Winactie Dopper Steel Header

Dopper Steel (winactie)

Namens Focus on Foodies mocht ik een aantal weken geleden twee Dopper weggeven. Ik vroeg wat jullie doen om zo min mogelijk plastic te gebruiken en het aantal reacties was werkelijk overweldigend. Veel mensen kenden Dopper nog niet en waren erg enthousiast over het product en de boodschap erachter. Ook Dopper was blij verrast met alle reacties en vond het super leuk om onder volgers van Focus on Foodies nog eens een gave winactie te doen. Deze keer met de nieuwe Dopper Steel; een prachtige extra grote uitvoering van maar liefst 0,8L.

Maar wat doet Dopper nu eigenlijk en waar zetten zij zich voor in? Hun doel is mensen bewust te maken van het milieu en de hoeveelheid plastic die men verbruikt en die wereldwijd zorgt voor een enorme afvalstroom in de oceanen; de ‘plastic soep’. Daarnaast willen ze dat iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater en stimuleren zij het gebruik van kraanwater als goedkoop en vooral minder milieubelasten alternatief voor gebottled mineraalwater. Daarnaast financiert de Dopper Foundation met 10% van de netto verkoopomzet wereldwijd verschillende water- en sanitatieprojecten.

Winactie Dopper Steel

Winactie Dopper Steel

 

Winactie Dopper Steel

Winactie Dopper Steel

De nieuwe Dopper Steel speelt in op de vraag die zij van vele gebruikers ontvingen; een groter formaat waterfles. Met een inhoud van maar liefst 800ml is de Dopper Steel een stuk groter dan de Original (500ml) en vooral geschikt voor mensen met een actieve levensstijl of een druk bestaan. Met één waterfles zit je al aan de helft van de minimale dagelijkse waterbehoefte en dat is onder andere waarom ik de Dopper Steel erg handig vind. Buiten dat ‘ie er, zoals je op de foto’s kunt zien, gewoon gaaf uitziet, ben ik blij dat ik deze waterfles niet zo vaak hoef te vullen. Ik neem hem elke dag mee naar mijn werk en hoef hem dan maar één keer bij te vullen. Ideaal. Daarnaast krijg ik veel complimenten van collega’s die de Dopper Steel heel mooi vinden; hij staat ook wel erg stoer op mijn bureau.

Focus on Foodies review Dopper Steel

Focus on Foodies review Dopper Steel

De Dopper Steel is gemaakt van roestvrij staal, is BPA vrij en kan in de vaatwasser tot 65 °C. Hoewel het misschien een thermofles lijkt, kun je hem niet gebruiken voor warme dranken. Je kunt deze Dopper Steel online in de Dopper webshop bestellen voor € 25,-. Zeg nou zelf, dit is toch ideaal om cadeau te geven (of krijgen ;-)) voor Sinterklaas of Kerst?

Wil je ook kans maken op zo’n gave Dopper Steel? Doe dan mee met de winactie

1)      Like Focus on Foodies op Facebook (als je dit al doet kun je deze stap overslaan)

2)      Like op mijn Facebook pagina de foto van de Dopper Steel en deel deze op jouw prikbord

3)      Laat een reactie onder deze blogpost achter waarom jij graag een Dopper Steel zou willen hebben.

De winactie loopt tot woensdag 11 december. De 5 winnaars worden op Facebook en in deze blogpost bekend gemaakt en ontvangen van mij persoonlijk bericht (laat dus een geldig e-mail adres achter).

Update!
De 5 winnaars van een Dopper Steel zijn:

 1. Sascha Ernst
 2. Sonja de Weerd
 3. Suzanne de G
 4. Aicha Traifi
 5. Marrit Spijksma

Jullie hebben van mij inmiddels een e-mail ontvangen, gefeliciteerd!!!

Er zijn 129 reacties op Dopper Steel (winactie)

 1. Hedy Beuzenberg
  4 december 2013 at 07:10 (7 jaar ago)

  18 November?? Maar ja, ik geef het toch een kans!

  Ik zou echt super graag deze fles willen winnen omdat: Ik drink heel veel water drink, zeker 2.5 ltr op een dag en dit nu doe uit een harde plastic fles gekregen van mijn werk, maar deze dopper is veel mooier en beter voor mijn gezondheid.

  Beantwoorden
 2. Annemarie
  4 december 2013 at 07:42 (7 jaar ago)

  Alweer zo een leuke winactie! Je bedoelt vast 18 december?!
  Ik doe mee. Ik zou de Dopper Steel graag willen hebben, omdat ik altijd alleen maar water drink en dan ook altijd water overal mee naartoe neem dus de Dopper Steel komt heel erg gelegen en zal veel en dankbaar gebruikt worden door mij.

  Beantwoorden
 3. Esther
  4 december 2013 at 08:25 (7 jaar ago)

  Deze fles is super! Ik wil hem graag winnen.

  Beantwoorden
 4. Karin
  4 december 2013 at 08:28 (7 jaar ago)

  Eindelijk een mooie fles die groot genoeg is om mijn groene smoothie mee naar mijn werk te nemen en die in de vaatwasser kan. Essentieel om de fles, als ik thuis kom, weer goed schoon te krijgen. En meteen een handige beker om uit te drinken. Super.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  4 december 2013 at 08:31 (7 jaar ago)

  Dit is echt de beste Dopper ever! Prachtig design en ook nog nuttig als je eens ‘netjes’ uit een beker wilt drinken.

  Beantwoorden
 6. Monique
  4 december 2013 at 08:34 (7 jaar ago)

  Omdat ik de dopper een super initiatief vind maar ook wel een beetje prijzig. Deze heeft ook nog eens een geweldig design en de perfecte afmeting! Please let me have it!:)

  Beantwoorden
 7. sandra
  4 december 2013 at 08:35 (7 jaar ago)

  Ik zou deze Dopper Steel graag voor mijn vader willen winnen die ivm medicijngebruik extra veel water moet drinken wat niet altijd meevalt. In deze Dopper kan lekker veel water waardoor het ook tijdens het werken in het bos een stuk gemakkelijker wordt.

  Beantwoorden
 8. marieke
  4 december 2013 at 08:37 (7 jaar ago)

  Ik zou deze graag willen winnen, zodat mijn studerende dochter ook genoeg drinkt op een dag. Ze wil nogal eens vergeten dat ze moet drinken, maar met zo’n gave fles, kan je het niet meer ontgaan: DRINKEN!. Hij is supergaaf

  Beantwoorden
 9. linda
  4 december 2013 at 08:37 (7 jaar ago)

  Ik vind de dopper steel er super uitzien. Ik zou hem graag voor mijn dochter winnen. Zij neemt elke dag n drinkfles mee naar school. Op de gymdagen kan ze echter wel een grotere gebruiken. En ze is ook nog bijna jarig. Dus dat zou een leuke verrassing zijn, zo’n stoere dopper fles.

  Beantwoorden
 10. Tanya
  4 december 2013 at 08:40 (7 jaar ago)

  zo´n stoere fles die kan je toch niet weerstaan??????

  Beantwoorden
 11. Esther
  4 december 2013 at 08:48 (7 jaar ago)

  Ik ben de hele dag onderweg om inspecties uit te voeren. Voornamelijk in het buitengebied waar ik niet zomaar even naar een kraan loop zoals je op kantoor wel kan. De Dopper Steel zou dus een perfect werkmaatjr zijn voor mij.

  Beantwoorden
 12. mayke
  4 december 2013 at 08:54 (7 jaar ago)

  Deze dopper is echt heel erg mooi!! Mijn zoon heeft er inmiddels een en nu de rest van mijn gezin nog!! Iedereen zou eigenlijk aan de dopper moeten… 😉

  Beantwoorden
 13. Simone Denis
  4 december 2013 at 09:20 (7 jaar ago)

  Wat een goede actie om mensen meer bewust te maken. Zelf drink ik nooit uit plastic flesjes maar pak ik gewoon een ouderwets glas 🙂 Ik heb eigen praktijk waar ik massages geef en drink dus ook veel water. Deze fles zou dus naast dat het praktisch is voor mij om water te drinken ook heel mooi staan in mijn praktijk en kan ik gelijk ‘reclame’ maken voor dit super product!

  Beantwoorden
 14. Annelieke
  4 december 2013 at 09:21 (7 jaar ago)

  Wouw wat een gave fles!
  Deze zou ik erg graag winnen. Bij ons in de woonkamer staat altijd een kan met water, maar zodra ik de woonkamer uit ga wil ik regelmatig vergeten om te drinken. (uit het oog uit het hart?)
  Een dopper lijkt me erg makkelijk om even snel mee te pakken zodat ik toch goed water kan blijven drinken.
  Daarnaast hoop ik volgend jaar weer aan het werk te gaan en dan is het natuurlijk perfect om op je bureau neer te zetten.

  Beantwoorden
 15. Patricia
  4 december 2013 at 09:21 (7 jaar ago)

  Wat een mooie Dopper, ik zou de Dopper heel graag willen winnen omdat: ik als gewichtsconsulent klanten vaak attent moet maken op het drinken van water. Deze Dopper is als een sieraad op mijn bureau, zien drinken doet drinken zeker als het uit zo’n mooie duurzame waterfles komt. Succes met de loting groetjes Patricia

  Beantwoorden
 16. Sonja
  4 december 2013 at 09:22 (7 jaar ago)

  Het enige wat ik overdag drink is water (thee en koffie) dus het zou voor mij ideaal zijn om zo’n mooi pronkstuk mee te kunnen nemen de dag door!!! Ideaal dat ik m dan niet zo vaak hoef te vullen… En dan ben ook ook nog eens goed bezig voor het milieu!!! Beter kan niet!!! Dus ik hoop zeker dat ik 18 december een heel gaaf bericht heb!!! Want ik wil m echt heel graag!!!

  Beantwoorden
 17. Danielle
  4 december 2013 at 09:24 (7 jaar ago)

  Jeah! Dit maakt het feestje compleet.. het is elke dag al een feestje om Paleo te mogen en kunnen eten en je zo goed te voelen maar met deze gave fles is het feestje toch helemaal compleet!!

  Beantwoorden
 18. marja
  4 december 2013 at 09:28 (7 jaar ago)

  D I E I S S T O E R! ! ! Zo’n lekker ding past wel op mijn burootje!!! Graag zelfs. Heb ik ook eens een hunk waar ik mee kan pronken 😉

  Beantwoorden
 19. Sabine Olgers
  4 december 2013 at 09:31 (7 jaar ago)

  Een spannende tijd voor mij met een baby op komst binnen nu en een maand! Omdat genoeg drinken er dan misschien bij inschiet terwijl dat juist zo belangrijk is, zie ik deze mooie eyecatcher wel zitten!

  Beantwoorden
 20. Patricia
  4 december 2013 at 09:36 (7 jaar ago)

  Wat een super mooie Dopper is het zeg, maar goed dat zegt natuurlijk iedereen die mee doet. De reden dat ik die mooie Dopper wel zou willen winnen is omdat ik de Dopper zie als een sieraad op mijn bureau. Als gewichtsconsulent weet ik als geen andere hoe belangrijk het is om voldoende water te drinken en attendeer mijn klanten daar regelmatig op.
  Hoe leuk is het dan dat je dat kunt doen met zo’n mooie Dopper fles, te weinig mensen weten het bestaan van de duurzame waterfles. Op deze manier zou ik ze kunnen laten zien dat het leuk is om water overal mee naar toe te nemen. Want zeg nu eerlijk met deze duurzame waterfles wil toch iedereen gezien worden.
  Behalve dat het een mooi bruikbaar pronkstuk voor op mijn bureau is is het ook nog een promotiemiddel voor Dopper. Iedereen zou een Dopper moeten hebben zo krijgen we het plastic flesjes gebruik mooi naar beneden.

  Beantwoorden
 21. Suzanne de Goede
  4 december 2013 at 09:38 (7 jaar ago)

  Je hoeft niet te vragen waarom ik hem wil winnen 🙂 ! Hij is gewoon heel mooi en 100x beter dan mijn hergebruikte Spa flesje! En af te wassen, dus ik hoop dat ik hem win!

  Beantwoorden
 22. Eva de Vries
  4 december 2013 at 09:49 (7 jaar ago)

  de fles is super, ik drink veel water op een dag en ben al tijden op zoek naar een goede fles sinds plastic flessen uit de gratie zijn, ik zou hem heel graag winnen:-)

  Beantwoorden
 23. Lianne
  4 december 2013 at 09:54 (7 jaar ago)

  Ik zou de Dopper graag winnen, zodat ik niet telkens mijn plastic flesje hoef te vervangen. Bij deze word uitwassen nogal lastig en daarom is de Dopper een goed initiatief. Zo wordt het plastic verbruik lager en drinken leuker!

  Beantwoorden
 24. Linda
  4 december 2013 at 10:05 (7 jaar ago)

  Deze wil ik echt heel graag hebben! Want hij is echt super mooi!!

  Beantwoorden
 25. Annemarie van Egmond
  4 december 2013 at 10:08 (7 jaar ago)

  Ik wil hem graag winnen. Ik zou hem aan iedereen promoten gewoon omdat je water altijd bij je moet hebben waar dan ook. Wij hebben een 2e huisje op de camping en daar is het helemaal makkelijk om een Dopper te hebben. Ook voor sporten is hij ideaal. Een plastic fles is slecht omdat er plastic moleculen vrij komen en dat is slecht voor je gezondheid. En mijn ervaring is dat het ook gaat stinken en in de afwasmachine doen is geen succes. Dat kan prima met een Dopper. Dus als we hem niet winnen moeten we hem kopen.

  Beantwoorden
 26. Lizzy
  4 december 2013 at 10:10 (7 jaar ago)

  Dit zou de perfecte fles zijn om mee te nemen naar mijn werk. Ik neem me altijd voor genoeg te drinken maar vaak schiet het er toch bij in om wat vaker op te staan om mijn beker te vullen met water. Binnenkort verhuis ik naar een nieuw kantoor, de Dopper zou daar ook nog eens prachtig staan op mijn nieuwe bureau. 🙂

  Beantwoorden
 27. Linda Ruffin
  4 december 2013 at 10:10 (7 jaar ago)

  Ben altijd zo jaloers op andere mensen met zo’n dopper. Dan ga ik de kans om er eentje te winnen natuurlijk niet schieten! Ik drink de hele dag door water dus daarvoor is het handig, maar ook tijdens het sporten lijkt het me ideaal. Dus keeping my fingers crossed dat ik win!!

  Beantwoorden
 28. stefanie
  4 december 2013 at 10:12 (7 jaar ago)

  Wat is deze Dopper mooi! Ik drink op een dag behoorlijk veel en ik schijn te moeten minderen. Hoe beter dan met een kleinere fles! Ha! 0,8 liter is precies goed. Ik zou hem dus heel graag winnen!

  Beantwoorden
 29. Petra
  4 december 2013 at 10:16 (7 jaar ago)

  Hij is perfect voor op school! Ik heb nu een kleiner flesje, en die moet ik constant bijvullen op de wc. Daarbij geef ik in de sportschool groepslessen, vaak twee vlak achter elkaar en zo hoef ik hem niet bij te vullen!

  Beantwoorden
 30. Talita
  4 december 2013 at 10:19 (7 jaar ago)

  Ik zou heel graag de dopper steel winnen omdat het een win win situatie is. Niet alleen ik win, maar ook de water projecten.

  Beantwoorden
 31. Josien Groot
  4 december 2013 at 10:24 (7 jaar ago)

  Wow wat een beauty! Daarmee zou ik wel willen pronken in de sport school! Sinds de vorige actie zie ik ze steeds vaker! Zou deze graag willen winnen, wie niet! Bidons gaan toch vaak stinken en dat krijg je er niet goed uit, zo jammer!

  Beantwoorden
 32. FoodieTams
  4 december 2013 at 10:26 (7 jaar ago)

  Perfect voor op het werk of naar de sportschool! En ziet er ook nog eens mooi uit:-) Ideaal voor een Foodie:-)

  Beantwoorden
 33. Wanda Major
  4 december 2013 at 10:28 (7 jaar ago)

  k zou hem heel graag willen winnen. 1 hij ziet er super iig!
  2. Ik had een dopper maar heb hem bij een meeloopdag waar ik gesolliciteerd heb laten liggen dus ben hem kwijt 🙁 hier baal ik erg van!!
  3. Ik drink eigenlijk te weinig en de ripper werkt voor mij om goed te drinken.
  Genoeg redenen dus 🙂

  Beantwoorden
 34. Dennis van Loon
  4 december 2013 at 10:29 (7 jaar ago)

  Ik gebruik nu nog een Tupperware fles (zonder eigen beker) om op het werk water te drinken, en zo’n stalen fles zou daarvoor een perfecte vervanger zijn!

  Beantwoorden
 35. Liesbeth
  4 december 2013 at 10:36 (7 jaar ago)

  Super mooie Dopper!! Doe graag mee met de winactie 😀 Komt zeker van pas op school en in de sportschool. Af en toe word je gek van het bijvullen van mijn (kleine) flesje

  Beantwoorden
 36. Marrit
  4 december 2013 at 10:38 (7 jaar ago)

  Deze is prachtig! Daar zou ik wel mee willen pronken op mijn werk.

  Beantwoorden
 37. spijks
  4 december 2013 at 10:43 (7 jaar ago)

  omdat het bijna sinterklaas is , zou erg leuk in mijn schoen staan (en verantwoord en maatschappelijk betrokken) Als ik hem win krijgt hij een mooi eerbetoon met link op mijn eigen website.

  Beantwoorden
 38. Carin
  4 december 2013 at 10:47 (7 jaar ago)

  Ik ben dol op mijn kleine blauwe doppertje maar hij is zo leeg. Deze is zo mooi en er gaat ook nog eens een flinke slok meer in dus zou hem graag winnen.

  Beantwoorden
 39. Jennifer A
  4 december 2013 at 11:05 (7 jaar ago)

  Deze wil ik graag, dan drink ik tenninste genoeg en heb ik niet zo snel meer hoofdpijn…

  Beantwoorden
 40. Sandra
  4 december 2013 at 11:14 (7 jaar ago)

  Ik wil deze dopper supergraag winnen! Het is echt ideaal dat hij in de vaatwasser kan, hij is echt heel erg mooi ook en ik reis wekelijks met de trein en ik betrap mezelf erop dan toch vaak een plastic flesje water te kopen en van die gewoonte moet ik echt af!! Ohja en mn bidon in de sportschool is natuurlijk ook niet de beste dus dan sla ik twee vliegen in één klap!

  Beantwoorden
 41. Renee Hendriks
  4 december 2013 at 11:23 (7 jaar ago)

  Wat zou ik graag deze Dopper winnen. Hij is ideaal om mee te nemen naar vergaderingen, werk en gym. Echt een super product. Nu maar hopen dat het lukt 😉

  Beantwoorden
 42. Anouk Goedegebuur
  4 december 2013 at 11:57 (7 jaar ago)

  Zo’n Dopper wil ik nog steeds ontzettend graag winnen! Eigenlijk om dezelfde reden als dat ik aangaf in de vorige winactie: ik ben funest voor het milieu met mijn flesjes-water-die-ik-nooit-hergebruik-gewoonte. En ik vind deze stalen variant echt bijzonder stijlvol ook!

  Beantwoorden
 43. marianne weezepoel
  4 december 2013 at 12:45 (7 jaar ago)

  Ik wil graag de Dopper drinkfles winnen omdat hij milieu vriendelijk,
  hygiënisch en erg mooie van design is.
  Ik drink veel water ik wil geen mineraalwater meer drinken, koolzuur
  is ook niet gezond voor je lichaam, en ik wil het product graag uit proberen.
  Ik werk in de zorg en kan de doppler makkelijk meenemen naar mijn werk
  zodat ik op mijn werk ook voldoende drink, dit schiet er echter nogal eens bij in.
  Het zou voor mij, een leuk december cadeautje zijn.

  Beantwoorden
 44. Suzanne
  4 december 2013 at 15:44 (7 jaar ago)

  Ik ben dol op mijn dopper, maar het schoonmaken.. Ik zou super graag deze ideale dopper steel willen zodat hij in de vaatwasser kan want met mijn reumahandjes is het schoonmaken van de gewone dopper niet echt een succes.

  Beantwoorden
 45. Mariska van der Pijl
  4 december 2013 at 15:46 (7 jaar ago)

  Wat een gaaf ding! Deze heeft een mooie uitstraling en is volgens mij echt robuust. Ik kan er de blits mee maken op het werk, op de sportschool en in mijn eigen praktijk kan ik reclame maken voor de nieuwe Dopper Steel 😉

  Beantwoorden
 46. willie
  4 december 2013 at 15:47 (7 jaar ago)

  Deze dopper is awesome! Ik drink nu uit een glazen fles, maar deze dopper is natuurlijk 1000x fantastischer

  Beantwoorden
 47. Gea stoel
  4 december 2013 at 15:52 (7 jaar ago)

  Wat een mooi ding ik wil hem graag hebben/ winnen

  Beantwoorden
 48. Debby
  4 december 2013 at 15:53 (7 jaar ago)

  Wat een mooie fles! Dat staat heel wat geraffineerder dan een van kalkaanslag vergeven waterkaraf 😉 En misschien lukt het me dan eindelijk om genoeg water te drinken!

  Beantwoorden
 49. Eveline Bosveld
  4 december 2013 at 16:08 (7 jaar ago)

  Natuurlijk waag ik graag een kansje om deze fantastische DOPPER te winnen! Ik vind het lastig om voldoende water per dag te drinken en ik denk dat zo’n mooi design mij daarbij helpt! Ik beloof dat ik minstens 1 DOPPER water per dag zal drinken 😉

  Beantwoorden
 50. Aicha
  4 december 2013 at 16:14 (7 jaar ago)

  Ik ben waanzinnig slecht in genoeg drinken. Met.zo’n mooi flesje binnen handbereik zal dit al n stuk beter gaan 🙂

  Beantwoorden
 51. youri jochems-schultz
  4 december 2013 at 16:15 (7 jaar ago)

  Super mooie fles! Ik gebruik al heel lang de rose maar die is altijd zo leeg, de inhoud is net te weinig. Dit nieuwe formaat in deze stoere kleur zou ideaal zijn!

  Beantwoorden
 52. Karin van Cromvoirt
  4 december 2013 at 16:16 (7 jaar ago)

  Een echte Topper deze Dopper! Mooi initiatief! Ik zou graag bij de Doppers horen met deze mooie fles.

  Beantwoorden
 53. Sacha Velgersdijk
  4 december 2013 at 16:23 (7 jaar ago)

  Wat een heerlijke prijs, Zou er graag kans op maken om de dopper mee te nemen voor onderweg. Super handig. Succes met alles verder..Mooi formaat ook.

  Beantwoorden
 54. Marietje Pieters
  4 december 2013 at 16:37 (7 jaar ago)

  Supermooie fles! Ik gebruik altijd de gewone Dopper in mijn luiertas. Altijd water bij de hand en mijn dochters kunnen er al uit drinken met de beker. Alleen wel snel leeg, dus deze komt zeker van pas!

  Beantwoorden
 55. Sanne Becks
  4 december 2013 at 16:46 (7 jaar ago)

  Deze Dopper is een absolute topper
  Gemaakt van prachtig staal
  Dat is het helemaal
  Beter dan elke week flesjes bronwater kopen en vullen
  is dit goedkoper en duurzamer net als mijn andere spullen
  Ja ik wil hem heel graag elke dag mee naar school
  ik vind hem zo cool

  Beantwoorden
 56. Heidi den Dopper
  4 december 2013 at 17:06 (7 jaar ago)

  Mijn naam is Dopper , en dan lijkt het me wel heel tof om een Dopper in mijn bezit te krijgen… vooral omdat mijn dochter wil gaan sporten, kan ze hem mooi gebruiken 🙂

  Beantwoorden
 57. Melanie Borkowitz
  4 december 2013 at 17:09 (7 jaar ago)

  Ik vind hem prachtig, zeer stoer. Als ik hem win gaat hij mee naar mijn werk ( ik werk in een bouwmarkt) daar staat hij ook stoer. Misschien dat mijn mannelijke collega’s dan ook eindelijk aan een drinkfles beginnen i.p.v. die stomme plastic bekertjes.

  Beantwoorden
 58. Elsbeth
  4 december 2013 at 17:14 (7 jaar ago)

  Oh eindelijk een rvs variant! Die wil ik wel hebben 😀 Doe je hem mij kado voor mijn verjaardag op 12 dec? 😉

  Beantwoorden
 59. Eline Simons
  4 december 2013 at 17:15 (7 jaar ago)

  Superleuk! Ik sta de hele dag voor de klas en dan is zo’n mooie dopper ideaal!

  Beantwoorden
 60. Angelique
  4 december 2013 at 17:16 (7 jaar ago)

  Ik gun mijn zoontje deze coole Dopper ; hij drinkt alleen water ( lust niks anders) en dan kan ik zijn normale Dopper ns goed reinigen en zelf gebruiken op mijn werk zodat de leerlingen ook t alternatief zien. Goed voorbeeld doet goed volgen, toch?

  Mijn zoontje verdient wel iets .. Al zeg ik t zelf!

  Beantwoorden
 61. tamara
  4 december 2013 at 17:24 (7 jaar ago)

  Als drukke, echtgrnote moeder, studente hbo v duaal , en vriendin en werknemer. Schiet het drinken er regelmatig bij in. Nu zo’n mooie stale fles die ook tegen een stootje kan en in de vaatwasser is daarbij ideaal! Daarom ding ik graag mee in deze actie! Kan het echt heel goed gebruiken!

  Beantwoorden
 62. Tineke
  4 december 2013 at 17:30 (7 jaar ago)

  Sint zat te denken
  wat hij mij wilde schenken ( 🙂 )
  toen vroeg zwarte Piet:
  wat wil ze graag, maar heeft ze nog niet?
  ik kan alleen: een DOPPER bedenken!

  Fijn Sinterklaas, want ik drink veel water en heb een hekel aan die
  plastic flesjes…zo slecht voor het milieu

  Beantwoorden
 63. Olivi
  4 december 2013 at 17:46 (7 jaar ago)

  Het is een pracht product! Het is een puur product en wil hem graag weer. Weer! Vorig jaar met Kerst hebben we een blauwe gekregen allemaal op het werk als kerstcadeau. Helaas ben ik de mijne kwijtgeraakt, lees vorige week zat ik in de kantine en werd even weggeroepen omdat er telefoon voor mij was en jullie raden het al, foetsie. Ik heb een rode besteld via de site van Dopper als kerstcadeau voor mijn neefje. Nu net besteld. Geen tweede voor mij, wat ik wel van plan was, vanwege deze aktie, maar mocht ik hem niet winnen koop ik hem alsnog want behalve dus dat het een prachtig en puur product is steun je ook nog een goed doel, Een win win situatie dus voor alle betrokken partijen en hoe actueel ook met de Unicef aktie die op dit moment gaande is. Mijn duimen draaien! Go go water voor iedereen! Go go Dopper! Go go Dopper Steel! 🙂

  Beantwoorden
 64. Cicely
  4 december 2013 at 18:20 (7 jaar ago)

  Superactie!
  Water drinken is voor mij altijd een uitdaging geweest. Sinds een paar maanden heb ik een wateralarm ingesteld dat me eraan herinnert dat ik moet drinken. Het helpt, dat zeker maar aangezien ik veel onderweg ben heb ik niet altijd water tot mijn beschikking als het alarm afgaat. Ik koop sowieso zelden plastic flesjes dus dit product is gewoon dé oplossing!

  Beantwoorden
 65. Anniek
  4 december 2013 at 18:32 (7 jaar ago)

  Het is nu dagelijks vechten voor die ene Dopper die ons gezin van 6 personen rijk is. Deze extra mooie en grote Dopper zou hier zeer welkom zijn!

  Beantwoorden
 66. Michelle
  4 december 2013 at 18:53 (7 jaar ago)

  Ik ben FAN!! Ik heb er zelf al 2 kleinere.. Eentje altijd in m’n tas en de ander ligt in de auto! Echt I-DE-AAL!! Deze zou m’n collectie mooi compleet maken! Hoop dat de Goden me eens gunstig gezind zijn en dat ik ook eens iets win! 🙂

  Beantwoorden
 67. Annet
  4 december 2013 at 18:55 (7 jaar ago)

  Wat gaaf! Ik woon op Curaçao en er gaan heel wat flesjes water doorheen hier. Dit is een ideale oplossing voor het milieu en hij ziet er ook nog eens cool uit. Ik heb hem hier nog nooit gezien dus wie weet komen er meer mensen op dit idee. Ik kom in december twee weekjes op vakantie in NL dus het zou super zijn als ik hem win 🙂

  Beantwoorden
 68. Manon
  4 december 2013 at 18:58 (7 jaar ago)

  Hoe je de foto moet delen via Twitter weet ik niet. Facebook heb ik niet! Dat wordt moeilijk…. Maar toch wie weet ben ik straks de trotse eigenaresse van de Dopper!

  Beantwoorden
 69. Marieke
  4 december 2013 at 19:50 (7 jaar ago)

  Leuke actie! Ik drink enorm veel water en het lijkt me fijn om dat uit zo’n extra grote Dopper te gaan doen 🙂

  Beantwoorden
 70. Nicky
  4 december 2013 at 19:54 (7 jaar ago)

  Ik wil die mooie fles wel winnen, omdat mijn dochter (2) mijn andere fles steeds kaapt!

  Beantwoorden
 71. Sascha Ernst
  4 december 2013 at 20:01 (7 jaar ago)

  Zoals ik al een keer vertelde heb ik zelf al een oranje dopper en wens ik hem graag iemand anders toe. Alleen dit keer weet ik wel iemand, namelijk mijn vriend. Mijn vriend zocht laatst een bidon en ik opperde een dopper. Echter die vrolijke kleuren zag hij niet zitten. Maar met deze extra grote Steel versie kan ik hem zeker blij maken!

  Beantwoorden
 72. Ilse
  4 december 2013 at 20:01 (7 jaar ago)

  Ohhhhh I love Dopper! Helemaal geweldig…. Deze lijkt me helemaal top om te winnen om mee te nemen op vakantie in de rugzak als we met onze mannetjes gaan wandelen in de bergen… Dan kan je nooit te veel water bij je hebben! Doe graag mee 🙂
  Groetjes ilse

  Beantwoorden
 73. marijke
  4 december 2013 at 21:05 (7 jaar ago)

  Joepie, je site is weer in de lucht, kan ik toch nog meedoen 😉
  Ik vind die Doppers zo geweldig, maar kan ze me met m’n smalle beursje niet echt verantwoorden. Maar als ik er 1 zou mogen kiezen, dan zou het zeker deze ‘steelversie’ worden…prachtding!
  Dus ja ik doe zeer graag mee!!!

  Beantwoorden
 74. Ilonka
  4 december 2013 at 21:09 (7 jaar ago)

  Ik wil de Dopper hééélll graag winnen. Mijn kinderen hebben nog een Mepal beker om mee te nemen naar school. Ik zou die graag vervangen voor een “gezonde en milieuvriendelijke” variant. Hiermee stelen ze de show op school, want de Dopper is mooi, stoer, milieuvriendelijk en we helpen hiermee andere mensen die in mindere omstandigheden leven dan wij. En dat wordt ook uit volle borst verkondigd door onze kinderen aan iedereen die het wil horen! Het lijkt me geweldig dat ze met hun nieuwe beker een gesprek aanzwengelen op school waardoor meerdere kinderen en leerkrachten enthousiast worden en ons voorbeeld volgen.
  Ook voor mezelf, als drukke mama die altijd met haast onderweg is, zou ik de Dopper goed kunnen gebruiken. Ik vergeet iets mee te nemen of ik hergebruik een plastic flesje van bronwater. Vaak blijkt mijn flesje niet meer lekvrij te zijn, met als gevolg dat al mijn andere waardevolle spullen ongewenst bewaterd worden. De Dopper heeft daardoor nog een extra milieuvriendelijke functie, want dan hoef ik niet telkens mijn waardevolle spulletjes weg te gooien of droog te föhnen 😉

  Beantwoorden
 75. Karin
  4 december 2013 at 21:19 (7 jaar ago)

  Ik zou hem graag winnen, deze week weer sportschool opgepakt en ik zit nog aan een fout plastic flesje te lurken. dat kan natuurlijk niet goed zijn. Met deze fles in stijl naar de sportschool. 🙂

  Beantwoorden
 76. Alinda Bikker-Kooyman
  4 december 2013 at 21:20 (7 jaar ago)

  Wat een geweldige dopper! Ik heb een mooie roze dopper waar mijn zusje helemaal verliefd op is! Dus die zou ik graaag inruilen voor deze! Dan kan ik weer mijn zusje blij maken 🙂

  Beantwoorden
 77. Eralda
  4 december 2013 at 21:34 (7 jaar ago)

  Dat wordt echt shinen met deze fles!

  Beantwoorden
 78. Nettie
  4 december 2013 at 22:06 (7 jaar ago)

  Ziet er super uit die nieuwe Dopper! Zou hem graag winnen zodat ik eindelijk eens meer water kan gaan drinken dan ik nu doe! Met deze mooie fles moet dat toch gaan lukken zou ik denken.

  Beantwoorden
 79. TK
  4 december 2013 at 23:30 (7 jaar ago)

  Ik wil ‘m heel graag. 2014 word mijn jaar, ….. de weg terug vinden naar mijzelf. Ik krijg ik een Gastric Bypass en daar hoort een gezonde levensstijl bij. Drinken zal moeizaam worden en het is belangrijk dat ik in de gaten ga houden of ik wel voldoende water binnen krijg op een dag. Deze fles gaat mij daar dan mooi een handje mee helpen.

  Beantwoorden
 80. Femke Kooiman-Goessens
  4 december 2013 at 23:49 (7 jaar ago)

  Om ervoor te zorgen dat ik meer water zal drinken
  Mag deze mooie Dopper wel op mijn bureau blinken

  Een glaasje water hier, een glaasje water daar
  Van deze Dopper word ik graag de nieuwe eigenaar 🙂

  Beantwoorden
 81. Marjolijn
  5 december 2013 at 08:36 (7 jaar ago)

  Op mijn werk heb ik een beker voor mijn thee en had ik een hele leuke roze Dopper die ik gekocht had bij Colors by the sea. Nu werk ik in een groot kantoorpand met veel flexplekken… En blijkbaar vond iemand anders mijn Dopper ook mooi toen ik hem vergeten was in mijn kluisje te stoppen. Dikke pech, Dopper weg! Nu er geen Dopper naast mijn thee beker staat drink ik meteen veel minder. Automatenbekertjes vind ik nl niet echt een alternatief. Ik heb Sint en kerstman gevraagd voor een nwe Dopper, maar deze zou wel heeeeeel gave bureau candy zijn. (En dan gaat ie natuurlijk elke avond direct in mijn kluisje!!)

  Beantwoorden
 82. Annamarie
  5 december 2013 at 09:47 (7 jaar ago)

  Heel graag wil ik deze dopper aan mijn dochter geven. Zij neemt regelmatig flesjes mee naar school. En vult ze daarna wel weer een paar keer maar dat wordt vies en gaat dat plastic weer de vuilnisbak in.

  Beantwoorden
 83. Erna Michielsen
  5 december 2013 at 10:04 (7 jaar ago)

  Super stoer deze dopper steel.
  Ik wandel veel en ben altijd buiten dan zou deze dopper mij heel goed staan.

  Beantwoorden
 84. Ilse Leegwater
  5 december 2013 at 11:26 (7 jaar ago)

  Leuke actie, ik heb laatst zelf een gewone Dopper aangeschaft. Ben er super blij mee, alleen me zus drinkt hem de helft van de tijd leeg! Dus ik zou deze mooie Dopper Steel graag voor mijn zus willen winnen. Dan hebben we er allebei eentje:)

  Beantwoorden
 85. Anja Faas
  5 december 2013 at 11:28 (7 jaar ago)

  Ik zou heel graag de Dopper steel willen, zodat ik deze kan gebruiken tijdens mijn/onze lange wandelingen. Nu neem ik vaak zo’n gebruikt plastic waterflesje mee, wat natuurlijk niet mee helpt om de plastic soep oceaan tegen te gaan.

  Beantwoorden
 86. Laura Plomp
  5 december 2013 at 12:03 (7 jaar ago)

  Oh wat is ie mooi! Deze dopper zou ik echt heul erg graag willen. Waarom? Hij is stoer en sexy. Met deze fles op mijn bureau drink ik genoeg water op mijn werk. ik neem hem mee op vakantie. past mooi in mijn rugzak. Ik voel dat we samen veel mooie avonturen gaan beleven. Bedenk eens even hoeveel plastic flesjes ik hiermee ga uitsparen.

  Beantwoorden
 87. Marijke
  5 december 2013 at 13:28 (7 jaar ago)

  Waarom ik deze Dopper heel graag wil hebben? Omdat ik al veels te lang uit vieze plastic flesjes drink die vol met BPA en bacteriën zitten en ik als arme student het nu niet kan betalen om zo’n geweldig mooie Dopper te kopen:( Ik denk dat ik helaas niet win maar wie niet waagt wie niet wint!:)

  Beantwoorden
 88. Caroline Bernard
  5 december 2013 at 15:38 (7 jaar ago)

  Beter een Dopper dan een Whopper. Ik drink eigenlijk te weinig water en met zo’n mooie Dopper wil ik mijzelf stimuleren om meer water te drinken. Bovendien is de Dopper goed hygiënisch te houden in tegenstelling tot de plastic flesjes water uit de supermarkt die eindeloos worden hergebruikt. Daarnaast is de Dopper ook handig als waterfles voor als ik onderweg weg ben met mijn 7 weken oude puppie. De Dopper is duurzaam, (multi) functioneel, hygiënisch en buitengewoon mooi. Ik wil er graag mee gezien worden en wie wil nou niet water binnen handbereik?

  Beantwoorden
 89. Linda vd G
  5 december 2013 at 16:54 (7 jaar ago)

  Wauw, wat een mooi ding!! Deze zou ik supergraag willen hebben en ik kan hem ook goed gebruiken. Tot nu toe altijd uit plastic flesjes aan het drinken, maar ik ben op zoek naar een waterfles.

  Beantwoorden
 90. Petra de Winter
  5 december 2013 at 17:08 (7 jaar ago)

  S U P E R A C T I E !!! En de Doppler moet gewoon zo snel mogelijk overal herkenbaar worden dus…..kom maar hier met die fles, dan ga ik ‘m gebruiken op kantoor, dan wil vast iederéén zo’n mooie fles “met boodschap” !

  Beantwoorden
 91. Jordee Tari-Man
  5 december 2013 at 17:54 (7 jaar ago)

  Allereerst wat een heerlijke site heb je toch <3 🙂 Ik zou de Dopper graag willen winnen omdat ik per 1 januari ga beginnen aan een nieuwe baan en ja dan wil je toch wel een goede eerste indruk achterlaten met zo'n mooie Dopper op je bureau 🙂

  Beantwoorden
 92. Tara Roosendaal
  5 december 2013 at 23:29 (7 jaar ago)

  Als waterdrinker heb ik altijd zelf water bij me. Ik lust geen koffie en thee. Met deze prachtige Dopper heb ik ook nog iets moois in mijn tas. Heel wat beter dan dat normale waterflesje. En veel milieu vriendelijker.

  Beantwoorden
 93. Dixie habraken
  6 december 2013 at 01:06 (7 jaar ago)

  Vorig school jaar, de laatste schooldag zijn 3 andere klasgenoten en ik naar het dopper bedrijf geweest. En gezorgd dat we de hele middag dopper gingen promoten, het promotieshirt draag ik nog steeds. Ik zou het leuk vinden deze variant ook te kunnen promoten op school, zodat ik bijvoorbeeld lekker vaak warme dranken mee kan nemen en andere op ideeën brengen!

  Beantwoorden
 94. Annemarie van Egmond
  6 december 2013 at 15:26 (7 jaar ago)

  :). Ik kon niet wachten en heb zelf een kleine dopper gekocht maar wil ook graag de grote. Ik twijfel zelf of ik ze nog voor Sinterklaasfeest koop voor mijn kinderen. Dat zijn er 5……..hmm we hebben ook 2 jarigen en 5 kleinkinderen dus het is wel veel tegelijk. We spelen het spel met iedereen 2 kados. Heb er zin in! Nog even over nadenken….

  Beantwoorden
 95. aad l
  6 december 2013 at 20:57 (7 jaar ago)

  Mijn plastic Dopper is kapot gegaan van het vele gebruik, daarom lijkt mij een nieuwe, maar sterkere zeer welkom.

  Beantwoorden
 96. reizen246
  6 december 2013 at 21:36 (7 jaar ago)

  OOhh ik zou zo graag de nieuwste Dopper willen (winnen)!
  De maand is al duur genoeg en de gezellige feestdagen zullen ook gevuld zijn met borrels en lekkere hapjes, die moeten uiteraard weer weggespoeld worden met heel veel water!
  Ik vind het ook altijd fantastisch als een deel van de opbrengst wordt gebruikt om mooie projecten zoals die van jullie, voor verschillende water- en sanitaire projecten, wordt gebruikt! Water en sanitair…de basis van gezondheid. Wij staan er te weinig bij stil in de westerse wereld, maar voor vele een luxe….

  Beantwoorden
 97. Geertje Hofman
  6 december 2013 at 22:20 (7 jaar ago)

  Al een tijd gebruiken wij in huis en op het werk een Dopper! Maar deze is super mooi en groter, wat weer minder vaak bijvullen betekent! Gaaf!!

  Beantwoorden
 98. Melanie
  6 december 2013 at 23:54 (7 jaar ago)

  Ik ben al bekend met de Dopper. Op mijn werk hebben we er allemaal 1. Helaas is de mijne verdwenen. 🙁 ik zou dus heel graag een nieuwe willen! Groetjes melanie

  Beantwoorden
 99. suus
  7 december 2013 at 00:01 (7 jaar ago)

  Water drinken is hartstikke goed voor je, maar ik gun mezelf geen druppel rennende van de ene lokatie naar de ander. Met deze Dopper mag je gezien worden en je spekt ook nog n goed doel een win/win situatie wat mij betreft! Daarom voor mij n dopper

  Beantwoorden
 100. Bertha SIesling-Prosé
  7 december 2013 at 12:14 (7 jaar ago)

  Wat een schoonheid je kunt alleen maar trots zijn als je zo’n geweldig model in je bezit mag hebben, en waar je jezelf goed in de gaten kunt houden dat je genoeg water drink en zo schoonheid en gezondheid op een geweldige manier kunt combineren. IK HOU ME AANBEVOLEN DUS ZEG YES,YES

  Beantwoorden
 101. Saskia Bruinsma
  7 december 2013 at 12:55 (7 jaar ago)

  Jaahh Ik wil deze wel winnen!!

  Beantwoorden
 102. Margriet
  7 december 2013 at 17:57 (7 jaar ago)

  Vandaag mijn dochter verteld over de Dopper . Ze vertelde dat ze iets nodig had om mee naar college te nemen wat niet lekt. Deze Dopper is dus een super cadeau voor haar.

  Beantwoorden
 103. Mara
  7 december 2013 at 20:04 (7 jaar ago)

  Een kadootje voor mn dochtertje en mij. Het nodigt uit om meer water te drinken, wat er nu wel eens bij in schiet. Het us echt een blikvanger.

  Beantwoorden
 104. Lisa Noya
  7 december 2013 at 20:09 (7 jaar ago)

  Wat een super leuke win actie! Ik doe zeker mee :-). Volg de facebook pagina al een tijdje en heb de post ook geliked natuurlijk! Ik vind dit product al student zijnde super handig en ook goed voor het milieu. Iedere dag reis ik op en neer naar Amsterdam (3 uur totaal) en dan drink ik water. Mijn flesjes zijn alleen zo snel leeg en dan ben ik geneigd om onderweg maar een plastic Spa flesje te kopen. Een dopper kan ik mega goed gebruiken en zou ook nog eens super fashionable staan in mijn hand!

  Beantwoorden
 105. Thea Sanders
  8 december 2013 at 13:44 (7 jaar ago)

  Gezien de vele reacties zal de kans op winnen erg klein zijn. Toch wil ik het proberen, voor mijn dochter. Ze heeft erg veel last van buikpijn, dit komt vaak door te weinig drinken. Als ze een dopper heeft, om mee naar school te nemen, zal ze zeker genoeg drinken.

  Beantwoorden
 106. Lara
  8 december 2013 at 16:20 (7 jaar ago)

  Foody Focus op Fantastiche Fles!

  Beantwoorden
 107. Eva
  8 december 2013 at 18:28 (7 jaar ago)

  Ik zou graag de dopper winnen, wat ziet deze er mooi uit! Ik probeer op mijn werk en in mijn omgeving het bewuster omgaan met grondstoffen uit te dragen. Ik heb standaard een roestvrijstalen koffiebeker en een roesvrijstalen fles in mijn tas. Mijn man vult steeds waterflesjes bij en dat vind ik zo jammer,… dus ik zou hem graag voor hem winnen 🙂

  Beantwoorden
 108. Ellen
  8 december 2013 at 20:40 (7 jaar ago)

  Wauw wat een mooie Dopper! Naast dat ik niet meer elke dag een plastic flesje wil gebruiken (en daarna weggooien) vind ik dat deze fles een echte eyecatcher is waarmee ik wel de show zou willen stelen bij mijn collega’s 🙂
  Super leuke actie, ik ga duimen!!

  Beantwoorden
 109. Uschi Deguelle
  8 december 2013 at 21:11 (7 jaar ago)

  Ik zou deze graag willen winnen, omdat hij super gaaf uitziet en een aanwinst is voor op het bureau. En het motiveert om 2 liter water te drinken uit zo n stijlvolle fles.

  Beantwoorden
 110. eleonore
  8 december 2013 at 22:01 (7 jaar ago)

  Waarom ik hem wil winnen? Hij is zo onbeschrijfelijk mooi! Juist daarom.

  Beantwoorden
 111. Jiska
  8 december 2013 at 22:29 (7 jaar ago)

  Super goed voor het milieu! Echt top dat je op deze manier hier aan mee kan dragen! Daarnaast is het een super gave Dopper en ideaal om overal mee naar toe te nemen! Ik heb de roze variant gehad en had hier veel bekijk mee en vertelde iedereen wat Dopper hier mee wil bereiken en hoe je je steentje kan bij dragen!

  Beantwoorden
 112. Dilber
  9 december 2013 at 00:55 (7 jaar ago)

  Omdat ik zo van dopperen houd! Ik wil dopperen naar schoon drinkwater over de hele wereld en ik wil dopperen naar zo min mogelijk plastic.

  Beantwoorden
 113. Lianne
  9 december 2013 at 12:14 (7 jaar ago)

  Dit zou een perfect cadeau zijn voor kerst voor mijn zus! Zo red ze misschien die twee liter per dag, die zo gezond zijn! En dan kan ik m zelf af en toe lenen natuurlijk 😉

  Beantwoorden
 114. maja
  9 december 2013 at 23:42 (7 jaar ago)

  Het is zo super. Zelfs mijn kinderen nemen een doppler mee naar de (middelbare) school .
  Ik zou het erg fijn vinden om deze te mogen ontvangen. Zodat we nog makkelijker bij een dagje weg goed en gezond/duurzaam drinkwater mee te nemen.

  Beantwoorden
 115. Mieneke
  10 december 2013 at 08:10 (7 jaar ago)

  Hij is te wauws. En nu vragen alle mannen zich af wat ik met die borstpomp aan mn mond doe (de roze dopper). Niet echt bevordelijk voor n single girl. Dus hij zou ten goede komen aan mn stoere single image 🙂

  Beantwoorden
 116. Lara R
  10 december 2013 at 08:16 (7 jaar ago)

  Een hele mooie fles waar je mee gezien mag worden! Ik zou graag deze dopper willen winnen zodat ik mijn plastic flesjes water kan gaan vervangen dus dan heb ik geen excuus meer om de plastic flesjes mee te nemen vanuit huis!

  Beantwoorden
 117. Fenna van Veen
  10 december 2013 at 08:57 (7 jaar ago)

  Mooi ontwerp, goede achterliggende gedachte, dat omschrijft de dopper kort en bondig. Ik wil graag de nieuwe grotere versie, want ik ben een echte water drinker!

  Beantwoorden
 118. lisa bregman
  10 december 2013 at 09:03 (7 jaar ago)

  Heel gaaf zo’n fles! Ideaal om mee te nemen naar m’n werk zodat ik misschien wel genoeg ga drinken 🙂

  Beantwoorden
 119. Kyonne
  10 december 2013 at 09:35 (7 jaar ago)

  Ik zag gisteren deze Dopper Steel ‘live’ tijdens een event van Indie Brands en was op slag verliefd. En kijk nou, kom ik hem in jouw winactie tegen… Het moet gewoon zo zijn denk ik 🙂

  Beantwoorden
 120. Chantal
  10 december 2013 at 09:38 (7 jaar ago)

  Jaaaa deze wil ik zo graag winnen! Ik drink alleen maar water en groene smoothies en zit op mijn werk altijd te rommelen met plastic flesjes. Ik weet dat deze flesjes BPA bevatten en hier wil ik niets mee te maken hebben. Dit zou dus een uitkomst zijn! Daarbij is de fles gewoon heel erg mooi!

  Beantwoorden
 121. Brigitte
  10 december 2013 at 10:34 (7 jaar ago)

  Onwijs stoere fles waar ik graag mee gezien wil worden. Het geiten wollen sokken imago van recyclen moet weg en de Dopper steel moet het hippe imago van de plastic waterfles gaan vervangen.

  Beantwoorden
 122. Jannie de Bruine
  10 december 2013 at 10:53 (7 jaar ago)

  Ik drink behoorlijk wat flesjes water in de week, mede omdat het water bij ons uit de kraan zo hard is. Zo’n fles zou dus behoorlijk wat afval schelen 🙂

  Beantwoorden
 123. Hillene
  10 december 2013 at 11:27 (7 jaar ago)

  Lijkt me super leuk om te winnen….!!!!

  Beantwoorden
 124. Sanne Becks
  10 december 2013 at 12:13 (7 jaar ago)

  Mooi,praktisch,duurzaam,zééééér gewenst dat zijn maar een paar van de pluspunten van deze Topper

  Beantwoorden
 125. Judith Houtenbos
  10 december 2013 at 13:03 (7 jaar ago)

  Supermooi voor op het bureau van m’n nieuwe werk in een duurzame omgeving!!! Hier kan ik mee aankomen;-)

  Beantwoorden
 126. braveheartforsuresima
  10 december 2013 at 13:20 (7 jaar ago)

  Ik zou heeeeeeeeeeeeeel graag deze dopper willen winnen, omdat ik al een tijd opzoek ben naar zo een topper!! Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar hij is gewoon GE-WEl-DIG! Ik hoop dat ik er kans op maak, ondanks dat ik geen heel levensverhaal heb getypt 😀

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.