Een echte chef ruimt haar keuken op (?)

Ik ben geen geboren chefkok, meer iemand die haar passie voor eten vertaalt naar het bedenken en maken van lekkere recepten. Hoewel ik weet dat ook niet alle chefkoks even netjes zijn in de keuken, ben ik toch bang dat men bij mij niet langs wil komen als ik sta te koken. Ik ben een rommelchef. Er gaat namelijk sowieso wel een keer iets naast de kom of pan en opruimen tijdens het koken vind ik ook een lastig dingetje. Daarom was ik oprecht blij met de Plenty Easypull Mobile. Dat is namelijk een heel handig hulpje in huis, zeker voor de rommelige(re) thuiskoks onder ons.

Je zet de Easypull neer waar je maar wilt; ook op een gladde ondergrond blijft de de dispenser goed staan. Met één hand kun je een stuk keukenpapier pakken (aan de onderkant zit een plakstrip zodat ‘ie blijft staan) en dat is vooral tijdens het koken echt gemakkelijk. Even snel wegvegen wat je hebt gemorst; niemand die het ziet ;-). Als je de dispenser later ergens anders dan in de keuken nodig hebt, kun je ‘m gewoon weer lostrekken en verplaatsen.

Plenty Easypull

Plenty Easypull

Plenty Easypull

Plenty Easypull

Je kunt de Plenty Easypull dispenser kopen bij de Blokker, inclusief navulling. Heb je een nieuwe navulling nodig, dan kun je die gewoon bij de supermarkt halen en dat vind ik wel zo handig. Bij mij zit namelijk geen Blokker in de buurt en al helemaal niet eentje die ook ’s avonds open is. Ben jij ook een beetje rommelig in de keuken? Misschien is de Easypull dan ook wat voor jou, hij wordt in mijn keuken in ieder geval erg goed gebruikt.

Oh, en ook leuk: Win nu met Plenty Easypull een exclusief diner bij MasterChef jurylid Peter Lute! Lijkt het je leuk om uit eten te gaan bij Masterchef jurylide Peter Lute? Op http://www.plentymasterchefgame.nl maak je tot en met 23 mei nu ook kans op een exclusief in LUTE restaurant en wordt er 10x een mooie Tefal pan weggeven. Dat zijn leuke prijzen voor foodies toch?

 Plenty Easypull

Plenty Easypull

Sponsored

Er is 1 reactie op Een echte chef ruimt haar keuken op (?)

  1. Petra
    11 mei 2014 at 15:04 (7 jaar ago)

    Sjuchttt..ik heb echt geen plek meer op mijn kabouter aanrecht…wat leuk om te zien is deze wel…

    Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.