monte scroppino taste of amsterdam

Een Italiaans aperitivo: Monte Scroppino

Een paar weken geleden was het weer tijd voor een foodfeestje in het Amstelpark: het jaarlijkse Taste of Amsterdam. Op dit fijne foodfestival proef je van signature dishes van bekende én minder bekende restaurants en chefs uit eigen land. Daarnaast is het beregezellig en gaan ’s avonds de voetjes van de vloer met fijne deuntjes van de dj. Ik was dit jaar uitgenodigd door Monte Scroppino voor een Italiaans diner en genoot van een échte Italiaanse aperitivo op Taste of Amsterdam.

Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam

Secret garden

Secret garden

Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam

Zonnige avonden met Monte Scroppino

Op uitnodiging van Monte Scroppino mocht ik aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel. Verse bloemen, Venetiaanse maskers, goed gezelschap én een heerlijk zonnetje zette de sfeer. Gang na gang lichte antipasti verscheen op tafel, wat perfect past bij de romige smaak van Monte Scroppino. Ken je dat trouwens? Deze Italiaanse specialiteit is gemaakt van prosecco, wodka en speciaal limoen-roomijs. Het is gemaakt volgens de beste Italiaanse tradities en bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Diner met Monte Scroppino

Prachtig gedekte tafel

Zomerse taferelen

Zomerse taferelen

Antipasti

Antipasti

Antipasti en Monte Scroppino

Antipasti

Salute!

Salute!

Voor elk moment

Met het zomerse weer vorig weekend deden we het ‘Taste’ gevoel thuis gewoon even over. Zonnetje, lekker hapje op tafel en ik serveerde mijn bezoek een glaasje Monte Scroppino. Alsof je op vakantie bent ;-)! Ook als dessert of tussengerecht deze Italiaanse lekkernij heel geschikt!

Waar te koop?

Je vindt Monte Scroppino in het drankenschap bij de Albert Heijn. De handige Freeze & Squeeze verpakkingen bewaar je thuis in de diepvries, tot je er trek in hebt. Knip dan het pak open, blender het heel kort tot de drank romig is en je serveert een ijskoude Scroppino gewoon thuis. Genieten!

Leuke party tip: je kunt ook een speciale tap huren voor je zomerse feestje of BBQ. Dat kost E129,00, inclusief 6 liter scroppino.

Monte Scroppino diner op Taste of Amsterdam

In samenwerking met Monte Scroppino.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.