bozu-vodka-soda

Bozu Vodka Soda – Review

In het weekend vind ik het heerlijk om gezellig te borrelen met vrienden of familie. Maar alcoholische versnaperingen passen helaas niet echt bij een gezond dieet… Daarom ben ik al een tijdje op zoek naar een drankje wat niet zoveel suiker en calorieën bevat waardoor ik er meer van kan genieten. Ik heb inmiddels veel opties geprobeerd, en ik heb mijn perfecte drankje gevonden in Bozu vodka soda!

bozu-vodka-soda

Bozu vodka soda is een mixdrankje (5% vol) van kwalitatieve vodka met bruisend water en een fruitige smaakje van citroen of mango. Door het bruisend water is het heerlijk verfrissend, zeker tijdens zomerse temperaturen! Mijn favoriete smaak is denk ik de citroen, en dit drink ik het liefst in een londrinkglas of tumbler met een schijfje citroen, hmm!

bozu-vodka-soda-met-longdrinkglas

Het mooiste aan dit drankje is dat het geen suikers of zoetstoffen bevat, en dus ook geen koolhydraten! Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande aardappelvodka is het drankje ook glutenvrij. Aangezien de vodka alleen gemixt wordt met bruisend water, bevat het drankje ook weinig calorieën. Eén blikje bevat maar 70 calorieën!

Tip: Op zoek naar een ander lekker zomers drankje? Probeer eens mijn witte wijn cocktail of witte sangria!

De Bozu vodka soda blikjes vind ik dus een heerlijk en (semi)gezond drankje om van te genieten waar je ook wil! Zo neem ik het wel eens mee naar het park met vriendinnen, of drink ik het gewoon lekker thuis op! De blikjes zijn te koop in de Jumbo door heel Nederland. Welke smaak wil jij als eerst proeven?

Er zijn 2 reacties op Bozu Vodka Soda – Review

 1. Wim
  25 augustus 2020 at 13:44 (1 jaar ago)

  Dag Fleur,
  Als diabeticus op zoek naar een lekker pittig- fris alcoholvrij cocktaildrankje, schoot ik opeens rechtop in mijn stoel toen ik je stukje begon te lezen over Bozu Vodka Soda. Bij gezond leven hoort, volgens jou, geen alcoholische versnapering. Maar dit door jou aanbevolen drankje blijkt toch wėl 5 %alcohol te bevatten.
  Kun je écht geen alcohol-vrij alternatief aanraden ( tomatensap/ tabasco bevalt mij, maar ik zoek mėér opties). Bij voorbaat dank voor een innovatieve cocktailtip.

  Beantwoorden
  • Fleur van Veen
   25 augustus 2020 at 13:58 (1 jaar ago)

   Hoi Wim,

   Bedankt voor je reactie! Als je inderdaad super gezond wilt leven, hoort daar geen alcoholisch drankje bij omdat daar vaak veel calorieën in zitten.
   Daarom vond ik dit Bozu drankje zo’n goed alternatief omdat er wel een klein beetje alcohol in zit, maar niet te veel calorieën.
   Maar ik snap je helemaal dat je liever een alcoholvrij alternatief zou willen drinken. Gelukkig zijn er momenteel superveel mocktail recepten te vinden online!
   Wat dacht je van mijn mocktail met tonic en grapefruit?

   Groetjes,
   Fleur

   Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.