Doe ik wat verkeerd of is met vlokken geen pap te maken?

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   19 februari 2014 at 22:34 (7 jaar ago)

   Hey Marlous,
   Met havervlokken krijg je inderdaad geen pap. Daarvoor zul je havermout moeten gebruiken. Als je overnight oats maakt met havervlokken dan wordt het nog enigszins pap, maar met nog wat meer bite.

   Beantwoorden
 24. Julie Hapjesprincess
  19 februari 2014 at 22:39 (7 jaar ago)

  Leuke voorraad. Ik heb er ook veel van staan. Helaas toch niet zo zo uitgebreid als jouw voorraad. Heb daar niet genoeg plaats voor op mijn appartement.
  wat is lucumapoeder?

  Beantwoorden
 25. Sjouke
  21 februari 2014 at 09:26 (7 jaar ago)

  Wat een mooie voorraad heb je. Hier heb ik inmiddels ook steeds een gezondere voorraad in huis. En ik vind het ook zo gezellig staan al die potjes en bakjes!

  Beantwoorden
 26. Marloes Leijzer
  21 februari 2014 at 13:23 (7 jaar ago)

  Oh, je hebt me op ideeën gebracht! Ik heb thuis al wat flessen met een beugeldop, maar nu wil ik ook van die verschillende glazen potjes! Gelukkig ben ik dol op de kringloop!
  Die labels zijn ook tof, ik wil alleen een andere stijl. Iemand een leuk adresje voor leuke zelfklevende labels?

  Beantwoorden
 27. Esther Hugens
  25 februari 2014 at 14:58 (7 jaar ago)

  Ziet er overzichtiglijk uit. Je hebt me op ideeën gebracht. Netjes zo in die potjes. Ik heb alles in zakjes en vooral met dat tarwegras is het morsen zo. Ik kan slecht wennen aan de smaak van kokos. Ik heb nu ook de smaakloze gekocht. De smaak van kokos vind ik wel lekker als het een Indisch tintje mag hebben dus die komt wel op. Ik kreeg een tip. Kokosolie met een beetje himalayazout mengen. Goed je tanden poetsen en 10minuutjes laten zitten. Stralend witte schone tanden.

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   30 juli 2014 at 07:54 (7 jaar ago)

   Excuses voor de late reactie Jannie, die is er doorheen geglipt! Als je kokosolie gebruikt is het vaak beter om te kiezen voor de niet ontgeurde variant. Als je echter veel met de kokosolie gaat bakken, zoals cakes of koekjes, kun je naar mijn mening beter de ontgeurde variant nemen. Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden
 28. Celine Theunissen
  29 juli 2014 at 22:18 (7 jaar ago)

  Superleuk dat je alles in glazen potten en bakjes hebt gedaan! Ik vind dat er altijd zo leuk uitzien! 🙂 Leuke blog heb je! Ik eet zelf ook glutenvrij en suikervrij (en vegan) en ik weet hoe moeilijk het kan zijn als je ineens vanalles niet meer kan eten. Leuk dat je op deze manier mensen een oplossing bied. Ik ben zelf ook op die manier met mijn blog begonnen, in de hoop mensen te kunnen inspireren en te laten zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om op deze manier gezond te eten. Keep up the good work! 😀

  Beantwoorden
 29. Inge
  19 oktober 2014 at 18:34 (6 jaar ago)

  Vanwaar de ookniet glutenvrije meel? Gewoon een vraagje aangezien je glutenvrij leeft?

  Beantwoorden
  • Focus on Foodies
   19 oktober 2014 at 18:44 (6 jaar ago)

   Hi Inge,
   Welke niet-glutenvrije melen bedoel je, speltmeel? Ik eet namelijk tarwevrij, maar meestal glutenvrij. Bijna mijn recepten zijn glutenvrij, zodat ze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn :-).

   Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden
 30. Ron Chaitanya
  12 februari 2015 at 10:12 (6 jaar ago)

  Ja super (food)! Mijn voorraadkast bevat bijna dezelfde producten. OP mijn facebookpagina heb ik een leuk chocolade brokken receptje. Maak zelf je Lovechock! Daarvoor gebruik ik ook altijd de 92% Vivani. Momenteel experimenteer ik met zelf raw chocolate zoals de 92% Vivani te maken.
  Recept Lovechock: https://www.facebook.com/pages/Inyoga/682666021755217
  Zie de post op 22 november.
  Super snel gemaakt (5 minuten bereiding en 5 minuten in de vriezer)
  Super goedkope Lovechock
  Super lekkerder dan… 😉

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   12 februari 2015 at 10:17 (6 jaar ago)

   Leuk recept Ron! Al zijn de marshmallows en de koekjes die erin zitten natuurlijk niet suikervrij / glutenvrij, maar die kun je ook weglaten.

   Beantwoorden
 31. Ron Chaitanya
  12 februari 2015 at 10:14 (6 jaar ago)

  btw: wel jammer van de Quaker reclame op je website. Ik had je site bijna weg geklikt en zag toen pas dat het reclame was.

  Beantwoorden
  • Focus On Foodies
   12 februari 2015 at 10:19 (6 jaar ago)

   Hi Ron,
   Jammer dat je er zo over denkt. Je kunt dit namelijk altijd wegklikken. Op deze manier kan ik de onkosten die ik maak om mijn blog draaiende te kunnen houden, namelijk enigszins financieren, misschien geeft dit een ander beeld :-)?

   Groetjes,
   Lianne

   Beantwoorden
 32. Rosa Bosma
  26 april 2015 at 18:12 (6 jaar ago)

  Hoi hoi, ik had een vraagje over kokosolie, weet jij toevallig waar kokosolie mét geur (dus onbewerkt) te koop is? Ik vind namelijk altijd alleen maar de geurloze… (Die jij dus ook hebt.)

  Je verzameling is echt leuk! En mooi gesorteerd ook. 🙂

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.