Duik in de lente met een verrassende twist op een klassieker: bloemkoolsoep met appel! Deze soep combineert de zachte smaak van bloemkool met de frisse toets van appel, wat zorgt voor een lichte, verfrissende maaltijd. Perfect voor een gezonde lunch of een eenvoudig diner.
Recept
Het is een stevige soep vol smaak met een zoete en frisse tegenhanger door de appel. En vullend genoeg als hoofdgerecht!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 7 porties |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 20 min |
Totaal | 35 min |
Het is een stevige soep die je echt als hoofdgerecht kunt serveren. De appel zorgt voor een frisse en zoete tegenhanger . Ook wordt de soep hierdoor wat dikker en vult het meer. Door de toevoeging van prei en curry is de bloemkoolsoep vol van smaak. Het is een ontzettend makkelijk én gezond recept, goed voor ijzer en vitamine C. Houd je niet zo van bloemkool? Bekijk dan eens andere lekkere recepten van soepen.