Disclaimer

Alle artikelen op Focusonfoodies.nl is eigendom van Focus on Foodies, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.

Reviews

Op Focusonfoodies.nl zie je regelmatig reviews verschijnen. Dit zijn artikelen over producten in de categorie food, lifestyle, sport of gadgets, die ik heb getest, geprobeerd of gelezen. Een aantal van deze producten koop ik zelf. Soms krijg ik producten toegestuurd van merken of bedrijven. Dat ik een product toegestuurd krijg, is geen garantie dat ik erover schrijf. Ik schrijf alleen over producten waar ik daadwerkelijk enthousiast over ben en mijn oordeel is altijd mijn eerlijke mening, ook als deze minder positief is.

Advertorials

Advertorials zijn in opdracht geschreven artikelen waarvoor ik betaald krijg. Zo kan Focusonfoodies.nl blijven bestaan. Ik werk parttime voor Focus on Foodies en kan door deze advertorials kosten dekken. Uiteraard staat dit altijd bij een artikel vermeld. Ik kies er alleen voor om advertorials te schrijven over producten of diensten waar ik achter sta en waarvan ik denk dat ze interessant zijn voor lezers van Focusonfoodies.nl.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via info@focusonfoodies.nl

Groetjes,
Fleur