Facebook focus on foodies winactie

3.000 likes op Facebook – dat vieren we!

De Facebook pagina van Focusonfoodies nadert de 3.000 likes! Dat is een fantastisch getal en ik wil er graag even bij stilstaan Om dit te vieren mag ik van online warenhuis Fonq twee prachtige houten snijplanken aan mijn Facebook volgers cadeau geven! Een heel gaaf dank-jullie-wel cadeautje dus eigenlijk, bedankt Fonq.

Deze superleuke planken kun je natuurlijk ook gebruiken om hapjes te serveren op verjaardagen, of om koekjes of toetjes op te presenteren. Bij mij staat zo’n houten plank al heel lang op de wishlist, dus stiekem ben ik wel een beetje jaloers dat jullie er twee kunnen winnen ;-).

Deze twee brood/tapas planken mag ik weggeven:

HK Living Broodplank teak 32cm

hk-living-broodplank-teak-32-cm

hk-living-broodplank-teak-32-cm

Bowls & Dishes Pure Olive Wood Tapas Plank L

bowls-and-dishes-pure-olive-wood-tapasplank-l

bowls-and-dishes-pure-olive-wood-tapasplank-l

Vind je ze net zo mooi als ik en zou je er graag één winnen?

 

1. Laat dan hieronder een reactie achter met je voor en achternaam én doe hetzelfde op de Focus on Foodies Facebook pagina onder de statusupdate over de Fonq winactie. ‘Waarom volg jij Focus on Foodies graag?’
Alleen met een reactie op de blog kan ik je een mailtje sturen als je hebt gewonnen.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat je Focus on Foodies al liked op Facebook.

Aanstaande zondag 16 februari maak ik de twee lucky winnaars bekend op de Facebook pagina.

Er zijn 50 reacties op 3.000 likes op Facebook – dat vieren we!

 1. Linda Waals
  11 februari 2014 at 18:15 (7 jaar ago)

  Wauw, wat zijn de snijplanken gaaf! Ik ben fan van je website en je recepten, superinteressant en lekker!

  Beantwoorden
 2. Lianda
  11 februari 2014 at 18:16 (7 jaar ago)

  Lianda Zuiker

  Beantwoorden
 3. Loraiin
  11 februari 2014 at 18:22 (7 jaar ago)

  Toffe plank, waarop we jou gezonde en lekkere recepten aan onze gasten kunnen serveren! 🙂

  Beantwoorden
 4. Monique Vring
  11 februari 2014 at 18:23 (7 jaar ago)

  Wat leuk!
  De planken zien er mooi uit!

  Ik volg jouw blog omdat ik het weer even wat anders vind dan de andere blogs die ik volg. Altijd interessant met mooie foto’s!

  Beantwoorden
 5. Else
  11 februari 2014 at 18:28 (7 jaar ago)

  De keuze en verscheidenheid aan recepten is erg uitgebreid en doorgaans vind ik het ook heerlijk. Ik hoop dat je speodig de 5000 Facebook like kan verwelkomen. Ik deel je pagina altijd met anderen. Succes en gefeliciteerd.

  Beantwoorden
 6. Anniek Reijmer
  11 februari 2014 at 18:32 (7 jaar ago)

  Wauw wat een gave plank! Ik volg focus on foodies omdat de recepten orgineel, vernieuwend en erg lekker zijn!! Je site is duidelijk en mooi, ideaal voor mensen met een voedselallergie. Ga zo door en op naar de 4000 likes!!

  Beantwoorden
 7. Marianne Walter
  11 februari 2014 at 18:38 (7 jaar ago)

  Ik volg de blog om door de ideeen op het suikervrije pad te blijven 🙂

  Beantwoorden
 8. Tanja Hensing-Molendijk
  11 februari 2014 at 18:40 (7 jaar ago)

  Gaaf!!

  Beantwoorden
 9. Valerie de Bruijne
  11 februari 2014 at 18:44 (7 jaar ago)

  Ik ben verliefd op de broodplank :). En fan van je blog. Zoals aangegeven op Facebook helpt het mij bewust na te denken over gezonde voeding. En kan ik daarbij blijven genieten van gezond en lekker eten!

  Beantwoorden
 10. maria obbes
  11 februari 2014 at 18:45 (7 jaar ago)

  wat een lief gebaar om die mooie planken weg te geven. De gelukkige kan het goed gebruiken. Snijden en serveren. Succes

  Beantwoorden
 11. annemarie
  11 februari 2014 at 18:46 (7 jaar ago)

  Super vet. De planken en de likes. Kan nog beter. Ben blij met je tips en site!

  Beantwoorden
 12. Lies
  11 februari 2014 at 18:58 (7 jaar ago)

  Ik volg je omdat je recepten lekker zijn, je foto’s en beschrijvingen zijn zo verleidelijk dat ze doen watertanden. Kortom, ik word er vrolijk van en het is nog gezond ook!

  Beantwoorden
 13. Esther Hugens
  11 februari 2014 at 19:07 (7 jaar ago)

  Mooie planken. Ik geniet van je tips en recepten. Ben nu 4weken bezig met gezond en ltoch lekker eten bezig en ben jawel!…….5kilo lichter.

  Beantwoorden
 14. Judith
  11 februari 2014 at 19:14 (7 jaar ago)

  Om alle heerlijke recepten die suiker- en zuivelvrij zijn. Dat is heel belangrijk voor mij.

  Beantwoorden
 15. Chantal Biersteker
  11 februari 2014 at 19:23 (7 jaar ago)

  Omdat je altijd zo’n verrassend lekkere recepten weet te delen, die precies aansluiten bij mijn voedingspatroon. .. Bedankt daarvoor! En die planken zijn natuurlijk super gaaf!

  Beantwoorden
 16. Ansje
  11 februari 2014 at 19:24 (7 jaar ago)

  Om steeds weer geïnspireerd te raken!

  Beantwoorden
 17. Anna
  11 februari 2014 at 19:53 (7 jaar ago)

  Ik volg focus in foodies omdat ik telkens weer wordt verrast door vernieuwende recepten en foto’s die met zorg zijn gemaakt…
  Echt mijn ding!
  Groetjes Anna Christiaans

  Beantwoorden
 18. Marjelle Wouters
  11 februari 2014 at 20:07 (7 jaar ago)

  Ik volg je blogs omdat je mij helpt bewuste en gezonde keuzes te maken mbt eten en hoe ik kan genieten van gezond eten!

  Beantwoorden
 19. Petra
  11 februari 2014 at 20:14 (7 jaar ago)

  Hoi, gefeliciteerd met al die volgers van je facebookpagina..

  Ik volg je omdat ik sinds niet al te lange tijd bezig ben met een gezondere, en bewuste manier van voeding ervaren en ik heb met een hoop interesse en plezier een aantal recepten gelezen en ondertussen ook uitgeprobeerd..

  Groetjes Petra Krommenhoek
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com

  Beantwoorden
 20. Sandra
  11 februari 2014 at 20:18 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met 3.000 likes. Ik doe sowieso mee met de winactie.

  Beantwoorden
 21. Jeldou
  11 februari 2014 at 20:26 (7 jaar ago)

  Ik volg je pagina omdat ik het zelfde dieet volg als jou. Geen tarwe en zuivel en suiker. Ik kijk dus iedere keer weer wat voor een leuke ideeen je nu weer hebt bedacht. Mijn complimenten voor de leuke aanpak! Dus oprecht gefeliciteerd met de 30000 likes! Jeldou
  Jeldou@ me.com

  Beantwoorden
 22. Renate
  11 februari 2014 at 20:36 (7 jaar ago)

  Whiiiiiieeeehoeeeeee! 3000 volgers!! Ik zou bijna zeggen ‘ja natuurlijk 3000 volgers… Hoezo niet’!!! zoals ook op FB gezegd: jij zorgt er voor dat mijn leven een stuk aangenamer is geworden met al die lekkere dingen….. Dank je wel Lianne en nogmaals ‘op naar de 5000!!’ <- moet een makkie zijn…;-))

  Beantwoorden
 23. Gertrud
  11 februari 2014 at 20:39 (7 jaar ago)

  Liken deed ik je al op Facebook en volgen op je blog ook… de HK-living broodplank vind ik heel mooi.
  Waarom volg ik jou?.. Ik ben aan het denken gezet omdat mijn broer en nichtje sinds een paar maand glutenvrij moeten eten.. (ik zelf heb ook rare darmen maar ben niet glutenvrij) en zo, ben ik via via bij jouw blog beland, die er geweldig uit ziet maar vooral goede tips en lekkere recepten geeft.

  Beantwoorden
  • Gertrud
   11 februari 2014 at 21:43 (7 jaar ago)

   Humm… bovenstaande reactie komt dus van mij.. Gertrud Prins… en nu maar duimen.. 😉

   Beantwoorden
 24. Carry
  11 februari 2014 at 20:50 (7 jaar ago)

  mooie planken, ik maak veel van je recepten! de bounty’s, de appeltaart, de speculaasmuffins, pannekoekjes….. Allemaal heel lekker en simpel! Fijn om dat zo dagelijks aangereikt te krijgen. Scheelt zoekwerk en het levert fijne inspiratie! Heel graag zo doorgaan, ik deel het ook vaak uit, inspireert weer anderen.

  Beantwoorden
 25. José Zwiers
  11 februari 2014 at 21:03 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 3000 likes. Verdient! Wat een heerlijke recepten. Wij genieten er mateloos van. Thnx

  Beantwoorden
 26. roos
  11 februari 2014 at 21:06 (7 jaar ago)

  Heel fijn om glutenvrije en suikervrije recepten bij je op te doen! En vooral dat het zo in de smaak valt bij mijn niet-gluten omgeving 🙂

  Beantwoorden
 27. Irene de Greef
  11 februari 2014 at 21:13 (7 jaar ago)

  Ontzettend leuke site met veel nuttige tips waar iedereen iets aan heeft! Ben net verhuisd naar spanje, dus zo’n tapas plank kan ik goed gebruiken!
  Irene de Greef

  Beantwoorden
 28. Zelleke
  11 februari 2014 at 21:39 (7 jaar ago)

  Ik wil ook erg graag meedingen naar deze super gave planken hoor. En de reden waarom ik je zo graag volg is omdat hier heel veel interessante receptjes op een zeer mooie manier gepresenteerd worden en die me dan ook nog eens op een gezonde manier leren omgaan met voeding 🙂
  Nu maar duimen dat ik bij de gelukkigen ben!!!
  Groetjes,
  Zelleke

  Beantwoorden
 29. Leenie Zwemmer
  11 februari 2014 at 22:18 (7 jaar ago)

  Waarom ik je volg? Geweldige tips en heerlijke recepten! Groetjes

  Beantwoorden
 30. marijke
  11 februari 2014 at 22:35 (7 jaar ago)

  Wauw van harte hoor!
  Wat een prachtplanken, zo wordt snijden en presenteren echt een feestje! Lijkt me een leuk verjaardagscadeautje voor mezelf 😉
  Ik volg je, omdat je me inspireert, adviseert en zo goed helpt verantwoord te eten met je grandioze recepten!

  Beantwoorden
 31. Angelique van Buuren-van Lent
  11 februari 2014 at 22:37 (7 jaar ago)

  Sinds de guilty pleasure bounty’s heb je mijn hart gestolen

  Beantwoorden
 32. Melanie Borkowitz
  11 februari 2014 at 22:40 (7 jaar ago)

  Mooie planken , ideaal om de zelf gemaakte recepten op te presenteren, zoals de brownie’ s bijv.

  Beantwoorden
 33. Iné Zijlstra
  11 februari 2014 at 22:52 (7 jaar ago)

  Ik volg je blog en instagram graag omdat je op een creatieve, maar simpele manier laat zien hoe je onder andere suiker- en tarwevrij kunt eten. Je recepten zijn uitgebreid en makkelijk te volgen. Ook bied je alternatieven voor bepaalde producten.
  Leuk dat je met deze blog een positieve draai hebt gegeven aan je lastige allergieën. Ik heb al veel van je blog geleerd en zal zeker blijven bezoeken!

  Beantwoorden
 34. Iris Hudepohl
  11 februari 2014 at 22:55 (7 jaar ago)

  Hoi!

  Ik volg jullie site omdat ik al een hele tijd bezig ben met verantwoorder/biologisch en zo veel mogelijk veganistisch te eten. Jullie site helpt me daar ontzettend mee door de lekkere, veelzijdige, en vaak ook snelle en makkelijke recepten. Ik heb een prikkelbare darm en mede door jullie heb ik hier een stuk minder last van sinds ik bewuster met mijn voeding omga. Kort samengevat: Ik vind jullie site geweldig en gun jullie er heeel snel nog eens 3000 volgers erbij! Ga zo door!!

  Veel liefs,

  Iris

  Beantwoorden
 35. Joke van Schagen
  11 februari 2014 at 23:04 (7 jaar ago)

  Prachtige planken!!! Goede informatie op je blog en niet te vergeten al die heerlijke recepten. Kijk, daar wordt ik nu blij van :-). Groetjes, Joke van Schagen

  Beantwoorden
 36. Simone
  11 februari 2014 at 23:19 (7 jaar ago)

  Dezelfde reactie hier als op Facebook : Vol gezonde informatie, ideeën en recepten! Met veel plezier lees ik alles, Mijn dank is groot 🙂

  Beantwoorden
 37. Josette Storm
  12 februari 2014 at 00:05 (7 jaar ago)

  Prachtige planken maar bovenaal ben je een enorme bron van inspiratie voor me.

  Beantwoorden
 38. Jacqueline van der Marel
  12 februari 2014 at 10:11 (7 jaar ago)

  Houten planken zijn zo Jamie Oliver. Love it!

  Beantwoorden
 39. marianne
  12 februari 2014 at 11:38 (7 jaar ago)

  Hieper de piep hoeraaaa!
  Van harte gefeliciteerd.
  Ik vind je blog heerlijk om te lezen maar ook heerlijk om de gerechten klaar te maken waar ik van geniet maar ook heerlijk om op te eten . Kortom een pluim voor jou.
  Ik vind de planken erg mooi en ik ben net toe aan nieuwe snijplanken dus het zou goed uitkomen.
  Op naar de 5.000 likes !!!!!!

  Beantwoorden
 40. Annemarie Uijterwaal
  12 februari 2014 at 11:41 (7 jaar ago)

  Wat een leuke actie weer, zien er super uit! Ik zou graag zo een plankje willen winnen.
  Ik heb laatst, met het vieren van de verjaardag van mijn man, broodjes met alleen maar smeerseltjes / slaatjes op tafel gezet, gemaakt van uitsluitend gezonde, pure ingrediënten en iedereen vond het lekker. Het zou helemaal leuk staan volgende keer op zo een mooie plank! Jouw recepten zijn absoluut een bron van inspiratie bij het maken van lekkere, gezonde hapjes.

  Beantwoorden
 41. Belinda
  12 februari 2014 at 13:11 (7 jaar ago)

  Tuurlijk, wie wil niet die super mooie planken winnen!!!

  Beantwoorden
 42. Ivonne Stumpe
  12 februari 2014 at 14:24 (7 jaar ago)

  Omdat je gewoon de mooiste ,overzichtelijke met de beste en heerlijkste recepten hebt . zo simpel is het eigenlijk

  Beantwoorden
 43. Willemijn Ouwehand
  12 februari 2014 at 14:29 (7 jaar ago)

  Jouw suikervrije chocolade energy repen zijn een hit! Niet alleen om mee te nemen naar school of werk, maar ook als tussendoortje op een feestje. En waarop zou ik ze nou leuker kunnen presenteren dan een mooie houten plank? Op naar de 5000 likes!

  Beantwoorden
 44. Mirjam
  12 februari 2014 at 15:17 (7 jaar ago)

  Prachtige planken zeg! Ik volg je omdat je de eerste was die me hielp toen ik geen gluten, suiker en lactose mocht. Daarna ben ik blijven hangen omdat je me altijd inspireert. Gefeliciteerd hoor! 3000volgers fantastisch! Maar sta er niet vreemd van te kijken. Goed gedaan.
  Mirjam Kik

  Beantwoorden
 45. Marina
  13 februari 2014 at 13:24 (7 jaar ago)

  Ik volg je omdat je altijd leuke en inspirerende blogs schrijft en recepten plaatst! Je kan nooit genoeg eet inspiratie krijgen toch?!

  Beantwoorden
 46. Loesje
  14 februari 2014 at 10:20 (7 jaar ago)

  Hoi! Die snijplanken zouden hier fantastisch staan. En niet alleen maar mooi staan, want sinds ik jou blog heb gevonden ben ik heerlijke en gezonde gerechten aan het maken. Bedankt voor je inspiratie!

  Beantwoorden
  • Lisa Hoogeveen
   14 februari 2014 at 10:23 (7 jaar ago)

   Vergeet ik nog wat, mn naam

   Beantwoorden
 47. Irene Baatenburg
  15 februari 2014 at 11:15 (7 jaar ago)

  Sinds een tijdje eet ik gezonder en voel me nu al beter in mijn vel! Je leuke gerechtjes helpen me om ook gezond eten leuk t houden!
  De tapasplank zag ik laatst in een restaurantje in london. Superleuk om je hapjes op te serveren!

  Beantwoorden
 48. Eve Allijn
  15 februari 2014 at 15:09 (7 jaar ago)

  Ik volg omdat ik hier altijd inspiratie vandaan haal! Je stukjes lezen lekker weg en het is altijd weer leuk om te lezen! 🙂

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.