food Bar Jackson Dubois

6 food hotspots in Amsterdam

In Amsterdam struikel je bijna over de pop-up restaurants en koffietentjes. Een aantal restaurants springen er voor mij echt uit en ik laat je zien welke 6 food hotspots in Amsterdam je echt eens moet bezoeken.

Nomads

Op de drukke Rozengracht, naast hippe club Closure en Boom Chicago, vind je Nomads. Nomads zit een beetje verstopt en je voelt je bijna Harry Potter op perron 9 ¾ als je er de drempel overstapt. Plots beland je in een bijna magische wereld, weg van de drukte van Amsterdam. Een prins of prinses in een Arabisch sprookje, 1001 nacht, ben je als je een hapje gaat eten bij Nomads.

Grote Arabische lampen verlichten de ruimte. Op de achtergrond hoor je loungemuziek met een oosterse touch en de subtiele geur van fruittabak en rozenwater komt je tegemoet. De gastheer loopt blootsvoets door het restaurant en legt helder uit hoe het concept van mezze, Arabische tapas, werkt. Deze hapjes zijn bij Nomads voornamelijk Libanees en Marrokaans en worden zowel koud als warm geserveerd. Bij de mezze wordt kruidige, Marrokkaanse wijn geserveerd. Je waant je een avond lang in een Midden-Oosters sprookje, met heerlijk eten op een bijzonder sfeervolle locatie.

http://www.nomads.nl/amsterdam

Lees het hele artikel met de rest van mijn favo food hotspots in Amsterdam op Momondo.nl

mezzes bij nomads amsterdam

mezzes bij nomads amsterdam

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.