korting actie winkel glutenvrij

Focus on Foodies tip: 20% korting op je glutenvrije boodschappen

Volgend weekend is de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen, met daarbij een grote glutenvrije markt. Net als bij de markt in Veldhoven, kan Winkelglutenvrij.nl daar niet bij zijn. Maar omdat er zoveel positieve reacties binnenkwamen op de ‘markt’ kortingsactie van drie weken geleden, besloten ze om de actie nog eens dunnetjes over te doen. Vanaf vandaag krijg je nóg een keer een hele week 20% korting op het hele assortiment van WinkelGlutenvrij.nl en dat scheelt in de portemonnee!

Hoe wordt de korting verrekend? Zoek alle producten uit die je nodig hebt en voer bij het afrekenen de kortingscode VIANEN20 in. De korting wordt direct over álle producten verrekend. Dat is lekker winkelen, want laten we eerlijk zijn: glutenvrij eten is al duur genoeg. De kortingscode is ook tijdens deze actieperiode onbeperkt te gebruiken, dus laat het vooral mensen weten die ook glutenvrij (moeten) eten. Die korting is natuurlijk super fijn als je bijvoorbeeld nog een voorraad broodjes van Semper nodig hebt of wat lekkere glutenvrije pasta om je voorraadkast aan te vullen.

Eerder kreeg ik van WinkelGlutenvrij.nl twee producten toegestuurd die zij in het assortiment hebben. Deze keer de focus op twee andere glutenvrije producten:

Aardappelvezels en pannenkoekenmix

Aardappelvezels en pannenkoekenmix

Poviber aardappelvezels van Semper zijn heel handig om in je kast te hebben staan. De aardappelvezels binden vloeistoffen en zorgen ervoor dat je glutenvrije baksels niet zo droog worden. Ik gebruikte ze voor het eerst in koekjes en was helemaal happy met de brosse structuur. Een pak van 125 gram kost normaal 2,69.

Semper Pofiber aardappelvezels

Semper Pofiber aardappelvezels

Semper Pofiber aardappelvezels

Semper Pofiber aardappelvezels

De glutenvrije pannenkoekenmix van Happy Kitchen is ook zo’n handige voor de voorraadkast. Naast glutenvrij is de mix ook lactosevrij en voeg je er zelf water, olie en eieren aan toe. Let op, deze mix bevat wel suiker.

Glutenvrije pannenkoekenmix van Happy Kitchen

Glutenvrije pannenkoekenmix van Happy Kitchen

Beide producten kun je deze week met 20% korting bestellen van 11 t/m 18 april. Het assortiment is heel uitgebreid, dus ik kan het zeker aanraden eens een kijkje te nemen of er producten tussen zitten die jij graag gebruikt of wilt proberen. Gebruik de code VIANEN20 op WinkelGlutenvrij.nl tijdens het afrekenen en de korting wordt verrekend. 

Korting actie winkelglutenvrij

Dit is een gesponsord artikel.

Laat je reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Reageer *






Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.